Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dünkü menüm
sabah domates,salatalık,yumurta,peynir,zeytin
1dilim ekmek

öğle
1 milföy börek
sebze türlü
cacık

ara
1 yeşil elma
2 form bisküvi

akşam
2 tabak çorba
salata

ara
minik bir kase kuruyemiş
toplam 2lt su

gazmzecim doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşın sağlık,mutluluk,huzur,neşe,bol para ve en önemlisi aşk dolu bir yıl olsun cnm

günaydin fistiklar....

dün bütün günüm okulda gectigi icin hic giremedim...birazdan yine okula gidicem...
bi karisiklik olmazsin diye yine yazayim dedim kilom 57,700:)

iyi bakin kendinize:)

iyi ki doğdun gamzeeeeeee
hep rüyalarımı süsleyen pastayı sana ve topiğime armağan ediyorum..hep birlikte yiyelim

Eki Görüntüle 664758

ahh ahh dukan olmayaydı bu pastayı tek başıma bile oturur yerdim benim eski halime çok benziyor bu pastadaki kadın :)) sadece saçları sarı aynı ben gibi tombalak :)))

teşekkür ederim hopiş ablaa, çok mutlu oldum bugün ya

börek cıssssssss diğerleri süper sağlıklı besleniyorsun nagişş senin menüler tam diyetisyen menüleri gibi ama o börek hari. tabii

Aminn aminnnn kuzucummm aynı dilekleri hepiciğimiz için diliyorum bende :))) hep birlikte nice nice senelere canımcım

mani içinde ayrı teşekkür ediyorum :)

Günaydın beybiler,

Dün aman ne sofralar kuruldu içli köfteler sütlü tatlılar pasta çerez.... anaam ne ararsan vardı...

bi yediler bi yedileer.... ben yemedim keje... eşkıya filmi geldi aklıma :))))

sadece iki fincan sade kahve içtim...

ama bittim yani... içli köfte yenmezmi arkadaş anam şişecek valla bi yerim.... koca tabak yediler yaaaa.... ben rejime girmeden önce kimse böyle şeyler yapmıyodu valla... ben rejime girdim herkez hamarat kesildi anasını satiiim... şeytanın işi yok....

sabrıma hayran kaldılar :))) midem sazlıktaki kurbağalar gibi wıraaak wıraaakkk diye bağardı ama Allahtan muhabbet koyuydu duyan olmadı... E tabi ısrar oldu, olmadı değil.... dukanın anlam ve önemini anlatıp onlarıda dukanlamaya çalıştım ama işlerine gelmedi :)))

Bu gün nihayet seyir evresine geçtim....

Bu günkü menüm ;

Sabah
1 yumurta
krep yaptım iki parça yaptım birinci hiç bişeye benzemedi altı yandı üstü parçalandı ama onuda yedim.... ikincisini öğlene ayırdım o daha başarılı oldu....

öğlen
4 çeriy mi diyolar ne o domatesten
2 minnak salatalı hatta ufaktan salatalık tırtıklamaya başlaıdm bile... Anam salatalık özlenir mi :))) normal günde yemem aklıma gelmez körolmayasıca :))) yenmicek dediler ya kıymete bindi....
1 minik ton balığı
sabahtan kalan krep....

çok kalabalık gibi dursada her şey cücük kadar :)))

akşama Allah kerim....

Hafta sonu bebişli misafirim var yatılı... hem ona hem kendime bakalım ne uydurucam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…