- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.661
sagol canım kızıma 3 çeşit ilaç verdi çok iltihap varmış bol bol su iç dedi
yine kız kardeşim geldi kadınla telefonda konuşmuş sinirleri alt üst olmuş kadın rezilin teki .eniştemin çorabını çıkarıp öpmüş beni bırakma demiş .tam aşagılık bir hareket bence .bir insan bu kadar küçülürmü ,kardeşimin çocugu yok eniştemden olmuyor 17 senedir kardeşim sesini çıkarmadı eltisinden evlatlık bir oglan bebek aldı çocuk 9 yaşında çocugun psikolojisi bozulmuş herşeyi hep duymuş morelim çok bozuk
tartılmayı unutmuşum dün 101 çıkmıştım
canim coook gecmis olsun hem kizinin rahatsizligina hem tatsiz olaya.Allah beterlerinden korusun,daha fazla sikinti vermesin coook zor fadimecim inan elimden bisey gelmesini oyle cok isterdim ki ben bu terbiyesiz kadinlari allaha havale ediyorum yapacaksin edepsizlik bekar birini bulaydin be adiii kadin yuvasi olan colugu cocugu olan birine nasil bi ego nasil bi libido bu anlamis degilim allah islah etsin keske bisey yapabilsem kardesin icin Fadime bunu butun kalbimle soyluyorum onun kalbindeki aciyi hafifletebilmeyi coook isterdim ama bugun Cuma bak allahin butun kapilari acik benim butun dualarimda bugun kizkardesin ve oglu da olacak sen de kendini birakma cunku hem kizkardesinin hem de oglunun en buyuk destekcisi sen olacaksin eee bi de evin ailen var allah sabir versin diyorum canim yaaa
dogru sooluyosun hopisim saglikli ve mutlu olsunlarda varsin fizanda olsunlar kiiz,canim dusuyo dediysem ooole zirt die inmio kiiiz zaten dar kotlar varya onlardan giyiom genelde bel dussede biyerde takilir bacim inmez ooole sak die o ,ama bekliom ooole de olacakkız çocuğu ne kadarn bıktırmışsın ne kadan bıktırmışsın ki senden uzağa gitmek istiyo..(benimkide hakkari istiyo bu arada)onlar iyi eğitim alsınlarda isterse fizana gitsinler napalım..eninde sonunda ayrılacaklar bizden , biraz alıştırma yapmış olurlar, hayatla tanışırlar..şimdi pembe bulutlar üzerindeler, hayatın acı gerçekleriyle tanışınca görmeli onları demi emoşum
kız o pantolonları hemmen at üzerinden , fermuarı açmadan giyip çıkardığına göre her an her şey olabilir, bir yerde üzerinden düşer falanda irezil olursun sonraasonra hopiş dediydi dersin..zayıflamanın en güzel tarafı işte bu, yeni ciciler emoşum bizi unutma , oğlanın işleri hallet, sonra gel taammı..biz nasılda hep burdayız kız
valla biz kafamıza göre takılıyoz bacım..kapımız herkese açık, buyur gel..
[/B]
..
manzaraya karşı penceren olsun
kiz o nasil dilek ollle hee iyiymis hiiic boole dilek duymadim busra cok guldum kiiiz
canim bekara kari bosamak kolaymis derler ama ben artik o evlilikten hayir gelecegini pek sanmiyorum ne olur bagisla beni booole yaziyorum die kizkardesinin isi falan var mi yanii ayrilsalar yapabilir mi?cocugu da alsin her nekadar gene kocasinin kanini dolayli da olsa tasiyo o cocuk ama birakmasin o sorumsuz adama ayyy cok kizdim yaaa Fadime bu isi yapan adamla kadini ama en cok kadini kizgin demirle oralarini dagliycansagol canım gece kabuslar görüyorum hep kırmızı et taşıdım çok kanlıydı .dua edelim bizden uzak başına birşey gelsin başka bekar birini bulsun beduada edemiyorum zaten eniştemin suratını görmek istemiyorum
aynen bu boslugu ben de ooole doldurdum ki neler diosun hepsine katiliyorum................................................
kiz iyi yontem haaaa bundan sonra bende icime attiklarimi booole yapacam tuttum ben bu isi............................
tebrikler nagihancim gitti 1 killlooooo tebrikler canimbaşlangıç 71,5 kg
bu haftaki 70,5 kg
hedef 65 kg + bebiş (inş kızım olur )
Hopiiiis gel totomu ye pastasindan daha guzel kiiiz buiyi ki doğdun gamzeeeeeee
hep rüyalarımı süsleyen pastayı sana ve topiğime armağan ediyorum..hep birlikte yiyelim
Eki Görüntüle 664758
canim ne olacak sildiriyosun biz seni anliyoruz ne yazssan yeridir fadimecimm kendini bi de onlarla yorma tatlim burda bisey olmaz gel dok icini tatlim yaanagiş şu yazdıgımı silermisin başıma iş almıyayım bir anlık sinirle yazdım
Son düzenleme: