Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim coook gecmis olsun hem kizinin rahatsizligina hem tatsiz olaya.Allah beterlerinden korusun,daha fazla sikinti vermesin coook zor fadimecim inan elimden bisey gelmesini oyle cok isterdim ki ben bu terbiyesiz kadinlari allaha havale ediyorum yapacaksin edepsizlik bekar birini bulaydin be adiii kadin yuvasi olan colugu cocugu olan birine nasil bi ego nasil bi libido bu anlamis degilim allah islah etsin keske bisey yapabilsem kardesin icin Fadime bunu butun kalbimle soyluyorum onun kalbindeki aciyi hafifletebilmeyi coook isterdim ama bugun Cuma bak allahin butun kapilari acik benim butun dualarimda bugun kizkardesin ve oglu da olacak sen de kendini birakma cunku hem kizkardesinin hem de oglunun en buyuk destekcisi sen olacaksin eee bi de evin ailen var allah sabir versin diyorum canim yaaa

dogru sooluyosun hopisim saglikli ve mutlu olsunlarda varsin fizanda olsunlar kiiz,canim dusuyo dediysem ooole zirt die inmio kiiiz zaten dar kotlar varya onlardan giyiom genelde bel dussede biyerde takilir bacim inmez ooole sak die o ,ama bekliom ooole de olacak haaaa

..

manzaraya karşı penceren olsun
kiz o nasil dilek ollle hee iyiymis hiiic boole dilek duymadim busra cok guldum kiiiz

canim bekara kari bosamak kolaymis derler ama ben artik o evlilikten hayir gelecegini pek sanmiyorum ne olur bagisla beni booole yaziyorum die kizkardesinin isi falan var mi yanii ayrilsalar yapabilir mi?cocugu da alsin her nekadar gene kocasinin kanini dolayli da olsa tasiyo o cocuk ama birakmasin o sorumsuz adama ayyy cok kizdim yaaa Fadime bu isi yapan adamla kadini ama en cok kadini kizgin demirle oralarini dagliycan haaaa ama yok yok allah biliyorum ki beter edecektir onlari sabredin

................................................
aynen bu boslugu ben de ooole doldurdum ki neler diosun hepsine katiliyorum

............................
kiz iyi yontem haaaa bundan sonra bende icime attiklarimi booole yapacam tuttum ben bu isi

başlangıç 71,5 kg

bu haftaki 70,5 kg

hedef 65 kg + bebiş (inş kızım olur )
tebrikler nagihancim gitti 1 killlooooo tebrikler canim

iyi ki doğdun gamzeeeeeee
hep rüyalarımı süsleyen pastayı sana ve topiğime armağan ediyorum..hep birlikte yiyelim

Eki Görüntüle 664758
Hopiiiis gel totomu ye pastasindan daha guzel kiiiz bu

nagiş şu yazdıgımı silermisin başıma iş almıyayım bir anlık sinirle yazdım
canim ne olacak sildiriyosun biz seni anliyoruz ne yazssan yeridir fadimecimm kendini bi de onlarla yorma tatlim burda bisey olmaz gel dok icini tatlim yaa

Son düzenleme:

betüşş ben bile sabrına hayran kaldımm, bizim evde şu sıralar Allah'tan hamur işi, tatlı vs. yapılmıyor belki şeytana uymuştum bilemm :))

Bugün benim de sebze günüm, geçenki menemenin tadı hala damağımda :))) kendime öğlen onu yapıcam akşamda erkek arkadaşımla görüşücem geldik işte işin zor kısmına :) dışarda sadece kahve içerim yemek yersekte et tavuk tarzı bırseyler yerımm cısslara dokunmam aslaaaaaaaaaaa!!!!

Bu arada ben de kendime sabah küçük tavada 3 krep yaptım hepsini sabah yedim ımmm çok lezzetliydi

bende isterim pasta ama aralıgın 12 sinde

bende isterim bende 4 nisanda en yakın benimki orjinal bir pasta bekliyorum hopişim
fadime nagiş yakınımda olsanızda size pasta yapabilsem kıızz..(hoş bana en yakın fadime ama, neysee)..tamam nagiş, senin pastayıda şidmdiden hazırlıyorum, yani masaüstüne kaydediyorum
o kadın benim gamzeee..sarı saçlı değilim ama gerisi aynı bengünün birinde kendime pasta yaptırırsam bu fotoyu çoktı alıp pastacıya götürücem..

nayııır şeytana uymak yook.... benim krepler o kadar başarılı olmadı hatta olmadı ama yenir yani...

hilaaaaaaaaaaaal lal-lal-lal-lal (eko yaptırıyom) gördüm senihesaplamamı yapıyon yoksa pasta tarifimi bakıyon:26:

Aminn aminnnn kuzucummm aynı dilekleri hepiciğimiz için diliyorum bende :))) hep birlikte nice nice senelere canımcım

mani içinde ayrı teşekkür ediyorum :)

mutlu yillar Gamzeeeeem cibik kraker gamzeeeem sevdiklerinle beraber insallaaaaah uzuuuun,saglikli,mutluuuuu bi omrun olur

sağol hopişim :)
ahhh aaahh evet tam bahtsız bedeviyim... dün feciydi feciii....

ewit ilk defa kendi çapımda derece yaptım çok şükür :)))

evet kizlaaaaar alkis istiyoruuuum gecen hafta duraklamaya girdim sandim nerdeyse yumruk yapacaktim ama iste gitmiiiis 600 gr oooh yeaaaaaahhh oh yeeeaaaahgecen hafta 62,900 bu hafta 62,300

nayııır şeytana uymak yook.... benim krepler o kadar başarılı olmadı hatta olmadı ama yenir yani...

Benimde bir kaç denemem hüsranla sonuçlandı :) koptu hep birbirindne ama ben bu kez küçük tavada denedim çevirmesi de kolay oldu, hemde 3 tane çıktı :)

emoş dün akşam kendime seksi avatar bulacam deyu o siteden o siteye gezdim..buldum ama foruma uymayan dosya tipiymiş..bu arada laptopa bikaç virüs saldırısıda oldu..kendime sexy avatar bulacam diye birde format attırmak zorunda kalacaktım laptopa..sonra dedim hopiş sexy avatar senin neyine, sen yine kelebekdi böcekti devam et, yoksa işin sonu fenaa..

walla ben olsam betulcum o icli koftenin icini acaaaaaar kiymalarini yerdim baaaaaak yani sooole bi cimdik kadar kiiiz nasi bi sabir var kiz sende masallaaahhh tuhtuth tuh butun dukancilara ornek olsun bak walla taktir ettim seni haaa helal kimse tutamaz seni bunu anladim

sağol hopişim :)
ahhh aaahh evet tam bahtsız bedeviyim... dün feciydi feciii....

ewit ilk defa kendi çapımda derece yaptım çok şükür :)))
kendi çapındamıgereksiz tevazu..ben olsam topiği inletirdim looo

evet kizlaaaaar alkis istiyoruuuum gecen hafta duraklamaya girdim sandim nerdeyse yumruk yapacaktim ama iste gitmiiiis 600 gr oooh yeaaaaaahhh oh yeeeaaaahgecen hafta 62,900 bu hafta 62,300

alkış emoşumaayalnız emoşum öyle 600 gr. vererek gitme sakın..her hafta 100 gr. 50 gr. vermen kafi..çabuk verirsen çabuk ayrılırsın aramızdan..hatta birkaç hafta kilonda sabit kal taammı

Kızlar Merhaba...
Başımda bişeyler olduğunu tahmin etmişsinizdir diye düşündüyorum.Yoksa ben sizi hiç ihmal edermiyimmmmmmmmmmmmmmmm
Salı akşam eve gider gitmez hastaneler koşmak zorunda kaldım.Kızımın ateşler içinde yanıyor günlerdir(( İşe fln gelemedim.Evde sürekli ateş düşürmeye çalışmaktan uyumadım yemedim içmedim:2::2::2:
Çok moralsiz bir kaç gün geçirdim.Tamda ayy kızım bi iyileşse derken şirket müdürümüz kalp krizi geçirdi diye bi tel..
Neyse uzatmayayım..Bugün apar topar işe geldim fazla arayı açmak istemedim çünkü araya haftasonuda girerse işler sarpa sarıyor..
Yazdıklarınızın hepsini okudum ama ne olur bana kızmayın tek tek cevaplayamadım..Masamın üzerindekileri ayıklamam lazım önce..Kilo takibini evde telden yapıp not aldım.Burdada exel tabloma işleyip tek tek kontrol ettim.Eğer akşama kadar değişiklik bildiren olmazsa yayınlıycam...

Bu kadar üzüntü sonrası bende de beklenen sonuç olmadı mı?? Elbette oldu..Nihayet 89,6..
Aslında bu hafta hedefim 88 di.Ama yeşil çay değil su bile içmye zor vakit bulduğum için sanıyorum biraz şişik kaldım..Buna da şükür..

Gamzecim doğum günün kutlu olsun Canım.Nice nice mutlu yılların olsun inşallah.
Eminem sen kilonu paylaşmadın mı benim gözlerim mi görmüyor

Nagihancım şikayetini okudum pazartesiden itibaren ben de bu işe el atıcam merak etme..
Çatlak kiremit kardeş bana haftasonu müsade et önümüzdeki hafta itiraz eden olmazsa seni de listeye alırız..

Emine
Betül
Büşra
Nurcan
Fulya
Hilal
Gamze
Merve
Nagihan
fadime02

[TD="class: xl69, width: 462, colspan: 7"]15-22 Mart 301.Etap
[/TD]
[TD="class: xl67, width: 71"][/TD]

[TD="class: xl67"]1[/TD]

[TD="class: xl64"]marti
[/TD]
[TD="align: right"]62,9[/TD]

[TD="align: right"]62,9[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]100,00[/TD]
[TD="class: xl67"][/TD]

[TD="class: xl67"]2[/TD]

[TD="class: xl64"]btlbetul [/TD]
[TD="align: right"]68[/TD]
[TD="align: right"]66,4[/TD]
[TD="align: right"]1,6[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]2,35[/TD]

[TD="class: xl67"]3[/TD]

[TD="class: xl64"]bsrmhmmt[/TD]
[TD="align: right"]65,9[/TD]
[TD="align: right"]65,5[/TD]
[TD="align: right"]0,4[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]0,61[/TD]

[TD="class: xl67"]4[/TD]

[TD="class: xl64"]ozdemi [/TD]
[TD="align: right"]63,5[/TD]
[TD="align: right"]63,4[/TD]
[TD="align: right"]0,1[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]0,16[/TD]

[TD="class: xl67"]5[/TD]

[TD="class: xl64"]trulyscrumptions [/TD]
[TD="align: right"]76,6[/TD]
[TD="align: right"]76,6[/TD]
[TD="align: right"]0[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]0,00[/TD]

[TD="class: xl67"]6[/TD]

[TD="class: xl65"]lypsa [/TD]
[TD="align: right"]92,4[/TD]
[TD="align: right"]89,6[/TD]
[TD="align: right"]2,8[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]3,03[/TD]

[TD="class: xl67"]7[/TD]

[TD="class: xl65"]hoppidicik[/TD]
[TD="align: right"]89[/TD]
[TD="align: right"]88,5[/TD]
[TD="align: right"]0,5[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]0,56[/TD]

[TD="class: xl67"]8[/TD]

[TD="class: xl65"]noraaa [/TD]
[TD="align: right"]72[/TD]
[TD="align: right"]68,1[/TD]
[TD="align: right"]3,9[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]5,42[/TD]

[TD="class: xl67"]9[/TD]

[TD="class: xl65"]maBaby [/TD]
[TD="align: right"]58[/TD]
[TD="align: right"]57,7[/TD]
[TD="align: right"]0,3[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]0,52[/TD]

[TD="class: xl67"]10[/TD]

[TD="class: xl65"]nagieymen[/TD]
[TD="align: right"]66,7[/TD]
[TD="align: right"]70,5[/TD]
[TD="class: xl70, align: right"]-0,25[/TD]
[TD="class: xl66, align: right"]-0,38[/TD]
[TD="class: xl68"][/TD]

[TD="class: xl65"]fadime[/TD]

[TD="align: right"]101[/TD]

[TD="class: xl66"][/TD]

Bebişim çoooçooçoook geçmiş olsun..... Allah patronuna evlaldınada acil şifalar versin....

kaçıncı olcaz bakalım bu hafta iyiyiz...

Son düzenleme:
alkış emoşumaayalnız emoşum öyle 600 gr. vererek gitme sakın..her hafta 100 gr. 50 gr. vermen kafi..çabuk verirsen çabuk ayrılırsın aramızdan..hatta birkaç hafta kilonda sabit kal taammı
dogruu kiiiz ama bi yandan da uzarsa ben bozarim dukani yaaa ama ben hedef kiloma ulassamda guclendirme koruma evrelerimde de burdayim gitmmmeeeeeeem ayrica hopis valla bu son kilolar gitmio yaaaa ilk haftalarda viiiin viiiiin gecip gidiodu ama simdi salyangoz expresss ite ite inan ayni diyet ben ayni hersey ayni ama anlamadim nie yavasladi neyse aslinda haklisin 100 hatta 50 gr da olur yeterki almayim da ne giderse ayyy allah ne verdiyse gibi oldu

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım ev işlerim duruyor

sabah menüm
1 b limonlu ılık su

7.30 kahvaltı 2 kk peynir ufaladım dereotu ,tere,domates 1 salatalıgın içine
1 kpa çay,2 d çavdar ekmegi

8.50 1 yeşilçay

10.30 1 ekşi elma 1 ç b süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…