- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.681
Emine |
Betül |
Büşra |
Nurcan |
Fulya |
Hilal |
Gamze |
Merve |
Nagihan |
fadime02 |
*** 9. Takım 301. Etap ***
marti (62,9/62,3/0,6/%0,95)
btlbetul (68/66,4/1,6/%2,35) Haftanın üçüncüsü tebrik ederim.
bsrmhmmt(65,9/65,5/0,4/%0,61)
ozdemi (63,5/63,4/0,1/%0,16) Kilosu sabit.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)Kilosu sabit.
lypsa (92,4/89,6/2,8/%3,03) Haftanın ikincisi tebrik ederim.
hoppidicik (89/88,5/0,5/%0,56)
noraaa (72/68,1/3,9/%5,42)Haftanın birincisi tebrik ederim.
nagieymen(66,7/70,5/-0,25/-0,38)287.etapta izne ayrılan üyenin kilosu 15'e bölündü.
fadime02 (99,1/101/-0,13/%-0,13) 298.Etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3 e bölündü.
9.Takım Ortalama :1,19
Gamecime doğum günü hediyesi:))))))))) Yuhh çüşş oha diyorum sanaMaşallah bebeğim5,42 ne demek yahuuu
canım gelmemenden birşeyler olduğunu hissettim ama çalışan bayandır, işi gücü çokdur diye birşey yazmak istemedim..çok geçmiş olsun yavruna, acil şifalar dierim..annlik böyle birşey işte, Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun..Kızlar Merhaba...
Başımda bişeyler olduğunu tahmin etmişsinizdir diye düşündüyorum.Yoksa ben sizi hiç ihmal edermiyimmmmmmmmmmmmmmmm
Salı akşam eve gider gitmez hastaneler koşmak zorunda kaldım.Kızımın ateşler içinde yanıyor günlerdir(( İşe fln gelemedim.Evde sürekli ateş düşürmeye çalışmaktan uyumadım yemedim içmedim:2::2::2:
Çok moralsiz bir kaç gün geçirdim.Tamda ayy kızım bi iyileşse derken şirket müdürümüz kalp krizi geçirdi diye bi tel..
Neyse uzatmayayım..Bugün apar topar işe geldim fazla arayı açmak istemedim çünkü araya haftasonuda girerse işler sarpa sarıyor..
Yazdıklarınızın hepsini okudum ama ne olur bana kızmayın tek tek cevaplayamadım..Masamın üzerindekileri ayıklamam lazım önce..Kilo takibini evde telden yapıp not aldım.Burdada exel tabloma işleyip tek tek kontrol ettim.Eğer akşama kadar değişiklik bildiren olmazsa yayınlıycam...
Bu kadar üzüntü sonrası bende de beklenen sonuç olmadı mı?? Elbette oldu..Nihayet 89,6..
Aslında bu hafta hedefim 88 di.Ama yeşil çay değil su bile içmye zor vakit bulduğum için sanıyorum biraz şişik kaldım..Buna da şükür..
[][/B]
olsun olsun, tam da böyle git işte..50 gr. 100 gr. yeter..en iyisi böyleymiş hem biliyonmu (yalaaaaaaann)dogruu kiiiz ama bi yandan da uzarsa ben bozarim dukani yaaa ama ben hedef kiloma ulassamda guclendirme koruma evrelerimde de burdayim gitmmmeeeeeeem ayrica hopis valla bu son kilolar gitmio yaaaa ilk haftalarda viiiin viiiiin gecip gidiodu ama simdi salyangoz expresss ite ite inan ayni diyet ben ayni hersey ayni ama anlamadim nie yavasladi neyse aslinda haklisin 100 hatta 50 gr da olur yeterki almayim da ne giderse ayyy allah ne verdiyse gibi oldu
fadime en son 99.9 yazmış hilal..tekrar bak istersen..*** 9. Takım 301. Etap ***
marti (62,9/62,3/0,6/%0,95)
btlbetul (68/66,4/1,6/%2,35)
bsrmhmmt(65,9/65,5/0,4/%0,61)
ozdemi (63,5/63,4/0,1/%0,16) Kilosu sabit.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)Kilosu sabit.
lypsa (92,4/89,6/2,8/%3,03)
hoppidicik (89/88,5/0,5/%0,56)
noraaa (72/68,1/3,9/%5,42)
nagieymen(66,7/70,5/-0,25/-0,38)287.etapta izne ayrılan üyenin kilosu 15'e bölündü.
fadime02 (99,1/101/-0,13/%-0,13) 298.Etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3 e bölündü.
9.Takım Ortalama :1,19
canım gelmemenden birşeyler olduğunu hissettim ama çalışan bayandır, işi gücü çokdur diye birşey yazmak istemedim..çok geçmiş olsun yavruna, acil şifalar dierim..annlik böyle birşey işte, Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun..
olsun olsun, tam da böyle git işte..50 gr. 100 gr. yeter..en iyisi böyleymiş hem biliyonmu (yalaaaaaaann)
fadime en son 99.9 yazmış hilal..tekrar bak istersen..
HİLALİMMMM teşekkür ederim canımm, gerçekten çok iyi moral oldu hem doğum günümüm olması hemde hedefime yanklaşıyor olmam çok mutlu ve motive etti benidukan amca sağolsunnn
bebişine ve patronuna da çok geçmiş olsun canımm, inşallah şimdi daha iyilerdir, bebişi öp bizim yerimize olar mı :)
Haftaya listeyi biz düzenliyoruz kızlar:18: Bu hafta Eceyle konuşmam lazım..Takımı bıralkmaktan bahsetti ama ben artık kaptan değilim demedi.:18:
Büşracım sen ulaşabilirsin sanırım telefonla.Bi öğrenebilirmisin kesin bıraktı mı takımı?
Ona göre bu hafta oylama açalım ve takımımıza yeni bir kaptan seçelim.
Takım üyelerinin hepsi aday olamayacağına göre aday olmak isteyenler parmak kaldırır.Bizde oylayarak bi seçim yaparız.
selam kizlar. annemleri yolcu ettik eve donduk annemle babamin terliklerini kapida gorunce ziril ziril agladim 1 saat(
birazdan ise gidecegim iznim bitti malesef bugun isbasi yapiyorum.. pofff ne berbat bir gun.
kilo veren herkesi tebrik ederim bu arada. hadi sonra gorusuruz
benim adayım hilaaaaaalllllHaftaya listeyi biz düzenliyoruz kızlar:18: Bu hafta Eceyle konuşmam lazım..Takımı bıralkmaktan bahsetti ama ben artık kaptan değilim demedi.:18:
Büşracım sen ulaşabilirsin sanırım telefonla.Bi öğrenebilirmisin kesin bıraktı mı takımı?
Ona göre bu hafta oylama açalım ve takımımıza yeni bir kaptan seçelim.
Takım üyelerinin hepsi aday olamayacağına göre aday olmak isteyenler parmak kaldırır.Bizde oylayarak bi seçim yaparız.
selam kizlar. annemleri yolcu ettik eve donduk annemle babamin terliklerini kapida gorunce ziril ziril agladim 1 saat(
birazdan ise gidecegim iznim bitti malesef bugun isbasi yapiyorum.. pofff ne berbat bir gun.
kilo veren herkesi tebrik ederim bu arada. hadi sonra gorusuruz
off kızlar bu hopişin halini görseniz bugün var ya, acınacak durumdaydımevden çıkarken tek tük yağmur atıyordu, sonra dedim nasıl olsa kendi aracımızla gidicez birşey olmaz, şemsiye neyin almadım..sonra arabayı park ettik, caddede gezerkene yağmur bastırmasınmı..sefil bilo giibi kızkardeşimle şemsiyeci aradık..sudan çıkmış balığa döndük şemsiyeci bulana kadar...neyse..aldık şemsiyeleri ama ayağımdaki ayakkabılar düz babetler, pantalonun belinede kemer takmamışım düşüp duruyo, dizlerime kadar ıslandım ..kızkardeşimde işyerinden her zaman çıkamıyo diye geride dönmedik, sırıl sıklam alışveriş yaptık.. dün istanbul tşörtle geziyordu , bugün şansa bak şakır şakır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?