- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.701
anammm hopişşşyazık kız sanada kız kardeşinede neyse en azından günü ıslak mıslak tamamlamışsınız ya gerisi mühim değil hasta olmada sen
*** 9. Takım 301. Etap ***
marti (62,9/62,3/0,6/%0,95)
btlbetul (68/66,4/1,6/%2,35) Haftanın üçüncüsü tebrik ederim.
bsrmhmmt(65,9/65,5/0,4/%0,61)
ozdemi (63,5/63,4/0,1/%0,16) Kilosu sabit.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)Kilosu sabit.
lypsa (92,4/89,6/2,8/%3,03) Haftanın ikincisi tebrik ederim.
hoppidicik (89/88,5/0,5/%0,56)
noraaa (72/68,1/3,9/%5,42) Haftanın birincisi tebrik ederim.
nagieymen(66,7/70,5/-0,25/-0,38)287.etapta izne ayrılan üyenin kilosu 15'e bölündü.
fadime02 (99,1/101/-0,13/%-0,13) 298.Etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3 e bölündü.
9.Takım Ortalama :1,19
Gamecime doğum günü hediyesi:))))))))) Yuhh çüşş oha diyorum sanaMaşallah bebeğim5,42 ne demek yahuuu
üşütmem büşüm, penguen gibiyim, yağlarım beni koruyor..ama rezilliği yanıma kar kaldı işte..
gamzeeeeeeeeeee etap 1. olmuşsuuuuunn..tebrik ederim
off kızlar bu hopişin halini görseniz bugün var ya, acınacak durumdaydımevden çıkarken tek tük yağmur atıyordu, sonra dedim nasıl olsa kendi aracımızla gidicez birşey olmaz, şemsiye neyin almadım..sonra arabayı park ettik, caddede gezerkene yağmur bastırmasınmı..sefil bilo giibi kızkardeşimle şemsiyeci aradık..sudan çıkmış balığa döndük şemsiyeci bulana kadar...neyse..aldık şemsiyeleri ama ayağımdaki ayakkabılar düz babetler, pantalonun belinede kemer takmamışım düşüp duruyo, dizlerime kadar ıslandım ..kızkardeşimde işyerinden her zaman çıkamıyo diye geride dönmedik, sırıl sıklam alışveriş yaptık.. dün istanbul tşörtle geziyordu , bugün şansa bak şakır şakır ..
oyyy fulim ne kötü bir duygu oannem umreye gittiğinde bende eve giremiyordum, bütün evde kokusu vardı ya..babamla kardeşimin morali bozulmasın diye ağlamamıştım ama kendi evime gelince muslukları açmıştım ..Allah tez zamanda kavuştursun canım. Allah onlara uzuuuun sağlıklı ömürler versin..
ayy kıyamam sana ben yaa ağlama fulyacımmgelir görürsün yine kötü olur insan evet ama üzmemeye bak kendini canım benim.. çok şükür sağ salim yanındalar bak ne güzel..
hilaaaaalll mababy listeye eklenmemiş..abbowwww
bir de "mübarek surat asıyo" diye üzülüyordun fulişim.bak adamceğiz nasıl benimsemiş onları..inşallah tez zamanda kavuşursun ne diyeyimamin canim evet berbat bir duygu hadi beni birak mubarek bile cok uzgun, cok guzel bir 10 gun gecirdik simdi yine evimiz sessiz sakin. sabahlari kizarmis ekmek kokusu ile uyanilmayacak, turk cayi demlenmeyecek gunde 3 kere
sira bizde simdi yaz sonu biz oraya gelecegiz bir aksilik olmazsa. gectigimiz sene biz donerken hic uzulmemistim, ondan once annemler yine gelmisti onlar donerken yine hic uzulmemistim. bu kez su koyverdim niye anlamadim.. isyerinde bile dusundukce gozlerim doldu tam anne kuzusu olmusum bu sefer niye bilmiyorum, keske aramiza bu kadar mesafe girmek zorunda kalmasaydi. ama hayat iste ne getirecegi belli olmuyor. sagol bu arada fistigim
:
Bu arada dünkü sebze gününe rağmen 300 gr vermişim, kilom 67,8 :)))
Dün kız kardeşim üniden geldi, çok şaşırdı bi 4 kilo hemen farkediliyor demekki birde belden oturtmalı siyah bir elbise giydim daha ince gösterdi beni kız kardeşim 58 kilo civarında ama benden biraz kısa benim kadar olmuşssun nerdeyse diyor :)))
Belim ince kalçalarım geniş olunca şu kadın gibi olucam diye korkuyorum yaEki Görüntüle 665843
aaaaa o ne bacım öylehilkat garibesi gibi..korktum vallahi, kollar falan sarkmış ıyy..ben zayıflamayayımda bir yerimde sarkmasın o zaman
günaydın 9. takımbugünkü "topiğe en erken gelen eleman" rekorumu gamze egale etmiş..kızım az yavaş yahu..kupa üzerine kupa aaaaaaaa
Günaydın bayanlar :):):) nasıl keyifler?
Güne yeni başlıyorum :) bugün için planım daha önce den delik olan ve kapanan burnumu deldirmek tekrardan :):):) benim eski mübarek sevmezdi diye çıkarttım kapanmış delik şimdi yeniden deldirecegim seviyorum hızma takmayi :) yazda geliyor değişik değişik takarim artık :):):):)sonra planım idman :) 2 saati öyle bir geçirmeliyim ki dün yapmadığım sporu da aradan çıkartayim.
Bu arada dans kurslari zumba yaptırıyorlarmis birine yazılmayı düşünmeye başladım :) kalori yakma açısından :)
parmagimda yüzük vardı kızlar muhammet ile takmıştık ışte 1 yılı geçti alırmışim diye cikartmadim bir ara yüzük almayı planlıyorum ama gümüş olsun :) altın alerji yapıyor bunla ilgili fikirlerinizi bekliyorum. :) Yani söz yüzügü gibi olsun ki birde milletin asılması ile ugrasmayayim iyi oluyor öyle olunca uzak duruyorlar nişanlı sanıp hatta evli olduğumu düşünen bile oluyor :) o yüzden güzel modeller konusunda yardım lütfen.......
Günaydın bayanlar :):):) nasıl keyifler?
Güne yeni başlıyorum :) bugün için planım daha önce den delik olan ve kapanan burnumu deldirmek tekrardan :):):) benim eski mübarek sevmezdi diye çıkarttım kapanmış delik şimdi yeniden deldirecegim seviyorum hızma takmayi :) yazda geliyor değişik değişik takarim artık :):):):)sonra planım idman :) 2 saati öyle bir geçirmeliyim ki dün yapmadığım sporu da aradan çıkartayim.
Bu arada dans kurslari zumba yaptırıyorlarmis birine yazılmayı düşünmeye başladım :) kalori yakma açısından :)
parmagimda yüzük vardı kızlar muhammet ile takmıştık ışte 1 yılı geçti alırmışim diye cikartmadim bir ara yüzük almayı planlıyorum ama gümüş olsun :) altın alerji yapıyor bunla ilgili fikirlerinizi bekliyorum. :) Yani söz yüzügü gibi olsun ki birde milletin asılması ile ugrasmayayim iyi oluyor öyle olunca uzak duruyorlar nişanlı sanıp hatta evli olduğumu düşünen bile oluyor :) o yüzden güzel modeller konusunda yardım lütfen.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?