Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir oburun sp menüsü...

sabah:

2 dilim ufak boy hindi füme
2 tatlı kaşığı yoğurt
dukan galeta karışımlı ekmekçik
lorlu omlet
yeşilçay

öğlen:
1 salatalık kadar içine rendelediğim cacık ( yağsız yoğurt ile )
köfte

akşam:
tavuk haşlama

ara:
1 meyveli yoğurt
1 ufak kase şekersiz tatlandırıcılı puding
yeşilçay

su:
1.5 litreden fazla

spor:
bugün yok maalesef yarın telafi edeceğim :)

anammm hopişşş yazık kız sanada kız kardeşinede neyse en azından günü ıslak mıslak tamamlamışsınız ya gerisi mühim değil hasta olmada sen

üşütmem büşüm, penguen gibiyim, yağlarım beni koruyor..ama rezilliği yanıma kar kaldı işte..

hilaaaaalll mababy listeye eklenmemiş..abbowwww

PÜSKÜÜT DEN ALINTI:

301. Etap Raporu

301. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kaynak: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post29490717 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

GENEL
İzne ayrılışının üzerinden 6 ay geçen üyeler için ilk diskalifiye dönemi başlamıştır. 277.etapta izne ayrılanlar bu etapta diskalifiye olmuştur. İşlem her etap güncellenecektir.

2. TAKIM
Üyelerinizden cceylin için yaptığınız bildirim:

cceylin(66 / 70 / - 2 / 0 % )Geçen hafta bildirimde bulunmadığından, kilosu 2'ye bölündü.Tartısı değişti.2 kg fark başlangıç kilosuna eklendi.

Hatalı bildirim.
Geçen etap cceylin terazisi bozulduğu için tartılamadı ve 66 kilo olarak bildirim yapıldı.
Yeni terazisi 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda 301.etap başlangıç kilosu 66+2=68
İlk olarak:
cceylin ( 68 / 70 / -2 / -2,94% )
Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için de yüzdesini ikiye bölüyoruz. -2,94 : 2 = 1,47
Sonuç:
cceylin ( 68 / 70 / -2 / -1,47% )

Gerekli kontrolü yaparak, "SONUÇ LİSTELERİ" bölümünde gerekli düzeltmeyi yapınız.
Bildiriminize dayanarak; üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır. Böylece başlangıç kilosu 64,6 dan 66,6 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.

4. TAKIM
4.Takım üyelerinden zeynepcer mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post29495245 (CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları)

5. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; *JUJU* adlı üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır. Böylece başlangıç kilosu 77,4 kilodan 78 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.

6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.

9. TAKIM
Bir önceki etapta listenizde yer alan maBaby adlı üyeye, 301 etap listenizde yer verilmemiştir. Neden?

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 301. Etap birincisi 9.Takımdan noraaa arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
7. Takım : 1 Ceza Puanı (292. etap değerlendirme raporu)

BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.200 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Bu kuralın istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.

301. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

15-22 MART

1.noraaa % 5.42 (9. Takım)
2.RapunzelL % 5.14 (4. Takım)
3.Wuwum % 3.85 (4. Takım)

öncelikle gamzecim seni ve kilo veren herkesi tebrik ederim

kızlar kaptanınız ecem aktif mi bilmiyorum. gözünden kaçabilir diye sizi bilgilendirmek istedim. püsküüt ün paylaşım alanında size bir sorusu var, görmeyip cevap vermezseniz ceza puanı alır takım diye ben haber vereyim dedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-788.html

buraya ara sıra ece ilgilenemiyorsa da hilalcim sen bakmayı ihmal etme. sizin takıma yöneltilen soru olursa cevap vermelisiniz. aksi taktirde ceza alır takımınız, ve 3 ceza puanı kırmızı kart almak demek. bu da bu takımdaki hiç kimsenin karne alamaması demek sadece sen değil ara sıra herkes baksın, takımdan herhangi biri sorulara cevap verebilir, yetkili olmak şart değil

hepinizi öpüyorum fıstıklar

aay kızlar hopiş bildirmiş zaten size neyse 2. bildirim göz çıkarmaz

sefil bilo neyse gulmeyeyim benim de basima geldi kac kere hem de.. hala da akillanmadim semsiye konusunda.

amin canim evet berbat bir duygu hadi beni birak mubarek bile cok uzgun, cok guzel bir 10 gun gecirdik simdi yine evimiz sessiz sakin. sabahlari kizarmis ekmek kokusu ile uyanilmayacak, turk cayi demlenmeyecek gunde 3 kere

ayy kıyamam sana ben yaa ağlama fulyacımm gelir görürsün yine kötü olur insan evet ama üzmemeye bak kendini canım benim.. çok şükür sağ salim yanındalar bak ne güzel..

sira bizde simdi yaz sonu biz oraya gelecegiz bir aksilik olmazsa. gectigimiz sene biz donerken hic uzulmemistim, ondan once annemler yine gelmisti onlar donerken yine hic uzulmemistim. bu kez su koyverdim niye anlamadim.. isyerinde bile dusundukce gozlerim doldu tam anne kuzusu olmusum bu sefer niye bilmiyorum, keske aramiza bu kadar mesafe girmek zorunda kalmasaydi. ama hayat iste ne getirecegi belli olmuyor. sagol bu arada fistigim

hilaaaaalll mababy listeye eklenmemiş..abbowwww

ahh ah nasil gozden kacmis, hemen listenin duzeltilmesi lazim puskuute de cevap yazalim ceza puani almadan:26:

[SUP]Kızlar 1. olmuşummmmmmmmmmm dukan amca sağolsun şimdi karşımda olsa ellerinden öperim

Kupamı dukan amca adına kaldırıyorummmm

[/SUP]

Bu arada dünkü sebze gününe rağmen 300 gr vermişim, kilom 67,8 :)))

Dün kız kardeşim üniden geldi, çok şaşırdı bi 4 kilo hemen farkediliyor demekki birde belden oturtmalı siyah bir elbise giydim daha ince gösterdi beni kız kardeşim 58 kilo civarında ama benden biraz kısa benim kadar olmuşssun nerdeyse diyor :)))

Belim ince kalçalarım geniş olunca şu kadın gibi olucam diye korkuyorum ya

günaydın kızlarr.
iyi hafta sonları
uzun zamandan sonra bu sabah bi tost yedim
mideme kramplar giriyor.
ekmeği fazla yemediğim için herhalde fazla geldi...

bir de "mübarek surat asıyo" diye üzülüyordun fulişim.bak adamceğiz nasıl benimsemiş onları..inşallah tez zamanda kavuşursun ne diyeyimyaşın ilerledikçe anneye olan düşkünlük biraz daha artıyo fulişim, neden olduğunu düşünmedim ama çoğunlukta öyle..ya annenin yaşının ilerlemesi ve onu kaybetme korkusu, yada kendinle alakalı birşeyler işte..sabah sabah daha kahvaltı yapmadım, kafam ancak bu kadar çalışıyor..sonra bu konuyu irdeleyelim ama.:26:.

aaaaa o ne bacım öylehilkat garibesi gibi..korktum vallahi, kollar falan sarkmış ıyy..ben zayıflamayayımda bir yerimde sarkmasın o zaman

günaydın 9. takımbugünkü "topiğe en erken gelen eleman" rekorumu gamze egale etmiş..kızım az yavaş yahu..kupa üzerine kupa aaaaaaaa

Günaydın bayanlar :):):) nasıl keyifler?
Güne yeni başlıyorum :) bugün için planım daha önce den delik olan ve kapanan burnumu deldirmek tekrardan :):):) benim eski mübarek sevmezdi diye çıkarttım kapanmış delik şimdi yeniden deldirecegim seviyorum hızma takmayi :) yazda geliyor değişik değişik takarim artık :):):):)sonra planım idman :) 2 saati öyle bir geçirmeliyim ki dün yapmadığım sporu da aradan çıkartayim.

Bu arada dans kurslari zumba yaptırıyorlarmis birine yazılmayı düşünmeye başladım :) kalori yakma açısından :)

parmagimda yüzük vardı kızlar muhammet ile takmıştık ışte 1 yılı geçti alırmışim diye cikartmadim bir ara yüzük almayı planlıyorum ama gümüş olsun :) altın alerji yapıyor bunla ilgili fikirlerinizi bekliyorum. :) Yani söz yüzügü gibi olsun ki birde milletin asılması ile ugrasmayayim iyi oluyor öyle olunca uzak duruyorlar nişanlı sanıp hatta evli olduğumu düşünen bile oluyor :) o yüzden güzel modeller konusunda yardım lütfen.......

aaaaa o ne bacım öylehilkat garibesi gibi..korktum vallahi, kollar falan sarkmış ıyy..ben zayıflamayayımda bir yerimde sarkmasın o zaman

Kollardan değil de belden dolayı ben böyle olucam yakında sanırım :))) ne gidiyorsa belden gidiyor, göbüş yok zaten ama kalça istediğin kadar var en fazla olan yerden gitseneeee dimi ama :))

günaydın 9. takımbugünkü "topiğe en erken gelen eleman" rekorumu gamze egale etmiş..kızım az yavaş yahu..kupa üzerine kupa aaaaaaaa

Bu aralar bir hevesliyim bir hevesliyim sormayınn, bir de şurdan ayrılınca ödüm kopuyor kaçamak yapıcam dıye :))) o yüzden ofise gelir gelmez hemmencik sayfayı açıyorum 2.kupamı da gururla kaldırıyorum bunu da senin adına kaldırıyorum hopişşşş abla :)))

Büşüm sana hızma yakışıyor gerçekten :) şimdi senin mübarekle yolları ayırdınız ya şöyle bir değişiklikler yaparsın sen artık stres atmak için, yap yap canımcım sana herşey yakışırr

kız o yüzüğü ne diye takıyon yahu, hemen birini sokma tabii hayatına ama yine de yeni kısmetlere açık ol, ne diye kısmetini kapatıyorsun valla bir kapandım mı açılmaz hee o kısmettt

söz yüzüğümü??:26:takmaaaaaaaaaaaaaaa

sen dahili ve harici düşmanlara donanmalı bir kızsın, bir yüzüğün arkasına sığınma.hatta bence baştan takmamalıydın, sonra o yüzük önemini yitirmesin büyüsü kaybolmasın diye..evleneceğin erkek takmalı yüzüğünü düğününde, seni başka kadınlara tercih etme ihtimali olanlar değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…