- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.721
helal olsunnnBu aralar bir hevesliyim bir hevesliyim sormayınn, bir de şurdan ayrılınca ödüm kopuyor kaçamak yapıcam dıye :))) o yüzden ofise gelir gelmez hemmencik sayfayı açıyorum 2.kupamı da gururla kaldırıyorumbunu da senin adına kaldırıyorum hopişşşş abla :)))
kızlar hopiş için kırmızı alarm!! teyzemin oğlu ağustos da evleniyor, gün almışlar..ve ben o zamana kadar çoooooook kilo vermeliyimböyle şıkır şıkır , fıkır fıkır olmam lazım
bir de "mübarek surat asıyo" diye üzülüyordun fulişim.bak adamceğiz nasıl benimsemiş onları..inşallah tez zamanda kavuşursun ne diyeyimyaşın ilerledikçe anneye olan düşkünlük biraz daha artıyo fulişim, neden olduğunu düşünmedim ama çoğunlukta öyle..ya annenin yaşının ilerlemesi ve onu kaybetme korkusu, yada kendinle alakalı birşeyler işte..sabah sabah daha kahvaltı yapmadım, kafam ancak bu kadar çalışıyor..sonra bu konuyu irdeleyelim ama.:26:.
Gamze ve Hopiş sağolun var olun ilginiz için :) kızlar gölbaşı bildiğiniz gibi değil ya it kopuk kaynıyor o yüzden takmak daha iyi o yüzüğü görüpte vazgeçen bir sürü insan olmuştu :) komsularda masallah oğluna kardeşine he desem ertesi gün düğün yapacaklar gibi o yüzden pek millete dert anlatmaktansa şu okul bitene kadar kafamı rahat tutmak adına istiyorum birde artık mübaregin verdiği yüzüğü takmiyorum parmak alırmış :) istiyor bir tane güzelinden bir yüzük.
Gamze öncelikle saçımı değiştirmek istiyorum uçları kırık baya bi onları kestirmek istiyorum ki bir iki ay ful bakım ile uzasın mezuniyete kadar uzun olsun bir yandan da renk düşünüyorum değişikliği ayrildigim için değil artık kendi istediğim şeyleri yapıp özgür olabildiğimi kanıtlamak adına sevdigim şeyleri tatmak adına yapacağım. İlk iş hızma oldu çünkü çok seviyorum :) muhammet sevmiyor diye cikartmistim kapanmış şimdi acıya acıya bir daha deldircem benim canım tatlıdır hele iğne söz konusu ise çok fenayim
hemen hemen 5 ayin var dersek hoppisim acele etmeden ayda 3 kilo versen 15 kilo eder ortalama 2 beden (spor yaparsan 3 beden) incelirsin tam da istedigin gibi sikir sikir fikir fikir bisi olursun
evet gercekten de mubarege haksizlik etmisim, annenler keske burada oturuyor olsalardi bile dedi. bu arada sabah babam email atmis ucaklari rotar yapmis meger 5-6 saat ekstradan havaalaninda beklemek zorunda kalmislar, sabah 7 bucukta eve ancak varabilmisler.. biz dun sabah 11'de evden cikmistik dusun..
fulişim essah mı diyosun..gerçekten ayda 3 kilo verebilirmiyim??ben geçen sene her hafta 1 kilo veriyodum, en son 1.9 vermiştim..hey gidi günlerbu senede 500 gr. 600 gr. gidiyoz işte bakalım..daha hızımı artırmam lazım , evdede spor yapmam lazım..kız sen benim şıkır şıkır dediğime bakma, ben sevmem şıkır şıkırlığı..en sade, en gösterişsiz (ama kalite olcak) ne varsa onu gider bulurum..
oyyyy anneler ne kadar beklemişler yahu??hangi havayoluydu??bak mübareğe neler demiş canım benim ya(dünya ahiret kardeşim benim)vallahi duygulandım şimdi kendi anne-babası gibi benimsemiş onları demek..
verirsin ayda 3 kilo ideal zaten fazlasi bonus olurvermemen icin hicbir sebep yok hopisim. ben de ayda 3 hedefliyorum kendim icin bakalim.. haftada 750 gram nedir ki minimum 750 gr verecek gibi kendine hedef koy, fazlasi giderse ne ala daha buyuk hedef koyunca hedefe ulasamadiginda insan husrana ugruyor (en azindan benim icin bu boyle) o yuzden fazla kasmaya gerek yok diye dusunuyorum. ama spor yaparsan 3 beden cok rahat kuculursun o da baya bi fark eder hopisim... yapabilirsin hem de cok kolay, motivasyonsa motivasyon birbirimize burada yardim ederiz her turlu ben de zaten artik eylule kadar tam gaz diyetime devam etmek istiyorum. annemler buradayken kacamaklar oldu malesef ister istemez ama artik onlar gittigine ve baska bir mazeret de kalmadigina gore ipleri daha siki tutacagim.
bizimkiler gece 10-11'e kadar havaalaninda beklemisler heralde - hesaplarima gore yani. british airways ile ucmuslardi sozde buranin en iyi firmasi ama iste neden bilmiyorum bu kadar uzun rotar :44:aksam skype yapariz o zaman ogrenirim neler olup bittigini.
ayy evet mubarek insan iste.. bu sabah bile uzgun uyandi yavrum ya oiy nasil da severmis kv ve kp'sini
kızlar hopiş için kırmızı alarm!! teyzemin oğlu ağustos da evleniyor, gün almışlar..ve ben o zamana kadar çoooooook kilo vermeliyimböyle şıkır şıkır , fıkır fıkır olmam lazım
valla deldirdim kuzumbekarligin tadini cikar evet icinde kalip yapamadigin ne varsa onu yap canim deldir gitsin
verirsin ayda 3 kilo ideal zaten fazlasi bonus olurvermemen icin hicbir sebep yok hopisim. ben de ayda 3 hedefliyorum kendim icin bakalim.. haftada 750 gram nedir ki minimum 750 gr verecek gibi kendine hedef koy, fazlasi giderse ne ala daha buyuk hedef koyunca hedefe ulasamadiginda insan husrana ugruyor (en azindan benim icin bu boyle) o yuzden fazla kasmaya gerek yok diye dusunuyorum. ama spor yaparsan 3 beden cok rahat kuculursun o da baya bi fark eder hopisim... yapabilirsin hem de cok kolay, motivasyonsa motivasyon birbirimize burada yardim ederiz her turlu ben de zaten artik eylule kadar tam gaz diyetime devam etmek istiyorum. annemler buradayken kacamaklar oldu malesef ister istemez ama artik onlar gittigine ve baska bir mazeret de kalmadigina gore ipleri daha siki tutacagim.
bizimkiler gece 10-11'e kadar havaalaninda beklemisler heralde - hesaplarima gore yani. british airways ile ucmuslardi sozde buranin en iyi firmasi ama iste neden bilmiyorum bu kadar uzun rotar :44:aksam skype yapariz o zaman ogrenirim neler olup bittigini.
ayy evet mubarek insan iste.. bu sabah bile uzgun uyandi yavrum ya oiy nasil da severmis kv ve kp'sini
9. takım etap üçüncüsü olmuş kızlar
böşraa yakışmış bacım..memleket nire senin??:26:
hmm ..ben biraz araplara benzettimde seni..yinede biraz yakın tahmin etmişim, azıcık solundasın yani..aslen annem babam vanlı bacum :) ama doğma büyüme bursalıyım :) 4 yıldır angara bebesiyim :)
Hatunlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ben..
Hatunlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ben..
hmm ..ben biraz araplara benzettimde seni..yinede biraz yakın tahmin etmişim, azıcık solundasın yani..
kız büşüm sizin takımda bir hatun var, maaşallah kilosu bana yaklaşmış, ona söylede azıcık diyet neyin yapsın yahu, adını bilemedim şimdi (nerden bileceksem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?