- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.741
merhaba bayanlar ben bugün s yapıp yarında hala +300 ü görürsem beyaz yumruk yapmaya karar verdim yada şaşırtma yaparak 3 gün atak gibi yapıcam.. çünkü 65 lerde çok kaldım ve inemiyorum şuanda duraklama yaşıyor durumdayımbalık dediler faceteki sayfada balık yiycem bende bugün :)
Hatunlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ben..
hmm evet o sayfadakiler ne zaman balik yesek eksilerde cikiyoruz diyorlardi hatirliyorum, bir dene bakalim ne olacak..
numarası kaç bacım :) kesin benimdir oayrıca sen faceten falan mı gördün kız benim takımı eğer öyleyse ekleyivereydin yaa araplık yok bu arada hopişim :) bildiğin türk ama kaşı gözü babamdan almışım önceden beyaz olan tenimide ablam denizlerde bilmem neler sürerek halletmiş doğal bronzum yani 6 7 yaşımdan beri esmerim öncesi beyaz tenli
fully napıyon bacım
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hoppidicik
yok kıız sen değilsin..seni tanıyorum bacım..senden daha uzun, beyaz tenli bir kızceğiz..ama acil diyet yapması lazım kanımca:26:
iyiyim bacim sen napiyonyeni geldim isten kp ile kapida karsilastik perdemi takmaya gelmis -evet dogru duydunuz- 2 aydir yatak odasinda perde yoktu artik sabahlari gunes gozumuze girmeyecek yihuuuuu
en başta duranmı kızzzo benden 2 kilo fazla düşünsene 67 o bende 65 bizim voleybolu küçük yaştan beri yapanların ortak özelliği kalın bacaklardır hopişim bendede aynı problem var :) ama hala eklemedin kız sen benüüü
aa hadi hayırlı olsunnaısl idare ediodun kız öyle camda perde olmadan :S birde yatak odası yani :S:26:
yigidin mali meydandadirsaka saka, canim perde yok derken blind dedigimiz bir perde takili turkcesi ne bilmiyorum.. soyle bisey: Eki Görüntüle 666934
ama o da gunes isigini iceri suzduruyor iste sorun oydu. gunesli bir gunun sabahinda hele uyumak imkansiz erkenden hortluyoruz acayip aydinlik oluyor cunku. o yuzden normal kumas perde takmak istedik soyle kalin ve koyu bir renk :26:
ayyy ben sormaya utandım, büşüm sormuşiyiyim bacim sen napiyonyeni geldim isten kp ile kapida karsilastik perdemi takmaya gelmis -evet dogru duydunuz- 2 aydir yatak odasinda perde yoktu artik sabahlari gunes gozumuze girmeyecek yihuuuuu
en başta duranmı kızzzo benden 2 kilo fazla düşünsene 67 o bende 65 bizim voleybolu küçük yaştan beri yapanların ortak özelliği kalın bacaklardır hopişim bendede aynı problem var :) ama hala eklemedin kız sen benüüü
aa hadi hayırlı olsunnaısl idare ediodun kız öyle camda perde olmadan :S birde yatak odası yani :S:26:
Ayyyyyyyyyy Fulicim.Allah kavuştursun canım.En kısa zamanda yeniden kavuşursunuz inşallah.Hayat işte napıcan evlenince işin birde bu tarafı var..:18:selam kizlar. annemleri yolcu ettik eve donduk annemle babamin terliklerini kapida gorunce ziril ziril agladim 1 saat(
birazdan ise gidecegim iznim bitti malesef bugun isbasi yapiyorum.. pofff ne berbat bir gun.
kilo veren herkesi tebrik ederim bu arada. hadi sonra gorusuruz
benim adayım hilaaaaaalllll
oyyy fulim ne kötü bir duygu oannem umreye gittiğinde bende eve giremiyordum, bütün evde kokusu vardı ya..babamla kardeşimin morali bozulmasın diye ağlamamıştım ama kendi evime gelince muslukları açmıştım ..Allah tez zamanda kavuştursun canım. Allah onlara uzuuuun sağlıklı ömürler versin..
Benim adayım da Fulya.......Hoppiş.........Büşra:))))))))))) Kız bildirimi bile eksik yapmışım burda aklım hastalarda kaldıhilaaaaalll mababy listeye eklenmemiş..abbowwww
[SUP]Kızlar 1. olmuşummmmmmmmmmmdukan amca sağolsun şimdi karşımda olsa ellerinden öperim
Kupamı dukan amca adına kaldırıyorummmm
[/SUP]
Ayyyyyyyyyy Fulicim.Allah kavuştursun canım.En kısa zamanda yeniden kavuşursunuz inşallah.Hayat işte napıcan evlenince işin birde bu tarafı var..:18:
Benim adayım da Fulya.......Hoppiş.........Büşra:))))))))))) Kız bildirimi bile eksik yapmışım burda aklım hastalarda kaldıNe cevap vericem ben şimdi Canım sıkıldı sabah sabah..Bu takım kaptanı olayı bu hafta çözülsün artık lütfen
Tebrik ederim Gamzecim..
Sağol canımm hilalim
Patronun, bebişin nasıl canım, bebiş az biraz iyileşmiştir sanırım, patron çıktı mı yoğun bakımdan?
301. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kaynak: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-787.html#post29490717
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
İzne ayrılışının üzerinden 6 ay geçen üyeler için ilk diskalifiye dönemi başlamıştır. 277.etapta izne ayrılanlar bu etapta diskalifiye olmuştur. İşlem her etap güncellenecektir.
2. TAKIM
Üyelerinizden cceylin için yaptığınız bildirim:
cceylin(66 / 70 / - 2 / 0 % )Geçen hafta bildirimde bulunmadığından, kilosu 2'ye bölündü.Tartısı değişti.2 kg fark başlangıç kilosuna eklendi.
Hatalı bildirim.
Geçen etap cceylin terazisi bozulduğu için tartılamadı ve 66 kilo olarak bildirim yapıldı.
Yeni terazisi 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda 301.etap başlangıç kilosu 66+2=68
İlk olarak:
cceylin ( 68 / 70 / -2 / -2,94% )
Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için de yüzdesini ikiye bölüyoruz. -2,94 : 2 = 1,47
Sonuç:
cceylin ( 68 / 70 / -2 / -1,47% )
Gerekli kontrolü yaparak, "SONUÇ LİSTELERİ" bölümünde gerekli düzeltmeyi yapınız.
Bildiriminize dayanarak; üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır. Böylece başlangıç kilosu 64,6 dan 66,6 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
4. TAKIM
4.Takım üyelerinden zeynepcer mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-38.html#post29495245
5. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; *JUJU* adlı üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır. Böylece başlangıç kilosu 77,4 kilodan 78 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
9. TAKIM
Bir önceki etapta listenizde yer alan maBaby adlı üyeye, 301 etap listenizde yer verilmemiştir. Neden?
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 301. Etap birincisi 9.Takımdan noraaa arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
7. Takım : 1 Ceza Puanı (292. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.200 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Bu kuralın istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Ben ne cevap vereceğimi bir an bilemedim Takım kaptanımız aslında Ece biliyorsunuz.Ama Ecenin takımla ilgilenmek için pek zamanı yok.Bende arkadaşlarım adına yardımcı oluyorum bir süredir elimden geldiği kadar ama sürekli bu iş için yeterli zamanım olmadığını ifade ediyorum.Kaptanımız Ece ayrılmak istediğini söyledi ancak kesinliği olmadığı için bizde takıma bir kaptan seçemedik bu güne kadar.Sanırım bu hafta bu meseleyi çözmüş,kendimize bir takım kaptanı seçmiş ve sıkıntılarımız da çözülmüş olur.
Cuma günü listeleri hazırlamak için bilgisayarımda bi exel sayfası oluşturdum.Hem % leri otomatik hesaplatmak hemde önceki haftaları takip edebilmek için.Sonucu bildirirken sonuç listelerinden kopya yapıp bilgisayarımdaki bilgileri aktardım.Ama ben son hafta diye galiba bir önceki sayfadan kopya yapmışımYanlış burdan kaynaklanmış çünkü bilgisayarımda ismi görünüyor mababy nin..Hem kendisinden hemde tüm takımlardaki arkadaşlarımdan dikkatsizliğim için özür dilerim Benim için çok kötü bir hafta olmuştu sizi detaylarla sıkmak istemiyorum ama bundan sonra daha dikkatli davranacağımdan emin olabilirsiniz.
günaydınnnn
nasılsınız kızlar ben şimdiden +400deyim regl haftam ve cumartesi günü jinekolog kontrolum vardı durumlar birazcık karışık ilaç verdi falan 1 haftasonra yine gidicem canımda sıkkın hayırlısı artık(
Günaydın nagişim.Hayırlısı olsun canını sıkma ve kafana takma.Biliyorsun çocuk dedinmi nedense vücut kendini sessize alıyor
Bende haftaya -400 le başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?