Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba bayanlar ben bugün s yapıp yarında hala +300 ü görürsem beyaz yumruk yapmaya karar verdim yada şaşırtma yaparak 3 gün atak gibi yapıcam.. çünkü 65 lerde çok kaldım ve inemiyorum şuanda duraklama yaşıyor durumdayım balık dediler faceteki sayfada balık yiycem bende bugün :)

hmm evet o sayfadakiler ne zaman balik yesek eksilerde cikiyoruz diyorlardi hatirliyorum, bir dene bakalim ne olacak..

Hatunlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım ben..

basarilar canim :124:

hmm evet o sayfadakiler ne zaman balik yesek eksilerde cikiyoruz diyorlardi hatirliyorum, bir dene bakalim ne olacak..

he yaa bu gün beyaz gün yaptım gibi birşey zaten canım.. sabah kahvaltıda hindi füme yedim 4 tane ufak boylardan dukan ekmekçikleri yaptım birde lor yedim 2 tk. kadar öğlenede çevirme piliçlerden aldım akşama da balık yerim :)şimdi hazırlanıp kitap fuarına gidicem :) gezerim orada annemlede yürüdük bolca bugün 1 saate yakın spor aletlerinide kullandım 15 20 dk kadar :) yarına inşallah eksi görürüm..

yok kıız sen değilsin..seni tanıyorum bacım..senden daha uzun, beyaz tenli bir kızceğiz..ama acil diyet yapması lazım kanımca:26:

fully napıyon bacım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hoppidicik

yok kıız sen değilsin..seni tanıyorum bacım..senden daha uzun, beyaz tenli bir kızceğiz..ama acil diyet yapması lazım kanımca:26:

en başta duranmı kızzz o benden 2 kilo fazla düşünsene 67 o bende 65 bizim voleybolu küçük yaştan beri yapanların ortak özelliği kalın bacaklardır hopişim bendede aynı problem var :) ama hala eklemedin kız sen benüüü

iyiyim bacim sen napiyon yeni geldim isten kp ile kapida karsilastik perdemi takmaya gelmis -evet dogru duydunuz- 2 aydir yatak odasinda perde yoktu artik sabahlari gunes gozumuze girmeyecek yihuuuuu

aa hadi hayırlı olsun naısl idare ediodun kız öyle camda perde olmadan :S birde yatak odası yani :S:26:

bayanlar... sevgilim ( yani eski sevgilim ) mesaj attı bana hakkını helal et diye bende kendine bişi yapaca diye korktum ev arkadaşına haber verdim gittiler baktılar ilaç içmiş intihara kalkışmış.. kendine geldi falan aradı beni konuştuk geri dön dedi falan sana biraz süre dedi.. şimdi yeniden konuştuk bende hayır dedim dönemem dönmem birşeyi değiştirmeyecek falan diye söyledim elveda dedi bana.. yine kendine birşey yapacak biliyorum.. içim içimi yiyor seviyorum da ama güvenemiyorum ve nereye kadar gidecek bu böyle...

yigidin mali meydandadir saka saka, canim perde yok derken blind dedigimiz bir perde takili turkcesi ne bilmiyorum.. soyle bisey:

ama o da gunes isigini iceri suzduruyor iste sorun oydu. gunesli bir gunun sabahinda hele uyumak imkansiz erkenden hortluyoruz acayip aydinlik oluyor cunku. o yuzden normal kumas perde takmak istedik soyle kalin ve koyu bir renk :26:

hee dur bunlara ne diyorlardı kızz jaluzi miydi neydi kız ben karıştırıyor olabilirim :S

iyiyim bacim sen napiyon yeni geldim isten kp ile kapida karsilastik perdemi takmaya gelmis -evet dogru duydunuz- 2 aydir yatak odasinda perde yoktu artik sabahlari gunes gozumuze girmeyecek yihuuuuu
ayyy ben sormaya utandım, büşüm sormuşne fesat kadınlarız biz değilmi?neyse..sen cevabını vermişsiz zaten..güle güle kullan perdeni fulişim..

kız tee gittim baktım fotoya..evet, en baştaki kız, 12 numeroo..yok bacım sadece bacak olayı değil, kollar falanda kalın..o da voleybolla alakalıysa tamam, boşuna günahını almayayım kızceğizin..

bir de o koluna taktığın şey nedir öyle büşüm..çok şıkır şıkırsın hanii

Ayyyyyyyyyy Fulicim.Allah kavuştursun canım.En kısa zamanda yeniden kavuşursunuz inşallah.Hayat işte napıcan evlenince işin birde bu tarafı var..:18:

hilaaaaalll mababy listeye eklenmemiş..abbowwww
Benim adayım da Fulya.......Hoppiş.........Büşra:))))))))))) Kız bildirimi bile eksik yapmışım burda aklım hastalarda kaldıNe cevap vericem ben şimdiCanım sıkıldı sabah sabah..Bu takım kaptanı olayı bu hafta çözülsün artık lütfen

[SUP]Kızlar 1. olmuşummmmmmmmmmm dukan amca sağolsun şimdi karşımda olsa ellerinden öperim

Kupamı dukan amca adına kaldırıyorummmm

[/SUP]

Tebrik ederim Gamzecim..

Sağol canımm hilalim

Patronun, bebişin nasıl canım, bebiş az biraz iyileşmiştir sanırım, patron çıktı mı yoğun bakımdan?

Günaydın herkese

Bir haftasonunu daha kazasız belasız atlattım çok şükür :)) ama cumartesi akşamı ve pazar günü resmen işkence gibiydi, kocaman pasta almışlar pazarada kaldı herşey cumartesini atlattım derken mutfağa bir giriyorum yine pastalar, dolmalar hele pazar çok zor geçti benim için gittim geldim lor yedim kaçamaktansa lor yiyeyim dedim, çok şükür dünkü düzensiz beslenmeme rağmen 100 gr almışım sadece. Beniim güçlendirmeye geçmemem yaklaşık 2-3 hafta kaldı bu arada

Büşşş kızzz sen de mi Vanlısın yanlış okumadım değil mi Ben de doğma büyüme İstanbulluyum ama annem ve babam Vanlı :)))

Sağol canımm hilalim

Patronun, bebişin nasıl canım, bebiş az biraz iyileşmiştir sanırım, patron çıktı mı yoğun bakımdan?

Müdürümüz Vallahi hiçbir gelişme yok..Ameliyat yaralarının iyileşmesini bekliyorlar Emar çekilmesi ve zararın ne olduğunun görülmesi gerekiyormuş Bekliyoruz.Hayırlısı olsun inşallah..

Bebişimide çok şükür dün artık tamamdır dedirtti bizeMaşallah iyii...Teşekkür ederiz canımcım..

günaydınnnn
nasılsınız kızlar ben şimdiden +400deyim regl haftam ve cumartesi günü jinekolog kontrolum vardı durumlar birazcık karışık ilaç verdi falan 1 haftasonra yine gidicem canımda sıkkın hayırlısı artık (

Kızlar ben durumu bu şekilde açıklamaya çalıştım ama inşallah olmuştur.Mervecim çok özür dilerim inşallah beni yanlış anlamamışsındır.

Günaydın nagişim.Hayırlısı olsun canını sıkma ve kafana takma.Biliyorsun çocuk dedinmi nedense vücut kendini sessize alıyor

Bende haftaya -400 le başladım.

Günaydın nagişim.Hayırlısı olsun canını sıkma ve kafana takma.Biliyorsun çocuk dedinmi nedense vücut kendini sessize alıyor

Bende haftaya -400 le başladım.

günaydın hiloşum maşallah -400 süpersin
ya daha öncede aynı sorunları yaşamıştım oğlumdan önce şimdi yine yeniden canımı sıkıyo hayırlısı Allah'tan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…