- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.761
MüdürümüzVallahi hiçbir gelişme yok..Ameliyat yaralarının iyileşmesini bekliyorlar Emar çekilmesi ve zararın ne olduğunun görülmesi gerekiyormuş Bekliyoruz.Hayırlısı olsun inşallah..
Bebişimide çok şükür dün artık tamamdır dedirtti bizeMaşallah iyii...Teşekkür ederiz canımcım..
aslında şu jelatin ve spelendayı bulabilseydim iyi olcaktı....dukan tatlısı yapardım tatlısız olmuyo.... ama malzeme çok problem oluyor... neyse onlarında siparişini netten vereyimde biir süre daha devam edeyim bakayım....
Günaydın beybiler,
cuma iş yerinde kıyametler koptu... neyse artık face yok
cumartesi işe gelmedim.... pazartesi oldu yine kürkçü dükkanındayım
neysee o moralle dukan amcayla kavga ettim bende... %70 kakaolu çukulatalara daldım gitti... meyve yemicem mi ben şimdi deyip bir havucu dukan kitabının kapağına baka baka yedim.... hırsımı dukandan aldım.... aaaaa dukan zor gelmeye başladı... yaz gelecek çilek gelecek ben yemicem mi.... tıııı ben karataya mı geçsem acaba.... dukan amca çok katı.... bilemedim... sürdüremicem gibi görünüyo....
+400 almışım ama bağarsaklarda çalışmıyo bununda etkisi muhtemelen...
bütün hafta sonu cilala parlat şeklinde temizlik yaptım... evde ne varsa yıkadım, sildim gıcır gıcır yaptım.... hiç bir şey kalmayınca da üzüldüm acaba gidip komşulara mı sorsam diye düşündüm yıkancak bir şey var mı :) evi bal dök yala yaptım... gel gör ki bu sabah kahveyi taşırdım ocak battı saksıyı devirdim her yer toprak ve gübre oldu..... evi bok götürüyo gene anlıyacağınız :)
Betüşş benim tatlı krizim de dün patlak verdiii, ben de hiç tatlı matlı birşey yapmadım böyle iyi diye ama akşam splenda bulmam lazım bizim buralarda da hiçbirşey bulunmuyor çarşıya inmek gerekiyor akşam burdan bulursam alıcam kendimehelva yapıcam çünkü reglim yaklaştığı için tatlı isteğim had safhada tatlı birşeyler yemeyince de sinir yapıyor bu bendee.
yahu betül sizin işyerindeki ekşın başka yerde yok bebişim..her gün olay var..sana zararı yoksa mühim değil, hayatına heyecan katar amma velakin tersi bir durum varsa kötü..
dukan amca işte böyle betüşüm ama sen seyire geçmiştin zaten, neden hırsını ondan aldınki??hoş bende sıkıntı stresde yemek yemeyle bu kiloya geldim emmee..istersen bi yumruk falan yap ne bileyim..gayet güzel gidiyordun çünkü..
aynen bende asabiyet yapıyor... cuma günkü kavganın temelini ben attım zaten.... o yüzden dikkatli olmalı. ben özdilekte buldum formtat60 onunla tariflerinden birini uyguladım. vanilya aroması yok elli market gezdim.... internetten sipariş versem 3 günde anca geliyo uyuz bir şey.... vaktiyle bulabileydim hiç sakatlamamış olurdum diyeti... neyse...
toz jelatinini ve mısır nişastanı ve aromalarıda almayı unutma tariflerin hemn hepsinde bunlar var..... bu light kakaoda ne yaa... yok bulunmuyo.... dukan dükkanı açıcam....
nagiş geçmiş olsun..inşallah kısa zamanda çözülür probleminde çabucak hamile kalırsın..
gamzeeee dolmayadamı hayır dedin???muhteşemsin
BETÜŞŞŞ, bak mesela tarifte diyorki krem tartarınız yoksa yerine 1/8 çay kaşığı tuz ve 1-2 damla limon suyu kullanabilirsiniz,
limon aroması yerine de limon kabuğu rendesi.
Allah güç verirse inşallah, şu seyir bitene kadar hiç kaçamak yapmayaya çalışıcam hatta artık spora daha çok yüklenicem ki hedefime bir an önce ulaşayım uzamasın şu seyir, güçlendirmeye geçeyim istiyorum, Allah yardım eder inşallah.
aromaları bulsak iyi olcak bence.... ben o gün bulamayınca mesela o rom aroması demiş bende acıbadem aroması vardı onu kattım ... damlalık gibi bir tüpte zaten ayy bu benim dişimin kavuğuna gitmez deyip fazla koydum... wuuu çok feciii... aşırı acıbademli bir çukulata tadı oldu.... dediği gibi rom koyaydım tam bitter olcaktı.... eğer bunları yaparsak tatlı krizi yaşamayız....
Noraaa bak ne demişler
"en guzeli dr otker lıght pudıng içeriği dukana uygun ben cok tatlı severım hemen hemen hergun bır kase yedım seyır evresının 36.gunundeyım 9 kılo verdım ayrıca kucuk bebegımden dolayı sıfır yuruyus yaptım.herkeze kolay gelsın"
Sen yaptın mı hiçç :)) ben de sadece vanilya aroması buldum, yani dğerleri bitmişti, ama şu an gelmiştir migrosa alayım diğerlerini de.
Şu tatlı krizini atlatayım artık 2-3 hafta rahatımmm :)
betüşş, büşün menülerde de var puding ama acaba dukana uygun mu bu pudingler sankı ben dukan diyeti sayfasında okuduğumda uygun değil diyorlardı acaba yanlış mı gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?