- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.781
yaptım dukan çukulatası yaptım güzel oluyo.... bu akşam fırınımı alıp yarına dukan keki yapucam... yada kurabiyesii... tırtıklamalık bir şey olsun...
ben pazar günü sapıttım sadece :)
Hiç kaçamak yapmamış gibi devam et sen motivasyonun düşmesin, şu tatlı işini de çözersek çok sıkılmayız, çünkü belli bir zamandan sonra tavuk yumurta yoğurt sıkıyor.
evet... öyle yapayım dukan amcaya söylemeyelim... bu gün uslu durayım konu kapansın :)
ya benim canımda çook tatlı istiyor..bende yulaf kepeğinden kek yapayım diye düşündüm ama splenda çok pahalı bee..kıyamadım vallahi..daha ucuz tatlandırıcı yokmu türkiyede..??yok yok devam edicem ama... işte biraz sakatladım ona canım sıkıldı.... bir daha olmaması için fırın alıp dukan tatlımı yapmam lazım.... offf.... iflas ettirdi bu dukan beni....
neee??hopiş patron monitörü duvara attı... parça pinçik duruyo orda :)
Noraaa bak ne demişler
"en guzeli dr otker lıght pudıng içeriği dukana uygun ben cok tatlı severım hemen hemen hergun bır kase yedım seyır evresının 36.gunundeyım 9 kılo verdım ayrıca kucuk bebegımden dolayı sıfır yuruyus yaptım.herkeze kolay gelsın"
Dr.Oetker - Light Puding Kakaolu şeker yerine tatlandırıcı ve yağsız kakao varmış içinde..100gr.=64 kalori..bundan iyisi şamda kayısı..
ya benim canımda çook tatlı istiyor..bende yulaf kepeğinden kek yapayım diye düşündüm ama splenda çok pahalı bee..kıyamadım vallahi..daha ucuz tatlandırıcı yokmu türkiyede..??
neee??koru kendini bebişim, orada olay farklı bir boyuta geçmiş anlaşılan..şu an yazarken olayı gözümde canlandırdım gülüyorum , küçük aşkitomda bana "ne oldu anne" diye soruyor..
aa bu çık güzel fikir yahu...bende lihgt puding alıcam kendime..dur netten bakimm kalori değerlerine..
Dr.Oetker - Light Puding Kakaolu şeker yerine tatlandırıcı ve yağsız kakao varmış içinde..100gr.=64 kalori..bundan iyisi şamda kayısı..
Pudingin fiyatı da 1,50 tl :))) hemide 2 tane var içinde :)
Günaydın beybiler,
cuma iş yerinde kıyametler koptu... neyse artık face yok
cumartesi işe gelmedim.... pazartesi oldu yine kürkçü dükkanındayım
neysee o moralle dukan amcayla kavga ettim bende... %70 kakaolu çukulatalara daldım gitti... meyve yemicem mi ben şimdi deyip bir havucu dukan kitabının kapağına baka baka yedim.... hırsımı dukandan aldım.... aaaaa dukan zor gelmeye başladı... yaz gelecek çilek gelecek ben yemicem mi.... tıııı ben karataya mı geçsem acaba.... dukan amca çok katı.... bilemedim... sürdüremicem gibi görünüyo....
+400 almışım ama bağarsaklarda çalışmıyo bununda etkisi muhtemelen...
bütün hafta sonu cilala parlat şeklinde temizlik yaptım... evde ne varsa yıkadım, sildim gıcır gıcır yaptım.... hiç bir şey kalmayınca da üzüldüm acaba gidip komşulara mı sorsam diye düşündüm yıkancak bir şey var mı :) evi bal dök yala yaptım... gel gör ki bu sabah kahveyi taşırdım ocak battı saksıyı devirdim her yer toprak ve gübre oldu..... evi bok götürüyo gene anlıyacağınız :)
aslında şu jelatin ve spelendayı bulabilseydim iyi olcaktı....dukan tatlısı yapardım tatlısız olmuyo.... ama malzeme çok problem oluyor... neyse onlarında siparişini netten vereyimde biir süre daha devam edeyim bakayım....
aynen bende asabiyet yapıyor... cuma günkü kavganın temelini ben attım zaten.... o yüzden dikkatli olmalı. ben özdilekte buldum formtat60 onunla tariflerinden birini uyguladım. vanilya aroması yok elli market gezdim.... internetten sipariş versem 3 günde anca geliyo uyuz bir şey.... vaktiyle bulabileydim hiç sakatlamamış olurdum diyeti... neyse...
toz jelatinini ve mısır nişastanı ve aromalarıda almayı unutma tariflerin hemn hepsinde bunlar var..... bu light kakaoda ne yaa... yok bulunmuyo.... dukan dükkanı açıcam....
hopiş patron monitörü duvara attı... parça pinçik duruyo orda :)
yaptım dukan çukulatası yaptım güzel oluyo.... bu akşam fırınımı alıp yarına dukan keki yapucam... yada kurabiyesii... tırtıklamalık bir şey olsun...
ben pazar günü sapıttım sadece :)
Kızlar birşey sorucam sütü light yorğurtla mayalasak olur mu?
ya benim canımda çook tatlı istiyor..bende yulaf kepeğinden kek yapayım diye düşündüm ama splenda çok pahalı bee..kıyamadım vallahi..daha ucuz tatlandırıcı yokmu türkiyede..??
ayyy ben sormaya utandım, büşüm sormuşne fesat kadınlarız biz değilmi? neyse..sen cevabını vermişsiz zaten..güle güle kullan perdeni fulişim..
kız tee gittim baktım fotoya..evet, en baştaki kız, 12 numeroo..yok bacım sadece bacak olayı değil, kollar falanda kalın..o da voleybolla alakalıysa tamam, boşuna günahını almayayım kızceğizin..
bir de o koluna taktığın şey nedir öyle büşüm..çok şıkır şıkırsın hanii
Günaydın herkese
Bir haftasonunu daha kazasız belasız atlattım çok şükür :)) ama cumartesi akşamı ve pazar günü resmen işkence gibiydi, kocaman pasta almışlar pazarada kaldı herşey cumartesini atlattım derken mutfağa bir giriyorum yine pastalar, dolmalarhele pazar çok zor geçti benim için gittim geldim lor yedim kaçamaktansa lor yiyeyim dedim, çok şükür dünkü düzensiz beslenmeme rağmen 100 gr almışım sadece. Beniim güçlendirmeye geçmemem yaklaşık 2-3 hafta kaldı bu arada
Büşşş kızzz sen de mi Vanlısın yanlış okumadım değil miBen de doğma büyüme İstanbulluyum ama annem ve babam Vanlı :)))
Kızlar ben durumu bu şekilde açıklamaya çalıştım ama inşallah olmuştur.Mervecim çok özür dilerim inşallah beni yanlış anlamamışsındır.
Allah güç verirse inşallah, şu seyir bitene kadar hiç kaçamak yapmayaya çalışıcam hatta artık spora daha çok yüklenicem ki hedefime bir an önce ulaşayım uzamasın şu seyir, güçlendirmeye geçeyim istiyorum, Allah yardım eder inşallah.
Betülllllllllllllllllllll...Bırakırsan çok üzülürüm.Asıl yazın çok kolay olması lazım.Çünkü sıcaktan insanın iştahı da kapanırr..Bak bende çok inat ettim yapamam daha önce denedim çok zor durumda kalıyorum fln dedim ama maşallahım var.7 gün atak yaptım doyamadım:)))))))))))))Şimdi vücudum harika oldu forma girmeye başladı gibi.Bugün 10.gün.Lütfen vazgeçme.Daha önce dukan yapıp bırakmış biri olarak çok pişmanım.Ben 25 kg vericem.Buna rağmen canım sıkılmıyorç.Sadece 6ay dişimi sıkmam yeter.Sende vazgeçme lütfen.
Betülcüm Kipa'dan alıyorum bende genelde malzemeleri.Rossman yada migrosta olur.Hatta kipa ve rossman yulaf kepeği bile satıyor.
Kız çıldırmış mı o:) Derdi ne öööleee
Anammmmmmmmm hafta sonu bir kurabiye ve ekmek denemesi yapmışım rezillik.Bi daha kurabiye fln yemem.Helva yaptım yedim.Onuda sakın sıvı şekerle yapmayın.Hep toz tatlandırıcı ile yapın.
ayyy dün sabah 65.8 i görmüştüm aha dedim kendi kendime yine 66 lara çıkıcam vücut direniyor çünkü 2 haftadır falan ama dün akşam balık yedim tavsiye etmişlerde facete.. veeee bu sabahhhh 64.8 :) ay allahım bir mutlu oldumki sormayın :) bugün sebze günü yine 65 i görür müyüm yarın bilemeyceum ama olsun :) ertesi gün yine görürüm artık 64 üyürüyüşü ve sporu arttırdım 4 gündür wc sıkıntım vardı bugün oda kısmen çözüldü :) çok mutluyum hatunlar çokkk :)
valla utanmam yavrum şöyle karşı komşu olduğumu düşündümde wuuuhuuuu :):26:
he yaa öyle kalın fizikli :) benim koluma taktığım şey kolluk canım :) ( adı başka ne olabilirki ) ben smaçör oynuyorum bu yüzdende kolumu sabit tutmak sıkı tutmak iyi geliyor bana hopişimmm :)şıkır şıkırlıktan değildee oyun icabı :)
evet canım ben vanda 1 yıl kadar oturdum hatta lise 1 i orada okudum :) anaammm ne güzel yaa hemşo çıktık eyimi :) benimde kala kala 6.8 kg kaldı bitişine artık bir an evvel güçlendirmeye geçmek istiyorum gamzemm :)çileklerin zamanı geçmeden ben güçlendirmeye geçmeliyim :) meyve hasretiyle yanıp tutuşuyorum resmen :) ben ki günde en az 7 8 porsiyon meyve yerdim :)
canım bence uygun olmuş açıklaman. merveninde anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. ellerine sağlık hilalcim..
yapma kaçamak yapma.. çok fazla çeşidimiz var yaş pastasından tutta kekine tatlısından tuzlusuna kadar var kuzum... dukana uydur herşeyini :) inan ben bu akdar çeşitli geçireceğim bir diyet düşünmüyordum :) bende 30 nisana hedefi 60 koydum yani 1 ayda 4 kg fazla uçmak istemedim çünkü 63 te baya uzun süre takılı kalacağım biliyorum :) ama yinede bu ayda eğer 5.5 kg vererek tamamlarsam diyeti resmen 30 nisanda 59 olacağım yaaa :)vee sonra çilek yiyeceğim :) annem eve çilek almış yiyor akşamları az az içim gidiyor ama yok bebeğim yokk yemeyeceğim bu bedene ne kadar sevdiğim şey varsa girdi zaten o yüzden böyle kilolu oldum bu defa pabuç bırakmak yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?