Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

"müsteri veli nimet" ahanda bunu dedi bana... bazıları hakkaten çıldırtıyo insanı....

sıvı tatlandırııcya gözüm takılmıştı iyi etmişim almamakla o zamn kırk yılda bi şansım yaver gitmiş...

Bazen benim de tepemin tasını attırıyorlar ama işte susuyorum çünkü biliyorumki haklı olduğum halde haksız ben olucam, hele ben yaşlarda bazı mimar bayanlar var yeni mezun olmuş havalarından geçilmiyor saçlarını başlarını yolasım geliyor

içindekilere baksana dukanın bunlarla yapın dediği malzeme var.... bence uygun bu yaa.... toz jelatin alcam spelenda alcan... nişasta yağı azaltılmış kakao.... ee zaten bunun içinde onlar var...
ben spordan gelirkene alacaktım ama unuttum..şimdi işin yoksa birde markete git..

hopişim tşk ederim iyi dileklerin için inş hallolur ya korkuyorum dr operasyon yapmadan bebiş denemeye başla dedi eşimi ikna etmeliyim

nagişcim bende 2. çocuk için denemeler(!) yaparken bayağı bir zaman hamile kalamamıştım..hatta ben o zaman hemen hamile kalırım diye bayağı bir kendime güvendiğim için kalamyınca hayal kırıklığı yaşamıştım

aaaaaaa benim iş yüzünden birsürü mimar arkadaşım var hepsi şeker gibidir.Sen biraz şanssızsın galiba Yada benim havam onları bastırıyor mu ne derrrrrrrrrrmişim Şaka kız bu kiloyla ne havası

Ben sıvı tatlandırıcı da kullanıyorum ama hiç tatlı yapmıyorum.Mesela cezveye sütü dolduruyorum çok acıkınca içine türk kahvesi abicikte sıvı tatlandırıcı Karnım doyuyo.Yani psikolojik bir sürü tatlı yemişim gibi oluyor.Malum süt ve şişkinlik oldukça iyi bir kandırmaca..

Şu toz jelatinde benim pasta malzemeleri aldığım yerde vardı kızlar hatırladım.Kapıda ödeme yapıyorsuz kargosu da 5,5 Tl sanırım.Ama market market dolaşsan yine o parayı verirsin.Çünkü Eminönü ucuzluk demek..
Bi bakın isterseniz..

Bakınız Toz Jelatin...

Bir kaç internet sitesine baktım.80 gr bşile bu fiyata satılmıyor..

Son düzenleme:

sana bir spor daha çıktı desene...

Bizde genelde mimarlarla çalışıyoruz canımm, genelleme yapmayayım ama bayanlar çok fena, havalı oluyorlar, erkekler daha kibar ve mütevaziler :))) dediğin gibi şeker mimarlar var ama gıcık olanları çoğunlukta

sen yorma kendini bosveer zaten ben de degistircem bu seksuuuu koca memusluden

allah kavustursun fulyacim

aman da bneim hem sorumlu hem iyi kalpli arkadasim hopis hatirlatmisti ama dedigin gibi ikinciden zarar gelmez

canim artik hafizalarimiza cocuklugumuzdaki kadar guzel yasanmisliklar ekleyemiyoruz sermayeleri tuketiyoruz onlar tukendikce biz tukeniyoruz yerine yenilerini koyamadigimiz temiz masum anilarimizin tukenisinin uzuntusu o ''niye bilmiyorumun'' nedeni bak sezen aksu--içindeki çocuğa sarıl... - YouTube belki bu sarki seni daha cok uzer ama bazen uzulmekte guzel aciyla yuzlemek civi civiyi sokermis unutma
amaaaan busraaa daha once de soylemisitim daha gencsin be tatlim daha ne muhammetler cikar ama ne olur birak sunu kendine hayri yok onun sana ne hayri olacak kusura bakma ama ben icimde pek tutamiyorum hislerimi

Son düzenleme:
çok mutluyum fırın aldım en ucuzundan davul fırın

ilk tavığım pişti ımmmhhh ev hiç bu kadar güzel kokmamıştı.... misss missss yarın ki yemeğam hazır ...

bir dukan keki yapasım var amma velakin vanilya aromasız tarif yok gıcık olduuummm.... acıbadem aromalı mı yapsam acaba....

afiyet olsun betüüş
en yakın migrostan dr. oetker vanilya aroması kap 2 tl diğer büyük marketlerde de vardıırr

seni yeriiğğmm dukandaşııım

büşra hakkında dediklerine de katılıyorum :26: hakkında hayırlısı olsun büşracım ama bence sadece sevgi seni mutlu etmeye yetmez asla, güven bazı zamanlarda çok daha önemli hatta

ayyy evet yaaa :) öp bebişim benim :) hem hemşo olduk hem diyetdaş daha ne kızzz bende 0 kaçamaksız geçicek diye beklemekteyim :) ve bugünüm sebze günüydü de ben sebze yiyemedim :S yarın tartıda - görürsem sebze günü yapıcam ama yok aynıysa yine kendi düzenimde olduğu gibi sp yapıcam :)

amaaaan busraaa daha once de soylemisitim daha gencsin be tatlim daha ne muhammetler cikar ama ne olur birak sunu kendine hayri yok onun sana ne hayri olacak kusura bakma ama ben icimde pek tutamiyorum hislerimi

yok emoşum söyle tabiki sizlerin fikirleri çok değerli benim için

hayırlı vede uğurlu olsun içi bolca dukan tarifleri ile dolsunnn :)

öyle tabiki canım bakalım artık neler yaşayacağım...

Betuuuul firinini gule gule kullan tatlimmm afiyet olsun tavuguuuun
hopis sen avatar aramayasin die ben iki kisilik avatar buldum bak bunun biri sen biri ben olalim miiiiii:26:

hayırlı vede uğurlu olsun içi bolca dukan tarifleri ile dolsunnn :)

Betuuuul firinini gule gule kullan tatlimmm afiyet olsun tavuguuuun
hopis sen avatar aramayasin die ben iki kisilik avatar buldum bak bunun biri sen biri ben olalim miiiiii:26:

teşekkür ederim arkadaşlaarr.....

davul fırında yapılmayacaklar
1- pişirme kağıdı kulanılmayacak kağıt resmen küle dönmüş

2- silikon kalıp kullnılmıcak o bile yanmış çıkarınca kırıldı bişi oldu

kekim sağlam yanık kokusundan erken çıkarmak zorunda kaldım ama içi pişmemmiş kabartma tozu olmadığından kabarmamış yoğurdu azcık fazla gelmiş hafif tuzlumsu amma tatlı.... yenir yani :)))) bu kadar iltifattan sonra yeme de dur yani... ama valla hani güzel bişi özünde.... bir daha kine daha güzel olcak....

aa ben daha önce yaptım kız davyul fırında silikon kalıpla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…