- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.801
dukancı gardaşlarımmm
sıvı tatlandırıcı ile yapılan tüm tatlılar ıgggk oluyo çünkü tatlının zemininde acı bir tat oluyo benden demesi o kadar malzemede boşa gidiyo ben yaptıklarımı yiyemedim size diyeyim
betüş ne ettin anam patrona zati bu patronlarada müsteri veli nimet personelin canı çıksın
"müsteri veli nimet" ahanda bunu dedi bana... bazıları hakkaten çıldırtıyo insanı....
sıvı tatlandırııcya gözüm takılmıştı iyi etmişim almamakla o zamn kırk yılda bi şansım yaver gitmiş...
ben spordan gelirkene alacaktım ama unuttum..şimdi işin yoksa birde markete git..içindekilere baksana dukanın bunlarla yapın dediği malzeme var.... bence uygun bu yaa.... toz jelatin alcam spelenda alcan... nişasta yağı azaltılmış kakao.... ee zaten bunun içinde onlar var...
hopişim tşk ederim iyi dileklerin için inş hallolur ya korkuyorum dr operasyon yapmadan bebiş denemeye başla dedi eşimi ikna etmeliyim
Bazen benim de tepemin tasını attırıyorlar ama işte susuyorum çünkü biliyorumki haklı olduğum halde haksız ben olucam, hele ben yaşlarda bazı mimar bayanlar var yeni mezun olmuş havalarından geçilmiyor saçlarını başlarını yolasım geliyor
"müsteri veli nimet" ahanda bunu dedi bana... bazıları hakkaten çıldırtıyo insanı....
sıvı tatlandırııcya gözüm takılmıştı iyi etmişim almamakla o zamn kırk yılda bi şansım yaver gitmiş...
ben spordan gelirkene alacaktım ama unuttum..şimdi işin yoksa birde markete git..
nagişcim bende 2. çocuk için denemeler(!) yaparken bayağı bir zaman hamile kalamamıştım..hatta ben o zaman hemen hamile kalırım diye bayağı bir kendime güvendiğim için kalamyınca hayal kırıklığı yaşamıştım
aaaaaaa benim iş yüzünden birsürü mimar arkadaşım var hepsi şeker gibidir.Sen biraz şanssızsın galibaYada benim havam onları bastırıyor mu ne derrrrrrrrrrmişim Şaka kız bu kiloyla ne havası
Ben sıvı tatlandırıcı da kullanıyorum ama hiç tatlı yapmıyorum.Mesela cezveye sütü dolduruyorum çok acıkınca içine türk kahvesi abicikte sıvı tatlandırıcıKarnım doyuyo.Yani psikolojik bir sürü tatlı yemişim gibi oluyor.Malum süt ve şişkinlik oldukça iyi bir kandırmaca..
bu gün akşam olur muuu
bu gün akşam olur muuu
sen yorma kendini bosveer zaten ben de degistircem bu seksuuuu koca memusludenemoş dün akşam kendime seksi avatar bulacam deyu o siteden o siteye gezdim..buldum ama foruma uymayan dosya tipiymiş..bu arada laptopa bikaç virüs saldırısıda oldu..kendime sexy avatar bulacam diye birde format attırmak zorunda kalacaktım laptopa..sonra dedim hopiş sexy avatar senin neyine, sen yine kelebekdi böcekti devam et, yoksa işin sonu fenaa..
allah kavustursun fulyacimselam kizlar. annemleri yolcu ettik eve donduk annemle babamin terliklerini kapida gorunce ziril ziril agladim 1 saat(
birazdan ise gidecegim iznim bitti malesef bugun isbasi yapiyorum.. pofff ne berbat bir gun.
kilo veren herkesi tebrik ederim bu arada. hadi sonra gorusuruz
aman da bneim hem sorumlu hem iyi kalpli arkadasim hopis hatirlatmisti ama dedigin gibi ikinciden zarar gelmezöncelikle gamzecim seni ve kilo veren herkesi tebrik ederim
kızlar kaptanınız ecem aktif mi bilmiyorum. gözünden kaçabilir diye sizi bilgilendirmek istedim. püsküüt ün paylaşım alanında size bir sorusu var, görmeyip cevap vermezseniz ceza puanı alır takım diye ben haber vereyim dedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-788.html
buraya ara sıra ece ilgilenemiyorsa da hilalcim sen bakmayı ihmal etme. sizin takıma yöneltilen soru olursa cevap vermelisiniz. aksi taktirde ceza alır takımınız, ve 3 ceza puanı kırmızı kart almak demek. bu da bu takımdaki hiç kimsenin karne alamaması demeksadece sen değil ara sıra herkes baksın, takımdan herhangi biri sorulara cevap verebilir, yetkili olmak şart değil
hepinizi öpüyorum fıstıklar
canim artik hafizalarimiza cocuklugumuzdaki kadar guzel yasanmisliklar ekleyemiyoruz sermayeleri tuketiyoruz onlar tukendikce biz tukeniyoruz yerine yenilerini koyamadigimiz temiz masum anilarimizin tukenisinin uzuntusu o ''niye bilmiyorumun'' nedeni bak sezen aksu--içindeki çocuğa sarıl... - YouTube belki bu sarki seni daha cok uzer ama bazen uzulmekte guzel aciyla yuzlemek civi civiyi sokermis unutmasefil biloneyse gulmeyeyim benim de basima geldi kac kere hem de.. hala da akillanmadim semsiye konusunda.
gectigimiz sene biz donerken hic uzulmemistim, ondan once annemler yine gelmisti onlar donerken yine hic uzulmemistim. bu kez su koyverdim niye anlamadim.. isyerinde bile dusundukce gozlerim doldu tam anne kuzusu olmusum bu sefer niye bilmiyorum,
amaaaan busraaa daha once de soylemisitim daha gencsin be tatlim daha ne muhammetler cikar ama ne olur birak sunu kendine hayri yok onun sana ne hayri olacak kusura bakma ama ben icimde pek tutamiyorum hislerimibayanlar... sevgilim ( yani eski sevgilim ) mesaj attı bana hakkını helal et diye bende kendine bişi yapaca diye korktum ev arkadaşına haber verdim gittiler baktılar ilaç içmiş intihara kalkışmış.. kendine geldi falan aradı beni konuştuk geri dön dedi falan sana biraz süre dedi.. şimdi yeniden konuştuk bende hayır dedim dönemem dönmem birşeyi değiştirmeyecek falan diye söyledim elveda dedi bana.. yine kendine birşey yapacak biliyorum.. içim içimi yiyor seviyorum da ama güvenemiyorum ve nereye kadar gidecek bu böyle...
çok mutluyum fırın aldım en ucuzundan davul fırın
ilk tavığım pişti ımmmhhh ev hiç bu kadar güzel kokmamıştı.... misss missss yarın ki yemeğam hazır ...
bir dukan keki yapasım var amma velakin vanilya aromasız tarif yok gıcık olduuummm.... acıbadem aromalı mı yapsam acaba....
sen yorma kendini bosveer zaten ben de degistircem bu seksuuuu koca memusluden
allah kavustursun fulyacim
aman da bneim hem sorumlu hem iyi kalpli arkadasim hopis hatirlatmisti ama dedigin gibi ikinciden zarar gelmez
canim artik hafizalarimiza cocuklugumuzdaki kadar guzel yasanmisliklar ekleyemiyoruz sermayeleri tuketiyoruz onlar tukendikce biz tukeniyoruz yerine yenilerini koyamadigimiz temiz masum anilarimizin tukenisinin uzuntusu o ''niye bilmiyorumun'' nedeni bak sezen aksu--içindeki çocuğa sarıl... - YouTube belki bu sarki seni daha cok uzer ama bazen uzulmekte guzel aciyla yuzlemek civi civiyi sokermis unutma
amaaaan busraaa daha once de soylemisitim daha gencsin be tatlim daha ne muhammetler cikar ama ne olur birak sunu kendine hayri yok onun sana ne hayri olacak kusura bakma ama ben icimde pek tutamiyorum hislerimi
Büşümm demek yanlış anlamamışım hemşo çıktık hee gel seni şöyle bir öpeyim hemşomm benimm yaa:))
1 günde 1 kg gitti heedarısı betüşle benim başıma, bende sıfır kaçamaksız güçlendirmeye geçmek istiyorum Allah izin verirse tabii. 10 gündür tatlısız dayandım ama artık çeşitlendirmem lazım menüyü çünkü artık tatlı krizlerinden dolayı bozucam diye korkuyorum şimdilik en masrafsız olanı puding tatlandırıcıyı da alayım helva yapıcam ya kaç gündür helva dıye tuttturdumm valla :)
Canım hele bir güçlendirmeye geçelim ne meyveler yicezz :)))
amaaaan busraaa daha once de soylemisitim daha gencsin be tatlim daha ne muhammetler cikar ama ne olur birak sunu kendine hayri yok onun sana ne hayri olacak kusura bakma ama ben icimde pek tutamiyorum hislerimi
çok mutluyum fırın aldım en ucuzundan davul fırın
ilk tavığım pişti ımmmhhh ev hiç bu kadar güzel kokmamıştı.... misss missss yarın ki yemeğam hazır ...
bir dukan keki yapasım var amma velakin vanilya aromasız tarif yok gıcık olduuummm.... acıbadem aromalı mı yapsam acaba....
seni yeriiğğmm dukandaşııım
büşra hakkında dediklerine de katılıyorum :26: hakkında hayırlısı olsun büşracım ama bence sadece sevgi seni mutlu etmeye yetmez asla, güven bazı zamanlarda çok daha önemli hatta
afiyet olsun betüüş
en yakın migrostan dr. oetker vanilya aroması kap 2 tldiğer büyük marketlerde de vardıırr
hayırlı vede uğurlu olsun içi bolca dukan tarifleri ile dolsunnn :)
Betuuuul firinini gule gule kullan tatlimmm afiyet olsun tavuguuuun
hopis sen avatar aramayasin die ben iki kisilik avatar buldum bak bunun biri sen biri ben olalim miiiiii:26:
teşekkür ederim arkadaşlaarr.....
davul fırında yapılmayacaklar
1- pişirme kağıdı kulanılmayacak kağıt resmen küle dönmüş
2- silikon kalıp kullnılmıcak o bile yanmış çıkarınca kırıldı bişi oldu
kekim sağlam yanık kokusundan erken çıkarmak zorunda kaldım ama içi pişmemmiş kabartma tozu olmadığından kabarmamış yoğurdu azcık fazla gelmiş hafif tuzlumsu amma tatlı.... yenir yani :)))) bu kadar iltifattan sonra yeme de dur yani... ama valla hani güzel bişi özünde.... bir daha kine daha güzel olcak....
aa ben daha önce yaptım kız davyul fırında silikon kalıpla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?