Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnnn yediklerime dikkat etsemde vücudum davul gibi arkadaşlar kullandığım ilaçlarda şişirdi yürüyüşlerimide yapıyorum suyumuda içiyorum ama bu tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum belkide zaman dönmek üzere ayrılmamı bile gerektirebilir
kısmet hayırlısı olsunda ben yeterki doğum sonrası gelmek üzere ayrılayım

ayrılma yaa... takıl burda işte... ortalamaya bebişle girme yeter :)

yavrum aromaya ne hacet..portakal ya da limonun kabuğunu rendele, al sana en ala aromagüle güle kullan fırınını..nar gibi kızarmış tavuklar, pambık gibi kekler pişir inşallah..

:
hopis sen avatar aramayasin die ben iki kisilik avatar buldum bak bunun biri sen biri ben olalim miiiiii:26:
emoşumm nerdesin, çok özletiyosun kendini..akşam ben giremedim , boğazlarım çook kötü oldu, ateş bastı..akşam 9 da yattım..sende akşam gelmişsin.avatar çok güzel , benim düşünceli arkadaşım..sağol..bi sürü öpücükler sana.

betüşüm keki sütle yapsanaa..daha güzel bir sonuç elde edeceksin bak..birde pişirme kağıdı normalde yanmaz, sen onu rezistansa değdirmişsin büyük ihtimal, oradan yanmıştır..silikon kalıbıda başka bir tepsinin içerisine yerleştirseydin, direk fırının içinemi koydun??

Hopiş geçmiş olsun..... o öpücüklerden bende isterim banane :)

fırının içinde fırın tepsiside vardı içine yağlı kağıt serdim önce sonra silikon kek kalıbını üstüne oturttum akşam resmini çekerim :) bildiğin kağıt kül olmuş :))

tarife uydurcam diye yoğurt koydum ekşimsi oldu... bir dahakine sütle yaparım bende... havuç rendeledim içine tadı güzel ama işte ama yanii.... bir dahakine daha iyi yaparım inşallah... portakal ve limonun kabuğunuda denicem.... teşkür ederim....

tabiye hamileler ayrılmak zorunda diye bişey yok dimi kuzum

betüş,büş ne zaman geliyo bursaya bir çıkarma yapalım

nagiiiş aşkolsun sen zaten gelecektin bekleme büşüü büşş bursaya geldiğinde gene toplaşırık.... sen şu yakuşuklu oğluşunu al gel.... çocuklarla aram on numaradır. facete ağlatıyomuşum gibi göründüğüme bakma onların uykusu geldi ondan, o dakkaya kadar tepindik yani :)

bu konuyu özelden görüşelim beybi kimseler duymasın
şaka bir yana havalar azıcık düzelsin bende şu doktor moktor işini halledeyim ayarlayalım ok

Selma kızlar
uğrayamadım kaç gündür.
Nasılsınız bakem görüşmeyeli
ben şişmeye başladım .
Bu hafta regl olacam
iş fazla bende de sinir bi hayli var.
Bakalım cumaya bi etki olacak mı?
Yediklerime dikkat ediyorum bu arada.

al kız sana kokulu öpücükler o zaman..(hopişin içindeki seda sayan hortlar yine) betüşüm senin Allah iyiliğini versin emi..fırın tepsisinin içine niye yağlı kağıt koydun????..onun içine yağlı kağıda gerek yok, silikon kaba sermen gerekirde silikonlarda yağ bile istemiyo..you understand??

neyse..bu ilk olmuş, olur öyle vakalar..biz önümüzdeki maçlara bakalım artık..

kızlar ben bu arada doktora gittim geldim, antibiyotik verdi doktor, boğazlarım kötü olmuş iyice..gelirkende markete baktım ama light puding bulamadım.normal puding vardı ama light yoktu...daha büyük bir markete bakmam gerek..

Kızlar nerelerdesiniz bakayım.Misssssssss gibi sohbetler uzayıp gidiyordu neden bi görünüp bi kaybolmaya başladınız

Geçmiş olsun hoppişim.İnşallah klamoks vermiştir :2:Bi kaç denemeden sonra beni o kurtarmıştı

Geçmiş olsun hoppişim.İnşallah klamoks vermiştir :2:Bi kaç denemeden sonra beni o kurtarmıştı

sağol hilalim..augmentin verdi..bugün hiiiç halim yok, hep yatasım var ama yanımdaki canavarla nerdee

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bimden almıştım eskiden....

sağol hilalim..augmentin verdi..bugün hiiiç halim yok, hep yatasım var ama yanımdaki canavarla nerdee

hopişim geçmiş olsun bebişim o ne yaww agumentin bizim beybilere verdiğimizden değil mi

heee şşöllee.... hem öpüyosun hem eziyosun olmuyo ama.... niye ablamında davul fırını var balıkları tepsinin içindeki yağlı kağıda koyuyodu yanlış mı hatırlıyorum acep... dur akşam sorayım bi dahaa.... yağlı kağadım yandı ben çok üzüldüm... ben ona patlıcanları koyacaktım.... ama bende hem alt hem üst açıktı ondan mı acaba oldu..... deneye deneye bacım acemilik zor....

kııııızzzzzzzzzzzzzzz bimde light puding ne ararrrrrrrr (yalan dünyadan esinti)

ben bimden dukan yaparken kaanlar lor alıyodum sık sık dukan poğaçası yapmak için epeyde güzel oluyodu hani

fiii tarihinde ben ordan alırdımkiii....

burlarda bim uzak bana....

arkadaşlar ben böyle ellerimlen ters köprü hareketi yapmak istiyorum.... keşkem belim kalas kadar olmayaydı... hatta keşkem belim olaydı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…