- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.821
günaydınnnn yediklerime dikkat etsemde vücudum davul gibi arkadaşlar kullandığım ilaçlarda şişirdiyürüyüşlerimide yapıyorum suyumuda içiyorum ama bu tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum belkide zaman dönmek üzere ayrılmamı bile gerektirebilir
kısmet hayırlısı olsunda ben yeterki doğum sonrası gelmek üzere ayrılayım
ayrılma yaa... takıl burda işte... ortalamaya bebişle girme yeter :)
yavrum aromaya ne hacet..portakal ya da limonun kabuğunu rendele, al sana en ala aromaçok mutluyum fırın aldım en ucuzundan davul fırın
ilk tavığım pişti ımmmhhh ev hiç bu kadar güzel kokmamıştı.... misss missss yarın ki yemeğam hazır ...
bir dukan keki yapasım var amma velakin vanilya aromasız tarif yok gıcık olduuummm.... acıbadem aromalı mı yapsam acaba....
emoşumm nerdesin, çok özletiyosun kendini..akşam ben giremedim , boğazlarım çook kötü oldu, ateş bastı..akşam 9 da yattım..sende akşam gelmişsin.:
hopis sen avatar aramayasin die ben iki kisilik avatar buldum bak bunun biri sen biri ben olalim miiiiii:26:
teşekkür ederim arkadaşlaarr.....
davul fırında yapılmayacaklar
1- pişirme kağıdı kulanılmayacak kağıt resmen küle dönmüş
2- silikon kalıp kullnılmıcak o bile yanmış çıkarınca kırıldı bişi oldu
kekim sağlam yanık kokusundan erken çıkarmak zorunda kaldım ama içi pişmemmiş kabartma tozu olmadığından kabarmamış yoğurdu azcık fazla gelmiş hafif tuzlumsu amma tatlı.... yenir yani :)))) bu kadar iltifattan sonra yeme de dur yani... ama valla hani güzel bişi özünde.... bir daha kine daha güzel olcak....
yavrum aromaya ne hacet..portakal ya da limonun kabuğunu rendele, al sana en ala aromagüle güle kullan fırınını..nar gibi kızarmış tavuklar, pambık gibi kekler pişir inşallah..
emoşumm nerdesin, çok özletiyosun kendini..akşam ben giremedim , boğazlarım çook kötü oldu, ateş bastı..akşam 9 da yattım..sende akşam gelmişsin.avatar çok güzel , benim düşünceli arkadaşım..sağol..bi sürü öpücükler sana .
betüşüm keki sütle yapsanaa..daha güzel bir sonuç elde edeceksin bak..birde pişirme kağıdı normalde yanmaz, sen onu rezistansa değdirmişsin büyük ihtimal, oradan yanmıştır..silikon kalıbıda başka bir tepsinin içerisine yerleştirseydin, direk fırının içinemi koydun??
tabiye hamileler ayrılmak zorunda diye bişey yok dimi kuzum
betüş,büş ne zaman geliyo bursaya bir çıkarma yapalım
nagiiiş aşkolsun sen zaten gelecektin bekleme büşüübüşş bursaya geldiğinde gene toplaşırık.... sen şu yakuşuklu oğluşunu al gel.... çocuklarla aram on numaradır. facete ağlatıyomuşum gibi göründüğüme bakma onların uykusu geldi ondan, o dakkaya kadar tepindik yani :)
Hopiş geçmiş olsun..... o öpücüklerden bende isterim banane :)
fırının içinde fırın tepsiside vardı içine yağlı kağıt serdim önce sonra silikon kek kalıbını üstüne oturttum akşam resmini çekerim :) bildiğin kağıt kül olmuş :))
tarife uydurcam diye yoğurt koydum ekşimsi oldu... bir dahakine sütle yaparım bende... havuç rendeledim içine tadı güzel ama işte ama yanii.... bir dahakine daha iyi yaparım inşallah... portakal ve limonun kabuğunuda denicem.... teşkür ederim....
kızlar ben bu arada doktora gittim geldim, antibiyotik verdi doktor, boğazlarım kötü olmuş iyice..gelirkende markete baktım ama light puding bulamadım.normal puding vardı ama light yoktu...daha büyük bir markete bakmam gerek..
Geçmiş olsun hoppişim.İnşallah klamoks vermiştir :2:Bi kaç denemeden sonra beni o kurtarmıştı
kızlar ben bu arada doktora gittim geldim, antibiyotik verdi doktor, boğazlarım kötü olmuş iyice..gelirkende markete baktım ama light puding bulamadım.normal puding vardı ama light yoktu...daha büyük bir markete bakmam gerek..
sağol hilalim..augmentin verdi..bugün hiiiç halim yok, hep yatasım var ama yanımdaki canavarla nerdee
al kız sana kokulu öpücükler o zaman..(hopişin içindeki seda sayan hortlar yine) betüşüm senin Allah iyiliğini versin emi..fırın tepsisinin içine niye yağlı kağıt koydun????..onun içine yağlı kağıda gerek yok, silikon kaba sermen gerekirde silikonlarda yağ bile istemiyo..you understand??
neyse..bu ilk olmuş, olur öyle vakalar..biz önümüzdeki maçlara bakalım artık..
ben bimden almıştım eskiden....
kııııızzzzzzzzzzzzzzz bimde light puding ne ararrrrrrrr (yalan dünyadan esinti)
ben bimden dukan yaparken kaanlar lor alıyodum sık sık dukan poğaçası yapmak için epeyde güzel oluyodu hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?