- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.841
hopişim geçmiş olsun bol bol bitki çayları ve limon sulu içecekler iç çabuk iyleşirsinkızlar ben bu arada doktora gittim geldim, antibiyotik verdi doktor, boğazlarım kötü olmuş iyice..gelirkende markete baktım ama light puding bulamadım.normal puding vardı ama light yoktu...daha büyük bir markete bakmam gerek..
Kızlar nerelerdesiniz bakayım.Misssssssss gibi sohbetler uzayıp gidiyordu neden bi görünüp bi kaybolmaya başladınız
sağol hilalim..augmentin verdi..bugün hiiiç halim yok, hep yatasım var ama yanımdaki canavarla nerdee
ben bimden almıştım eskiden....
He yawww hastayken eve git dediler bende yok yok dedim çalışsam daha iyiEve gitsem daha çok yorulup hasta olucam bebekle
Bim miOfisin karşısında var gittim baktım.Meyveli yoğurt var ama yağ oranı tutmuyor.Tavuk göğüs etinden yapılmış hamgümger köftesi buldum..Yağ oranı %10 un altında..2,5 TL.Öğlen pişirdik yedik tost makinesinde
Ayy ben 88 i de gördüm bu sabah kızlar.İşlere biraz daha asılıyorum bu günlerde malum şirketimizde durumlar karışık..Sizi ihmal ettiğimi sanmayın sayfam hep açık okuyorum.Sadece büşra dan gelecek haberi bekliyorum.
Ece konusunu netleştiremedik hala
aferin kız sana 88 leri görmeyi banada nasip etsin inşallahHe yawww hastayken eve git dediler bende yok yok dedim çalışsam daha iyiEve gitsem daha çok yorulup hasta olucam bebekle
Bim miOfisin karşısında var gittim baktım.Meyveli yoğurt var ama yağ oranı tutmuyor.Tavuk göğüs etinden yapılmış hamgümger köftesi buldum..Yağ oranı %10 un altında..2,5 TL.Öğlen pişirdik yedik tost makinesinde
Ayy ben 88 i de gördüm bu sabah kızlar.İşlere biraz daha asılıyorum bu günlerde malum şirketimizde durumlar karışık..Sizi ihmal ettiğimi sanmayın sayfam hep açık okuyorum.Sadece büşra dan gelecek haberi bekliyorum.
Ece konusunu netleştiremedik hala
aferin kız sana 88 leri görmeyi banada nasip etsin inşallah
bende akşama kuru fasulye bulgur pilavı salata yapmıştım şimdi
ben sadece k fasulye yogurt salata yerim,bugün çok dengesiz yemek saatlerim
kahvaltıyı hastanede oldugum için 12 de yaptım şimdi ara ögündeki 1 ekşi elmamı yedim artık 10 günde çok zorlanırım sonra alışırım
bende kahve istiyorum hemen gidip kendime bir türk kahvesi yapıp geliyorumVallahi Fadime canıma o kadar tak etti ki bugün beni bikaç haftadır görmeyen arkadaşlar ohaaaaaaa ne zaman zayıfladın bu kadar hasta olucaksın fln dedilerAyaklarım havalarda.......
Sabah bir kupa sütle tatlandırıcı ile enfessssss bi kahve içiyorum..Aralarda bol bol sıvı....Öğlen yoğurt yada et türü birşey.......Akşam yine benzer...
Artık kendime sofra kurma huyumdan vazgeçtim.Protein günlerinde tek birşey seçim öğünümde onu yiyorum.Sebze protein de de salatayla et yada sebzeyle yoğurt gibi besleniyorum.Sınırlı izi falan kullanmıyorum.Dukan ekmeklerini de pişirmeyi beceremiyorum zaten
evet evet ..onun hap olanı..biz bebeklere şurubunu veriyoruz..hopişim geçmiş olsun bebişim o ne yaww agumentin bizim beybilere verdiğimizden değil mi
tekrar öpüjemm bebemmheee şşöllee.... hem öpüyosun hem eziyosun olmuyo ama.... niye ablamında davul fırını var balıkları tepsinin içindeki yağlı kağıda koyuyodu yanlış mı hatırlıyorum acep... dur akşam sorayım bi dahaa.... yağlı kağadım yandı ben çok üzüldüm... ben ona patlıcanları koyacaktım.... ama bende hem alt hem üst açıktı ondan mı acaba oldu..... deneye deneye bacım acemilik zor....
nedeeeeeen??neden takla atmak değilde efendime söyleyeyim amuda kalkmak değilde neden ters köprü??arkadaşlar ben böyle ellerimlen ters köprü hareketi yapmak istiyorum.... keşkem belim kalas kadar olmayaydı... hatta keşkem belim olaydı....
hopişim geçmiş olsun bol bol bitki çayları ve limon sulu içecekler iç çabuk iyleşirsin
sohbette katılamıyorum bu aralar şu kardeşimle uğraşıyoruz hep destek olmaya çalışıyoruz ,o yüzden kendimi boşlamıştım
dün dahiliyeden rendevu alıp tekrar diyetisyene başladım
diyetimin 1 .günü dr listesinde ne varsa yemeliymişim 1 saat spordan fazla yapma dedi
evet evet ..onun hap olanı..biz bebeklere şurubunu veriyoruz..
tekrar öpüjemm bebemmsen anlayana kadar öpüyorum bak.. yavrum betüşüm şimdi sen bu keki iki tepsiyle yaptın ya, biri fırın tepsisi, biride silikon..bende diyorumki fırın tepsisinin içine kağıt serme, silikonda zaten istemez..bu sadece silikon tepsi için geçerli..yoksa balık falan yaptığın zaman yani tek tepsiyle fırına birşey sürdüğünde kağıt ser tabi..ben iki tepside (kek pişirirken) gerek yok didim..anladın??anladıysan sende beni öp..
nedeeeeeen??neden takla atmak değilde efendime söyleyeyim amuda kalkmak değilde neden ters köprü??
Gitme vakti geldi ama yemin ederim gidesim yokŞimdş git yemekti bulaşıktı çocuktu
Burda ne güzel geçiyor zaman halbu ki
ne biliimki belki pişirme kağıdı yandı diyedir....
Günaydınnnnnnnnnnnn kuzucanlarrrr...
Büşra eceden haber yok hala görüşemedin mi??
günaydınnnn yediklerime dikkat etsemde vücudum davul gibi arkadaşlar kullandığım ilaçlarda şişirdiyürüyüşlerimide yapıyorum suyumuda içiyorum ama bu tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum belkide zaman dönmek üzere ayrılmamı bile gerektirebilir
kısmet hayırlısı olsunda ben yeterki doğum sonrası gelmek üzere ayrılayım
tabiye hamileler ayrılmak zorunda diye bişey yok dimi kuzum
betüş,büş ne zaman geliyo bursaya bir çıkarma yapalım
yavrum aromaya ne hacet..portakal ya da limonun kabuğunu rendele, al sana en ala aromagüle güle kullan fırınını..nar gibi kızarmış tavuklar, pambık gibi kekler pişir inşallah..
emoşumm nerdesin, çok özletiyosun kendini..akşam ben giremedim , boğazlarım çook kötü oldu, ateş bastı..akşam 9 da yattım..sende akşam gelmişsin.avatar çok güzel , benim düşünceli arkadaşım..sağol..bi sürü öpücükler sana .
betüşüm keki sütle yapsanaa..daha güzel bir sonuç elde edeceksin bak..birde pişirme kağıdı normalde yanmaz, sen onu rezistansa değdirmişsin büyük ihtimal, oradan yanmıştır..silikon kalıbıda başka bir tepsinin içerisine yerleştirseydin, direk fırının içinemi koydun??
nagiiiş aşkolsun sen zaten gelecektin bekleme büşüübüşş bursaya geldiğinde gene toplaşırık.... sen şu yakuşuklu oğluşunu al gel.... çocuklarla aram on numaradır. facete ağlatıyomuşum gibi göründüğüme bakma onların uykusu geldi ondan, o dakkaya kadar tepindik yani :)
Dr. Otkerin şekersiz muhallebisi varmış. tatlandırıcını kendşn katıyorsun acep bu bize uyar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?