Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim kollarımda güçsüz akşam eve gidince bunun üzerinde çalışıcam....

hopişim geçmiş olsun bol bol bitki çayları ve limon sulu içecekler iç çabuk iyleşirsin

Kızlar nerelerdesiniz bakayım.Misssssssss gibi sohbetler uzayıp gidiyordu neden bi görünüp bi kaybolmaya başladınız

sohbette katılamıyorum bu aralar şu kardeşimle uğraşıyoruz hep destek olmaya çalışıyoruz ,o yüzden kendimi boşlamıştım

dün dahiliyeden rendevu alıp tekrar diyetisyene başladım

diyetimin 1 .günü dr listesinde ne varsa yemeliymişim 1 saat spordan fazla yapma dedi

sağol hilalim..augmentin verdi..bugün hiiiç halim yok, hep yatasım var ama yanımdaki canavarla nerdee

He yawww hastayken eve git dediler bende yok yok dedim çalışsam daha iyiEve gitsem daha çok yorulup hasta olucam bebekle
ben bimden almıştım eskiden....

Bim mi Ofisin karşısında var gittim baktım.Meyveli yoğurt var ama yağ oranı tutmuyor.Tavuk göğüs etinden yapılmış hamgümger köftesi buldum..Yağ oranı %10 un altında..2,5 TL.Öğlen pişirdik yedik tost makinesinde
Ayy ben 88 i de gördüm bu sabah kızlar.İşlere biraz daha asılıyorum bu günlerde malum şirketimizde durumlar karışık..Sizi ihmal ettiğimi sanmayın sayfam hep açık okuyorum.Sadece büşra dan gelecek haberi bekliyorum.
Ece konusunu netleştiremedik hala

bu gün 100 kilo çıktım evde ama dr pardesümle tartıldım 101 çıktım
1 kilo pardesüm geldi haftaya salı gününe kadar 2 kg hedefim

çalış bebişim iş mühim...

aferin kız sana 88 leri görmeyi banada nasip etsin inşallah
bende akşama kuru fasulye bulgur pilavı salata yapmıştım şimdi
ben sadece k fasulye yogurt salata yerim,bugün çok dengesiz yemek saatlerim
kahvaltıyı hastanede oldugum için 12 de yaptım şimdi ara ögündeki 1 ekşi elmamı yedim artık 10 günde çok zorlanırım sonra alışırım

Vallahi Fadime canıma o kadar tak etti ki bugün beni bikaç haftadır görmeyen arkadaşlar ohaaaaaaa ne zaman zayıfladın bu kadar hasta olucaksın fln dedilerAyaklarım havalarda.......

Sabah bir kupa sütle tatlandırıcı ile enfessssss bi kahve içiyorum..Aralarda bol bol sıvı....Öğlen yoğurt yada et türü birşey.......Akşam yine benzer...
Artık kendime sofra kurma huyumdan vazgeçtim.Protein günlerinde tek birşey seçim öğünümde onu yiyorum.Sebze protein de de salatayla et yada sebzeyle yoğurt gibi besleniyorum.Sınırlı izi falan kullanmıyorum.Dukan ekmeklerini de pişirmeyi beceremiyorum zaten

bende kahve istiyorum hemen gidip kendime bir türk kahvesi yapıp geliyorum

yogurt çok önemliymiş günde 2 bardak verdi bana kendim mayaladım 5 lt süt tadı çok farklı

Dr. Otkerin şekersiz muhallebisi varmış. tatlandırıcını kendşn katıyorsun acep bu bize uyar mı?

hopişim geçmiş olsun bebişim o ne yaww agumentin bizim beybilere verdiğimizden değil mi
evet evet ..onun hap olanı..biz bebeklere şurubunu veriyoruz..

tekrar öpüjemm bebemmsen anlayana kadar öpüyorum bak..yavrum betüşüm şimdi sen bu keki iki tepsiyle yaptın ya, biri fırın tepsisi, biride silikon..bende diyorumki fırın tepsisinin içine kağıt serme, silikonda zaten istemez..bu sadece silikon tepsi için geçerli..yoksa balık falan yaptığın zaman yani tek tepsiyle fırına birşey sürdüğünde kağıt ser tabi..ben iki tepside (kek pişirirken) gerek yok didim..anladın??anladıysan sende beni öp..

arkadaşlar ben böyle ellerimlen ters köprü hareketi yapmak istiyorum.... keşkem belim kalas kadar olmayaydı... hatta keşkem belim olaydı....
nedeeeeeen??neden takla atmak değilde efendime söyleyeyim amuda kalkmak değilde neden ters köprü??

sonunda kendin için güzel birşey yapmışsın fadimem..sadece diyet değil buradada olman lazım..yoksa konsantrasyonun bozulur..

Gitme vakti geldi ama yemin ederim gidesim yok Şimdş git yemekti bulaşıktı çocuktu
Burda ne güzel geçiyor zaman halbu ki

heeeee anlaaaaadııııım öğrencem öğrencem.....

amuda kalkmak sanki basit iş gibi geliyo en son 10 yaşlarımda felam yaptım ama ters köprüyü ömrümde hiç yapmadım... girişimlerim oldu ama ellerim öyle ters dönmüşken bu koca cüsseyi kaldıramadı hiç bir zaman.... amudada kafamın üstünde kalkıp duvara dayanırdık zaten ehehehehe.... ayy dur deniyeyim onu da bu akşam.... yarın sargılarla gelirmişim :)))

saat 12 kahvaltı
2 kk peynir,
2 d ç ekmek
1 domates
1 salatalık
bir tutam dereotu
maydonoz
1 havuç
1 b kupa çay

ara 15.00 1 yeşil elma
1tane 5 i biryerde çay

ara türk kahvesi

17.5 k k fasulye
çoban salata
1 b yogurt
2 ç ekmegi

19.30 1 armut 1 b süt

sonra bitki çayları içerim

sporum yok su 1.5 bitti

ne biliimki belki pişirme kağıdı yandı diyedir....

olabilir ama direk ızgara üstüne koyma emi slikon kalıbıda yağlı kağıdıda :)

Günaydınnnnnnnnnnnn kuzucanlarrrr...

Büşra eceden haber yok hala görüşemedin mi??

canım sordum bu hafta listeyiben hazırlarım ama aramızda kaptan seçelim dedi ne yapsak ki acep? aday olanlar için oy kullanalım :)

canım nagiş ablacım sen gitme bi yana dur buralarda :) hamiş kalsanda gitmee :)

tabiye hamileler ayrılmak zorunda diye bişey yok dimi kuzum

betüş,büş ne zaman geliyo bursaya bir çıkarma yapalım

valla ben okul bitmeden biraz zor gibi ama hiçte belli olmaz yani kendime hedef koydum 30 nisanda 60 kg olursam mayıs 7 den sonra geleceğim bursaya bir kaç gün kalırım onada gidicem cici cici yimekler yapıcam betüşüme :)

hani bana öpücükkk

hee toplaşırık ben geleyim gelicem sanaaa :)

Dr. Otkerin şekersiz muhallebisi varmış. tatlandırıcını kendşn katıyorsun acep bu bize uyar mı?

canım uygun ama durakla yapıyor onun yerine dukanella yap yeee :)

köprü yapmaya çalıştım ama daha ziyade can çekişen hamam böceği gibiydim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…