- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.861
canım sordum bu hafta listeyiben hazırlarım ama aramızda kaptan seçelim dedi ne yapsak ki acep? aday olanlar için oy kullanalım :)
hani bana öpücükkk
:
olabilir ama direk ızgara üstüne koyma emi slikon kalıbıda yağlı kağıdıda :)
valla ben okul bitmeden biraz zor gibi ama hiçte belli olmaz yani kendime hedef koydum 30 nisanda 60 kg olursam mayıs 7 den sonra geleceğim bursaya bir kaç gün kalırım onada gidicem cici cici yimekler yapıcam betüşüme :)
hee toplaşırık ben geleyim gelicem sanaaa :)
canım uygun ama durakla yapıyor onun yerine dukanella yap yeee :)
oo fadimem liste yapmaya başlamışsın..afferin kızsaat 12 kahvaltı
2 kk peynir,
2 d ç ekmek
1 domates
1 salatalık
bir tutam dereotu
maydonoz
1 havuç
1 b kupa çay
ara 15.00 1 yeşil elma
1tane 5 i biryerde çay
ara türk kahvesi
17.5 k k fasulye
çoban salata
1 b yogurt
2 ç ekmegi
19.30 1 armut 1 b süt
sonra bitki çayları içerim
sporum yok su 1.5 bitti
köprü yapmaya çalıştım ama daha ziyade can çekişen hamam böceği gibiydim.....
Hopisim yazdim yazdim ama gitmediiii dur hatirladiklarimi gene yaziiiim[Bemoşumm nerdesin, çok özletiyosun kendini..akşam ben giremedim , boğazlarım çook kötü oldu, ateş bastı..akşam 9 da yattım..sende akşam gelmişsin.avatar çok güzel , benim düşünceli arkadaşım..sağol..bi sürü öpücükler sana .[/B]
büşüm seni öpmez olurmyum hiçsanada kokulu öpücükler geliyoo
minnak ece öyle diyorsa benim adayım hilal...yardımcısıda emoşş
köprü yapmaya çalıştım ama daha ziyade can çekişen hamam böceği gibiydim.....
emoşum sen bence kahvaltıya falan gitme bundan sonra..hatta misafirliğe falanda gitme, ev oturmasınada gitme..Hopisim yazdim yazdim ama gitmediiii dur hatirladiklarimi gene yaziiiim
Coook gecmis olsuuunilacini lutfen saatinde al cunku augmentin antibiyotik tam saatinde aliüp bitene kadar kendini iyi hissetsen de kullaniyosuuun sakin birakma
avatarlar sana feda olsun lafimi olur hopisim
bende uzun uzun sizlerle yazismayi pek ozledim ama gecen hafta okul mokul derken kimseyle gorusemedim bu hafta da okul tatil insanlar habire goruselim diolar dun bugun evde kalir uzun uzun yazarim dedim ama saah erkenden kahvaltiya cagirdilar anaaaaaaam yok bole bisey hazirlamista hazirlamislaaaar ama bana uygun olan ya da oldugunu dusunduklerimde azcik yedim fakat Busranin heeep anlatiigi patlican salcasinin tadina bi cimdik baktim vee gercekten guzel ama busranin niye kilo veremedigini simdi anladim abacim o bayagi yagda kavrilmus bisey yani ben koz möz die dusunduydum ama once kozle sonra yagda kavur oiiiiiy yemede yaninda yaaaaat of yaaaa diyecem avazim ciktigi kadardukan yapiom yaaaaa yapmayin bunu banaaa ama az kaldi sabret emos diom
simdi hopisim beni kaptan yardimciligina aday gostermis olmana coook mutlu oldum ama aday olmak degil bi an da olsa senin beni dusunmus olman cooook daha guzelsaol hopisim ama benim bugunum vaaar yarinim yok sona size gene aday aramaniza sebebiyet verebilirim ayrica benim hergecen gun diyet motivasyonum dusuo bu yonumle sizleri olumsuz etkilemek istemem neticeye gelirsek varsa baska adaylar onlar alsin beni onerim hilal kaptan alisen baskan pardon karisti duzeltiyorum hilal baskan sen veya fulya yardimci olsun yok kimse almazsa ben yardimci olurum ama allahta sizin yardimciniz olsun derim
:18::18:ayy umarim bu yazdigim gider valla bi daaa yazmak istemiooom kopy mi yapsam ki:26: maca bakiooom cok heycanlandim bi gol daha atsalar yaaa
büşüm ben yapamayacağımı daha önceden belirttim zaten, ypacağıma inansam hiç işi zora sokmam zaten..ben kaptan olayım derim..hesaplamayı yapanlar hilal ve emoş diye ben onları söyledim, birde hilal kesin yapamam dememişti heralde, söylediyse ben unuttum..o zaman başka adaylara bakıcaz..emoşumuda bizi bırakıp gitmesin diye aday gösterdim , nasıl fikir ama??benim adayım hilal diyeceğim ama hilal ben kaptanlık istemiyorum diyorbilemedimkii eminede gidicem ben yakında falan yazmış zati az bişi kaldı kilosu.. fulya var elimizde birdeeee sennnnn
:
oo fadimem liste yapmaya başlamışsın..afferin kız
betüş Allah iyiliğini versin kız..nerden gelir aklına böyle şeyler..ıykk..o kadar kötümü
günaydın hatunlarrr :) nasıl keyifler?? bana dua edin bugün maçım var :) vee maçı alırsak yarıfinaldeyizbiraz heyecan birazda sıkıntı var çünkü uykuluyum ve hiç enerjim yok 1 kaşık fazladan kepek tüketiciiim artık yapıcak birşey yok. muz makarna yda meyve bu durumda en iyi çözüm ancak maalesefki yasak. vee bugün tek oyuncuyum resmen öbür arkideşim sakat ben tek hücumcu oynuycam :S
hopişimm kıza nazar değdirdin kızz :) orası kalın burası kalın dedin kızın kolu incindi..
tabiki şaka yapıyorum hopişim :) senin yüreğin güzel yüreği güzel olan insanın nazarı olmaz guzummmm :)
günaydınnnnn karnım ağrır ve koccaman bir göbüşüm var şişim şişşşş
benim kaptan adayım hopiş nedenine gelince
1- hep buralarda günde en ez 2 kez kesin giriyo
2- uzun zamandır takipçi gidişattan haberdar
3- bu hopiştede bir baskı kuracakki daha sıkı diyet yapacak
4-hilal istemiyor kaptanlığı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
yardımcı adayımda emoş hopişin belittiği nedenlerden dolayı (kaçmasın diiii )
2.teklifim
ne yalan söyleyeyim aklımdan betüş kaptan norada yardımcı olsun diye de geçiyo çünkü onlarda hep aktif
günaydınnnnn karnım ağrır ve koccaman bir göbüşüm var şişim şişşşş
benim kaptan adayım hopiş nedenine gelince
1- hep buralarda günde en ez 2 kez kesin giriyo
2- uzun zamandır takipçi gidişattan haberdar
3- bu hopiştede bir baskı kuracakki daha sıkı diyet yapacak
4-hilal istemiyor kaptanlığı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
yardımcı adayımda emoş hopişin belittiği nedenlerden dolayı (kaçmasın diiii )
2.teklifim
ne yalan söyleyeyim aklımdan betüş kaptan norada yardımcı olsun diye de geçiyo çünkü onlarda hep aktif
günaydın kızlarr..
günaydın için biraz geç oldu ama
bu sabah daha iyiyim.
1 simit 3 bardak çay içtim.
şimdide güzel bi kahve yapacam kendime.
2 gecedir benim kız ateşleniyor,doğru dürüst uyku uyuyamadım.
kendime geleyim biraz.
hadi herkese kolay gelsin..
Methans kizlar...
Giremedigim IcIN hepinizden cok özür Dilerim, ama su son günler cok berbat geciyor.... Kisa bi süre Icin izine ayrilmam mümkün mü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?