Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım sordum bu hafta listeyiben hazırlarım ama aramızda kaptan seçelim dedi ne yapsak ki acep? aday olanlar için oy kullanalım :)

hani bana öpücükkk

:

büşüm seni öpmez olurmyum hiçsanada kokulu öpücükler geliyoo

minnak ece öyle diyorsa benim adayım hilal...yardımcısıda emoşş

yok direk ızgaraya koysam demekki hep ten yanacakmışız...

oooo yaşadım ben :)

aman durakladı zaten 65 i göreydim eyiydii... istemem bu hafta yeter daha da yemem sınırlı izinli felam hafatda bire düşürcem....

oo fadimem liste yapmaya başlamışsın..afferin kız

köprü yapmaya çalıştım ama daha ziyade can çekişen hamam böceği gibiydim.....

betüş Allah iyiliğini versin kız..nerden gelir aklına böyle şeyler..ıykk..o kadar kötümü

betüş sende yazsana kaptan adayını ..tabii müstakbel yardımcısınıda...liste yapıp gidelim..

Hopisim yazdim yazdim ama gitmediiii dur hatirladiklarimi gene yaziiiim
Coook gecmis olsuuun ilacini lutfen saatinde al cunku augmentin antibiyotik tam saatinde aliüp bitene kadar kendini iyi hissetsen de kullaniyosuuun sakin birakma
avatarlar sana feda olsun lafimi olur hopisim
bende uzun uzun sizlerle yazismayi pek ozledim ama gecen hafta okul mokul derken kimseyle gorusemedim bu hafta da okul tatil insanlar habire goruselim diolar dun bugun evde kalir uzun uzun yazarim dedim ama saah erkenden kahvaltiya cagirdilar anaaaaaaam yok bole bisey hazirlamista hazirlamislaaaar ama bana uygun olan ya da oldugunu dusunduklerimde azcik yedim fakat Busranin heeep anlatiigi patlican salcasinin tadina bi cimdik baktim vee gercekten guzel ama busranin niye kilo veremedigini simdi anladim abacim o bayagi yagda kavrilmus bisey yani ben koz möz die dusunduydum ama once kozle sonra yagda kavur oiiiiiy yemede yaninda yaaaaat of yaaaa diyecem avazim ciktigi kadardukan yapiom yaaaaa yapmayin bunu banaaa ama az kaldi sabret emos diom
simdi hopisim beni kaptan yardimciligina aday gostermis olmana coook mutlu oldum ama aday olmak degil bi an da olsa senin beni dusunmus olman cooook daha guzelsaol hopisim ama benim bugunum vaaar yarinim yok sona size gene aday aramaniza sebebiyet verebilirim ayrica benim hergecen gun diyet motivasyonum dusuo bu yonumle sizleri olumsuz etkilemek istemem neticeye gelirsek varsa baska adaylar onlar alsin beni onerim hilal kaptan alisen baskan pardon karisti duzeltiyorum hilal baskan sen veya fulya yardimci olsun yok kimse almazsa ben yardimci olurum ama allahta sizin yardimciniz olsun derim
:18::18:ayy umarim bu yazdigim gider valla bi daaa yazmak istemiooom kopy mi yapsam ki:26: maca bakiooom cok heycanlandim bi gol daha atsalar yaaa

büşüm seni öpmez olurmyum hiçsanada kokulu öpücükler geliyoo

minnak ece öyle diyorsa benim adayım hilal...yardımcısıda emoşş

ohhhh valla hopişim ağzına yüreğine sağlıkkk :)

benim adayım hilal diyeceğim ama hilal ben kaptanlık istemiyorum diyor bilemedimkii eminede gidicem ben yakında falan yazmış zati az bişi kaldı kilosu.. fulya var elimizde birdeeee sennnnn

köprü yapmaya çalıştım ama daha ziyade can çekişen hamam böceği gibiydim.....

allah cezanı vermeye emiii :) ne güldüm kızzz :) dur senin şu köprüyü birde ben deneyeyim :) bakalım nasıl olacak güzel olursa foto koyarım

Methans kizlar...
Giremedigim IcIN hepinizden cok özür Dilerim, ama su son günler cok berbat geciyor.... Kisa bi süre Icin izine ayrilmam mümkün mü acaba?

emoşum sen bence kahvaltıya falan gitme bundan sonra..hatta misafirliğe falanda gitme, ev oturmasınada gitme..evde otur ve bize yaaazzböylece hem tehlikeli mamalar yemezsin hemde burada olursun, motivasyonun düşmez..kaptan yardımcılığı için aşağıda bahsedicimm..

benim adayım hilal diyeceğim ama hilal ben kaptanlık istemiyorum diyor bilemedimkii eminede gidicem ben yakında falan yazmış zati az bişi kaldı kilosu.. fulya var elimizde birdeeee sennnnn

:
büşüm ben yapamayacağımı daha önceden belirttim zaten, ypacağıma inansam hiç işi zora sokmam zaten..ben kaptan olayım derim..hesaplamayı yapanlar hilal ve emoş diye ben onları söyledim, birde hilal kesin yapamam dememişti heralde, söylediyse ben unuttum..o zaman başka adaylara bakıcaz..emoşumuda bizi bırakıp gitmesin diye aday gösterdim , nasıl fikir ama??

emooo kaptan yardımcısı kesinlikle sen olmalısın kuzum, böylece bizi bırakıp gidemezsin..

sabah menümü yazayım

7.00 1 b ılık su
7.30 2 kk peynir
4 zeytin
domates
salatalık
havuç
dereotu
maydonoz
2 d ç ekmegi
1 k çay

8.45 zencefilli limonlu tarçınlı çay

günaydın hatunlarrr :) nasıl keyifler?? bana dua edin bugün maçım var :) vee maçı alırsak yarıfinaldeyiz biraz heyecan birazda sıkıntı var çünkü uykuluyum ve hiç enerjim yok 1 kaşık fazladan kepek tüketiciiim artık yapıcak birşey yok. muz makarna yda meyve bu durumda en iyi çözüm ancak maalesefki yasak. vee bugün tek oyuncuyum resmen öbür arkideşim sakat ben tek hücumcu oynuycam :S

hopişimm kıza nazar değdirdin kızz :) orası kalın burası kalın dedin kızın kolu incindi..

tabiki şaka yapıyorum hopişim :) senin yüreğin güzel yüreği güzel olan insanın nazarı olmaz guzummmm :)

günaydınnnnn karnım ağrır ve koccaman bir göbüşüm var şişim şişşşş

benim kaptan adayım hopiş nedenine gelince
1- hep buralarda günde en ez 2 kez kesin giriyo
2- uzun zamandır takipçi gidişattan haberdar
3- bu hopiştede bir baskı kuracakki daha sıkı diyet yapacak
4-hilal istemiyor kaptanlığı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
yardımcı adayımda emoş hopişin belittiği nedenlerden dolayı (kaçmasın diiii )

2.teklifim
ne yalan söyleyeyim aklımdan betüş kaptan norada yardımcı olsun diye de geçiyo çünkü onlarda hep aktif

Son düzenleme:

hadi bakalım başarılar sonucu bizede ilet....

İsmimi gördüm hemencik geldimm

Kızlarr dün ben gelemedim ofiste tadilar işleri vardı patronumda iş gezisi önce toplantı yaptık durduk gün boyu, size kötü bir haberim var ben pazartesi akşamı sporda çok kötü oldum b-fite gidenler bilir yarım saat her hareketi 30 sn yapıyorsunuz ki ben bütün hareketleri gayet canlı dinç birşekilde yapardım hiçbir hareketi yapamadım nefesim kesildi kan şekerim mi düştü anlamadım çok kötü oldum yüzüm de bembeyaz oldu zaten kansızlıkta vardı bende ama bu kez öyle böyle değil acaip kötü oldum gözlerimin altı esrar kullananlar gibi mor oldu ki ben zaten dukana başladım başlayalı kolumu kaldırsam yoruluyorum spor işkence gibi gelmeye başlamıştı çünkü nefesim kesiliyordu sürekli velhasıl eve gittim tabii annemler kuzenlerim herkes halimi görünce tavuklarımı elimden aldılarr yani maalesefki dukan yapamayacağım artık bir diyeti daha bıraktığım için üzülüyorum 13 gündür elimden geleni yapmaya çalıştım azmim hırsım hiç bitmemişti ama sağlık gibisi de yok, zaten hedefime yaklaşık 3-3,5 kg kaldı herkes daha fazlasını verme yüzden gidince zayıflarsın çirkin birşey olursun diyor ama ben en azından 65 olmaya çalışıcam nagişş gibi beslenerek vermeye çalışıcam ve kan değerlerimi de yükseltmem lazım tabii

İçimde bir diyeti daha tamamlamadan yarıda bırakmış olmanın üzüntüsü var ama şöyle de düşünüyorum halime şükretmem lazım ben 86'lardayken 67'lere inmişim daha ne isteyeyim hiç zayıflamasam bile şu anki kilom için bile Rabb'ime binlerce kez şükretmeliyim.
Betüşş bu arada seninle başladık ben bırakmış oldum ama inan hiç bırakmayı istemedim ne güzel su gibi gidiyordu kilolar ama ben çok kötü oldumm geçen yıl zaten işyerinde bu kansızlıktan dolayı gözüm kararı kafamı demire çarpıp düştüm bayıldım şimdide ben her sabah yürüyüş yapıyorum yürürken bile yoruluyorum yollarda düşerim diye de korkmuyor değilimm :)))

Şu an farkettim de ne uzun yazmışımm kaptan konusunu da bir dahaki mesajımda yazayım elim yorulduu :)))

bencede hopiş ile emoş olsun yaa :)))

benden kaptan olmaz takip gerektiren bi iş... ben bazen bir hafta hiç giremediğim oluyo....

Kaptan konusunda da ben şu şekilde düşünüyorum bizi motive edecek birileri kaptan ve yardımcısı olsun hopiş, emoş, fulya da olabilir
ama mesela hopiş abla ya da emoş kaptan olursa bazı sebeplerden dolayı liste hazırlayamayabilirler gönüllü biri de listeyi hazırlayabilir mesela ben hazırlarım listeyi hilalde hesaplamayı biliyor hilalde yardımcı olur ya da nagiş, betüş, büşş, (ben lkisteyi hazırlarım derken örnek vermek için dedim he :)))
Ya da ne bileyim mesela hopiş abla kaptan olur yardımcı da listeyi hazırlayabilecek birini seçeriz.

Yani sırf listeden dolayı bizi motive edecek birilerini kaptan seçmemek olmaz.

Hatta artık kural koyarız herkes hesaplamasını yapar zaten liste hazır hale gelir hesaplayamayanları da yine listeyi hazırlayan hesaplar sonrada son bir kontrol yaparız

günaydın kızlarr..
günaydın için biraz geç oldu ama

bu sabah daha iyiyim.
1 simit 3 bardak çay içtim.
şimdide güzel bi kahve yapacam kendime.
2 gecedir benim kız ateşleniyor,doğru dürüst uyku uyuyamadım.
kendime geleyim biraz.
hadi herkese kolay gelsin..

Çok geçmiş olsun canım bebişine, Allah şifa verir inşallah.

Kızlar ben dukanı bıraktım ama canım hiçbirşey istemiyor, yiyince de midem bulanıyor, dünde annem kızıyor naptın acep midene de diyor sen hiçbirşey yemiyorsun böyle :))

Kızlarrrrrrrrrr gelmişiz zurnanın zart dediği yere ne dersiniz
Benim adayım herkes olabilir açıkçasıYeterki hergün buralarda olsun
Ben her konuda yardımcı olurum endişelenmesin sakın sadece minik kızım ve yoğun iş tempom beni korkutuyor.Aday olmamamın sebebi bu.

Oylama için sonuç listesini kullanmayı öneriyorum.Herkes alıntı yaparak yanına oyunu yazarsa mesele kalmaz........

Takım Kaptanı için:

marti
btlbetul
bsrmhmmt
ozdemi
trulyscrumptions 1
lypsa
hoppidicik
noraaa
nagieymen
fadime02

Mababy

Kaptan Yardımcısı için:

marti
btlbetul
bsrmhmmt 1
ozdemi
trulyscrumptions
lypsa
hoppidicik
noraaa
nagieymen
fadime02

Mababy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…