- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.881
günaydın kızlarr..
günaydın için biraz geç oldu ama
bu sabah daha iyiyim.
1 simit 3 bardak çay içtim.
şimdide güzel bi kahve yapacam kendime.
2 gecedir benim kız ateşleniyor,doğru dürüst uyku uyuyamadım.
kendime geleyim biraz.
hadi herkese kolay gelsin..
İsmimi gördüm hemencik geldimm
Kızlarr dün ben gelemedim ofiste tadilar işleri vardı patronumda iş gezisi önce toplantı yaptık durduk gün boyu, size kötü bir haberim varben pazartesi akşamı sporda çok kötü oldum b-fite gidenler bilir yarım saat her hareketi 30 sn yapıyorsunuz ki ben bütün hareketleri gayet canlı dinç birşekilde yapardım hiçbir hareketi yapamadım nefesim kesildi kan şekerim mi düştü anlamadım çok kötü oldum yüzüm de bembeyaz oldu zaten kansızlıkta vardı bende ama bu kez öyle böyle değil acaip kötü oldum gözlerimin altı esrar kullananlar gibi mor oldu ki ben zaten dukana başladım başlayalı kolumu kaldırsam yoruluyorum spor işkence gibi gelmeye başlamıştı çünkü nefesim kesiliyordu sürekli velhasıl eve gittim tabii annemler kuzenlerim herkes halimi görünce tavuklarımı elimden aldılarr yani maalesefki dukan yapamayacağım artık bir diyeti daha bıraktığım için üzülüyorum 13 gündür elimden geleni yapmaya çalıştım azmim hırsım hiç bitmemişti ama sağlık gibisi de yok, zaten hedefime yaklaşık 3-3,5 kg kaldı herkes daha fazlasını verme yüzden gidince zayıflarsın çirkin birşey olursun diyor ama ben en azından 65 olmaya çalışıcam nagişş gibi beslenerek vermeye çalışıcam ve kan değerlerimi de yükseltmem lazım tabii
İçimde bir diyeti daha tamamlamadan yarıda bırakmış olmanın üzüntüsü var ama şöyle de düşünüyorum halime şükretmem lazım ben 86'lardayken 67'lere inmişim daha ne isteyeyim hiç zayıflamasam bile şu anki kilom için bile Rabb'ime binlerce kez şükretmeliyim.
Betüşş bu arada seninle başladık ben bırakmış oldum ama inan hiç bırakmayı istemedim ne güzel su gibi gidiyordu kilolarama ben çok kötü oldumm geçen yıl zaten işyerinde bu kansızlıktan dolayı gözüm kararı kafamı demire çarpıp düştüm bayıldım şimdide ben her sabah yürüyüş yapıyorum yürürken bile yoruluyorum yollarda düşerim diye de korkmuyor değilimm :)))
Şu an farkettim de ne uzun yazmışımm kaptan konusunu da bir dahaki mesajımda yazayım elim yorulduu :)))
aaaaaa cok sevindim fadimeeeeee eee o zaman hep uy sende yaa bulmussun sirrini iste hadi gorelim seniii bak bu hafta gamzenin rekorunu egale edecegini umuyoruuuum goster kendini hadi fadimeeeem sen yaparsinhayırlı sabahlar hopiş listeye uymak bana yarıyor bu sabah süpriz bir rakam gördüm
caniiim cok gecmisler olsun Gamzecim ama dukan diyoki ilk haftalarda yarim saat hafif tempolu yuruyus kafi daha yoyun sporlar icin bunye yetersiz oldugu icin spor yasak diyo tatlim yaaa bak cok da iyi gidiyordun sen bilirsin tabii onemli kiloyu verdin sen cok da onemli degil sagligin daha muhim ama hani sonunu getiremdigin icin uzuluyosan bak bi daha dusun istersen ama kansizlik da var diosun yani ben de kotu biseye sebebiyet vermek istemem ama dusuncemi sooleyim dedim herkesin en iyi doktoru kendisi sen nasil hissediosan gene de son soz senin tatlim coook gecmis olsun fazla yormamaya calis bi kacgunİsmimi gördüm hemencik geldimm
Kızlarr dün ben gelemedim ofiste tadilar işleri vardı patronumda iş gezisi önce toplantı yaptık durduk gün boyu, size kötü bir haberim varben pazartesi akşamı sporda çok kötü oldum b-fite gidenler bilir yarım saat her hareketi 30 sn yapıyorsunuz ki ben bütün hareketleri gayet canlı dinç birşekilde yapardım hiçbir hareketi yapamadım nefesim kesildi kan şekerim mi düştü anlamadım çok kötü oldum yüzüm de bembeyaz oldu zaten kansızlıkta vardı bende ama bu kez öyle böyle değil acaip kötü oldum gözlerimin altı esrar kullananlar gibi mor oldu ki ben zaten dukana başladım başlayalı kolumu kaldırsam yoruluyorum spor işkence gibi gelmeye başlamıştı çünkü nefesim kesiliyordu sürekli velhasıl eve gittim tabii annemler kuzenlerim herkes halimi görünce tavuklarımı elimden aldılarr yani maalesefki dukan yapamayacağım artık bir diyeti daha bıraktığım için üzülüyorum 13 gündür elimden geleni yapmaya çalıştım azmim hırsım hiç bitmemişti ama sağlık gibisi de yok, zaten hedefime yaklaşık 3-3,5 kg kaldı herkes daha fazlasını verme yüzden gidince zayıflarsın çirkin birşey olursun diyor ama ben en azından 65 olmaya çalışıcam nagişş gibi beslenerek vermeye çalışıcam ve kan değerlerimi de yükseltmem lazım tabii
İçimde bir diyeti daha tamamlamadan yarıda bırakmış olmanın üzüntüsü var ama şöyle de düşünüyorum halime şükretmem lazım ben 86'lardayken 67'lere inmişim daha ne isteyeyim hiç zayıflamasam bile şu anki kilom için bile Rabb'ime binlerce kez şükretmeliyim.
Betüşş bu arada seninle başladık ben bırakmış oldum ama inan hiç bırakmayı istemedim ne güzel su gibi gidiyordu kilolarama ben çok kötü oldumm geçen yıl zaten işyerinde bu kansızlıktan dolayı gözüm kararı kafamı demire çarpıp düştüm bayıldım şimdide ben her sabah yürüyüş yapıyorum yürürken bile yoruluyorum yollarda düşerim diye de korkmuyor değilimm :)))
Şu an farkettim de ne uzun yazmışımm kaptan konusunu da bir dahaki mesajımda yazayım elim yorulduu :)))
betulum bizden oluyosa senden de olur tatlim birbirimizden ne farkimiz var al birimizi vur otekinebencede hopiş ile emoş olsun yaa :)))
benden kaptan olmaz takip gerektiren bi iş... ben bazen bir hafta hiç giremediğim oluyo....
Hopiiis kesinlikle haklisin yaaa bana gezme mezme yooookhele ooole ev gezmeleri hic yooook gitmiycem bacim ev gezmesine gitmeyince de sokak gezmesine gidiyorum eee orda da bisuru sey yok ucuzmus yok ben bunu ariyodum yok bundan ben de istiyodum ayyyyy bu da guzelmis benim hic yok ne var ne yok toplayip geliyorum gelince de ben ne yaptim yaaa :96: gorgusuz gorgusuz gordugume atladim:78: deyip hem ofkeleniyorum hem de kiiiz yoksa olecem miii son kismetlerimi mi topluyom anam benim basima gelecek var diye korkuyom:18: ama ben bunu hep yapiom ayyy sikildim yaaa en iyisi ben burda size takiliyim haklisin iveeeet bana en munasip yer burasi anladim
aaaaaa cok sevindim fadimeeeeee eee o zaman hep uy sende yaa bulmussun sirrini iste hadi gorelim seniii bak bu hafta gamzenin rekorunu egale edecegini umuyoruuuum goster kendini hadi fadimeeeem sen yaparsin
caniiim cok gecmisler olsun Gamzecim ama dukan diyoki ilk haftalarda yarim saat hafif tempolu yuruyus kafi daha yoyun sporlar icin bunye yetersiz oldugu icin spor yasak diyo tatlim yaaa bak cok da iyi gidiyordun sen bilirsin tabii onemli kiloyu verdin sen cok da onemli degil sagligin daha muhim ama hani sonunu getiremdigin icin uzuluyosan bak bi daha dusun istersen ama kansizlik da var diosun yani ben de kotu biseye sebebiyet vermek istemem ama dusuncemi sooleyim dedim herkesin en iyi doktoru kendisi sen nasil hissediosan gene de son soz senin tatlim coook gecmis olsun fazla yormamaya calis bi kacgun
betulum bizden oluyosa senden de olur tatlim birbirimizden ne farkimiz var al birimizi vur otekine
önce sağlık bebişim... bende o kaçamaktan sonra hiç veremedim.... hatta almaya başladım.... bakalım bende sürdüremicem ama gittiği yere kadar götüreyim diyorum....
afferin fadimem..bundan sonra hep güzel rakamlar görürüz inşallah..al sana kocamaaaaaan bir öpücükhayırlı sabahlar hopiş listeye uymak bana yarıyor bu sabah süpriz bir rakam gördüm
leynnhopişimm kıza nazar değdirdin kızz :) orası kalın burası kalın dedin kızın kolu incindi..
tabiki şaka yapıyorum hopişim :) senin yüreğin güzel yüreği güzel olan insanın nazarı olmaz guzummmm :)
günaydınnnnn karnım ağrır ve koccaman bir göbüşüm var şişim şişşşş
benim kaptan adayım hopiş nedenine gelince
1- hep buralarda günde en ez 2 kez kesin giriyo
2- uzun zamandır takipçi gidişattan haberdar
3- bu hopiştede bir baskı kuracakki daha sıkı diyet yapacak
4-hilal istemiyor kaptanlığı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
yardımcı adayımda emoş hopişin belittiği nedenlerden dolayı (kaçmasın diiii )
2.teklifim
ne yalan söyleyeyim aklımdan betüş kaptan norada yardımcı olsun diye de geçiyo çünkü onlarda hep aktif
Kızlarrrrrrrrrr gelmişiz zurnanın zart dediği yere ne dersiniz
Benim adayım herkes olabilir açıkçasıYeterki hergün buralarda olsun
Ben her konuda yardımcı olurum endişelenmesin sakın sadece minik kızım ve yoğun iş tempom beni korkutuyor.Aday olmamamın sebebi bu.
Oylama için sonuç listesini kullanmayı öneriyorum.Herkes alıntı yaparak yanına oyunu yazarsa mesele kalmaz........
Takım Kaptanı için:
marti
btlbetul
bsrmhmmt
ozdemi
trulyscrumptions 1
lypsa
hoppidicik
noraaa
nagieymen
fadime02
Mababy
Kaptan Yardımcısı için:
marti
btlbetul
bsrmhmmt 1
ozdemi
trulyscrumptions
lypsa
hoppidicik
noraaa
nagieymen
fadime02
Mababy
hopiş faceye gel
acildi neyse işin varsafadimetoşum akşama ancak..şu an çıkıyorum evden..
gamzecim söylediklerinde haklılık payı olabilir, yani dukan sende böyle bir etki yapmış olabilir ki ketojenik diyet yapanlar muhakkak vitamin haplarıyla yapıyorlar bu işi..o yüzden sana bırak ya da bırakma diyemem, sen bilirsin tabii..sonuçta sağlık herşeyden önce gelir..yalnız son iki-üç gündür bendede aynı durum var, elimi kolumu kaldıramıyorum, bu sabah 10 dan 13 kadar vurdum kafayı yattım ki bende kendi olayımı diyetle bağdaştırıyorum..haa, tamam boğazlarım falan kötü, antibiyotik alıyorum ama benim hiçbir hastalıkta yatmışlığım yokdur, alırım ilacımı gezerim, ama durum şu an farklı ve bende aynen bu durumumu diyete bağlıyorum..
o yüzden doktora tekrar gidip diyet yaptığımı ve ekstra vitamin alıp alamayacağımı, veya gerek olup olmadığını söylemeyi düşünüyorum..sanada tavsiyem dukanı bırak-bırakma bir doktora görün ve ondan yardım al.sonuçta ayakta duramazsak zaten ne spor yapabiliriz ne diyet değilmi..
Hoppişim ben herkesi listeye yazdım ki şöyle bir fikirleri görelim bakalım ona göre konuşuruz yeniden.seni yazamıyormuyuz hilalim..onu söylesende ona göre yapsak..hani şimdi bende kaptan olmak istemiyorum dedim ya bende aday gösterilmeyeckmiyim??yoksa herkes istediğini yazacak, sonuca herkes uyacakmı??acele cevap..
selam topigim 2 gundur giremedim yine cok yogun oldugum bir donem basladi cunku, vize donemi :18: ama bu sinav olan vize degil buradaki oturum hakkim icin basvurmam gerekiyor 2.5 yil doldu cunku. ingiltere'de yasam diye bir sinava girip gecmem gerekiyor sinav da 6 nisanda. bu yil sinavin icerigini biraz degistirmisler ben yine de eski kitaplardan calismaya basladim, yeni sisteme uygun kitaplari da siparis ettim bugun ulasmasi lazim bir aksilik olmazsa. acayip de tirsiyorum. tarihim hic iyi degildir simdi buyuk britanya tarihini cografyasini adeta sular seller gibi ezberlemem gerekiyor. gecemezsem sorun var cunku bir daha sinava girecek vaktim yok su anki vizem doluyor cunku... yani gectim gectim, diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum.
sonuc olarak bu aralar inanilmaz yogunum. mubarek de canimi cok sikti 3 gundur konusmuyoruz. cok kotu tartistik benden biktigini bagira bagira acikladi salonda cekyatta yatiyor neden cunku cok sikayet ediyormusum ona cok soyleniyormusum. cumadan beri ise gitmedi her sabah babasi ariyor acmiyor, calismiyor butun gun fifa oynuyor. bulasiklara hic dokunmadi annemler gittiginden beri, ben butun gun calisip aksam gelip yemek yapip bulasigi da ben yikiyorum. ama buna karsilik soylenme luksum yok cunku soylenince uf puf yapip yuruyup baska odaya gidiyor. kisacasi evde 14 yasinda blug caginda biri varmis gibi hissediyorum ve artik katlanamiyorum. annemler gittiginden beri zaten moralim bozuktu bu iyice moralimi bozdu isyerinde de cok mutlu degilim sinav yuzunden de stres yapiyorum kisacasi su an her sey ust uste geldi ve ben tamamen cokmemek icin son direnislerimi yasiyorum, bu direnisin de tek sebebi sinav. o sinavi bir geceyim oturumu bir alayim artik rahat rahat depresyona girebilirim.
yildonumu hediyesi olarak londra'ya beni opera'daki hayalet muzikaline goturecekti hediye olarak muzikal ve tren biletleri vermisti simdi durum buyken ona da gidemiyoruz yuzlerce pound yine bosa gitti, ben tek basima londra'ya gidecek cesareti kendimde bulsam gidip izleyecegim de.. :26: kesin kaybolurum biliyorum... mubarek de domuz gibi somurturken hic sanmiyorum bu aksam hadi gidiyoruz diyecegini.
neyse durum bu kizlar. hilal sen de aday gostermissin tesekur ederim tatlim ama benim su an cidden canim burnumda, zayiflama ve guzellik su an benim aklimda olan son sey oncelikle su hayatimi bir duzene sokmam lazim - kaldi ki buranin sorumlulugu kesinlikle su an altindan kalkabilecegim bir sey degil. bu olay diyetime de yansidi her sabah ve oglen dukan yemekleri yiyip aksamlari kacamak yapmaya basladim cunku resmen yatak odasinda yasiyorum her aksam yatakta oturup laptop izliyorum uyuyana kadar, mubarek salonda yasiyor cunku - oraya girmiyorum. moralim bozuluyor agliyorum sonra tabi hemen mutfaga kosuyorum. sonuc olarak ne kilo veriyorum ne de aliyorum... neyse buna da sukur.
sizden bir sure izin istemek durumundayim geri donmek uzere ayrildi olarak yazarsaniz sevinirim ben girdikce buraya yazarim tamamen kopmuyorum ama su diyet yarisi modundan bir sure cikmam lazim. bu kez gecen seferki gibi uzun bir ayrilik degil soz veriyorum nisan ortalari, sonuna dogru vize basvurumu yaptiktan sonra tam gaz devam edicem yarisa o zamana kadar da bu kiloyu korumak niyetim zira su an diyet psikolojisine giremiyorum denedim olmuyor. sabahtan iyi baslayip aksama bozunca da her gun kendimi suclu hissediyorum bu boyle gitmez yani, sikintilarima bir yenisini ekliyorum bu sekilde her gun.
birkac hafta kendime zaman ayirip su isleri halledip yarisa geri donecegim yerime kimseyi almayin ha :26: ben yine buralardayim.
bu arada adaylarim lypsa ve busra; busra hem motivasyonunun yuksek olmasi ve herkese bu acidan iyi ornek olmasi sebebiyle, hem de takim liderligi konusunda basarili oldugunu bildigim icin favori adayim. lypsa da bu zamana kadar kpt yardimciligi gorevini bence super goturdu onun kesinlikle yonetimde kalmasini isterim.
ben geri dondugumde de arkadaslara her turlu yardimci olmaya hazirim yani hesaplama vs, gerci ben excel ile hallederim diyordum ama lypsa zaten oyle yapmis o sekilde tikir tikir isler sistem :128:
hadi kizlar simdi cikmam lazim bugun bos gunum ama eski kitaptan en az 2 uniteyi bitirmem lazim calistigim gunler hic vakit bulamiyorum cunku. yeni kitaplarim da bugun gelirse ne ala. gerci eski yeni arasinda cok fark yoktur diye dusunuyorum zira tarih cografya iste ne kadar degisebilir kigenel kultur sorularina yenileri eklenmistir olsa olsa. neyse, hadi simdi kactim ben. sonra gorusuruz. simdiden kaptan&yardimci secilecek arkadaslari tebrik ediyorum basarilar diliyorum, sonra yine gorusuruz kizlar ben buralardayim veya face'ten bana her turlu ulasabilirsiniz.
beni ozleyin anacigim
Kaptan konusunda da ben şu şekilde düşünüyorum bizi motive edecek birileri kaptan ve yardımcısı olsun hopiş, emoş, fulya da olabilir
ama mesela hopiş abla ya da emoş kaptan olursa bazı sebeplerden dolayı liste hazırlayamayabilirler gönüllü biri de listeyi hazırlayabilir mesela ben hazırlarım listeyi hilalde hesaplamayı biliyor hilalde yardımcı olur ya da nagiş, betüş, büşş, (ben lkisteyi hazırlarım derken örnek vermek için dedim he :)))
Ya da ne bileyim mesela hopiş abla kaptan olur yardımcı da listeyi hazırlayabilecek birini seçeriz.
Yani sırf listeden dolayı bizi motive edecek birilerini kaptan seçmemek olmaz.
Hatta artık kural koyarız herkes hesaplamasını yapar zaten liste hazır hale gelir hesaplayamayanları da yine listeyi hazırlayan hesaplar sonrada son bir kontrol yaparız
Emine | |||
Betül | |||
Büşra | |||
Nurcan | |||
Fulya | |||
Hilal | |||
Gamze | |||
Merve | |||
Nagihan | |||
fadime02 | |||
Emine | |||
Betül | |||
Büşra | |||
Nurcan | |||
Fulya | |||
Hilal | |||
Gamze | |||
Merve | |||
Nagihan | |||
fadime02 |
şimdiii fadime abla neden ban yedi bilen var mı
fulyacım sıkma canını sen neler atlattın bu sınavıda geçeceğine inanıyorumbiraz tatil toparlar seni hem dersini çalışırsın hemde eşin kesin özür diler bu erkekler ne tuhaf yaww :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?