Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyyyy canım sıra sana mı geldi Acil şifalar dilerim bizde yeni kurtulduk çok şükür

Son düzenleme:

Ayyyyyy Gamzecim çok üzüldüm ama söylediklerinde haklısın neticede hedefine çokta yaklaştın.İstersen bırakmak yerine koruma sabitleme evrelerinde kal en azından kilolarını geri almazsın.Oralarda yiyebileceğin şeyler arttığı için enerjinde artar diye düşünüyorum.

Hopiiis kesinlikle haklisin yaaa bana gezme mezme yooook hele ooole ev gezmeleri hic yooook gitmiycem bacim ev gezmesine gitmeyince de sokak gezmesine gidiyorum eee orda da bisuru sey yok ucuzmus yok ben bunu ariyodum yok bundan ben de istiyodum ayyyyy bu da guzelmis benim hic yok ne var ne yok toplayip geliyorum gelince de ben ne yaptim yaaa :96:gorgusuz gorgusuz gordugume atladim:78: deyip hem ofkeleniyorum hem de kiiiz yoksa olecem miii son kismetlerimi mi topluyom anam benim basima gelecek var diye korkuyom:18: ama ben bunu hep yapiom ayyy sikildim yaaa en iyisi ben burda size takiliyim haklisin iveeeet bana en munasip yer burasi anladim

hayırlı sabahlar hopiş listeye uymak bana yarıyor bu sabah süpriz bir rakam gördüm
aaaaaa cok sevindim fadimeeeeee eee o zaman hep uy sende yaa bulmussun sirrini iste hadi gorelim seniii bak bu hafta gamzenin rekorunu egale edecegini umuyoruuuum goster kendini hadi fadimeeeem sen yaparsin

caniiim cok gecmisler olsun Gamzecim ama dukan diyoki ilk haftalarda yarim saat hafif tempolu yuruyus kafi daha yoyun sporlar icin bunye yetersiz oldugu icin spor yasak diyo tatlim yaaa bak cok da iyi gidiyordun sen bilirsin tabii onemli kiloyu verdin sen cok da onemli degil sagligin daha muhim ama hani sonunu getiremdigin icin uzuluyosan bak bi daha dusun istersen ama kansizlik da var diosun yani ben de kotu biseye sebebiyet vermek istemem ama dusuncemi sooleyim dedim herkesin en iyi doktoru kendisi sen nasil hissediosan gene de son soz senin tatlim coook gecmis olsun fazla yormamaya calis bi kacgun

bencede hopiş ile emoş olsun yaa :)))

benden kaptan olmaz takip gerektiren bi iş... ben bazen bir hafta hiç giremediğim oluyo....
betulum bizden oluyosa senden de olur tatlim birbirimizden ne farkimiz var al birimizi vur otekine

eminecimm çok sağol canımmCanım ben ilk hafta zaten spora çok gitmedim daha doğrusu dukana başladığımdan beri eskisi kadar sık gitmedim normalde hergün gidiyordum :)) aslında b-fit çok yormuyor insanı yarım saat sadece ama ben sadece sporda değil günlük 1 saatlik yürüyüşümü yaparken de nefes nefese kalıyordum aslında ben 3 kiloyu veremesemde 1 kaç kilo verip güçlendirmeye geçecektim ama işte bu sorun hep altüst etti ((

Ben şu an sabah ve öğle öğünlerimi normal beslenerek, akşamıda hafif geçiştirerek yavaş yavaşta olsa şu 3-4 kiloyu vereyim diyorum ama önce şu kansızlık problemimi çözmem lazımmmm

önce sağlık bebişim... bende o kaçamaktan sonra hiç veremedim.... hatta almaya başladım.... bakalım bende sürdüremicem ama gittiği yere kadar götüreyim diyorum....

önce sağlık bebişim... bende o kaçamaktan sonra hiç veremedim.... hatta almaya başladım.... bakalım bende sürdüremicem ama gittiği yere kadar götüreyim diyorum....

betüşş sen yine elinden geldiğince yapmaya çalış, bak fırında almışsınn kekler, poğaçalar da yaparsın artık içinde :)) aslında çok güzel verdik, veriyordukta ama ben eğer devam edersem çok kötü olucam biliyorum, dediğin gibi önce sağlık, insan birşekilde zayıflar sonuçta. Ben de zaten dukanı bıraktım dıye kendimi tamamıyle salıvermicem yine dikkat etmeye çalışıcam.

Dukandan beri eve kepek, çavdar ekmeği girmiyor :) sabah bir baktım ekmek yok bende kalan yulaf kepeğinden kendime krep yaptımm :))

hayırlı sabahlar hopiş listeye uymak bana yarıyor bu sabah süpriz bir rakam gördüm
afferin fadimem..bundan sonra hep güzel rakamlar görürüz inşallah..al sana kocamaaaaaan bir öpücük
leynnkıza bacağı kalın dedim büşüm , incecik manken gibi maaşallah demedimki??hay benim şom ağızımüzüldüm şimdi bak, vallahi kendimi sorumlu hissettim..onuda öpüyorum buradan, söyle hakkını helal etsin, keşke demeseydim..

en az iki mi??len sabahten akşama buradayım yanagişim sorun burada olmak değil aslında , ben sorumluluk alırsam aklım fikrim burada olacak..e nihayetinde bende üç çocuklu umutsuz bir ev kadınıyım yani..evdekilere zor yetiyorum, bir de takım işin içine girerse seyreyle gümbürtüyü..hesaplama bilmiyorum ayrıca..kaptanın takımdaki arkadaşlarına hesaplama yaptırması bende hoş olmaz yani..neyse..hilalin listesinden bakalım ne sonuç çıkacak..

seni yazamıyormuyuz hilalim..onu söylesende ona göre yapsak..hani şimdi bende kaptan olmak istemiyorum dedim ya bende aday gösterilmeyeckmiyim??yoksa herkes istediğini yazacak, sonuca herkes uyacakmı??acele cevap..

gamzecim söylediklerinde haklılık payı olabilir, yani dukan sende böyle bir etki yapmış olabilir ki ketojenik diyet yapanlar muhakkak vitamin haplarıyla yapıyorlar bu işi..o yüzden sana bırak ya da bırakma diyemem, sen bilirsin tabii..sonuçta sağlık herşeyden önce gelir..yalnız son iki-üç gündür bendede aynı durum var, elimi kolumu kaldıramıyorum, bu sabah 10 dan 13 kadar vurdum kafayı yattım ki bende kendi olayımı diyetle bağdaştırıyorum..haa, tamam boğazlarım falan kötü, antibiyotik alıyorum ama benim hiçbir hastalıkta yatmışlığım yokdur, alırım ilacımı gezerim, ama durum şu an farklı ve bende aynen bu durumumu diyete bağlıyorum..
o yüzden doktora tekrar gidip diyet yaptığımı ve ekstra vitamin alıp alamayacağımı, veya gerek olup olmadığını söylemeyi düşünüyorum..sanada tavsiyem dukanı bırak-bırakma bir doktora görün ve ondan yardım al.sonuçta ayakta duramazsak zaten ne spor yapabiliriz ne diyet değilmi..

selam topigim 2 gundur giremedim yine cok yogun oldugum bir donem basladi cunku, vize donemi :18: ama bu sinav olan vize degil buradaki oturum hakkim icin basvurmam gerekiyor 2.5 yil doldu cunku. ingiltere'de yasam diye bir sinava girip gecmem gerekiyor sinav da 6 nisanda. bu yil sinavin icerigini biraz degistirmisler ben yine de eski kitaplardan calismaya basladim, yeni sisteme uygun kitaplari da siparis ettim bugun ulasmasi lazim bir aksilik olmazsa. acayip de tirsiyorum. tarihim hic iyi degildir simdi buyuk britanya tarihini cografyasini adeta sular seller gibi ezberlemem gerekiyor. gecemezsem sorun var cunku bir daha sinava girecek vaktim yok su anki vizem doluyor cunku... yani gectim gectim, diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum.
sonuc olarak bu aralar inanilmaz yogunum. mubarek de canimi cok sikti 3 gundur konusmuyoruz. cok kotu tartistik benden biktigini bagira bagira acikladi salonda cekyatta yatiyor neden cunku cok sikayet ediyormusum ona cok soyleniyormusum. cumadan beri ise gitmedi her sabah babasi ariyor acmiyor, calismiyor butun gun fifa oynuyor. bulasiklara hic dokunmadi annemler gittiginden beri, ben butun gun calisip aksam gelip yemek yapip bulasigi da ben yikiyorum. ama buna karsilik soylenme luksum yok cunku soylenince uf puf yapip yuruyup baska odaya gidiyor. kisacasi evde 14 yasinda blug caginda biri varmis gibi hissediyorum ve artik katlanamiyorum. annemler gittiginden beri zaten moralim bozuktu bu iyice moralimi bozdu isyerinde de cok mutlu degilim sinav yuzunden de stres yapiyorum kisacasi su an her sey ust uste geldi ve ben tamamen cokmemek icin son direnislerimi yasiyorum, bu direnisin de tek sebebi sinav. o sinavi bir geceyim oturumu bir alayim artik rahat rahat depresyona girebilirim.
yildonumu hediyesi olarak londra'ya beni opera'daki hayalet muzikaline goturecekti hediye olarak muzikal ve tren biletleri vermisti simdi durum buyken ona da gidemiyoruz yuzlerce pound yine bosa gitti, ben tek basima londra'ya gidecek cesareti kendimde bulsam gidip izleyecegim de.. :26: kesin kaybolurum biliyorum... mubarek de domuz gibi somurturken hic sanmiyorum bu aksam hadi gidiyoruz diyecegini.
neyse durum bu kizlar. hilal sen de aday gostermissin tesekur ederim tatlim ama benim su an cidden canim burnumda, zayiflama ve guzellik su an benim aklimda olan son sey oncelikle su hayatimi bir duzene sokmam lazim - kaldi ki buranin sorumlulugu kesinlikle su an altindan kalkabilecegim bir sey degil. bu olay diyetime de yansidi her sabah ve oglen dukan yemekleri yiyip aksamlari kacamak yapmaya basladim cunku resmen yatak odasinda yasiyorum her aksam yatakta oturup laptop izliyorum uyuyana kadar, mubarek salonda yasiyor cunku - oraya girmiyorum. moralim bozuluyor agliyorum sonra tabi hemen mutfaga kosuyorum. sonuc olarak ne kilo veriyorum ne de aliyorum... neyse buna da sukur.
sizden bir sure izin istemek durumundayim geri donmek uzere ayrildi olarak yazarsaniz sevinirim ben girdikce buraya yazarim tamamen kopmuyorum ama su diyet yarisi modundan bir sure cikmam lazim. bu kez gecen seferki gibi uzun bir ayrilik degil soz veriyorum nisan ortalari, sonuna dogru vize basvurumu yaptiktan sonra tam gaz devam edicem yarisa o zamana kadar da bu kiloyu korumak niyetim zira su an diyet psikolojisine giremiyorum denedim olmuyor. sabahtan iyi baslayip aksama bozunca da her gun kendimi suclu hissediyorum bu boyle gitmez yani, sikintilarima bir yenisini ekliyorum bu sekilde her gun.
birkac hafta kendime zaman ayirip su isleri halledip yarisa geri donecegim yerime kimseyi almayin ha :26: ben yine buralardayim.
bu arada adaylarim lypsa ve busra; busra hem motivasyonunun yuksek olmasi ve herkese bu acidan iyi ornek olmasi sebebiyle, hem de takim liderligi konusunda basarili oldugunu bildigim icin favori adayim. lypsa da bu zamana kadar kpt yardimciligi gorevini bence super goturdu onun kesinlikle yonetimde kalmasini isterim.
ben geri dondugumde de arkadaslara her turlu yardimci olmaya hazirim yani hesaplama vs, gerci ben excel ile hallederim diyordum ama lypsa zaten oyle yapmis o sekilde tikir tikir isler sistem :128:
hadi kizlar simdi cikmam lazim bugun bos gunum ama eski kitaptan en az 2 uniteyi bitirmem lazim calistigim gunler hic vakit bulamiyorum cunku. yeni kitaplarim da bugun gelirse ne ala. gerci eski yeni arasinda cok fark yoktur diye dusunuyorum zira tarih cografya iste ne kadar degisebilir ki genel kultur sorularina yenileri eklenmistir olsa olsa. neyse, hadi simdi kactim ben. sonra gorusuruz. simdiden kaptan&yardimci secilecek arkadaslari tebrik ediyorum basarilar diliyorum, sonra yine gorusuruz kizlar ben buralardayim veya face'ten bana her turlu ulasabilirsiniz.

beni ozleyin anacigim

Son düzenleme:

Hopişş abla ben normal diyet yaparken sporda hiç böyle olmadım, spora aç gittiğim zamanlar yine bir düşüş vardı sporumda ama bu çok farklı yürüsem nefes nefese kalıyordum ilk hafta hatta burdada söylemiştim ama geçen sporda çok daha fena oldumm, şu an mecburen sık ama az yiyerek diyetimi devam ettirmek zorundayım zaten annem malzemelerimi saklamış

Aslında benim kullandığım kan ilacım var ama mideme dokunuyor en iyisi dediğin gibi doktora görünmek belki başka bir ilaç yazar, pekmez mekmez yiyeyim bari bir de

seni yazamıyormuyuz hilalim..onu söylesende ona göre yapsak..hani şimdi bende kaptan olmak istemiyorum dedim ya bende aday gösterilmeyeckmiyim??yoksa herkes istediğini yazacak, sonuca herkes uyacakmı??acele cevap..
Hoppişim ben herkesi listeye yazdım ki şöyle bir fikirleri görelim bakalım ona göre konuşuruz yeniden.

Ayy canım ya Bu erkekler hep özel günlerin içine eder zaten..Canını sıkma her zamanki gibi gelip özür dileyecek nede olsa
Ben senin fikrini de tabloya işledim canım.

şimdiii fadime abla neden ban yedi bilen var mı

fulyacım sıkma canını sen neler atlattın bu sınavıda geçeceğine inanıyorum biraz tatil toparlar seni hem dersini çalışırsın hemde eşin kesin özür diler bu erkekler ne tuhaf yaww :44:

Kuzum herkesin ismini yazmışsın ben anlamadım ki senin oyunu kime sayayım.
Bir daha fikrini yazsana gamzecim.Tabloya ekleyeyim...

Emine
Betül
Büşra
Nurcan
Fulya
Hilal
Gamze
Merve
Nagihan
fadime02
Emine
Betül
Büşra
Nurcan
Fulya
Hilal
Gamze
Merve
Nagihan
fadime02

[TD="class: xl70, width: 503, colspan: 7"]TAKIM KAPTANI SEÇİMİ[/TD]

[TD="class: xl67"]1[/TD]

[TD="class: xl64"]marti [/TD]
[TD="class: xl67"][/TD]

[TD="class: xl66"][/TD]

[TD="class: xl67"]2[/TD]

[TD="class: xl72"]btlbetul [/TD]

[TD="class: xl68"][/TD]

[TD="class: xl67"]3[/TD]

[TD="class: xl64"]bsrmhmmt[/TD]

[TD="class: xl67"]4[/TD]

[TD="class: xl64"]ozdemi [/TD]

[TD="class: xl67"]5[/TD]

[TD="class: xl72"]trulyscrumptions [/TD]

[TD="class: xl67"]6[/TD]

[TD="class: xl71"]lypsa [/TD]

[TD="class: xl67"]7[/TD]

[TD="class: xl65"]hoppidicik[/TD]

[TD="class: xl67"]8[/TD]

[TD="class: xl65"]noraaa [/TD]

[TD="class: xl67"]9[/TD]

[TD="class: xl65"]maBaby [/TD]

[TD="class: xl67"]10[/TD]

[TD="class: xl71"]nagieymen[/TD]

[TD="class: xl69"][/TD]

[TD="class: xl67"]11[/TD]

[TD="class: xl65"]fadime[/TD]

[TD="class: xl70, colspan: 7"]TAKIM KAPTAN YARDIMCISI SEÇİMİ[/TD]

[TD="class: xl64"]marti [/TD]

[TD="class: xl64"]btlbetul [/TD]

[TD="class: xl67"]3[/TD]

[TD="class: xl64"]bsrmhmmt[/TD]

[TD="class: xl67"]4[/TD]

[TD="class: xl64"]ozdemi [/TD]

[TD="class: xl67"]5[/TD]

[TD="class: xl64"]trulyscrumptions [/TD]

[TD="class: xl67"]6[/TD]

[TD="class: xl65"]lypsa [/TD]

[TD="class: xl67"]7[/TD]

[TD="class: xl65"]hoppidicik[/TD]

[TD="class: xl67"]8[/TD]

[TD="class: xl65"]noraaa [/TD]

[TD="class: xl67"]9[/TD]

[TD="class: xl65"]maBaby [/TD]

[TD="class: xl67"]10[/TD]

[TD="class: xl65"]nagieymen[/TD]

[TD="class: xl67"]11
[/TD]

[TD="class: xl65"]

[/TD]

Ben ,Fulya,Betül ve Nagihanın oylarından sonra durum böyle.

Ama ben çok kararsızım hilal:))

kaptan nagiş olsun bence o yanlış birşey yaparsak gözümüzü oyar valla
Yardımcısı da büşra olsunn :)))

Nerden bakılıyor ona yahu Sen söylemesen farketmedim bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…