Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cidden fadimeye ne oldu yahu :44:

sagol nagisim umarim oyle olur, bunca yil sonra ders calismayi ozlemisim gerci ama stresi bu kadar buyuk olmasaydi iyiydi :26: esim ozur diler mi hic sanmiyorum kendini hakli goruyor ama bakalim tanridan umit kesilmez

Ayy canım ya Bu erkekler hep özel günlerin içine eder zaten..Canını sıkma her zamanki gibi gelip özür dileyecek nede olsa
Ben senin fikrini de tabloya işledim canım.

evet ya annesinin evine gidip biraz orda kalsa iyiydi ben de rahat rahat dersimi calisirdim - bunu diyecek hale getirdi beni dusun artik cocuk gibi iste, ama hic buyumeyen cinsten... neyse gelisme olursa burada paylasirim.

Ama ben çok kararsızım hilal:))

kaptan nagiş olsun bence o yanlış birşey yaparsak gözümüzü oyar valla
Yardımcısı da büşra olsunn :)))

bak bu konuda haklısın acımam oyarım da beni kim oyacak şaka bir yana gamzecim malum ben akşamları yada haftasonu giremiyorum hesap kitap işinden de pek anlamam yinede teşekkür ederim

Nerden bakılıyor ona yahu Sen söylemesen farketmedim bile..

nicki griye dönmüş bide adıda koltuktakımı gözüküyo acaba çift üyeliğimi vardı ki bu işi çözse çözse hopiş çözer

Fulyacım Allah yardımcın olsun epey karışmış durumlar... zamanla her şey düzeliyor ama güzel yaşamak var ken ne gerek var bunlara dimi... Neyse....

Bende Fulya gibi düşünüyorum kaptan büşş olsun.... lypsada aynen devam etsin yardımcılığa... takım olarak bizde onlara yardım ederiz....

amaaaan fulyacim simdi iki gun seni mutlu gorduye onu dengeleyeceeeeek bunlarda ne acayip bi mantik var daha duuuur ama pesetme bu modellerden hemen her evde bi tane var tatlim kasikla verir kepceyle alirlar verdikleri huzuru sen asil simdi sinavlara hersey yoliiuna girer tatlim bosver uzme daha fazla kendini

son kararim

Kaptan:Hopis
Yardimci:Hilal
(tersi de olabilir) Hopis hesaplamalari sorun yapma ben yardim ederim sana sooooz

Emine
Betül
Büşra
Nurcan
Fulya
Hilal
Gamze
Merve
Nagihan
fadime02
Emine
Betül
Büşra
Nurcan
Fulya
Hilal
Gamze
Merve
Nagihan
fadime02

[TD="class: xl72, width: 503, colspan: 7"]TAKIM KAPTANI SEÇİMİ[/TD]

[TD="class: xl67"]1[/TD]

[TD="class: xl71"]marti [/TD]
[TD="class: xl67"][/TD]

[TD="class: xl66"][/TD]

[TD="class: xl67"]2[/TD]

[TD="class: xl71"]btlbetul [/TD]

[TD="class: xl68"][/TD]

[TD="class: xl67"]3[/TD]

[TD="class: xl64"]bsrmhmmt[/TD]

[TD="class: xl67"]4[/TD]

[TD="class: xl64"]ozdemi [/TD]

[TD="class: xl67"]5[/TD]

[TD="class: xl71"]trulyscrumptions [/TD]
[TD="class: xl67"]1
[/TD]

[TD="class: xl67"]6[/TD]

[TD="class: xl70"]lypsa [/TD]

[TD="class: xl67"]7[/TD]

[TD="class: xl65"]hoppidicik[/TD]
[TD="class: xl67"]3
[/TD]

[TD="class: xl67"]8[/TD]

[TD="class: xl65"]noraaa [/TD]

[TD="class: xl67"]9[/TD]

[TD="class: xl65"]maBaby [/TD]

[TD="class: xl67"]10[/TD]

[TD="class: xl70"]nagieymen[/TD]

[TD="class: xl69"][/TD]

[TD="class: xl67"]11[/TD]

[TD="class: xl65"]fadime[/TD]

[TD="class: xl72, colspan: 7"]TAKIM KAPTAN YARDIMCISI SEÇİMİ[/TD]

[TD="class: xl64"]marti [/TD]

[TD="class: xl64"]btlbetul [/TD]

[TD="class: xl64"]bsrmhmmt[/TD]

[TD="class: xl67"]4[/TD]

[TD="class: xl64"]ozdemi [/TD]

[TD="class: xl67"]5[/TD]

[TD="class: xl64"]trulyscrumptions [/TD]

[TD="class: xl67"]6[/TD]

[TD="class: xl65"]lypsa [/TD]

[TD="class: xl67"]7[/TD]

[TD="class: xl65"]hoppidicik[/TD]

[TD="class: xl67"]8[/TD]

[TD="class: xl65"]noraaa [/TD]

[TD="class: xl67"]9[/TD]

[TD="class: xl65"]maBaby [/TD]

[TD="class: xl67"]10[/TD]

[TD="class: xl65"]nagieymen[/TD]

[TD="class: xl67"]11[/TD]

[TD="class: xl65"]fadime[/TD]

5 kişinin oylamasıyla bu günlük sonuç bu şekilde.
Ayyyy burda yardımcı da bi roy fazla olmuş..

Son düzenleme:
hadi bakalım başarılar sonucu bizede ilet....

yendik :) yazıcam ayrıntıları şimdik :)

tatlımmm dur dukandan çıkma... güçlendirmeye geç veee kilonu korumaya devam et.. buda sana yararlı olur.. ben yiyemiyorum sen ye meyveleri kuzummm :)

şimdik elemae yapalımmm...

me baby öğrenci olduğu için pek aktif değil
fadime abla elendi
fulya psikolojik olarak kabul etmiyor
hopişim istemiyor
emine gidicek diye kararsız kaldım
nagiş abla hamilelik çabalarında
gamze dukanı bıraktı ama devam eder mi bilemeyceum... adayım sayılabilir :)
nurcan aktiflik konusunda oldukça zayıf
hilal yardımcılık için eyvallah ama kaptanlık cısss diyor :)
ben varım benide aday göstertmişsiniz sağolun kızlar çok mutlu oldum gerçekten :) seçim sonucuna bağlı olaraktan hilalin yardımıyla birazda içimizden destek ile yetişebilirim diye düşünüyorum :) böylece sizide kaptan seçme derdinden kurtarırım :)

yaa hopişim valla aşak yaptım yaaa ben sakatlandım bugün hala başım özüm ağrıyor

oyhhh ben geldim kızlarrr :) maçı aldık :) arkadaşım sakatlanmıştı geçenlerde bende bugün kafamı çok fena yere vurdum planjör çıkarayım derken.. gözüme vuruyor ağrısı. şimdi mutfakta daha önceden közleyip buzluğa attığım patlıcanları indirdim derken tavuk indirmeyi unutmuşum ben :) gidip tavuk aldım geldim ızgaraya koydum :) bugün sebze günüm. sabahta maça yetişicem diye lorlu gözleme yapmıştım ucundan bir ısırık alabildim öyle girdim maça :) birde ıce tea light içtim :) bolll miktardada su :) eve geldim mis gibi göğüslü mantar sote yaptım :) açlıktan nasıl yediysem 2 tabak yemişim :) birazdanda oturup közlenmiş biber patlıcan ve tavuk ızgara yiycem :) topic teki hatunlara bakmadan geçmeyeyim dedim :) telefondan takip ettim yine gün içinde ama yazamadım :s

kızlar neler olmuş bugün yaa..olaylar olaylar..eve yeni geldim, soyunup dökünüp kendime geleyim gelicem hemen..

FULYAAAAA canım durumuna çok üzüldüm heleki senin durumun şuanda karışık cidden inşallah tez zamanda düzelir yaa

wuuuuu tebrikleer..... bu kadeh senin şerefine :)

a101 e gittim bu gün lor aldım yağ oranı %1 çok sevindim görüünce.... iki paket aldım.... sabaha lorlu yumurta yapıciiim....

ohhhhhhhhhhh kimseckler yok bende sanıyorum akşamları bi tek ben gelmiyorum.Büşra aday oldu bile bakın:)Hoppiş eskilerden olduğu için ben o yada Fulya diye düşünüyordum ama hoppiş de benden farksız.işi başından aşkın 3 çocukla

Bence sizlerede uygun sa itiraz eden kimse yoksa gelin kaptanımız büşra olsun..Bende onu itelemeye devam edeyim.Olsun bitsin bu iş...
Ama itirazı olan varsa önceki tabloyu unutun:

Büşra: Kaptan ben - yardımcım hilal diyor:)
Emine :Kaptan hoppiş yardımcı büş diyor
Hilal : Madem fulya istemiyor kaptan büş-yardımcısı ben diyor.
Gamze :
Merve:
Nurcan:
Hoppiş:
Betül:
Nagiş:
Fulya:

Bu çerçevede son kez fikrinizi alayım.Yarın da açıklama yapıp püsküüte bildirelim.Miiiiiiiiissssssssssssssssss....

şimdi kaptan ben olsaydım sana izin vermezdim fulişim.açık ve net..neden?buradan ayrılırsan daha çok yiyeceksin zaten..belki verdiğin kilolarıda geri alacaksın...biz sana her hafta kilo ver demiyoruzki , burada olman yeterdi hem senin hemde bizim için..ama sen gidiyosuno yüzden bence gitme..bu biiirr..

kaç günden beri madem bu olaylar oluyor sen neden buraya gelipde iki kelam yazmıyosunda kendini yatak odasına kitliyosun..bende diyorum ki fuly ne zamandır eşinle yalnız kalamadığı için rahatsız etmeyeyim, azıcık kafa dinlesin..bizim bilmediğimiz neler olmuş neler (ben nerden bu hakkı kendimde görüyosam)mübarek bu sefer beni çok şaşırttı, yakınında olsam kapını tıklar olaya müdahil olurdum, o derece kızgınım ona..ama hatasız olan tek insanlar peygamberlermiş fulim , o yüzden durumu düzelteciğini umuyorum mübareğin..ümit ediyorum diyeyim en azından..azıcık tanıdıysam onu gelip gönlünü alacaktır..inşallah bugün almıştırda biletlerinde yanmamış olur..sıkıntını gelip bizle paylaşmadığın için ayrıca sanada kızgınım fulişim, beni görmüyomusun herşeyimi dakikasına sizinle paylaşıyorum, sen neden böyle yaptın anlamadım ..bu da ikiii

gelelim diğer meseleye..madem ders çalışman gerekiyor ve sınavında 6 nisanda o zaman sana 6 nisana kadar izin..7 nisanda burada olacağına söz verirsen sana izin vericem, yoksa kesinlikle olmaz (kızlar artık beni kaptan göstermezler herhalde)artı bir şartım daha var, her gün buraya uğrayacaksın..tamammı fulişim..yoksa çok üzülürüm, zırıl zırıl ağlarım bak

hee yarın idman öncesi girer öğrenirim canım benim :) telefondanda okuldan girmeye çalışırım :) hepiciğinize iyi gecelerrrr :) isiz seviyoooommmm...

kızlar bende oyumu kullandım, hilalim kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum..bence yarını beklemeden bildirebiliriz..demokraaatik seçimimiz geyet güzel geçti, devlete millete hayırlı ossunn(birde topiğimize tabii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…