- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.921
Hadi bakalım hayırlısı..Sabah perşembe bildirimlerini unutmayalım beybiler...Kızlar gelsin sabah sonucu hemen belirleriz..Onları beklemem lazım:)kızlar bende oyumu kullandım, hilalim kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum..bence yarını beklemeden bildirebiliriz..demokraaatik seçimimiz geyet güzel geçti, devlete millete hayırlı ossunn(birde topiğimize tabii)
büşüm yarınki maçın güzel geçer inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz
fadime banlanmış kızlar.olayı buradan anlatamam, kazenden tırsıyorum..faceden yaziim ben size..
kızlar fuly operada..
kızzz maçım bugündü benimmm :) :)yarın idmanım var :)
ooo süper haber bu :)inşallah barışmışlardır
hadi bee..bugünmüydü:26:yahu okudum ama alıntı yapmadığım için karıştırmışım..malum benim için pek ekşınlı bir gündü..olsun, seninde idman güzel geçer inşallah..maçın ertesi günü idmanmı olurmuş hem,daha maçın stresi yorgunluğu gitmeden
valla büşüm fully bahsettiği yerden check in yapmış..ben onun yalancısıyım..haa mübareklemi gitti onu bilemem, o kadar bahsetmemiş
bir de bunlar var, göstermiş gibi olmiim ama..regl yaklaştı, önlemini almak gerek..
şimdi kaptan ben olsaydım sana izin vermezdim fulişim.açık ve net..neden?buradan ayrılırsan daha çok yiyeceksin zaten..belki verdiğin kilolarıda geri alacaksın...biz sana her hafta kilo ver demiyoruzki , burada olman yeterdi hem senin hemde bizim için..ama sen gidiyosun o yüzden bence gitme..bu biiirr..
kaç günden beri madem bu olaylar oluyor sen neden buraya gelipde iki kelam yazmıyosunda kendini yatak odasına kitliyosun..bende diyorum ki fuly ne zamandır eşinle yalnız kalamadığı için rahatsız etmeyeyim, azıcık kafa dinlesin..bizim bilmediğimiz neler olmuş neler (ben nerden bu hakkı kendimde görüyosam)mübarek bu sefer beni çok şaşırttı, yakınında olsam kapını tıklar olaya müdahil olurdum, o derece kızgınım ona..ama hatasız olan tek insanlar peygamberlermiş fulim , o yüzden durumu düzelteciğini umuyorum mübareğin..ümit ediyorum diyeyim en azından..azıcık tanıdıysam onu gelip gönlünü alacaktır..inşallah bugün almıştırda biletlerinde yanmamış olur..sıkıntını gelip bizle paylaşmadığın için ayrıca sanada kızgınım fulişim, beni görmüyomusun herşeyimi dakikasına sizinle paylaşıyorum, sen neden böyle yaptın anlamadım ..bu da ikiii
gelelim diğer meseleye..madem ders çalışman gerekiyor ve sınavında 6 nisanda o zaman sana 6 nisana kadar izin..7 nisanda burada olacağına söz verirsen sana izin vericem, yoksa kesinlikle olmaz (kızlar artık beni kaptan göstermezler herhalde)artı bir şartım daha var, her gün buraya uğrayacaksın..tamammı fulişim..yoksa çok üzülürüm, zırıl zırıl ağlarım bak
bir de bunlar var, göstermiş gibi olmiim ama..regl yaklaştı, önlemini almak gerek..
takitaa..bütün marketlerdee..
Bende tam bunu kullanıyorum işte hoppiş..takitaa..bütün marketlerdee..
Kızz yapma böyle şeyler bize dukanelladan başkası yasak bilmiyomusunbir de bunlar var, göstermiş gibi olmiim ama..regl yaklaştı, önlemini almak gerek..
Ayyy Fulim ayyy gelsem de boğazlasam o sarı çiçeğioiy hopisim ya sen de olmasan... ciddiyimsu yazdigini trenle eve donerken yolda okuyunca o kadar duygulandim ki anlatamam. telden yazmaktan nefret ettigim icin bu saate kadar cevap yazamadim. evet saat neredeyse 1 bucukta yeni eve girebildik. mubarekle barismadik ama gidiyor muyuz dedi tamam dedim kalktik gittik. yolda pek konusmadik ama londra'ya varinca bir iki muhabbet oldu kisa kisa. ama tabi el ele gezmeler falan yok artik oyle ayri ayri yuruduk. oyun cok guzeldi o yuzden oradan mutlu ciktim, pek umursamadim. donuste resmen yollarda surunduk diyebilirim. 2 metro degistirerek londra'daki tren istasyonuna gittik. sonra bizim buradaki tren istasyonuna gelen tren hic yoktu cok gec oldugu icin. tam 3 tren degistirdik farkli farkli istasyonlarda, en son bizim sehir merkezine ulasip oradan taksiye bindik. taksiyle arabayi park ettigimiz tren istasyonuna geldik. sonra arabayla eve... toplam 7 vesait ile eve geldik. tabi bu iskence boyunca da biraz muhabbet falan ettik yani. yine de aramizda sogukluk var tabi. bugun o banyodayken telefonuna baktim annesine mesaj atmis. "fulya ailesi turkiye'ye dondukten sonra resmen kisilik degistirdi canima okuyor bu aksam size gelip kalmayi bile dusundum ama sonra vazgectim, yarin babam beni ise beklemesin bu sinirle bu gece uyuyabilecegimi sanmiyorum" yazmis. aninda yetistirmis yani. neyse, gordugumu belli etmedim...
hopisim son birkac gundur odama kapanip size yazmamamin nedeni normalde cok ice donuk biri olmam sanirim. normalde burada paylasiyorum her seyi ben de - biliyorsun - o da gercek hayatta ASLA yapamayacagim bir sey ama internet ortaminda bir nebze daha rahatim sanirim duygularimi ifade etme konusunda. ama bu kadar depresifken kimseyle konusmam desem yeridir. annemler dondukten sonra zaten moralim yerle bir olmustu mubarekle de kusunce yapayalniz hissettim buralarda bir basima kaldim ailem arkadaslarim hepsi tr'de buraya beni baglayan tek mubarek o da olmayinca hic cekilmiyor hopisim. niye buradayim ki ben diye sorgulamaya basladim yine. ve aninda icime kapandim. boyle durumlarda yataktan pek cikmam, kendimi yemege ve laptoptan film izlemeye veririm ve yine oyle oldu iste. neyse ki cok sik tekrarlanmiyor... ama kizma bana nolur, boyleyim malesefseni ne kadar sevdigimi biliyorsun
ben zaten hemen her gun buralarda olurum hopisim, yalniz yaris modundan biraz uzaklasmaya ihtiyacim var. o yuzden geri donmek uzere ayrildi deyin demistim 2 hafta yetmez cunku biliyorum. ama kilo almicam soz veriyorum hepinize. eylule kadar hedef kiloya ulasmam lazim turkiye'ye 36-38 beden olarak gelicem yeminim var...
bu arada fadimetos neden ban yemis bana faceden falan mesaj ativer hopisim cok merak ettim :26: :44:
ohhhhhhhhhhh kimseckler yok bende sanıyorum akşamları bi tek ben gelmiyorum.Büşra aday oldu bile bakın:)Hoppiş eskilerden olduğu için ben o yada Fulya diye düşünüyordum ama hoppiş de benden farksız.işi başından aşkın 3 çocukla
Bence sizlerede uygun sa itiraz eden kimse yoksa gelin kaptanımız büşra olsun..Bende onu itelemeye devam edeyim.Olsun bitsin bu iş...
Ama itirazı olan varsa önceki tabloyu unutun:
Büşra: Kaptan ben - yardımcım hilal diyor:)
Emine :Kaptan hoppiş yardımcı büş diyor
Hilal : Madem fulya istemiyor kaptan büş-yardımcısı ben diyor.
Gamze :
Merve:
Nurcan:
Hoppiş:
Betül:
Nagiş:
Fulya:
Bu çerçevede son kez fikrinizi alayım.Yarın da açıklama yapıp püsküüte bildirelim.Miiiiiiiiissssssssssssssssss....
dukan topiğinde demişlerki... toz tatlandırıcının zararları bilinemiyormuş sıvı tatlandırıcı kullanının 2 - 3 damla yetiyo diye... ben bulamadım henüz ama en kısa zamanda ona geçicem... sağlığımı bozamam ne idüğü belirsiz bir şeyle.... bence dikkatli olalım.....
Kocaman bi kupaya yarım çay kaşığı atıyorum ballllll gibi oluyor.Hemde toz tatlandırıcıdan daha ucuz.
perşembe bildirimi:.88.1 off yine gramla vermişim ya..birkaç gün içinde regl olmam lazım, birazda ona bağlıyorum..birde dün yediğim kazandibi olabilirmi??boşuna tatlandırıcı almadım kendime..
kızlar birazdan gelicem, şimdi karnımı doyurma vakti..
büşüm yarınki maçın güzel geçer inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz
fadime banlanmış kızlar.olayı buradan anlatamam, kazenden tırsıyorum..faceden yaziim ben size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?