Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

büşüm yarınki maçın güzel geçer inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz

fadime banlanmış kızlar.olayı buradan anlatamam, kazenden tırsıyorum..faceden yaziim ben size..

kızlar bende oyumu kullandım, hilalim kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum..bence yarını beklemeden bildirebiliriz..demokraaatik seçimimiz geyet güzel geçti, devlete millete hayırlı ossunn(birde topiğimize tabii)
Hadi bakalım hayırlısı..Sabah perşembe bildirimlerini unutmayalım beybiler...Kızlar gelsin sabah sonucu hemen belirleriz..Onları beklemem lazım:)

kızzz maçım bugündü benimmm :) :) yarın idmanım var :)

ooo süper haber bu :) inşallah barışmışlardır

hadi bee..bugünmüydü:26:yahu okudum ama alıntı yapmadığım için karıştırmışım..malum benim için pek ekşınlı bir gündü..olsun, seninde idman güzel geçer inşallah..maçın ertesi günü idmanmı olurmuş hem,daha maçın stresi yorgunluğu gitmeden

valla büşüm fully bahsettiği yerden check in yapmış..ben onun yalancısıyım..haa mübareklemi gitti onu bilemem, o kadar bahsetmemiş

bir de bunlar var, göstermiş gibi olmiim ama..regl yaklaştı, önlemini almak gerek..

Eklentiler

• $100_4562.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 35

he yaa bizde öyle dün idman bugün maç yarın idman c.tesi idman :) olsun kilo vermemde yardımcı oluyorlar :)

bir de bunlar var, göstermiş gibi olmiim ama..regl yaklaştı, önlemini almak gerek..

hopişim ben kullanıyordum bi ara diyetisyene giderken bunlardan şimdilerde dukan tatlıalrı yapıyorum kendime :)

oiy hopisim ya sen de olmasan... ciddiyim su yazdigini trenle eve donerken yolda okuyunca o kadar duygulandim ki anlatamam. telden yazmaktan nefret ettigim icin bu saate kadar cevap yazamadim. evet saat neredeyse 1 bucukta yeni eve girebildik. mubarekle barismadik ama gidiyor muyuz dedi tamam dedim kalktik gittik. yolda pek konusmadik ama londra'ya varinca bir iki muhabbet oldu kisa kisa. ama tabi el ele gezmeler falan yok artik oyle ayri ayri yuruduk. oyun cok guzeldi o yuzden oradan mutlu ciktim, pek umursamadim. donuste resmen yollarda surunduk diyebilirim. 2 metro degistirerek londra'daki tren istasyonuna gittik. sonra bizim buradaki tren istasyonuna gelen tren hic yoktu cok gec oldugu icin. tam 3 tren degistirdik farkli farkli istasyonlarda, en son bizim sehir merkezine ulasip oradan taksiye bindik. taksiyle arabayi park ettigimiz tren istasyonuna geldik. sonra arabayla eve... toplam 7 vesait ile eve geldik. tabi bu iskence boyunca da biraz muhabbet falan ettik yani. yine de aramizda sogukluk var tabi. bugun o banyodayken telefonuna baktim annesine mesaj atmis. "fulya ailesi turkiye'ye dondukten sonra resmen kisilik degistirdi canima okuyor bu aksam size gelip kalmayi bile dusundum ama sonra vazgectim, yarin babam beni ise beklemesin bu sinirle bu gece uyuyabilecegimi sanmiyorum" yazmis. aninda yetistirmis yani. neyse, gordugumu belli etmedim...
hopisim son birkac gundur odama kapanip size yazmamamin nedeni normalde cok ice donuk biri olmam sanirim. normalde burada paylasiyorum her seyi ben de - biliyorsun - o da gercek hayatta ASLA yapamayacagim bir sey ama internet ortaminda bir nebze daha rahatim sanirim duygularimi ifade etme konusunda. ama bu kadar depresifken kimseyle konusmam desem yeridir. annemler dondukten sonra zaten moralim yerle bir olmustu mubarekle de kusunce yapayalniz hissettim buralarda bir basima kaldim ailem arkadaslarim hepsi tr'de buraya beni baglayan tek mubarek o da olmayinca hic cekilmiyor hopisim. niye buradayim ki ben diye sorgulamaya basladim yine. ve aninda icime kapandim. boyle durumlarda yataktan pek cikmam, kendimi yemege ve laptoptan film izlemeye veririm ve yine oyle oldu iste. neyse ki cok sik tekrarlanmiyor... ama kizma bana nolur, boyleyim malesef seni ne kadar sevdigimi biliyorsun

ben zaten hemen her gun buralarda olurum hopisim, yalniz yaris modundan biraz uzaklasmaya ihtiyacim var. o yuzden geri donmek uzere ayrildi deyin demistim 2 hafta yetmez cunku biliyorum. ama kilo almicam soz veriyorum hepinize. eylule kadar hedef kiloya ulasmam lazim turkiye'ye 36-38 beden olarak gelicem yeminim var...

bu arada fadimetos neden ban yemis bana faceden falan mesaj ativer hopisim cok merak ettim :26: :44:

takitaa..bütün marketlerdee..

dukan topiğinde demişlerki... toz tatlandırıcının zararları bilinemiyormuş sıvı tatlandırıcı kullanının 2 - 3 damla yetiyo diye... ben bulamadım henüz ama en kısa zamanda ona geçicem... sağlığımı bozamam ne idüğü belirsiz bir şeyle.... bence dikkatli olalım.....

takitaa..bütün marketlerdee..
Bende tam bunu kullanıyorum işte hoppiş..
Kızz yapma böyle şeyler bize dukanelladan başkası yasak bilmiyomusun
Ayyy Fulim ayyy gelsem de boğazlasam o sarı çiçeğiGerçekten o kadar uzun mu ayrılmak şstiyorsun aramızdanÖzleriz biz seni ama yaaaaaaaaaaaaaaa

Mesajımı tazeleyeyim de bitsin bu iş kızlar..
Bu arada nerde perşmbe bildirimleri...????

Perşembe bildirim : 88,9

Büşra: Kaptan ben - yardımcım hilal diyor:)
Emine :Kaptan hoppiş yardımcı büş diyor
Hilal : Madem fulya istemiyor kaptan büş-yardımcısı ben diyor.
Gamze :
Merve:
Nurcan:
Hoppiş:
Betül:
Nagiş:
Fulya:

perşembe bildirimi:.88.1 off yine gramla vermişim ya..birkaç gün içinde regl olmam lazım, birazda ona bağlıyorum..birde dün yediğim kazandibi olabilirmi??boşuna tatlandırıcı almadım kendime..

kızlar birazdan gelicem, şimdi karnımı doyurma vakti..

Kocaman bi kupaya yarım çay kaşığı atıyorum ballllll gibi oluyor.Hemde toz tatlandırıcıdan daha ucuz.

Nasıl yetiştim ama sanaAslında akşam yorgun argınken bile 88,6 çıkıyordu ama nasıl olduysa sabah 88,9 olduAz kaldı solluyorum seni hoppiş..Dün sebze günümdü ondan olabilir.,
Birde güzel bir sorum var.Şu etlerin fln yanında kullanılan meksika sos,barbekü sos gibi soslar varya ben arada onlardan yiyorum etlerin yanında..baktım kilomu etkilemiyor devam ediyorum ama galiba onlar pek dukana uygun değil..
Eminde değilim aslında ama yağoranları az %0.02

perşembe bildirimim : 66.3
100 grcık olsun.... olsun.... buna şükür... 67 ye çıktıydım hafta sonu kaçamağım yüzünden.... düzeldi ya başka bişi istemem...

ya milletle uğraşmak ne zor sabah sabah kadının biri delirtti beni aaaaaaaaaaaaaa

fulyacım seni çok iyi anlıyorum benimde burda kimsem yok eşimde azıcık küsünce kendimi yapayalnız ve çaresiz hissediyorum Allah'tan sık tekrar etmiyo gerçi oğlum doğunca bu çaresizlik kimsesizlik duygusu çok çok azaldı

kaptan büş yardımcı hiloş fikri kabulüm

ama yine diyorum hopiş kaptan olsa canımıza okurdu

perşembe bildirimim 70,5 verememişim ama almamış olmam bile mucize çünkü regl olamadım ve vücudam balon gibi şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…