- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.941
oiy hopisim ya sen de olmasan... ciddiyimsu yazdigini trenle eve donerken yolda okuyunca o kadar duygulandim ki anlatamam. telden yazmaktan nefret ettigim icin bu saate kadar cevap yazamadim. evet saat neredeyse 1 bucukta yeni eve girebildik. mubarekle barismadik ama gidiyor muyuz dedi tamam dedim kalktik gittik. yolda pek konusmadik ama londra'ya varinca bir iki muhabbet oldu kisa kisa. ama tabi el ele gezmeler falan yok artik oyle ayri ayri yuruduk. oyun cok guzeldi o yuzden oradan mutlu ciktim, pek umursamadim. donuste resmen yollarda surunduk diyebilirim. 2 metro degistirerek londra'daki tren istasyonuna gittik. sonra bizim buradaki tren istasyonuna gelen tren hic yoktu cok gec oldugu icin. tam 3 tren degistirdik farkli farkli istasyonlarda, en son bizim sehir merkezine ulasip oradan taksiye bindik. taksiyle arabayi park ettigimiz tren istasyonuna geldik. sonra arabayla eve... toplam 7 vesait ile eve geldik. tabi bu iskence boyunca da biraz muhabbet falan ettik yani. yine de aramizda sogukluk var tabi. bugun o banyodayken telefonuna baktim annesine mesaj atmis. "fulya ailesi turkiye'ye dondukten sonra resmen kisilik degistirdi canima okuyor bu aksam size gelip kalmayi bile dusundum ama sonra vazgectim, yarin babam beni ise beklemesin bu sinirle bu gece uyuyabilecegimi sanmiyorum" yazmis. aninda yetistirmis yani. neyse, gordugumu belli etmedim...
hopisim son birkac gundur odama kapanip size yazmamamin nedeni normalde cok ice donuk biri olmam sanirim. normalde burada paylasiyorum her seyi ben de - biliyorsun - o da gercek hayatta ASLA yapamayacagim bir sey ama internet ortaminda bir nebze daha rahatim sanirim duygularimi ifade etme konusunda. ama bu kadar depresifken kimseyle konusmam desem yeridir. annemler dondukten sonra zaten moralim yerle bir olmustu mubarekle de kusunce yapayalniz hissettim buralarda bir basima kaldim ailem arkadaslarim hepsi tr'de buraya beni baglayan tek mubarek o da olmayinca hic cekilmiyor hopisim. niye buradayim ki ben diye sorgulamaya basladim yine. ve aninda icime kapandim. boyle durumlarda yataktan pek cikmam, kendimi yemege ve laptoptan film izlemeye veririm ve yine oyle oldu iste. neyse ki cok sik tekrarlanmiyor... ama kizma bana nolur, boyleyim malesefseni ne kadar sevdigimi biliyorsun
ben zaten hemen her gun buralarda olurum hopisim, yalniz yaris modundan biraz uzaklasmaya ihtiyacim var. o yuzden geri donmek uzere ayrildi deyin demistim 2 hafta yetmez cunku biliyorum. ama kilo almicam soz veriyorum hepinize. eylule kadar hedef kiloya ulasmam lazim turkiye'ye 36-38 beden olarak gelicem yeminim var...
bu arada fadimetos neden ban yemis bana faceden falan mesaj ativer hopisim cok merak ettim :26: :44:
vermem ki zaten ..nolüüüyöööö yaaa çaklıt maklıt.... tıı tııııı tatlıyı hiç sevmem.... hele çaklıt böööğğğkk...
ulen betüş şimdimi söylenir buudukan topiğinde demişlerki... toz tatlandırıcının zararları bilinemiyormuş sıvı tatlandırıcı kullanının 2 - 3 damla yetiyo diye... ben bulamadım henüz ama en kısa zamanda ona geçicem... sağlığımı bozamam ne idüğü belirsiz bir şeyle.... bence dikkatli olalım.....
vaaay , demek yetiştin bebeemmNasıl yetiştim ama sanaAslında akşam yorgun argınken bile 88,6 çıkıyordu ama nasıl olduysa sabah 88,9 oldu Az kaldı solluyorum seni hoppiş..Dün sebze günümdü ondan olabilir.,
Birde güzel bir sorum var.Şu etlerin fln yanında kullanılan meksika sos,barbekü sos gibi soslar varya ben arada onlardan yiyorum etlerin yanında..baktım kilomu etkilemiyor devam ediyorum ama galiba onlar pek dukana uygun değil..
Eminde değilim aslında ama yağoranları az %0.02
ama yine diyorum hopiş kaptan olsa canımıza okurdu
:
Büşra: Kaptan ben - yardımcım hilal diyor:)
Emine :Kaptan hoppiş yardımcı büş diyor
Hilal : Madem fulya istemiyor kaptan büş-yardımcısı ben diyor.
Gamze :
Merve:
Nurcan:
Hoppiş:kaptan büş, yardımcı hilal der..
Betül:
Nagiş:
Fulya:
vermem ki zaten ..
ulen betüş şimdimi söylenir buugeçen hilalle tatlandırıcı muhabbeti yaptığımızda neden söylemedin..napim şimdi ben bunu
hangi marka ve nerden temin ediyosun.... bende bu gün bir bakayım...
ya hopiş banada özelden at lütfennn ölürüm meraktan yawww
Ayyy canım şişe yanımda değil ismini hiç hatırlayamıyorum ama Kipa dan almıştım.Uzun zaman kullanılıyor birde varya....Akşam ben adına bakıp sana yazarım betülcüm.
Kızlar bugün kimse itiraz etmediğine göre artık bsrmhmmt'i Takım Lideri ilan edebiliriz.İnşallah çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel günler geçiririz hep birlikte.
Kaptan yardımcınız müsadenizel yine benim.
Püsküüte durumu bildiriyorum.
ahhh ahhhh 65 in altına bi düşebilsem.... kendime 2 tane kot alcam ..... 3 tane pantalonum var yıkamaktan epridiler ben hala zayıflayınca alcam diyorum ama artık giyilcek halden çıktılar yaa.... kendimden nefret ediyom......
Bende artık tayt almaya başladım..Şımardım hemen zayıflayıncaAsistan arkadaş diyorki yarım saat önce o diyeti nasıl yaptıysan çabuk bana da yazzz...Ne kadar etkili bi diyet o öle eridin
Şımarmam da ne yaparım ben.Benim pantolonlarda rtık giyilecek gibi değil.Bi kere daralttım ama cıxxxx yine berbatlar.Yenisine de para vermek istemiyorum yine bollaşacaklar.
Ayyy Fulim ayyy gelsem de boğazlasam o sarı çiçeğiGerçekten o kadar uzun mu ayrılmak şstiyorsun aramızdan Özleriz biz seni ama yaaaaaaaaaaaaaaa
bende dün operaya gittiğni okuyunca barıştınız diye sevinmiştim ama heyhaatyazdıklarından şu sonucu çıkardım fulişim; ırkı,dini,dili ne olursa olsun erkeklerin hepsi aynı, hepsi kocamaan birer çocuk, ergen kıvamında yaşıyorlar hayatı..ve korkarımki o buluğ çağı hiç bitmiyor, bir türlü reşit olamıyorlar..illa bir destek, illa bir dürtme bekliyorlar annelerinden eşlerinden..mübareği sen anlattıkça farklı canlandırmıştım gözümde ama o anneye mesaj atma olayı bütün düşündüklerimim üzerine sünger çekti..ben türk erkkeklerinde bilirim bu anneci tavırları ama demekki ingilizlerdede var...şaşırdım..benim eşimin annesi ile arası iyi olmadığı için ben bu konuda biraz şanslıyım ama diğre iki kaynım müthiş annecilerdir,gezmeye bile onunla giderler düşün..
neyse fulişim şu durumdan en çabuk ve en az hasarla (hasar=kilo)kurtulman için ne yapman gerekiyo bence onu düşün derim..görünen o ki sen mübarekle birlikte olduğun sürece ona annelik yapmaya devam edeceksin, bu durumda bütün anneler gibi onu affedecek ve olan biteni unutmaya çalışcaksın ki aslında olan birşeyde yok gibi..sadece senin ailenin gidişinden kaynaklanan gerginliğin ve onun bu durumu anlayamaması olarak gözüküyor problem, ben başka bir şey göremedim..bence senin koca bebeğin biraz ilgi ve şefkat istiyor gibi..bence ona biraz zaman ayır, hiç değilse konuşmaya çalış, ilk adımı atan sen ol bakalım ne yapacak..yine surat asıp evde homurdanırsa ben elimden geleni yaptım dersin hiç yoksa..
fulişim sen madem izni bu kadar istiyorsun, bildirim yapma ama burada ol tamammı??gitme düşüncen beni üzüyor netekim..seni gitmiş olarak değil, bildirim yapmıyor diyerek beynime kodluyorum..ok??
Kızlar bugün kimse itiraz etmediğine göre artık bsrmhmmt'i Takım Lideri ilan edebiliriz.İnşallah çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel günler geçiririz hep birlikte.
Kaptan yardımcınız müsadenizel yine benim.
Püsküüte durumu bildiriyorum.
evet canim ya erkeklerin hepsi ozunde cidden ayni. simdi korumus gibi olmak istemiyorum ama yigidi oldur hakkini yeme mubarek hic anneci degildir hatta tam tersidir- ona ragmen neden olaylari yetistirme geregi duydu anlayamiyorum inan ki... normalde aralari hic siki fiki degildir gerci esim babasi ile cok yakindir kanka gibiler yani baba-oguldan ziyade. ama annesiyle 2.5 sene dip dibe yasadik diye o benden daha cok fenalik gecirdi cok iyi biliyorum. tasindigimizdan beri kadini ne aradi ne sordu. bir kere bile yani. o mesaj atinca cevap yaziyor aralarindaki iliski bu. o da genelde is ile ilgili oluyor aile sirketi oldugu icin bunlar. neyse o yuzden bu mesaj olayi hem sok etti hem de cok sinirime dokundu gitmis bir de dunyanin en merakli insanina yetistirmis. biliyorsun burada anlatiyordum bir ara, her ise burnunu sokan agzinda bakla islanmayan biri benim kv. kp ve gorumcem aninda ogrenmislerdir bizim evdeki durumu. poffff...
kromozomlarda mi var bir sey artik bilmiyorum ama bu erkeklerin hepsinde var bi bozukluk genel olarakneyse.. anlasmazligin cikis sebebi konusunda haklisin hopisim, biraz empati eksikligi var su siralar. ikimiz de bir suru sebepten biraz gerginiz acikcasi ben de cok sabirli degildim ona karsi ama o da ayni sekilde. o yuzden birbirimize patladik hem de sacma sapan sebeplerden yani..
bu arada gunduz mesaj atmis alakasiz komik bir seyle ilgili. az once de isten gelirken otobusteydim bu aradi beni almaya gelmis meger ama aramadigi icin ne bileyim ben coktan otobuse atlamis gidiyordum.. sonra yolda neredesin falan tarif ettirip benim otobusu buldu konvoy halinde duraga kadar gittik sonra inip arabaya bindim. muhabbet falan ediyor. arsenal man united macina bilet bulmus alayim mi gider miyiz falan diyor... artik barismak istiyor resmen belli ama eski konulari acmak da istemiyor. tam da ondan bekledigim hareketler bunlar. sorunlari konusarak halletmekten nefret eder olay onun gozunde onemli degilse birkac gun icinde zaman asimina ugradigini varsayarak yavas yavas muhabbet acip guldurup falan bana unutturur yani. tabi ben hic unutmam o ayri. neyse birkac gune sogukluk gider heralde su an normal konusuyoruz ama hala ayri odalarda takiliyoruz ben ders calistigim icin.
bir yere gitmiyorum hopisim sadece bildirim yapmiyorum bir de sinav zamani yaklastikca bu kadar online olmayabilirim bildigin ineklemem lazim napicam bilmiyorum cok zor geliyor biraz da panik yaptigimdan sanirim oyle..
nufusu, nufusun yuzde kacinin iskoc yuzde kacinin irlandali oldugunu, calisanlarin yuzde kacinin kadin oldugunu, gelmis gecmis kral ve kralicelerini, hukumeti, hangi aksanin hangi bolgelerde konusuldugunu, egitim sistemini falan filan... o kadar cok sey var ki ezberlemem gereken.. isimler, tarihler falan var bir suru.... gozumde buyuyor dusundukce ama basladim bir yerlerden bakalim. kitabim da geldi yeni kitaptan devam ediyorum calismaya. bana sans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?