Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar ben gliverdim :) nasılsınız bakayım?? sabah kalktım kahvaltı yaptım :) dün akşam helva yapmıştım dukan helvası vee son sınırlı izinli v.s. kullandım artık 30 nisana kadar cısss...yok sınırlı izinli falan dün sebze günüm olmasına vee artık regl dönemine girmeye başladığıma bağlayarak perşembe bildirimi yapıyorum: 65.6geçen haftaya göre 100 gr. almış gözüküyorum :S bu hafta bi acayip geçti zaten 64.8 e indim ardından 65.9 a çıktım 66.3 gördüm olsun bunada şükür vücudum 65 i çok sevmişti bir dönem o yüzden zorluyor beni :) bugün saf protein günüm ama yarın tartıda - çıkmazsam eğer anında beyaz yumruk yapıcaaaaammm yeter artık gitsin bu kilo üstümden. 30 nisan için hedef koydum 60 kg diye... bitmeli artık 1 ayada 5 kiloyu vermeliyim..

bu arada bugün herkes bildirimini yapsın akşama idmandan dönünce hepsini toplar hesaplama yaparım ben lisyte hazırlarım yarında hilal kontrolünü yapar :) ecede listeyi hazırlayacak zaten yarın :) böylece pek birşey çıkmaz yarına kadar tüm liste bizde bu hafta o yüzden en iyisi böyle olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur kızlar?

selam kızlar
perşembe bildirimleri başlamış

perşembe bildirimi 63,9
geçen hafta 63,4
+500 gr görünüyor
regl döneminin daha başındayım
yarına dahada fazlalaşırım gibi.
:18:

bende dün operaya gittiğni okuyunca barıştınız diye sevinmiştim ama heyhaatyazdıklarından şu sonucu çıkardım fulişim; ırkı,dini,dili ne olursa olsun erkeklerin hepsi aynı, hepsi kocamaan birer çocuk, ergen kıvamında yaşıyorlar hayatı..ve korkarımki o buluğ çağı hiç bitmiyor, bir türlü reşit olamıyorlar..illa bir destek, illa bir dürtme bekliyorlar annelerinden eşlerinden..mübareği sen anlattıkça farklı canlandırmıştım gözümde ama o anneye mesaj atma olayı bütün düşündüklerimim üzerine sünger çekti..ben türk erkkeklerinde bilirim bu anneci tavırları ama demekki ingilizlerdede var...şaşırdım..benim eşimin annesi ile arası iyi olmadığı için ben bu konuda biraz şanslıyım ama diğre iki kaynım müthiş annecilerdir,gezmeye bile onunla giderler düşün..

neyse fulişim şu durumdan en çabuk ve en az hasarla (hasar=kilo)kurtulman için ne yapman gerekiyo bence onu düşün derim..görünen o ki sen mübarekle birlikte olduğun sürece ona annelik yapmaya devam edeceksin, bu durumda bütün anneler gibi onu affedecek ve olan biteni unutmaya çalışcaksın ki aslında olan birşeyde yok gibi..sadece senin ailenin gidişinden kaynaklanan gerginliğin ve onun bu durumu anlayamaması olarak gözüküyor problem, ben başka bir şey göremedim..bence senin koca bebeğin biraz ilgi ve şefkat istiyor gibi..bence ona biraz zaman ayır, hiç değilse konuşmaya çalış, ilk adımı atan sen ol bakalım ne yapacak..yine surat asıp evde homurdanırsa ben elimden geleni yaptım dersin hiç yoksa..

fulişim sen madem izni bu kadar istiyorsun, bildirim yapma ama burada ol tamammı??gitme düşüncen beni üzüyor netekim..seni gitmiş olarak değil, bildirim yapmıyor diyerek beynime kodluyorum..ok??

nolüüüyöööö yaaa çaklıt maklıt.... tıı tııııı tatlıyı hiç sevmem.... hele çaklıt böööğğğkk...
vermem ki zaten ..
ulen betüş şimdimi söylenir buugeçen hilalle tatlandırıcı muhabbeti yaptığımızda neden söylemedin..napim şimdi ben bunu

vaaay , demek yetiştin bebeemmaz kalmış, hadi biraz daha hızlan
ama yine diyorum hopiş kaptan olsa canımıza okurdu

:

vallahi okurdum..iyi ki beni kaptan seçmemişsiniz..

vermem ki zaten ..
ulen betüş şimdimi söylenir buugeçen hilalle tatlandırıcı muhabbeti yaptığımızda neden söylemedin..napim şimdi ben bunu

ehee ben masumum bende dün öğrendim kiii.... ne kadar kullanabiliriz dedim günlük mümkünse kullanma dediler.... ben bitene kadar kullancam artık sonrada sıvıya geçicem..... kekte kurabiyede biter o bi daha da almam.... tabi sıvısını bulabilirsem....

Kızlar ben birkaç gün çok yoğunum yarında beyoğluna gidicem müşteriye, ama cymartesi burda olucam.
Geçmişi okudummm, kaptan ve yardımcısı seçilmiş hayırlı uğurlu olsun hepimize.

Bu arada ben bir diyete bağlı olmadan diyet yapamıyorum ya :)) illa bir diyet olacak hayatımda, şimdide benim için en sağlıklısı olan 6'dan sonra yemeyerek kilo vermeye çalışıcam spordan önce birşeyler atıştırayımm eve gidince de birşey yememeyyim artık, kan ilaçları çok kilo aldırıyor biraz korkuyorum açıkcası ama en az zararla atlatmam lazımm bunu..

Bu arada kilom 67,5 :)

Ayyy canım şişe yanımda değil ismini hiç hatırlayamıyorum ama Kipa dan almıştım.Uzun zaman kullanılıyor birde varya....Akşam ben adına bakıp sana yazarım betülcüm.

süppersin canımcım çok makbule geçer...

Kızlar bugün kimse itiraz etmediğine göre artık bsrmhmmt'i Takım Lideri ilan edebiliriz.İnşallah çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel günler geçiririz hep birlikte.
Kaptan yardımcınız müsadenizel yine benim.
Püsküüte durumu bildiriyorum.

bildir tabee... cuma geldi bile :)

ahhh ahhhh 65 in altına bi düşebilsem.... kendime 2 tane kot alcam ..... 3 tane pantalonum var yıkamaktan epridiler ben hala zayıflayınca alcam diyorum ama artık giyilcek halden çıktılar yaa.... kendimden nefret ediyom......

Bende artık tayt almaya başladım..Şımardım hemen zayıflayıncaAsistan arkadaş diyorki yarım saat önce o diyeti nasıl yaptıysan çabuk bana da yazzz...Ne kadar etkili bi diyet o öle eridin
Şımarmam da ne yaparım ben.Benim pantolonlarda rtık giyilecek gibi değil.Bi kere daralttım ama cıxxxx yine berbatlar.Yenisine de para vermek istemiyorum yine bollaşacaklar.

ben diyorum alayım iki tane daracık.... kilo almaya korkarım belkim....

Ayyy Fulim ayyy gelsem de boğazlasam o sarı çiçeğiGerçekten o kadar uzun mu ayrılmak şstiyorsun aramızdanÖzleriz biz seni ama yaaaaaaaaaaaaaaa

yol yaaaa valla eti senin kemigi benim

evet canim ya erkeklerin hepsi ozunde cidden ayni. simdi korumus gibi olmak istemiyorum ama yigidi oldur hakkini yeme mubarek hic anneci degildir hatta tam tersidir- ona ragmen neden olaylari yetistirme geregi duydu anlayamiyorum inan ki... normalde aralari hic siki fiki degildir gerci esim babasi ile cok yakindir kanka gibiler yani baba-oguldan ziyade. ama annesiyle 2.5 sene dip dibe yasadik diye o benden daha cok fenalik gecirdi cok iyi biliyorum. tasindigimizdan beri kadini ne aradi ne sordu. bir kere bile yani. o mesaj atinca cevap yaziyor aralarindaki iliski bu. o da genelde is ile ilgili oluyor aile sirketi oldugu icin bunlar. neyse o yuzden bu mesaj olayi hem sok etti hem de cok sinirime dokundu gitmis bir de dunyanin en merakli insanina yetistirmis. biliyorsun burada anlatiyordum bir ara, her ise burnunu sokan agzinda bakla islanmayan biri benim kv. kp ve gorumcem aninda ogrenmislerdir bizim evdeki durumu. poffff...

kromozomlarda mi var bir sey artik bilmiyorum ama bu erkeklerin hepsinde var bi bozukluk genel olarak neyse.. anlasmazligin cikis sebebi konusunda haklisin hopisim, biraz empati eksikligi var su siralar. ikimiz de bir suru sebepten biraz gerginiz acikcasi ben de cok sabirli degildim ona karsi ama o da ayni sekilde. o yuzden birbirimize patladik hem de sacma sapan sebeplerden yani..

bu arada gunduz mesaj atmis alakasiz komik bir seyle ilgili. az once de isten gelirken otobusteydim bu aradi beni almaya gelmis meger ama aramadigi icin ne bileyim ben coktan otobuse atlamis gidiyordum.. sonra yolda neredesin falan tarif ettirip benim otobusu buldu konvoy halinde duraga kadar gittik sonra inip arabaya bindim. muhabbet falan ediyor. arsenal man united macina bilet bulmus alayim mi gider miyiz falan diyor... artik barismak istiyor resmen belli ama eski konulari acmak da istemiyor. tam da ondan bekledigim hareketler bunlar. sorunlari konusarak halletmekten nefret eder olay onun gozunde onemli degilse birkac gun icinde zaman asimina ugradigini varsayarak yavas yavas muhabbet acip guldurup falan bana unutturur yani. tabi ben hic unutmam o ayri. neyse birkac gune sogukluk gider heralde su an normal konusuyoruz ama hala ayri odalarda takiliyoruz ben ders calistigim icin.

bir yere gitmiyorum hopisim sadece bildirim yapmiyorum bir de sinav zamani yaklastikca bu kadar online olmayabilirim bildigin ineklemem lazim napicam bilmiyorum cok zor geliyor biraz da panik yaptigimdan sanirim oyle..

nufusu, nufusun yuzde kacinin iskoc yuzde kacinin irlandali oldugunu, calisanlarin yuzde kacinin kadin oldugunu, gelmis gecmis kral ve kralicelerini, hukumeti, hangi aksanin hangi bolgelerde konusuldugunu, egitim sistemini falan filan... o kadar cok sey var ki ezberlemem gereken.. isimler, tarihler falan var bir suru.... gozumde buyuyor dusundukce ama basladim bir yerlerden bakalim. kitabim da geldi yeni kitaptan devam ediyorum calismaya. bana sans dileyin

çok teşekkür ederim bayanlar :) şimdi oturdum listeyi hazırlıyorum :) excel çalışmıyor bende yarın hilalim kontrol eder :) varsa değiştiricek olan kilosunu yazarız yine :)

oo desene senin mübarek yola gelmiş..öyle yoldan almalar falan..1-2 güne kalmaz iyice kıvama gelir..sende çok uzatma bence fulişim, çünkü uzadıkça zararı sana dokunacak
bu arada erkekler hakkındaki genellemelerim devam ediyor..benim eşimde bu gibi durumlarda aynı tepkileri gösterir, sessiz kalır, sonrada hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder..ben dönüp konuyu açmak istesem ağzıma tıkar, konuşturmaz..sanki onlar konuşmayınca her şey düzeliyor
ya fulim sen o kadar şeyi nasıl kafada tutacaksın, bu resmen çin işkencesi ..ya da ingiliz işkencesi diyelimyahu bana şimdi yabancı biri sorsa osmanlı tarihi falan kem küm yani..kaldıki başka devletler nerdeebir oturma izni verecekler diye bir insana bu işkence yapılmaz yahu..sanki ben senin tarihini bilsem ne olacak, bilmesem ne olacak..değilmi ya..neysee..burada olacağın için sevindim bak, her gün bağırıcam fulyyyyyyyyyy diye..gelmezsen dürterim bak

btlbetül (66.4 / 66.3 / 0.1 / %0.151)
marti (62.3 / ? / ? / ?)
bsrmhmmt
( 65.5 / 65.6 / -0.1 / %-0.153)
özdemi
(63.4 / 63.9 / -0.5 / %-0.789)
trulyscrumptions
( 76.6 / ? / ? / ?) izne ayrılmak istiyor
lypsa
(89.6 / 88.9 / 0.7 / %0.781)
hoppidicik
(88.5 / 88.1 / 0.4 / %0.452)
noraaa
(68.1 / 67.5 / 0.6 / %0.881)
nagieymen
(70.5 / 70.5 / 0.0 / %0)
fadime02
(99.2 / ? / ? / ) banlandı
mebaby (? / ? / ? / ? )

kızlarr yarın sabah rusça ödevimi teslim etmek için okula gideceğim :) sabahtan burada olmayacağım hilalcim ecede girecek ve listeyi hazırlayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…