Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok teşekkür ederim bayanlar :) şimdi oturdum listeyi hazırlıyorum :) excel çalışmıyor bende yarın hilalim kontrol eder :) varsa değiştiricek olan kilosunu yazarız yine :)

Buuuuussssss kutlarim bebeiiiim cok yakistin baskanlik makamina bu arada hihihi yirim

evet yavastan basladi barisma tesebbusleri yok, cok uzatmicam canim. cunku su aralar moralimi iyi tutmaya ihtiyacim var. su sinavi gecene ve vize basvuru evraklarini tamamlayana kadar mumkunse hayatimda hicbir sorun istemiyorum. onun icin de fazla naz etmeyip bariscam artik.

ingiliz iskencesi :18: cidden oyle hopisim.. sorsan hicbir ingilizin bilmeyecegi seyler bir de ona yaniyorum. elimden geleni yapicam artik napayim... zaten topu topu 25 soru, 18 dogru cevabim olmasi gerekiyor. ama tabi nereden cikacak o sorular bilemiyorum.

buradayim ya valla kacmiyorum her gun bagir adimi hemen gelirim

kaptan oldum ya ben şimdi sana burdan bir sürü yazıcaz isssürüsü bissssürü moral vericez sana fulyammm :) sen sıkma canının yeterki erkek değilmi hepsisi aynı valla :) yaparlar ederler hooop aynı halden devam yahu be arkadaş bi gel söyle nedir derdin demi??

offffffff bugün neden kimse yok buradaemooooooooooooo nerdesin:44::44:

buradayım hopişimmm :)

Günaydın beybiler,

Geçen haftaki kilom : 66.4
Bu haftaki kilom : 66.2

goodby 200 gr....

65 i göremedim anasını satayım.... kıyısından bile göremedim hani arada tartı hatalı tartar az gösterir öyle bile olmadı.... sürüne sürüne bu kadar yapabildim....

anladım artık hareketsiz olmayacak bu iş ya evde leslii yapıcam yada günde 1 saate yakın sokaklarda tur atıcam... tur atabilmek için havanın aydınlık olması lazım karanlıkta gölgemden tırsıyorum... sabah erken kalkıp turumu atıp duşumu alıp işe gidebilirim bu mantıklı...

saçlarımı sıfıra vurdurmaya karar verdim.... bunalımdayım bacılar...

*** 9. Takım 302. Etap ***

marti (62,3///%)
btlbetul (66,4/66,3/0,1/%0,15)

bsrmhmmt(65,5/65,6/-0,1/%-0,15)

ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)

mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)

*** 9. Takım 302. Etap ***

marti (62,3///%)
btlbetul (66,4/66,2/0,2/%0,30)

bsrmhmmt(65,5/65,6/-0,1/%-0,15)

ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)

mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)

Betülün kilosu güncellendi.

Sıfırrrrrrrrrrr mıııııııııııııııı

Sıfırrrrrrrrrrr mıııııııııııııııı

depresyondayım ben... kestircem hem bakım yaparım.... iyice cansız oldu.... hem ben öyle her sabah düzleştiren uğraşan tiplerden olamadım hiç... mısır püskülü gibi duruyolar...

günaydın 9. takımmmmmm
dün akşam tam sofradayız afiyetle yemek yiyoruz fışır fışır bir ses bir fırladık eşimle çocuğun odasında akvaryum var onun borusu çıkmış halı parke heryer su nasıl becerdim bilmiyorum ama eşime bişey demedim normalde ooo çok söylenirdim tuttum kendimi bahaneyle oda da temizlendi mis gibi oldu tabi yediklerimizide erittik
sonra yan komşuma bebiş görmeye gittik kızcağız doğuralı 10 gün oluyo ama görseniz sanki lohusa olan benim maşallahı var 2.bebeği ve sadece sezeryan kaynaklı ayva göbeği var o kadarcık oysa ben icler acısı

fulyacım erkekler öyle bacım konuşmadan hallalsun istiyolar ve başarıyolarda sınava gelince adamlar bir izin için canına okuyo be en kolay izin türkiyede galiba bir nikah olduda bitti

büşşşş kaptanlığın hayırlı olsun cnm

betüşşş sıfırda ne oluyo ya kızıcam ama makul bir boyda kestir sonrada kozmik bakım günlerine uygun bakımlar yap ohh mis tamam mı bebemmm

gamze,hilal,hopiş sizler nasılsınız

Gayet iyi nagişim.yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Ayy bi anımı anlatayım size gülün biraz
Evlendikten sonra böyle şişko mişkolandığım dönemlerden biri...Annemi aradım hal hatır fln soruyo İyi ded,m yuvarlanıp gidiyoruz
Ne dese beğenirsiniz.Sen o kiloyla anca yuvarlanırsın zaten
Annem işte çok esprikli maşallah

buradayim ya valla kacmiyorum her gun bagir adimi hemen gelirim
tamam bebişim..bunu sen istedin

evde leslie yapmanı tavsiye ederim betüşüm..en az 3 mil yap, bak su gibi oluyosun..saçını sıfıra vurdurmaaaaaaahiçbir faydası olmuyor, ben kızımın saçını 9 aylık bebekken iki kere vurdurdum , sonuç aynı değişmedi..yine az saçlarıbizim linkini attığımız bir blog var ya orayı takip etsen bi..saçlar ve kıllar için çok faydalı bir blok.önceden kk daydı şimdi kendi bloğundan devam ediyor..ahanda burası Kozmik Bakım birde kk da olan topiği incele http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

hilalim mababy izin istemişti, izne çıkmak istediğini belirtmemişsin..birde fadimenin ne zaman döneceği belli değil, banlandı yerine izinli yaz istersen..

kizlaaar gunaydiiiiin busracim hayirli olsun tk'ligin caniiiim
gecenhaftaki kilom:62,3
bu hafta:62,1
fark:0,2
%0,3
fazla aktif olamama ihtimalim var butun avrupada ve dolayisiyla burada da yimirta bayramiiiiiii bayram kutluyooooooz gelen misafirlere yimirta tutuyoz bu bayram dukana uygun oldugu icin tam destek veriyorum hatta Turkiyedeki seker bayramlarini da yimirta bayarmi yapiyoruuuz hehhehee
aaa super bayildim kiz almanayaya davep etsek festival falan gelirler miii

Ay sende bana anlat nagiş çatladım bende heeeeeeeeeee
Hilaaaal sen de bana soooole

kiz ne o oyle hemen deproesyon falan almiiiim ayagimin altina heeee saclarda ooole sifir mifir olmaz bacim el adama ne der yaaaa

anaaaaam utandim resmen ama tavadaki barbunlari gorunce de agzimin suyunu tutamadim sabah sabah bile yerim yaniiiii

Son düzenleme:

bende dün iyice şişmanlayan ve koltukta kendini toparlamış,top gibi oturan kızıma "kızım plates topu gibi gözüküyosun gözüme, seni yerde zıplatmak istiyorum" dedim..öylece kalakaldı çocuğum..

ooooo kimleri görüyorumemoş hanfendü sonunda topiğimizi şereflendirmişkız az daha gelmesen biletimi alıyodum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…