- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.961
çok teşekkür ederim bayanlar :)şimdi oturdum listeyi hazırlıyorum :) excel çalışmıyor bende yarın hilalim kontrol eder :) varsa değiştiricek olan kilosunu yazarız yine :)
oo desene senin mübarek yola gelmiş..öyle yoldan almalar falan..1-2 güne kalmaz iyice kıvama gelir..sende çok uzatma bence fulişim, çünkü uzadıkça zararı sana dokunacak
bu arada erkekler hakkındaki genellemelerim devam ediyor..benim eşimde bu gibi durumlarda aynı tepkileri gösterir, sessiz kalır, sonrada hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder..ben dönüp konuyu açmak istesem ağzıma tıkar, konuşturmaz..sanki onlar konuşmayınca her şey düzeliyor
ya fulim sen o kadar şeyi nasıl kafada tutacaksın, bu resmen çin işkencesi ..ya da ingiliz işkencesi diyelimyahu bana şimdi yabancı biri sorsa osmanlı tarihi falan kem küm yani..kaldıki başka devletler nerdee bir oturma izni verecekler diye bir insana bu işkence yapılmaz yahu..sanki ben senin tarihini bilsem ne olacak, bilmesem ne olacak..değilmi ya..neysee..burada olacağın için sevindim bak, her gün bağırıcam fulyyyyyyyyyy diye..gelmezsen dürterim bak
Buuuuusssssskutlarim bebeiiiim cok yakistin baskanlik makamina bu arada hihihi yirim
evet yavastan basladi barisma tesebbusleriyok, cok uzatmicam canim. cunku su aralar moralimi iyi tutmaya ihtiyacim var. su sinavi gecene ve vize basvuru evraklarini tamamlayana kadar mumkunse hayatimda hicbir sorun istemiyorum. onun icin de fazla naz etmeyip bariscam artik.
ingiliz iskencesi :18: cidden oyle hopisim.. sorsan hicbir ingilizin bilmeyecegi seyler bir de ona yaniyorum. elimden geleni yapicam artik napayim... zaten topu topu 25 soru, 18 dogru cevabim olmasi gerekiyor. ama tabi nereden cikacak o sorular bilemiyorum.
buradayim ya valla kacmiyorumher gun bagir adimi hemen gelirim
offffffff bugün neden kimse yok buradaemooooooooooooo nerdesin:44::44:
kaptan oldum ya ben şimdi sana burdan bir sürü yazıcaz isssürüsü bissssürü moral vericez sana fulyammm :) sen sıkma canının yeterki erkek değilmi hepsisi aynı valla :) yaparlar ederler hooop aynı halden devamyahu be arkadaş bi gel söyle nedir derdin demi??
oiyyy tamam anlastik:125:
Mervecim en az iki hafta seni izne ayırabiliriz.
bak yaa izne ayırdık anında yemeye başladııı fulyaaağğğğ
btlbetül (66.4 / 66.3 / 0.1 / %0.151)
marti (62.3 / ? / ? / ?)
bsrmhmmt ( 65.5 / 65.6 / -0.1 / %-0.153)
özdemi (63.4 / 63.9 / -0.5 / %-0.789)
trulyscrumptions ( 76.6 / ? / ? / ?) izne ayrılmak istiyor
lypsa (89.6 / 88.9 / 0.7 / %0.781)
hoppidicik (88.5 / 88.1 / 0.4 / %0.452)
noraaa (68.1 / 67.5 / 0.6 / %0.881)
nagieymen (70.5 / 70.5 / 0.0 / %0)
fadime02 (99.2 / ? / ? / ) banlandı
mebaby (? / ? / ? / ? )
kızlarr yarın sabah rusça ödevimi teslim etmek için okula gideceğim :) sabahtan burada olmayacağım hilalcim ecede girecek ve listeyi hazırlayacak :)
Günaydın beybiler,
Geçen haftaki kilom : 66.4
Bu haftaki kilom : 66.2
goodby 200 gr....
65 i göremedim anasını satayım.... kıyısından bile göremedim hani arada tartı hatalı tartar az gösterir öyle bile olmadı.... sürüne sürüne bu kadar yapabildim....
anladım artık hareketsiz olmayacak bu iş ya evde leslii yapıcam yada günde 1 saate yakın sokaklarda tur atıcam... tur atabilmek için havanın aydınlık olması lazım karanlıkta gölgemden tırsıyorum... sabah erken kalkıp turumu atıp duşumu alıp işe gidebilirim bu mantıklı...
saçlarımı sıfıra vurdurmaya karar verdim.... bunalımdayım bacılar...
Sıfırrrrrrrrrrr mıııııııııııııııı
depresyondayım ben... kestircem hem bakım yaparım.... iyice cansız oldu.... hem ben öyle her sabah düzleştiren uğraşan tiplerden olamadım hiç... mısır püskülü gibi duruyolar...
Gayet iyi nagişim.yuvarlanıp gidiyoruz işte...günaydın 9. takımmmmmm
dün akşam tam sofradayız afiyetle yemek yiyoruz fışır fışır bir ses bir fırladık eşimle çocuğun odasında akvaryum var onun borusu çıkmış halı parke heryer sunasıl becerdim bilmiyorum ama eşime bişey demedim normalde ooo çok söylenirdim tuttum kendimi bahaneyle oda da temizlendi mis gibi oldu tabi yediklerimizide erittik
sonra yan komşuma bebiş görmeye gittik kızcağız doğuralı 10 gün oluyo ama görseniz sanki lohusa olan benimmaşallahı var 2.bebeği ve sadece sezeryan kaynaklı ayva göbeği var o kadarcık oysa ben icler acısı
fulyacım erkekler öyle bacım konuşmadan hallalsun istiyolar ve başarıyolardasınava gelince adamlar bir izin için canına okuyo be en kolay izin türkiyede galiba bir nikah olduda bitti
büşşşş kaptanlığın hayırlı olsun cnm
betüşşş sıfırda ne oluyo ya kızıcam ama makul bir boyda kestir sonrada kozmik bakım günlerine uygun bakımlar yap ohh mis tamam mı bebemmm
gamze,hilal,hopiş sizler nasılsınız
tamam bebişim..bunu sen istedinburadayim ya valla kacmiyorumher gun bagir adimi hemen gelirim
evde leslie yapmanı tavsiye ederim betüşüm..en az 3 mil yap, bak su gibi oluyosun..saçını sıfıra vurdurmaaaaaaaanladım artık hareketsiz olmayacak bu iş ya evde leslii yapıcam yada günde 1 saate yakın sokaklarda tur atıcam... tur atabilmek için havanın aydınlık olması lazım karanlıkta gölgemden tırsıyorum... sabah erken kalkıp turumu atıp duşumu alıp işe gidebilirim bu mantıklı...
*** 9. Takım 302. Etap ***
marti (62,3///%)
btlbetul (66,4/66,2/0,2/%0,30)
bsrmhmmt(65,5/65,6/-0,1/%-0,15)
ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0) Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)
mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)
Betülün kilosu güncellendi.
aaa super bayildim kiz almanayaya davep etsek festival falan gelirler miii.canlarım kızımın okulunu destekleyin bakem.. . http://www.vodafonefreezone.com/LiseninYildizi/Detail.aspx?ContesterID=348
Hilaaaal sen de bana sooooleAy sende bana anlat nagiş çatladım bende heeeeeeeeeee
kiz ne o oyle hemen deproesyon falan almiiiim ayagimin altina heeee saclarda ooole sifir mifir olmaz bacim el adama ne der yaaaaGünaydın beybiler,
Geçen haftaki kilom : 66.4
Bu haftaki kilom : 66.2
goodby 200 gr....
65 i göremedim anasını satayım.... kıyısından bile göremedim hani arada tartı hatalı tartar az gösterir öyle bile olmadı.... sürüne sürüne bu kadar yapabildim....
anladım artık hareketsiz olmayacak bu iş ya evde leslii yapıcam yada günde 1 saate yakın sokaklarda tur atıcam... tur atabilmek için havanın aydınlık olması lazım karanlıkta gölgemden tırsıyorum... sabah erken kalkıp turumu atıp duşumu alıp işe gidebilirim bu mantıklı...
anaaaaam utandim resmen ama tavadaki barbunlari gorunce de agzimin suyunu tutamadim sabah sabah bile yerim yaniiiiiHülya'nın Tunası: Bir haftada 5 kg nasıl verilir? bu gacıda başarmış....
Gayet iyi nagişim.yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Ayy bi anımı anlatayım size gülün biraz
Evlendikten sonra böyle şişko mişkolandığım dönemlerden biri...Annemi aradım hal hatır fln soruyoİyi ded,m yuvarlanıp gidiyoruz
Ne dese beğenirsiniz.Sen o kiloyla anca yuvarlanırsın zaten
Annem işte çok esprikli maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?