- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.981
Betül kuzum 0 a sakın vurma bir işe yaramıyor ama bak paylaştığın fotoğraflardan 1 numara güzel gider sana bacım :)
kızlar sizce 1 nasıl güzel dimi ben o gacı kadar güzel değilim ama saç modelide rengi de çok oşuma gettii...
bende 1.ye bayıldım
ben ne istiyorum biliyomusunuz şu merhamet dizisindeki narin gibi bilekte biten dar bir pantolan altına babet,üzerine popomu göbeğimi ortaya çıkarmasın diye uzun giymek zorunda olmadığım bir bluzla efil efil dolaşmakkkk offff ama bunu yapabilmek için o göbeği ve popoyu eritmek ahh ahhh
ayyy sorma onu bende istiyorum :) dün kot baktım anam hangini denesem üstü oturtunca paçalar o kadar bol ve şekilsiz duruyoki.... basenlerim çok fazla..... oooofff offff.... alamadan döndüm çok acı
sen de mi brutuuus hopisim haklisin ama inan dun totom yer gormedi anam oglani mutlu et kocayi mutlu et yemin sana koltukda tv seyredeyim die kendimi biraktigimi hatirliyorum sooona film kopmus kocis geldi hadi yatagina dedi burda uyuma ayyy insan da utanio yaaa ooole kadinlik mi olurooooo kimleri görüyorumemoş hanfendü sonunda topiğimizi şereflendirmiş kız az daha gelmesen biletimi alıyodum yani
bir numara guzel ama Meg Ryan yani 3 numara herzaman benim 1 numarali favorim bayiliyorum o kadina allahim insallah oglusuma ooole sirin bi hatun nasip edeeer
tamam bebişim..bunu sen istedin
evde leslie yapmanı tavsiye ederim betüşüm..en az 3 mil yap, bak su gibi oluyosun..saçını sıfıra vurdurmaaaaaaahiçbir faydası olmuyor, ben kızımın saçını 9 aylık bebekken iki kere vurdurdum , sonuç aynı değişmedi..yine az saçları bizim linkini attığımız bir blog var ya orayı takip etsen bi..saçlar ve kıllar için çok faydalı bir blok.önceden kk daydı şimdi kendi bloğundan devam ediyor..ahanda burası Kozmik Bakım birde kk da olan topiği incele http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
hilalim mababy izin istemişti, izne çıkmak istediğini belirtmemişsin..birde fadimenin ne zaman döneceği belli değil, banlandı yerine izinli yaz istersen..
sen de mi brutuuus hopisim haklisin ama inan dun totom yer gormedi anam oglani mutlu et kocayi mutlu et yemin sana koltukda tv seyredeyim die kendimi biraktigimi hatirliyorum sooona film kopmus kocis geldi hadi yatagina dedi burda uyuma ayyy insan da utanio yaaa ooole kadinlik mi olur
bir numara guzel ama Meg Ryan yani 3 numara herzaman benim 1 numarali favorim bayiliyorum o kadina allahim insallah oglusuma ooole sirin bi hatun nasip edeeer
inan ki baharlık yazlık hiçbişeyim yok alışveriş yapmam lazım mesela bu haftasonu hava 25-30 derece olacakmış ve benim giyecek hiçbişeyim yok en azında üst olarak acilen ince bişeyler almalıyım yarın ihsaniye pazarınamı gitsem ki :44:
*** 9. Takım 302. Etap ***
marti (62,3/62,1/0,2/%0,32)
btlbetul (66,4/66,3/0,1/%0,15)
bsrmhmmt(65,5/66,2/-0,7/%-1,07)
ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0) Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)
mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)
Tamamlandı.Hayırlı olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?