Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar günaydın, dün de söylediğim gibi bir kaç gün çok yoğunum 1 saat sonrada beyoğlu'na gidicem ama yarın tüm gün burda olucam inşallah :))

nagiş sen bence iyisin ben çocuk doğurunca kendimi düşünmek bile istemiyorum :)))

kızlar sizce 1 nasıl güzel dimi ben o gacı kadar güzel değilim ama saç modelide rengi de çok oşuma gettii...

Günaydın sevgili sayın cici şeker 9.takım :):) nasılsınız hala yataktayim ve topici okuyorum :):) bugün sabah kalktım veee uyuya kaldım yani kalmışım ödev falan hak getire yani haftaya sinavlar var doğru düzgün sadece 1kere derse girdim 8 ders alıyorum birde yani düşünün x:):)

Nagiş abla niye öyle diyorsun ya mis gibi kilo vereceksin ışte he bebek olunca yine alacaksın ama moral bozmak yok yani sonuçta bazılarının bunyesi ve iç karın genisligi ile ilgili birşey o :)

Betül kuzum 0 a sakın vurma bir işe yaramıyor ama bak paylaştığın fotoğraflardan 1 numara güzel gider sana bacım :)

Merve izne mi ayrılıyor?

O değilde biri bana da yazsın şu fadime ablanin ban yeme sebebini. Meraktan öleceğim neredeyse :)

Fulya ifade de yiyen bi smile vardı ondan dedim kız :):):)

kızlar sizce 1 nasıl güzel dimi ben o gacı kadar güzel değilim ama saç modelide rengi de çok oşuma gettii...

bende 1.ye bayıldım

ben ne istiyorum biliyomusunuz şu merhamet dizisindeki narin gibi bilekte biten dar bir pantolan altına babet,üzerine popomu göbeğimi ortaya çıkarmasın diye uzun giymek zorunda olmadığım bir bluzla efil efil dolaşmakkkk offff ama bunu yapabilmek için o göbeği ve popoyu eritmek ahh ahhh

ayyy sorma onu bende istiyorum :) dün kot baktım anam hangini denesem üstü oturtunca paçalar o kadar bol ve şekilsiz duruyoki.... basenlerim çok fazla..... oooofff offff.... alamadan döndüm çok acı

ayyy sorma onu bende istiyorum :) dün kot baktım anam hangini denesem üstü oturtunca paçalar o kadar bol ve şekilsiz duruyoki.... basenlerim çok fazla..... oooofff offff.... alamadan döndüm çok acı

inan ki baharlık yazlık hiçbişeyim yok alışveriş yapmam lazım mesela bu haftasonu hava 25-30 derece olacakmış ve benim giyecek hiçbişeyim yok en azında üst olarak acilen ince bişeyler almalıyım yarın ihsaniye pazarınamı gitsem ki :44:

Kızlar benim kilo bildirimini düzeltebilir misiniz biriniz?

CUMA BİLDİRİMİ 66.2 HESAPLAMA:
(65.5/66.2/-0.7/-1.06)

Ben telefondan girdiğim için yapamadım alıntı

ooooo kimleri görüyorumemoş hanfendü sonunda topiğimizi şereflendirmişkız az daha gelmesen biletimi alıyodum yani
sen de mi brutuuus hopisim haklisin ama inan dun totom yer gormedi anam oglani mutlu et kocayi mutlu et yemin sana koltukda tv seyredeyim die kendimi biraktigimi hatirliyorum sooona film kopmus kocis geldi hadi yatagina dedi burda uyuma ayyy insan da utanio yaaa ooole kadinlik mi olur

bir numara guzel ama Meg Ryan yani 3 numara herzaman benim 1 numarali favorim bayiliyorum o kadina allahim insallah oglusuma ooole sirin bi hatun nasip edeeer

Mababy nin durumunu ekledimö ama Fadime için izinli yazaman hoppişim.Durumu olduğpu gibi aktarma zorunluluğu var o yüzden
Ayrıca durumuda bi anlatın dedim hiç bişey anlatmadınız aşkolsunAtıver bana da bi mesaj küserim bak

Bende 1 i çok beğendim.

Son düzenleme:
*** 9. Takım 302. Etap ***

marti (62,3/62,1/0,2/%0,32)
btlbetul (66,4/66,3/0,1/%0,15)

bsrmhmmt(65,5/66,2/-0,7/%-1,07)

ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)

mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)

Tamamlandı.Hayırlı olsun kızlar...

kesinlikle meg ryan abende bayılıyorum....

ahhh ahh aynı durumdayım.... kendime azcık bakayım çeki düzen vereyim şıkır şıkır olayım artık diyorum ama yakışmıyor ki bir şey alayım

eline sağlık bebişim....

ama benimki 66.2 olcak

perşembe bildirirmimi yazmışsın sanırım bu gün 100 gr daha verdim been....

bu günkü menüm

sabah

2 yumurta ile lorlu yumurta

öğle
2 küçük boy ton balığı

akşam
1 kase yoğurt içine booool kırmızı bibeer...

Selam kardeş takımın çıtır hatunları Listemiz aşağıdaki gibi kontrol ederseniz sevinirim.

***13. TAKIM 302. ETAP ***

buseb (52.8/51.6/1.2/%2.27)
burcugncy (72 / 72 /0/%0) Kilosu Sabit
dontpanic (103.7/103.2/0.5/%0.48)
limonlubrokoli (69/67.8/1.2/%1.74)
mavera87 (70.5 /70.5/0/ %0) Kilosu Sabit
mid_night_sun (77/76 / 1 /%1.30)
prensesss016 (56/55.7/0.3/%0.54)
UcukMavi (62.6/70,7/-0.19/%-0.30) 260. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 43 e bölündü.
venuskadini ( 81.2/81.2/0/%0) Kilosu Sabit

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.67

Bu arada ben sizin listenizi kontrol ettim. Bizim takımda yazdım. Bakabilirsiniz.

gunaydiiiin hopis adimi bagirmadan ben damladim yine

dun 4 saat calistim tarih kismini baya kolayladim diyebilirim, eski krallar kraliceler ve savaslari bitirdim 19. yuzyilda biraktim bugun devam edicem. komik oluyor turkiye'deyken yillarca tarih derslerinde hic de objektif olmayan bir bakis acisi ile okudugum hacli seferlerini falan bir de bu taraftan incelemek

bu arada benim yaptigim ketojenik diyet vardi ya benden 1.5 ay kadar once diyete baslamis bir kiz vardi (facebook grubumuzda) ama benden daha kiloluydu. ben diyete basladigimda hemen hemen ayni kilolardaydik sanirim. o kizin simdiki halini gordum.... soka girdim ve paylasmak istiyorum. 7 ayda 45 kg vermis. ulen keske birakmasaydim su diyeti ya... cok feci pisman oldum.

edit: pardon 8 ayda vermis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…