Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inanılmaaaz....... bayıldım nasıl bir diyetmiş o öyle.....

inanılmaaaz....... bayıldım nasıl bir diyetmiş o öyle.....

su bana da 4.5 ayda 30 kg verdiren diyet, cambridge diet diye geciyor ama tr'de yok malesef.. cok zor ve hic kacamak affetmiyor. ama sonuc cok hizli. gerci birakinca yemeklere saldirma olasiligi cok yuksek (sekil a 1) ama yapan yapiyor iste yeniden o diyete mi donsem napsam bilemedim

dukan iyi bee.... köfte möfte ebiliyosun iyi yanii... azmeden onunlada veriyo.... iş sabır da bitiyor ve aburcubursuz yaşamakta ve harekette sanırım.....

benim gibi bir oturuşta 2 gofret bi paket jelibon üstüne bonibon yersen su yerine kola içersen pastanıın en büyük dilimi için gözün dönerse bünye ne yapsın..... bi de sıfır hareket yıllar yılı iyi dayandııı... dirhem dirhem geri veriyo aldığım kiloları ki anlıyaym ne halt ettiğimi....

*** 9. Takım 302. Etap ***

marti (62,3/62,1/0,2/%0,32)
btlbetul (66,4/66,2/0,2/%0,30)

bsrmhmmt(65,5/66,2/-0,7/%-1,07)

ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)

mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)

Tamamlandı.Hayırlı olsun kızlar...[/QUOTE]

*** 9. Takım 302. Etap ***

marti (62,3/62,1/0,2/%0,32)
btlbetul (66,4/66,2/0,2/%0,30)

bsrmhmmt(65,5/66,2/-0,7/%-1,07)

ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)

mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)

Takım Ortalaması : 0,12

Betülün kilosu güncellendi.

Son düzenleme:
Kızlar listeler tamamlanmış..Sadece yüzdelerin kontrol edilip bireysel derecelerin yazılması gerekiyor..Büşracım yarın öğlene kadar zamanın var.Bende fırsat bulursam bi göz atarım.Ama şimdi çıkmam lazım.

Ecenin numarası sende var zaten onu bir haberdar edersen halledecektir..
İyi tatiller diliyorum.

Tatlım takım ortalamanız 0,11 olması gerekiyor. Yanlış yuvarlamışsın. Paylaşım alanında düzeltiyorum ben.

hadi canımaynı kadınmı bunlarvalla bayan o kadar şişmanki o iki fotonunda aynı kişiye ait olup olmadığına biraz şüpheli yaklaştım:26:sen takip ediyorsun tabii ki senin için problem yok ama bilmeyen için inanmak çok zor..helal olsun, ayakta alkışlıyorum

fulişim bahsettiğin ketojenik diyeti tr de yapmak mümkün ama ne kadar arştırsamda fazla bir bilgiye ulaşamıyorum bu diyet hakkında..e grubu falanda yok, ingilizcdeden tercüme edecek bir insanda yok ki diyeyim gel bir grup yapalım, ketojenik diyet yapalım..(dikkat taş!!)ne güzel olurdu dimi böyle birlikte ketojenik diyet yapabileceğimiz bir grubumuz olsa

bu arada ben bağırmadan geldiğin için çok mutlu ve mes-ud oldum fulişim..bende teyzemgile kadar gitmiştim, malum ağustosda düğün yapacak ve bu pazar nişan var..ve ben bu koca gövdemle, löp löp yağlarımla hiç gitmek istemiyorum..kıyafeti ayrı dert, foto çekinceksin camış gibi çıkacaksın ayrı dertgitmesende olmaz, teyzem sonuçta..stresle gerginlikle mide ağrısyla geri gelirim artık..

Son düzenleyen: Moderatör:
betüşüm bugün daha iyimisin??son iki gün dolunay vardı ve dolunayda insanlar çok gergin ve mutsuz olurlar genellikle..özellikle boğa ve yengeçler..bugün yeniay var, o gerginlik bitti gibi bende..sendede öyle oldumu?

[B.........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

valla bir ara kurt adama döncem sansamda bu gün iyidim... ama dün arkadaşlarla buluşup bol bol güldük o da iyi geldi... hepsi bir arada herhalde :)

haklisin tanimasam ben de suphe ederim, ama aylardir her hafta kilo bildirmi yapan surekli resim paylasan aktif bir uye. su durumda sadece helal olsun demek dusuyor bana (ve de diyeti biraktigim icin deli gibi pisman olmak :26:)

ketojenik diyet yapmak mumkun de burada kolay oluyordu cunku burada doktor kontrolunde diyetisyenle yapiyorsun ilk 3 ay yemek yemiyorsun onlarin verdikleri karisimlarla besleniyorsun falan sonra yavas yavas normal yemekleri menune geri sokuyorlar falan burada sistem bu sekilde. evde hala cambridge mamalarim var benim gecen seferden arta kalanlar. baslasam mi diye dusunmuyor degilim. sen de ketojenik diyet yapabilirsin ama nasil hopisim, karbonhidratsiz yasayabilcek misin :26: dukandan bile 2 gunde baydin hatirlatirim. gerci su dugun olayi seni gaza getirir diye dusunuyorum ama yine de devam ettiremeyecegin bir diyete baslama bence cunku insan yenilgiye ugramis gibi hissediyor yapamayinca. yani bana oyle oluyor...

aslinda su acidan bakarsan 8 ayda 45 kilo yani ayda 5 kusur kilo vermis aslinda her diyetle yapilabilecek bir sey bu yeter ki kacamak olmasin. o kiz bu sure boyunca hic kacamak yapmadi mesela. onemli olan bence bunu basarabilmek. ketojenik diyetin bence faydasi siskinlik olayinin minimum olmasi, bir de diyetin verdigi halsizlik durumunun hic olmamasi. bilemiyoruuummm ben de cok kararsizim hopisim. su sinavi vizeyi atlatayim da sonra sakin kafa dusuncem. aslinda 4 ayda yavas yavas hedef kiloya ulasabilirim diye dusunuyorum acele edip stres yapmayayim diyorum ama bir turlu de baslayamiyorum. daha dogrusu her gun baslayip her gun bozuyorum. o yuzden biraz diyet psikolojisinden cikayim istemistim. once diger oncelikleri halletmem lazim sonra kendime yogunlasabilirim. eskisi gibi tam gaz gitmek istiyorum boyle yarim yamalak olmuyor sadece moral bozuyor. soyle bir baslayayim takir takir her hafta 1er 1er vere vere gideyim istiyorum ahh ahhh neden biraktim ben o diyeti nedeeeeeeeennnnnnnnn kafama tukureyim

canım ece düzenlediydi listeyi :) yani düzenliyordu en son

fulyaaaağğğğ anamm o nasıl foto kızzz :) maşallah hakikaten yani :)

kızlar kızlar kızlarrr :) bugün itibariyleee mezuniyet günüm belli oldu :) 21.05.2013 :) havuz başında kısa ama hareketli cıvıl cıvıl bir elbise altına topuklu rahat bir ayakkabı ve şık şık incecik gitmek istiyorummmmm :) 53 günüm var ve ben bugün 66 kilo idim şu 8 kiloyu vermem lazım çok sıkı asılıyorum artık diyete ve spora 2 gündürde platese başladım :)

53 gunde 8 kilo verebilirsin - ki veremesen bile pilates yaparsan zaten incelirsin 8 vermis gibi gorunursun kusum hadi hayirli olsun simdiden

53 gunde 8 kilo verebilirsin - ki veremesen bile pilates yaparsan zaten incelirsin 8 vermis gibi gorunursun kusum hadi hayirli olsun simdiden

inşallah fulimmm zaten yazda geldi sayılır baloya kadar haftada 1 2 artık yüzmeye gideyimde etkisi tam olsun hepsinin her gün yürüyüş + plates haftada 3 gün idman 1 2 gün yüzme oooh birde dukana asıldımmı tamamdır

ayy ben bu tempoyla ölürüm herhalde maşallah kuzum yaa....

dün akşam gene donuyodum.... vücudumun kaloriferi bozuldu...

bu sabah tartıda 65.6 yı gördüm tahmin edebileceğiniz gibi çıldırdım.... tartıyla tüm odaları gezdim hepsinde 65.6 idi en son başladığım odada bir daha tartıldım 66 yüzümün şeklini görmeliydiniz. tartıya döndüm dedim ki dürüst ol canımı ye benlede dalga geçme.... çarptım kapıyı çıktım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…