- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.001
gunaydiiiin hopis adimi bagirmadan ben damladim yine
dun 4 saat calistim tarih kismini baya kolayladim diyebilirim, eski krallar kraliceler ve savaslari bitirdim 19. yuzyilda biraktim bugun devam edicem. komik oluyor turkiye'deyken yillarca tarih derslerinde hic de objektif olmayan bir bakis acisi ile okudugum hacli seferlerini falan bir de bu taraftan incelemek
bu arada benim yaptigim ketojenik diyet vardi ya benden 1.5 ay kadar once diyete baslamis bir kiz vardi (facebook grubumuzda) ama benden daha kiloluydu. ben diyete basladigimda hemen hemen ayni kilolardaydik sanirim. o kizin simdiki halini gordum....soka girdim ve paylasmak istiyorum. 7 ayda 45 kg vermis. ulen keske birakmasaydim su diyeti ya... cok feci pisman oldum.
Eki Görüntüle 671701 Eki Görüntüle 671702
edit: pardon 8 ayda vermis
inanılmaaaz....... bayıldım nasıl bir diyetmiş o öyle.....
su bana da 4.5 ayda 30 kg verdiren diyet, cambridge diet diye geciyor ama tr'de yok malesef.. cok zor ve hic kacamak affetmiyor. ama sonuc cok hizli. gerci birakinca yemeklere saldirma olasiligi cok yuksek (sekil a 1) ama yapan yapiyor isteyeniden o diyete mi donsem napsam bilemedim
Tatlım takım ortalamanız 0,11 olması gerekiyor. Yanlış yuvarlamışsın.*** 9. Takım 302. Etap ***
marti (62,3/62,1/0,2/%0,32)
btlbetul (66,4/66,2/0,2/%0,30)
bsrmhmmt(65,5/66,2/-0,7/%-1,07)
ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0) Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)
mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)
Takım Ortalaması : 0,12
Betülün kilosu güncellendi.
gunaydiiiin hopis adimi bagirmadan ben damladim yine
dun 4 saat calistim tarih kismini baya kolayladim diyebilirim, eski krallar kraliceler ve savaslari bitirdim 19. yuzyilda biraktim bugun devam edicem. komik oluyor turkiye'deyken yillarca tarih derslerinde hic de objektif olmayan bir bakis acisi ile okudugum hacli seferlerini falan bir de bu taraftan incelemek
bu arada benim yaptigim ketojenik diyet vardi ya benden 1.5 ay kadar once diyete baslamis bir kiz vardi (facebook grubumuzda) ama benden daha kiloluydu. ben diyete basladigimda hemen hemen ayni kilolardaydik sanirim. o kizin simdiki halini gordum....soka girdim ve paylasmak istiyorum. 7 ayda 45 kg vermis. ulen keske birakmasaydim su diyeti ya... cok feci pisman oldum.
Eki Görüntüle 671701 Eki Görüntüle 671702
edit: pardon 8 ayda vermis
betüşüm bugün daha iyimisin??son iki gün dolunay vardı ve dolunayda insanlar çok gergin ve mutsuz olurlar genellikle..özellikle boğa ve yengeçler..bugün yeniay var, o gerginlik bitti gibi bende..sendede öyle oldumu?
hadi canımaynı kadınmı bunlar valla bayan o kadar şişmanki o iki fotonunda aynı kişiye ait olup olmadığına biraz şüpheli yaklaştım:26:sen takip ediyorsun tabii ki senin için problem yok ama bilmeyen için inanmak çok zor.. helal olsun, ayakta alkışlıyorum
fulişim bahsettiğin ketojenik diyeti tr de yapmak mümkün ama ne kadar arştırsamda fazla bir bilgiye ulaşamıyorum bu diyet hakkında..e grubu falanda yok, ingilizcdeden tercüme edecek bir insanda yokki diyeyim gel bir grup yapalım, ketojenik diyet yapalım..(dikkat taş!!)ne güzel olurdu dimi böyle birlikte ketojenik diyet yapabileceğimiz bir grubumuz olsa
bu arada ben bağırmadan geldiğin için çok mutlu ve mes-ud oldum fulişim..bende teyzemgile kadar gitmiştim, malum ağustosda düğün yapacak ve bu pazar nişan var..ve ben bu koca gövdemle, löp löp yağlarımla hiç gitmek istemiyorum..kıyafeti ayrı dert, foto çekinceksin camış gibi çıkacaksın ayrı dertgitmesende olmaz, teyzem sonuçta..stresle gerginlikle mide ağrısyla geri gelirim artık..
Kızlar listeler tamamlanmış..Sadece yüzdelerin kontrol edilip bireysel derecelerin yazılması gerekiyor..Büşracım yarın öğlene kadar zamanın var.Bende fırsat bulursam bi göz atarım.Ama şimdi çıkmam lazım.
Ecenin numarası sende var zaten onu bir haberdar edersen halledecektir..
İyi tatiller diliyorum.
canım ece düzenlediydi listeyi :) yani düzenliyordu en son
fulyaaaağğğğ anamm o nasıl foto kızzz :) maşallah hakikaten yani :)
kızlar kızlar kızlarrr :) bugün itibariyleee mezuniyet günüm belli oldu :) 21.05.2013 :) havuz başında kısa ama hareketli cıvıl cıvıl bir elbise altına topuklu rahat bir ayakkabı ve şık şık incecik gitmek istiyorummmmm :) 53 günüm var ve ben bugün 66 kilo idim şu 8 kiloyu vermem lazım çok sıkı asılıyorum artık diyete ve spora 2 gündürde platese başladım :)
53 gunde 8 kilo verebilirsin - ki veremesen bile pilates yaparsan zaten incelirsin 8 vermis gibi gorunursun kusum hadi hayirli olsun simdiden
inşallah fulimmmzaten yazda geldi sayılır baloya kadar haftada 1 2 artık yüzmeye gideyimde etkisi tam olsun hepsinin her gün yürüyüş + plates haftada 3 gün idman 1 2 gün yüzme oooh birde dukana asıldımmı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?