Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın 9. takım..

off haklısın fulişim..son duan denemem faciayla sonuçlanmıştı, onu yapamadımki ketojenik yapayım demidediğin gibi yarıda bırakmak veya yapamamakda ayrı bir moral bozuluğu..en iyisi ben sana soruyu sormamış olimm sen de duymamış..kaçamaksız yaparsan bütün diyetler aynı sonucu verir aslında, biz sadece kendimizi kandırıyoruz..
yahu büş ben senin kadar spor yapsam var ya yorgunluktan totom yerden kalkmaz..o ne biçim bünye öyle..maaşallah bacım..yalnız sen bu kadar spora neden bu kadar az veriyosun.bir doktora göründünmü hiç?belki troidler falan yavaş çalışmıyordur ne bileyim..

tartıyamı kızdın bacımben olsam duvara fırlatırdımparçik pinçik ederdimwc olayın nasıl, o çok etkiliyor tartıyı

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ben bu tempoyla ölürüm herhalde maşallah kuzum yaa....

maşallah hakikaten kuzum :) bunca spora rağmen gram oynamıyor ya yanarım yanarım ona yanarım

ay betüş allah seni ne etmesin kızz bana bak her gün aynı yerde ve cıbıldak tartıl 3 defa üst üste çık tartıya D: en doğru sonuç odur!!!!!

Bilemedimki hopişim benim bünye alışkın spor yapmaya o yüzden böyleyim sanırım yoksa dediğin gibi içinizden birisi yapsa şu kadar sporu kesin 1 haftada 2 kilo atarak ilerler yaa

hevesimi kursağımda bıraktı .... ceylan seke seke hoplaya zıplaya gelecektim işe.... (( böyle geldim.... aynı yerde önce ellikere tartıldım ardından hadi odalarıda dolaşayım dedimm demekki doğu batı bile farkediyo... açıyı ayarlayamadım ondan....

sabit yer bul mümkünse mermer marley yada parke üstü sert zemin olsun bayo gibi falan mesela her sabah wc ye git ardından üstünü çıkart tartıyla yüzleş

sabit yer bul mümkünse mermer marley yada parke üstü sert zemin olsun bayo gibi falan mesela her sabah wc ye git ardından üstünü çıkart tartıyla yüzleş

bundan sonra öyle yapçam... ikinci bi tartı mı alsam acaba..... bir onda bir onda tartılırım garanti olur....

yok artık daha neler??? betüş takma bu kadar kuzum bak hem ben seni bekliyorum 65 lerde sen iniceksin birlikte zayıflıycaz her gün

bekleme beni git senn, kendini kurtar :))

yok yok dukana inancım arttı benim.... omuzlarım falan baya bi zayıfladı o puff puff halim yok... göbüşüm daha bi küçüldü... pantalonum bile bol geliyo.... ayyy iyiki bırakmamışım... bırakır gibi olursam kulağımı çek olur mu.... dukanla başarcam inşallah bozmazsam tabi....

Bilemedimki hopişim benim bünye alışkın spor yapmaya o yüzden böyleyim sanırım yoksa dediğin gibi içinizden birisi yapsa şu kadar sporu kesin 1 haftada 2 kilo atarak ilerler yaa

yok canim ya :26: yine felaket tellalligi yapmis olmayayim ama spor zaten kilo vermeyi yavaslatir bu bilimsel olarak kanitlanmis bir gercek yani. senin yaptigin yurume degil ki kusum tum kaslarini calistiran agir egzersiz yapiyorsun sen herkesten daha cabuk incelirsin vucudun daha sekilli olur ama kilo vermeyi illa kis yavaslatacak ama bu yag yakmadigin anlamina gelmiyor tabi o yuzden moral bozma.
ornegin jillian michaels var ya 30 day shred egzersiz programlarini falan cikarmisti, dunyanin en taninmis antrenorlerinden biri o da diyor mesela programi yaparken kilo vermeniz yavaslayacak hatta duracak ama 1-2 beden inceleceksiniz diyor mesela. o yuzden "onca spora ragmen" veremedim deme fistigim onca spora ragmen yine de guzel verdim de bence.
ben 30 kg verdigimde hic spor yapmadim once-sonra fotolarimi koydum hemen hemen kimse buyuk bir fark goremedi nasil moralim bozulmustu. gerci 3-4 beden kuculmustum ama hala yumusak yumusak oldugumdan oyle acayip bi degisim gibi gorunmemisti. spor yapsaydim belki daha az kilo verecektim ama acayip sikilasacaktim cok daha zayif duracaktim. o yuzden spor her turlu iyidir, yavaslatsa bile.

Kızlar selam, birşey sorucamm size ya fırsat sitelerini gezinirken gördüm dedim bir ayrıntılı inceleyeyim kavitasyon sizce nasıl yaptırsam faydası olur mu, etrafınızda yaptıran var mı, yaa ben şu bacaklarıma çok taktım sporlada gitmiyor yaaa (( birde ben hep etek, elbise giyiyorum çok kötü duruyorrr

benim bir arkadaş gidiyo çok memnun sürekli benide götürmek istiyo ben gitmiyom.... grupanyadan bıktım bu yüzden :) inceldiğinide iddia ediyo ben bilmem....

benim bir arkadaş gidiyo çok memnun sürekli benide götürmek istiyo ben gitmiyom.... grupanyadan bıktım bu yüzden :) inceldiğinide iddia ediyo ben bilmem....

Ben de mi gitsem, zayıflamak için bütün yolları deniyom bakalım bu nasılmışş:))) hemd e çok indirimli fırsat sitesinde 6 seans 175 tl :)))

Ben de mi gitsem, zayıflamak için bütün yolları deniyom bakalım bu nasılmışş:))) hemd e çok indirimli fırsat sitesinde 6 seans 175 tl :)))

öfff bence çok çık sokaklarda yürü hem beleş hem doğal hem miss gibi havalar geliyo artık....

http://www.ilkayindukanlezzetleri.com/2012/10/bayram-sekerleri-volume-2-bayram.html
ahanda bunu yaptım dehşet bişiii dukan yapmasanızda elinizde malzeme varsa deneyin derim.... Allah ım ben nasıl beklicem yarını...

bir de kabak tatlısı yaptım ama tatlandırıcıyı 3 kaşık demiş ben bi kaşık koydum saman gibi oldu... o da öyle olsun no problemo....

bir haftalık kekimi ekmeğimi yapçam inşallah yarın hafta içine iş kalmasın diye....

Son düzenleme:

valla betüş 53 günüm kaldı baloma acilen toparlanıp devam etmeliyim :)

olabilir fulim... yok yok ben inceldim yaa :) takımdaki kızlar bile gözle görülür incelme var diyorlar bu ynden güzel ama taaa üni. 1 halime döndüm şuanda ben çok daha altını istiyorum :)

tavsiye etmem canım ben denedim :) bi işe yaramıyor...

bu tempoyla zaten incelmemen mumkun degil fistigim yaza gelsin sortlar miniler

kızlarr bu günde 65.8 i gördüm artık sevinebilir miyim.... şansımı çok zorlamadım 3 kere tartıldım üçündede rakam buydu.... sevinebilir miyim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…