- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.041
Betülüm :):) çok mutlu oldum kız :) 200 gram var aramızda ben dönemsel olarak 65.6 gördüm bugün
teşekkür edriiiim çok mutlu oldum sabah..... önümüzdeki haftada uslu durursam iyi olur çünkü sınırdayım pırt diye 66 oluverir.... çok dikkatli olmam lazım çook....
bu gün sabahtan kahvaltımı ettim tam öğle yemeğimi hazırladım hooop telefon geldi yiyemeden çıktım.... daha şimdi giriyorum eve ve açlıktan ölüyorum ama yemiecm bu saattte..... çünkü bu saatlerde yediğim her şey ertesi gün +++ olarak yansıyooo..... yeşil çayımı içicem şimdi....
aç bırakma kendini....!!!
günaydın topiğim..herkese az kalorili ,eksilen rakamlı , bol güneşli, bol sağlıklı , bol paralı bir hafata dilerim efendim..
haftasonu güneşli havanın etkisiyle (söylemesi ayıp 25 derece) eve hiç girmedik desem yeridir..akşamdan akşama okudum ama yorgunluktan elimi kaldıracak durumda değildim, yazamadım..bugün ancak kalktım ama halen yorgunum..bir sürü iş beni bekler..bir de spor günü..ölmüşsün hopiş ağlayanın yok haydin bana kolay gelsin
vaaaaay betülüm ..o rakam benim göslerimi kamaştırdı biliyonmu, ahanda göslük taktımdevamm!!
Kızlar selamm herkese iyi haftalar :)
betüşş sonunda gördün demek 65'leri, darısı başıma inşallah :)
teşekkür ederiiim canııım.... Amin inşallah..... hepimiz inceldiğimizi hedefimize ulaştığımız günleride görürüz inşallah.....
sen ne yaptın devam edebiliyo musun dukana.....
o gece bitmedi ahhhh.... sabah resmen hayvan gibi saldırdım omletime :))) o halimi biri görse yuh der.... çok şükür doydum..... ama sabahta 65.4 tüüüm.... gerçi dünkü açlığın etkisi yarında rakamın bu olacağı meçhul....
olur olur meark etme oynasada moral bozmak yok betüşümm.. bak bende regl e rağmen 65.1 çıktım :)
anaaaam ben onun icin mi herkesin kalbini kirdim durdumbetüşüm bugün daha iyimisin??son iki gün dolunay vardı ve dolunayda insanlar çok gergin ve mutsuz olurlar genellikle..özellikle boğa ve yengeçler..bugün yeniay var, o gerginlik bitti gibi bende..sendede öyle oldumu?
64 kapıda desene.... sen kaççan be kovalıcam :)
anaaaam ben onun icin mi herkesin kalbini kirdim durdumayy bu dolunay bana hic yaramiyo ben de regl yuzunden sanmistim yaaa neyse walla ben cok gecimsiz oluyorum kimseye bulasmadan laptopumu alip bi koseye cekilip kimseyle konusmazsam sorun yok saol artik biliyorum nedenini hopisim sen bunu bi daha demistin ama ben astrolojik bi donum noktasi yani yillik hatta 100 yillik bi durum gibi dusunmustum simdi heray dolunayin bu sonuca goturecegini bilmekte yipratici ama olsun ne yapalim
gidiyom geliyom tık yok topikte..bu ne allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?