Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnnn nasılsınız kızlar ben her zamanki gibi koşuşturmacaya devam ediyorum

dün ki menüm güne 1bardak suyla başlıyorum
08:00 kahvaltı
1 domates+1 salatalık
5 zeytin
bir parça peynir
2 dilim ekmek

ara
1 türk kahvesi

öğle
çorba salata
1,5 dilim ekmek

ara
3 sade galeta

akşam
2 parça tavuk
salata
3 kaşık bulgur pilavı

toplam 40 dk yürüyüş + aletlerde hareket

bu sabahta işe 10 dk rotarla geldim çünkü yürüdüm şimdilik niyetim hem sabah hem akşam toplamda 80 dk yürümek ama bakalım kafamda diyetim sporum vs vs hepsi planlı ne yapacağını bilmek ama uygulayamamak çok daha sinir bozucu

Kız bende düşünmüyorum değil biliyomusun..İyice vereyim şu kiloları ondan sonra doğumdan kalan göbüş için bi gidebilirim.Etrafımda giden biri yok hiç fikrim yok bu yüzden ama ondanda eksik kalmayayım dedim

Günaydın bebişler..
Nihayet aylarca direndikten sonra bende diyeti bozdum diye geldim karşınıza..Beni mızraklayın artık ne yapayım başa gelen çekilir..Çok direndim ama can buda beyaaaaaaaaaaaaaa...
Afiyetle hamiş kardeşe pişirilen kuru dolmalardan hüplettim..Üstünede bi çikolata
Her zaman bittiğinde çok pişman olurdum..İlk defa bu kaçamaktan sonra acınacak haldeydim.Ama çok hakettim ben bunu diye söyleniyordum küçük emrah siluetinde:18::18:
Kızdınız değil miBen şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Acık normal diyetime devam mı edeyim.Yoksa dukana kaldığım yerden mi devam edeyim ne yapayım:26:Bir bilen bana akıl versin

Bu arada dün için özür dilerim kızlar..Benim kv hasta olmuşta sabah sürpriz yaptı bana çocuk bakamazmış o halde..Kalakaldım bir anda evde
Birazda bozuldumne yalan söyleyeyim.Bilgisayar fln açasım gelmedi.Genelde evde pek açmak istemiyorum zaten şu benim böcek yüzünden..Atlıyor hemen üstüne

valla betül ben bugün kaçamak yapıverdim regl dönemine sığınarak :S nar yedim bir tane :S

heheee gördümki nar yiyebilrmiyim diye sorduğuunu... bişi olmaz ki.... yeşil çayını iç gider o narın canı ne ki... bi tanecik erirr gider...

dukana devam et eettt... sölemeyiz dukan amcaya.....

Hilalimm canımm ben de kaç gündür düşünüyorum sitede de var böyle bir konu iyice bir araştırıcam, benim sporumun bitmesine 1 ay kaldı belki spordan sonra başlarım, bacaklarım bıngıl bıngıl yaa böyle yürüyünce sallanıyor 4 ay oldu hala toparlanamadı belkide şok diyetlerden dolayıdır aslında dukanda sanki az biraz toparlanmşıştı şu ana kadar vücudumu en güzel şekle sokan diyet zaten dukandı ama o da beni çok kötü yaptı şu kanım bir düzelse artıkk

bu arada sen de mi dukan yapıyordun ben de şöyle 1-2 gün atak yapmayı düşünüyorum en azından vücudumdaki suyu atmak için.

O kaçamağa da takılma derim, motivasyonu düşürmeden diyete devam et eğer pişmanlığın devam edip moralini bozarsan daha çok berbat ediyorsun herşeyi kendimden biliyorum çünkü yaptığım kaçamağa taklıyorum sonra o yediğimden kat be kat fazla yiyorumm :)

işte bunlar hep bilinaltı fulişim..(tereciye tere mi satıyosun hopiş??)valla bende arada görüyorum öyle eski arkadaşlardan, pek bi mutlu olarak uyanıyorum , bi sevindirik oluyorum falan..gördüğüm zamanlarda hep lise yıllarım..o zamanlar dahamı mutluymuşum ne??neden musmutlu olarak uyanıyorum acaba:26:
geçmiş olsun ayrıca fuli..valla benim antibiyotik bitmek üzere boğazlar halen düzelmedi, ama burada hava acayip..orası nasıl bilmiyorum, yinede havalara dikkat..tam mevsim dönümleri, hastalığın gelipde gitmediği vakitler..

kötü bir durum..bende artık kızımı bırakmıyorum kv.ye..triplerini çekemem doğrusu..bu yüzden sanırım haftada 1 gün gidebilicem spora

kaldığın yerden devam et!!!sakın bırakma..

Takimim Gunaydiiiiiiiiiiin burda tatil bugun bitti ve bana pazartesi gibi gelio buguuuun hepinizi veee tek tek

sen kendini o şekilde şartlama emoşum..en hassas en kırılgan burçtur zaten yengeçler..içe dönük yaşarlar , sankim hep dolunay onlara..

hem sen nerdesin yaa??off gel artık!!!
ayy hopis sorma yaaa gercekten cok psikopat bi burc bu yengecler kapan icine ye bitir kendini yok anam ben istemiom artik yengec olmayi yaaaa biktim valla kimsenin tin dedigi yok kendi kendimi yiyip bitiriom bu kadar da hassas olunmaz kiii
neyse tek umudum dolunay bittiRuhuma kavitasyon yaptircam insanlarla biraraya geldikce sallanio booole vicik vicik bi acayip oldum yaaa ben simsiki olsun istiooom das gibi boooole yaptiran var mi ne dersiniz kizlaaaaaaaar

Son düzenleme:
kızlar fadimenin üyeliği silinmiş zannedersem..tekrar aynı ıp den üye olmaz gibime geliyor, kazen öyle demiş zaten..e mababy ve fuli de yok(fulişim burayı senin okuyacağını bilerek yazdım)..topik biraz ıssızlaştı sankim..yeni üyemi alsak ne??:26:

emoş en çok güvenebileceğin burçda yengeçdir amaa..asla sana kazık atmazlar, dürüstlerdir..dost canlısıdır, ama kolay kolay sana "dostum" demezler..önce güvenlerini kazanmak lazım ki bu da bayağı bir zaman alır..kendine güvenmeside öyle..

spora git emooo..plates yap emoo..bak nasıl taşlaşıcan..ebru şallı yı görmüyomusun bacım, plates yapa yapa kadında yağ diye birşey kalmadı..

ben çok gıcığım ona ya söyledikleri çok anlamsız geliyo evlerinde bir dünya bakıcı kendilerine ayıracak zamanları çok tabi bizim spora gitmeye vaktimiz yok yawww anca car car konuşuyo

Hoppişim kapris çekmek deyince aklıma ne geldi Benim herif diyor ki: Patron ağzına da etse gık demiyorsun niye para veriyor...Buda çocuğuna bakıyor buna da bişey diyemezsin diyor.

Biraz önce eşimin bi akrabası uğradı..Oha 30 kg verdin heralde diyor
Yediğim dolmalardan bahsetmedim

off bir anlamda haklı..çocuğun 3 yaşına gelene kadar sabret (ayıya dayı de) hilalim o zaman kreşe verirsin ..çalışan annenin işi her anlamda zor, herkesde önüne bir engel koyuyor

kızzzzzzzz ben de şimdi star da melek seyrediyordum..gelenleri görsen hepsi 100 kg. üstü..obezite ameliyatı olmuşlar 30,40kg. artık ne kadar verirlersevalla ben bile bir an heveslendim..hikayeleri aynı ben 10 verdim 20 aldım..kalıcı çözüm vallahi..

ben çok gıcığım ona ya söyledikleri çok anlamsız geliyo evlerinde bir dünya bakıcı kendilerine ayıracak zamanları çok tabi bizim spora gitmeye vaktimiz yok yawww anca car car konuşuyo

kıskanma kısöyle tabii, ona sözüm yok da..sen oraya takılma, plates kısmına gel..

kaptan kaptaaaaaaan seni kaptan ettik başımıza sen bizle ilgilenme anca facede yazkınıyom kız seni

canım benim valla aylardır uyuyorsun diyetine 1 kaçamak hiç birşey :) kıyamam sana sıkma canını sen bak ben dukanda bile kaçamak yaptım hemide nar yidim dayanamadım valla sen nasıl dayanıyorsun ayrıcana bişicik olmaz sıkma sen tatlı canını devam et kaldığın yerden. hemen hemde bozmadan moralini sıkmadan canını.. çünkü güveniyoruz biz sana 9. takım olaraktaaannn :)

heheee gördümki nar yiyebilrmiyim diye sorduğuunu... bişi olmaz ki.... yeşil çayını iç gider o narın canı ne ki... bi tanecik erirr gider...

gitmiş valla gızzz

kızlar kızlar kızlar :) dün nar yedim ve ya sabit kalırım yada + çıkarım diye beklerken 64.7 çıktım şuana kadar gördüğüm en düşük rakam. mezuniyet baloma 49 günüm kaldı o zaana kadar 7 günde 1 kg den hesaplasam bile 7 kg yapıyor kii benim hedefe ulaşmama 6 kilom var eh 1 haftasınıda regl dönemine çıktım sayın ay ben birmutlu oldumki sormayın

bu arada eskiden tanıdığım hatta 1 hafta kadar bir birliktelik yaşadığım bir arkadaşımı gördüm o dönemlerde isveçte yüksek lisans yapıyordu çocuk benim için geri dönmüş görünce çok şaşırdım :) benim mübarekle ayrı olduğumuz dönemde gittiğim dil kursunda tanışmıştık :) onla görüşüryoruz ara ara :) ama henüz tıkırdanma yok :) bakalım ne olacak :)

maşallah kuzuşum yaa wuuuu yeni heyecanlar kapını çalmaya başlamış bilee :)))

7 günde bir kilo inşallah olur... bırakmazsak olur bence...

bende bu gün daha fazla çıkarım diyodum ama çıkmadım bu günde 65.4 tüm çok mutlu olduum gene görünce... çok şükür Allah ım.....

slm kızlar
görüşmeyeli nasılsınız,
ben bu günlerde çok fena yiyyorum,
regl dönemim bitmek üzere ama karnım şiş şuaralar.hala 1,5 gk fazlam var
gitmedi şişlik
yoksa kilomu olarak kalacak:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…