- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.061
Kızlar selam, birşey sorucamm size ya fırsat sitelerini gezinirken gördüm dedim bir ayrıntılı inceleyeyim kavitasyon sizce nasıl yaptırsam faydası olur mu, etrafınızda yaptıran var mı, yaa ben şu bacaklarıma çok taktım sporlada gitmiyor yaaa(( birde ben hep etek, elbise giyiyorum çok kötü duruyorrr
valla betül ben bugün kaçamak yapıverdim regl dönemine sığınarak :S nar yedim bir tane :S
Kız bende düşünmüyorum değil biliyomusun..İyice vereyim şu kiloları ondan sonra doğumdan kalan göbüş için bi gidebilirim.Etrafımda giden biri yok hiç fikrim yok bu yüzden ama ondanda eksik kalmayayım dedim
Günaydın bebişler..
Nihayet aylarca direndikten sonra bende diyeti bozdum diye geldim karşınıza..Beni mızraklayın artık ne yapayım başa gelen çekilir..Çok direndim ama can buda beyaaaaaaaaaaaaaa...
Afiyetle hamiş kardeşe pişirilen kuru dolmalardan hüplettim..Üstünede bi çikolata
Her zaman bittiğinde çok pişman olurdum..İlk defa bu kaçamaktan sonra acınacak haldeydim.Ama çok hakettim ben bunu diye söyleniyordum küçük emrah siluetinde:18::18:
Kızdınız değil miBen şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Acık normal diyetime devam mı edeyim.Yoksa dukana kaldığım yerden mi devam edeyim ne yapayım:26:Bir bilen bana akıl versin
Kız bende düşünmüyorum değil biliyomusun..İyice vereyim şu kiloları ondan sonra doğumdan kalan göbüş için bi gidebilirim.Etrafımda giden biri yok hiç fikrim yok bu yüzden ama ondanda eksik kalmayayım dedim
Günaydın bebişler..
Nihayet aylarca direndikten sonra bende diyeti bozdum diye geldim karşınıza..Beni mızraklayın artık ne yapayım başa gelen çekilir..Çok direndim ama can buda beyaaaaaaaaaaaaaa...
Afiyetle hamiş kardeşe pişirilen kuru dolmalardan hüplettim..Üstünede bi çikolata
Her zaman bittiğinde çok pişman olurdum..İlk defa bu kaçamaktan sonra acınacak haldeydim.Ama çok hakettim ben bunu diye söyleniyordum küçük emrah siluetinde:18::18:
Kızdınız değil miBen şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Acık normal diyetime devam mı edeyim.Yoksa dukana kaldığım yerden mi devam edeyim ne yapayım:26:Bir bilen bana akıl versin
işte bunlar hep bilinaltı fulişim..(tereciye tere mi satıyosun hopiş??)valla bende arada görüyorum öyle eski arkadaşlardan, pek bi mutlu olarak uyanıyorum , bi sevindirik oluyorum falan..gördüğüm zamanlarda hep lise yıllarım..o zamanlar dahamı mutluymuşum ne??neden musmutlu olarak uyanıyorum acaba:26:ben burdayim hopisim ama cok fena gribim cumartesiden beri - mubarekle ayni anda grip olduk :2: dun gece hic uyuyamadim burnum tamamen tikali diye, hic yatamadim bile yani nefes alamadigimdan. sabah 7:30'da uyuyabildim anca. ruyamda da acayip acayip seyler gordumruyamda birine cok fena asik oluyorum istanbul'dayiz geziyoruz hava gunluk guneslik deniz masmavi biz de vapurdayiz el ele falan. ruyadan acayip mutlu ve asik uyandim sonra bi dakka noluyoruz dedim kendi kendime :26: yine totom acik kalmis anlasilan. neyse, bi de bu halde ders calismaya calisiyorum bende haberler bu kadar
Bu arada dün için özür dilerim kızlar..Benim kv hasta olmuşta sabah sürpriz yaptı bana çocuk bakamazmış o halde..Kalakaldım bir anda evde
Birazda bozuldumne yalan söyleyeyim.Bilgisayar fln açasım gelmedi.Genelde evde pek açmak istemiyorum zaten şu benim böcek yüzünden..Atlıyor hemen üstüne
Günaydın bebişler..
ayy hopis sorma yaaa gercekten cok psikopat bi burc bu yengeclersen kendini o şekilde şartlama emoşum..en hassas en kırılgan burçtur zaten yengeçler..içe dönük yaşarlar , sankim hep dolunay onlara..
hem sen nerdesin yaa??off gel artık!!!
Eki Görüntüle 674132
Takimim Gunaydiiiiiiiiiiin burda tatil bugun bitti ve bana pazartesi gibi gelio buguuuun hepiniziveee tek tek
ayy hopis sorma yaaa gercekten cok psikopat bi burc bu yengeclerkapan icine ye bitir kendini yok anam ben istemiom artik yengec olmayi yaaaa biktim valla kimsenin tin dedigi yok kendi kendimi yiyip bitiriom bu kadar da hassas olunmaz kiii
neyse tek umudum dolunay bittiRuhuma kavitasyon yaptircam insanlarla biraraya geldikce sallanio booole vicik vicik bi acayip oldum yaaa ben simsiki olsun istiooom das gibi boooole yaptiran var mi ne dersiniz kizlaaaaaaaar
emoş en çok güvenebileceğin burçda yengeçdir amaa..asla sana kazık atmazlar, dürüstlerdir..dost canlısıdır, ama kolay kolay sana "dostum" demezler..önce güvenlerini kazanmak lazım ki bu da bayağı bir zaman alır..kendine güvenmeside öyle..
spora git emooo..plates yap emoo..bak nasıl taşlaşıcan..ebru şallı yı görmüyomusun bacım, plates yapa yapa kadında yağ diye birşey kalmadı..
Hoppişim kapris çekmek deyince aklıma ne geldiBenim herif diyor ki: Patron ağzına da etse gık demiyorsun niye para veriyor...Buda çocuğuna bakıyor buna da bişey diyemezsin diyor.
Biraz önce eşimin bi akrabası uğradı..Oha 30 kg verdin heralde diyor
Yediğim dolmalardan bahsetmedim
ben çok gıcığım ona yasöyledikleri çok anlamsız geliyo evlerinde bir dünya bakıcı kendilerine ayıracak zamanları çok tabi bizim spora gitmeye vaktimiz yok yawww anca car car konuşuyo
Günaydın bebişler..
heheee gördümki nar yiyebilrmiyim diye sorduğuunu... bişi olmaz ki.... yeşil çayını iç gider o narın canı ne ki... bi tanecik erirr gider...
gitmiş valla gızzz
kızlar kızlar kızlar :) dün nar yedim ve ya sabit kalırım yada + çıkarım diye beklerken 64.7 çıktımşuana kadar gördüğüm en düşük rakam. mezuniyet baloma 49 günüm kaldı o zaana kadar 7 günde 1 kg den hesaplasam bile 7 kg yapıyor kii benim hedefe ulaşmama 6 kilom var eh 1 haftasınıda regl dönemine çıktım sayın ay ben birmutlu oldumki sormayın
bu arada eskiden tanıdığım hatta 1 hafta kadar bir birliktelik yaşadığım bir arkadaşımı gördüm o dönemlerde isveçte yüksek lisans yapıyordu çocuk benim için geri dönmüşgörünce çok şaşırdım :) benim mübarekle ayrı olduğumuz dönemde gittiğim dil kursunda tanışmıştık :) onla görüşüryoruz ara ara :) ama henüz tıkırdanma yok :) bakalım ne olacak :)
kaptan kaptaaaaaaan seni kaptan ettik başımıza sen bizle ilgilenme anca facede yazkınıyom kız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?