Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de bu aralar tartılmaya korkuyorum motivasyonum düşer diye, regl dolayısı ile davul gibiyim ya, yüzüm bile şişti göbüşümde aynı şekilde, yeşil çay içiyorum bol bol, regl bitsede şu şişkinlik inse cumaya kadar

bu gün yemeye son ver o zaman git yürüyüş yap hava mis.... sen nerdesin bilmiyorum ama.... suyunuda iiiiç...... akşamada bool kırmızı biberli yoğurt ye sadece..... birde yatarken formçayı iç..... ciddiyim dene bence....

Ben de aynısını yapıcam bir kaç gün, sporada çok yüklendim dün 1 ayım kaldı zaten bari şu 1 ayı iyi değerlendireyim.

ne kadar güzel anlattın.Ne yapayım ya kimseye yaranamıyosun bu hayatta.Umursamamak en güzeli de onu da başarmak çok zor

Canımsınnnnnn...........Teşekkür ederim büşüm..

:) betüşüm iyisin iyiiii kuzum kaçan kovalanır yasasını bir kez daha teyit ettim sende

yemeye devam edersen kalacak onlar... cısss bırak o elindekileri ve sağlıklı birşeyler ye sebze ye mesela... ve abartma lütfen.. reglden sorna kalmasın kilon.. bol bol su ve yeşil çay iç..

hopiş sen beni facete ekleseneeee bende seni kınıyom... ekledinsende hangisi sensin aaaaaaa....

he yaaa hopiş ekledinmi bizi eklemedinmi hangisisin sen bi kaldımki ortada sorma D: sana hopiş böyle dil çıakrt bize faceten D:

hopişşş benide ekle benide

büşşş yeni heyecanlara yelken açmışsın bebemmm anlayalım

gamze sen nasılsın kuzum betüş azimle dukana devam kutluyorum seni

hilal kuzun nasıl

Hopisiiiiim ben spora donecegim donmesine ama vucudumda cok yag kalmadi zaten benim bahsettigim kavitasyon ruhum icin kiiiiz sen beni anlamadin sanirsambazen size de oluyo mu karekterimden nefret ediorum ben bu yuzden yengec burcu olmaktan biktim anacim ver ver de nereye kadar bu kadar da verici oliunmaz ki hep kendimden gidiyo yaaaaaa isin en kotu yani karsindaki insanlar senin iyi niyetini bi noktadan sonra salaklik oalarak goruyo yaaaaanam orda yeteeeeer istamiom ben YENGEC olmak die avaz avaz bagarmak gelio uuuf neyse dusunmeyim simdi booole negatif negatif derin nefes al emine derin nefes yavas yavas al hizlica birak say icinden 10 a kadar heeeee iste size de booole oluyo mu yoksa ben yedim mi kafayi ulan dukan yapanlar boole mi oluyo yoksa

Son düzenleme:
kizlaaar oglusumla yemege cikiyoruz (moralim bozukya canim yaaa beni keyiflendirmek istedi sanirsam)gelince yazarim neler yidim

büşşş yeni heyecanlara yelken açmışsın bebemmm anlayalım

gamze sen nasılsın kuzum betüş azimle dukana devam kutluyorum seni

hilal kuzun nasıl

valla nagiş ablam yeni heyecan demeyelimde yeni mantıklara diyelim biz ona.. bundan sonra öyle körü körüne bağlanıpta üzmeyeceğim kendimi mantıklı geliyorsa yapacağım birşeyi

kizlaaar oglusumla yemege cikiyoruz (moralim bozukya canim yaaa beni keyiflendirmek istedi sanirsam)gelince yazarim neler yidim

ooooh ana oğul hee.. bak kız birde diyordunki iş başı yapıcak gelicek anasını götürücek yemeğe hayal kuruyordun ne oldu kızzz daha okumadan işini almadan götürüyor senin çocuk seni emoşum sevin sevin.. sıkma canını

hopiş sen beni facete ekleseneeee bende seni kınıyom... ekledinsende hangisi sensin aaaaaaa....
eklemedim ekliyeyim kız..ama benim foto yok orada..zayıflayınca fotoda koyacaktım ama heyhaaat..en iyisi ben size özel albüm yapayım...
:)

he yaaa hopiş ekledinmi bizi eklemedinmi hangisisin sen bi kaldımki ortada sorma D: sana hopiş böyle dil çıakrt bize faceten D:
ekledim ya seniielman alımı hakkında ne diyosun , sen ondan haber ver:26:

:
kız ben senin adını bilmiyom valla..biliyorumda facede görmedim

emoş Allah senin iyiliğini versin..ruha kavitasyon heebende yanlış yazdın sandımdı..ruha kavitasyon olmuyor canımcım, Allah seni öyle yaratmış, öyle gideceksin..artık insanları tanımadınmı emoşum ya, boşver sen onları..gel burada yazışıp duralım..kimseye söylemediklerimi ben burda size yazıyorum..sende yaz dertlerini sıkıntılarını , seni üzen insanları..ya da boşveer gitsin, önemseme..ben artık önemsemiyorum ..

kızlar yulaf kepeğinden kendime kek yapayım dedim..tatlandırıcı, elma, 1 yumurta, süt,tarçın ekledim..azıcıkda buğday kepeği..güzel güzel kabarıp taşdılar..sonra bir baktım sönmüşlerdaha tadına bakmadım, niye söndüler acep??130 derecede pişiriyodum, ondan olabilirmi??

Sıkıntıdan patlamak üzereyimmmmmmmm, işler bitmeyen yoğunluk iyice sıktı beni yaa ( havada çok güzel hiç mii hiç çalışasım yokk, zorla yapyorum işlerii ((

hilal kuzun nasıl

Harika nagişim teşekkür ederim.

Benimde bütün denemelerim aynı oluyor.Hamburger ekmeği dışında..

ekledim ya seniielman alımı hakkında ne diyosun , sen ondan haber ver:26:

kaç kişiyiz toplamda :)

kuzum önce taşar sonra söner normal o :) bendede öyle oluyor

Yoook allah var busracim oglusum beni hep goturur ama benden aldigi paralarla ya da anne sen ver ben sana veririm der ama sooole kendi alin teriyle bileginin gucuyle onun kazandigi parayla goturmesini hesap oderken onun booole kasilmasini falan cok istiyorum insallah rabbim nasip eder gorururum yaaa

ayyyy ben ciksin oole bi alet ilk ben yaptircam booole tas gibi bi ruh istiyom insani duygularimin heppsini alsinlar herkesi hasta ediyim hibiseyden etkilenmeyim hee tam da oole oluyum kiz hopisim Domestos - Kötüyüm ben kötüyüm - YouTube aha da booole oluyum yaaa

firini mi actin kiz iyice pismeden ben haftalik ekmek yapiyom iyi oluyo sorun yok ama zaten coook da kabarmiyo benimki

Sıkıntıdan patlamak üzereyimmmmmmmm, işler bitmeyen yoğunluk iyice sıktı beni yaa ( havada çok güzel hiç mii hiç çalışasım yokk, zorla yapyorum işlerii ((
gamze ben de oyleyim yaaaa hem sikiliyorum hem ofkeleniyorum ayyy patliycam walla allahim sen hayirlisini ver belalardan uzak tut cumlemizi yarabbiiim kiz ben booole olunca korkuyom yaa sikilinca basima bi gelecek mi var ki diyom
[/QUOTE]

kaç kişiyiz toplamda :)

kuzum önce taşar sonra söner normal o :) bendede öyle oluyor
vallahi bilmiyorum kaç kişiyiz.26:du ben bi bakiyim..
firini mi actin kiz iyice pismeden ben haftalik ekmek yapiyom iyi oluyo sorun yok ama zaten coook da kabarmiyo benimki
[/QUOTE]

yok emoşum ya..fırını falan açmadım..bayağı kabardılar kabardılar , sonra taştılar..sonrada baktım sönmüşler..anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…