- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #53.781
oglen ıkı tam sımıt mı yedın yanlış mı okudum???
bır sımıt=4dılım ekmek yani 8dılim mi sabah da bir akşam da ıkı 11dılım mi
dıkkat ettıgımız halde bu ekmek ne buse???ustune nutella mı
Kızlar cekum yazınca aklıma geldi, günlük rutininiz nedir bakım konusunda?
Ben mesela saç hususunda çok dertliyim. Saçlarımı kuaför eli değmeden hiç havalı kullanamıyorum, e kuaföre de her zaman gidemiyorum.Düzleştirici ve maşa desen çok yıpratıyor/kırıyor. Sizler neler yapıyorsunuz?
menumu takdım edeyım...
sabah kepekli tost 1haslanmış yumurta 5zeytın yesılcay
ara sutlu nescafe 1elma
oglen bir kase mercımek bır ton balıgı (yagını suzdum ıyıce) bır bardak salgam bıber tursusu
ara buyuk kase yogurt 10 badem
aksam 1kase mercımek 4kucuk kofte
1sutllu nescafe
yesılcay
sanırım gene ıyi bır menu
çokkkkkkkk pişmanımmmmmoglen ıkı tam sımıt mı yedın yanlış mı okudum???
bır sımıt=4dılım ekmek yani 8dılim mi sabah da bir akşam da ıkı 11dılım mi
dıkkat ettıgımız halde bu ekmek ne buse???ustune nutella mı
selam kızlarr anca gelebildim kusuruma bakmayın
kaç gündür sabah 7 de kalkıyorum 8 buçuk iş başı akşam 8 buçuk gibi de eve geliyodum aradaki zaman diliminde de hep ayaktaydımcanım çıktı iş dolayısıyla umduğumu değil bulduğumu yedim malesef çok kötü oldu bide bugün üstüne regl oldum şiştim, kan şekerim de yerlerde deli gibi tatlı çekiyo canım aburcuburu kaçırdım resmen fenalardayım
çokkkkkkkk pişmanımmmmmama yapıcak bişe yok yarın akşam salatayla geçiştircem sözz
hoşgeldin kaçaközledim valla heeee umarım artıda çıkmassın bu haftaa....
sporda yapsaydın süper olurdu ....ayagını burkmuştun sen nasıl oldun şimdi canım daha iyimisin......selam kızlar ancak gelebildim
bugünkü menüm sabah nescafe 3 ceviz
12 de 2 dilim kızarmış ekmek peynir domates salatalık 2 kupa siyah çay
18 de kıymalı patates bir tabak, salata
yoğurt
2 litre su içtim bugün spor yok
sakın haaaaa bu gün çok dikkat et yarın bildirim var unutma:18:ceza gelir sana sonraayy kesin çıkıcam çok korkuyorumm :18: :18:
sana katılıyoum aç karna daha etkili ve zevkli oluyor spor ....29/10/2013
10:00 yarım dilim kepekli ekmek/ domates salatalık/ 1kk peynir/ 2 tane yeşil zeytin / 2 minnak patatesli sigara böreği
14:30 pizza menü ,(kolam light / patatesin yarısını yedim / tavuku da bitiremedim)
misafirimiz olduğu için ancak 15:30 gibi sporuma gidebildim. aradan 1 saat geçmesine rağmen yok canım spor dediğin boş mideyle oluyor. o sporu yaptım ama nasıl yaptım bir ben biliyorum.
spor
300 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
6 dk eliptik
60*3 dumbıl ile yanları çalıştırma
20*3 kürek
30 dizleri karına çekme
15 göğüs hareketi
benimde takıntım yoktur markalara ama kumaşlara dikkat ederim ..çocuklara özellikle pamuklu kıyafatlar almaya özen gösteririm.kızlar bakımlarınızı cooook beğendim bende kendine o kadar vakit ayiramayanlardanim sanırım saçlarımı yeni kestirdim çok rahatladım yıkıyorum kurutuyorum :) eğer bir yere gideceksem düzlestirici yapıyorum banyodan sonra nemlendirici sürüyorum tüm vücut bende makyajı çok sevenlerdenim ama abartmamaya çalışıyorum güzel giyinirim annemin bir lafı çuval giysen yakışıyor der marka takıntim yoktur begendigim şeyi alır giyerim:))
[SUP]günaydın kzlarrrrrrr mutlu ve bol -li günler dilerim hepinizee[/SUP]
sporda yapsaydın süper olurdu ....ayagını burkmuştun sen nasıl oldun şimdi canım daha iyimisin......
sakın haaaaa bu gün çok dikkat et yarın bildirim var unutma:18:ceza gelir sana sonra
sana katılıyoum aç karna daha etkili ve zevkli oluyor spor ....
benimde takıntım yoktur markalara ama kumaşlara dikkat ederim ..çocuklara özellikle pamuklu kıyafatlar almaya özen gösteririm.
menümü yazayım bugün ki ;
sabah(yada öğle) beyaz peynir, azıcık kahvaltılık sos, 1/2 dilim tam buğday, 1 sigara böreği, 3 zeytin, salatalık, 1 haşlanmış yumurta
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık kıymalı makarna 1 kaşık yoğurt
yine kötü bir liste biliyorum...
menümü yazayım güzeller...
aslında günümde pek memnun degilim malesef kaçamaklarım oldu bugün
sabah ...
salatalık
domates
5 zeytin
1 yumurta
1 tb ekmek
yeşil çay
ara 4 kuru kayısı
yeşil çay
ara malesef 2 simit karşı koyamadımcanımda çok çekti yedim
2 küçük kaşık nutella
akşam ..
kabak yemegi
1 kase yogurt
2 dilim tb ekmek
evet bugun ekmekleri abarttım kabul ediyorum artık ne derseniz haklısıızz suçluyummmm
spor ....50 ip...20 dk yürüyüş..2 mil leslie
su 2.5 lıtre
selam kızlar ancak gelebildim
bugünkü menüm sabah nescafe 3 ceviz
12 de 2 dilim kızarmış ekmek peynir domates salatalık 2 kupa siyah çay
18 de kıymalı patates bir tabak, salata
yoğurt
2 litre su içtim bugün spor yok
29/10/2013
10:00 yarım dilim kepekli ekmek/ domates salatalık/ 1kk peynir/ 2 tane yeşil zeytin / 2 minnak patatesli sigara böreği
14:30 pizza menü ,(kolam light / patatesin yarısını yedim / tavuku da bitiremedim)
misafirimiz olduğu için ancak 15:30 gibi sporuma gidebildim. aradan 1 saat geçmesine rağmen yok canım spor dediğin boş mideyle oluyor. o sporu yaptım ama nasıl yaptım bir ben biliyorum.
spor
300 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
6 dk eliptik
60*3 dumbıl ile yanları çalıştırma
20*3 kürek
30 dizleri karına çekme
15 göğüs hareketi
haklısın canım =) strese kilo vermenin bir numaralı düşmanı. moralimi yüksek tutmak için üzerime düşeni yapıyorum bende.
her gün spor yaptığım için duş alıyorum. fakat bir gün tamamen duş alıyorum. bir gün saçlarımı yıkamadan sadece vucudumu yıkıyorum. bu sıklıkta duş aldığım için sadece saçımı bir defa şampuanlıyorum. düzleştirici kullanmıyorum. saçlarımı kuruturken fırça yardımıyla kurutunca dümdüz düşüyor. ayrıca kuaförüme gittiğimde bir cm kes değil kırıkları hallet diyorum. mandal toka hiç kullanmıyorum, ben saçımı örüyorum evdeyken spora giderken bakımlı derli toplu ayrıca sofistike duruyor.
günlük bakım rutinime gelince sabahları üşendiğim için yüz yıkama jelimi duştayken kullanıyorum. pratik oluyor. bornozumu giyer giymezde yüz ve dudak nemlendiricimide sürüyorum, pratik olsun diye hep.
ayak nemlendiricisi ve peelingi kesin kullanıyorum, benim gibi kilolu insanların ayakları çok çabuk sertleşiyor ve bunu engellemek için peeling özellikle şart maalesef.
makyaja bayılıyorum. zaten makyaj vlogger larını acayip takip ediyorum. onları izleye izleye ürün konusundada makyaj yapmak konusundada bayaa iyiyim.
ve kızlar biliyor musuzunuz, bir defterim var benim. kilo verme düzenimi spor ve yeme rutinimi yazdığım bir defter. bu deftere aynı zamanda hayalimde olan giymek istediğim şeyleri yazıyorum ki kilom müsait hale geldikçe onları alıyorum. hiç bir şey içimde kalsın istemiyorum, galiba beni en çok kilo verme konusunda motive eden bu kilo verdikçe bana yakışan uyan şeyleri alıp giymem.
hiçbirşey :) ben biraz pasaklıyım ya
canım hayran oldum sanaşaka bir yana bakımlı olmak gerçekten önemli, bende saç bakım maskesi ve yüz kremleri kullanıyorum ama onun dışında birşey gerçekten yok...vakit yaratmak lazım ama benim zamanım kendime olunca hiç olmaz..
duzleştıcm var ama kullanmıyorum kuaforde fon cekme yada ordurturum sacımı,dus sonrası sacıma elektrıklenmeyı onler sac kremi surerım,yuzumde makyaj varsa temizlemeden uyumamaya ozen gosterırım,yuzumu kurutmayan aloe veralı sabunla sabah aksam temizlerım snr temizleme jeli ile yıkarım.vaktım varsa snrsında gulsuyuyla sılerım uzerıne nemlendırıcı kullanırım.oglen dısarı cıkarsam unutmazsam gunes kremı surerım.parfumum sabıt degıldır degıştırırım hep gun içinde deodoranttan 4-5defa sıkarım.genel temizliğe herkes gıbı dıkkat ederım,yuzume maske olarak estıkce yaparım yogurt,soda,bal maskeleri...sacima zeytınyağlı bakım uygularım.sıklıkla oje surerım el kremi hep cantamdadır,makyaj yoğun yapmam ama yaparsam ıyı urun kullanırım hafıf yaparım,yatmadan once haftada bır vazelin surer corap gıyıp yatarım yumuşacık olur ayaklarım:))baska ne anlatayım???
kızlar bakımlarınızı cooook beğendim bende kendine o kadar vakit ayiramayanlardanim sanırım saçlarımı yeni kestirdim çok rahatladım yıkıyorum kurutuyorum :) eğer bir yere gideceksem düzlestirici yapıyorum banyodan sonra nemlendirici sürüyorum tüm vücut bende makyajı çok sevenlerdenim ama abartmamaya çalışıyorum güzel giyinirim annemin bir lafı çuval giysen yakışıyor der marka takıntim yoktur begendigim şeyi alır giyerim:))
selam kızlarr anca gelebildim kusuruma bakmayın
kaç gündür sabah 7 de kalkıyorum 8 buçuk iş başı akşam 8 buçuk gibi de eve geliyodum aradaki zaman diliminde de hep ayaktaydımcanım çıktı iş dolayısıyla umduğumu değil bulduğumu yedim malesef çok kötü oldu bide bugün üstüne regl oldum şiştim, kan şekerim de yerlerde deli gibi tatlı çekiyo canım aburcuburu kaçırdım resmen fenalardayım
[SUP]günaydın kzlarrrrrrr mutlu ve bol -li günler dilerim hepinizee[/SUP]
daha iyiyim hala acı var ama bugün ne olurs olsun yürüyücem yarın bildirime katılıyorum degilmi
çok sevindim iyi olmana canımm...evet bildirimini yapmalısın... başladıgın kilonuda yazmayı unutma senin kiln 2 ye bölünecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?