Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arada 4kayısı da cabası!!!!!!

duzleştıcm var ama kullanmıyorum kuaforde fon cekme yada ordurturum sacımı,dus sonrası sacıma elektrıklenmeyı onler sac kremi surerım,yuzumde makyaj varsa temizlemeden uyumamaya ozen gosterırım,yuzumu kurutmayan aloe veralı sabunla sabah aksam temizlerım snr temizleme jeli ile yıkarım.vaktım varsa snrsında gulsuyuyla sılerım uzerıne nemlendırıcı kullanırım.oglen dısarı cıkarsam unutmazsam gunes kremı surerım.parfumum sabıt degıldır degıştırırım hep gun içinde deodoranttan 4-5defa sıkarım.genel temizliğe herkes gıbı dıkkat ederım,yuzume maske olarak estıkce yaparım yogurt,soda,bal maskeleri...sacima zeytınyağlı bakım uygularım.sıklıkla oje surerım el kremi hep cantamdadır,makyaj yoğun yapmam ama yaparsam ıyı urun kullanırım hafıf yaparım,yatmadan once haftada bır vazelin surer corap gıyıp yatarım yumuşacık olur ayaklarım:))baska ne anlatayım???

komşuya ugradım tutkular cıkolatalar cerezler havada ucuştu bır bardak bıtkı cayı ıçip kalktım,karnım zıl calıyorrrrr

kahvenın yanında bır ıncır bır kuru kayısı vardı unutmuşum yazmayı((

selam kızlarr anca gelebildim kusuruma bakmayın
kaç gündür sabah 7 de kalkıyorum 8 buçuk iş başı akşam 8 buçuk gibi de eve geliyodum aradaki zaman diliminde de hep ayaktaydım canım çıktı iş dolayısıyla umduğumu değil bulduğumu yedim malesef çok kötü oldu bide bugün üstüne regl oldum şiştim, kan şekerim de yerlerde deli gibi tatlı çekiyo canım aburcuburu kaçırdım resmen fenalardayım

çokkkkkkkk pişmanımmmmm ama yapıcak bişe yok yarın akşam salatayla geçiştircem sözz

hoşgeldin kaçak özledim valla heeee umarım artıda çıkmassın bu haftaa....

selam kızlar ancak gelebildim
bugünkü menüm sabah nescafe 3 ceviz
12 de 2 dilim kızarmış ekmek peynir domates salatalık 2 kupa siyah çay
18 de kıymalı patates bir tabak, salata
yoğurt
2 litre su içtim bugün spor yok

çokkkkkkkk pişmanımmmmm ama yapıcak bişe yok yarın akşam salatayla geçiştircem sözz

hoşgeldin kaçak özledim valla heeee umarım artıda çıkmassın bu haftaa....

ayy kesin çıkıcam çok korkuyorumm :18: :18:

29/10/2013

10:00 yarım dilim kepekli ekmek/ domates salatalık/ 1kk peynir/ 2 tane yeşil zeytin / 2 minnak patatesli sigara böreği

14:30 pizza menü ,(kolam light / patatesin yarısını yedim / tavuku da bitiremedim)

misafirimiz olduğu için ancak 15:30 gibi sporuma gidebildim. aradan 1 saat geçmesine rağmen yok canım spor dediğin boş mideyle oluyor. o sporu yaptım ama nasıl yaptım bir ben biliyorum.

spor
300 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
6 dk eliptik
60*3 dumbıl ile yanları çalıştırma
20*3 kürek
30 dizleri karına çekme
15 göğüs hareketi

kızlar bakımlarınızı cooook beğendim bende kendine o kadar vakit ayiramayanlardanim sanırım saçlarımı yeni kestirdim çok rahatladım yıkıyorum kurutuyorum :) eğer bir yere gideceksem düzlestirici yapıyorum banyodan sonra nemlendirici sürüyorum tüm vücut bende makyajı çok sevenlerdenim ama abartmamaya çalışıyorum güzel giyinirim annemin bir lafı çuval giysen yakışıyor der marka takıntim yoktur begendigim şeyi alır giyerim:))

[SUP]günaydın kzlarrrrrrr mutlu ve bol -li günler dilerim hepinizee[/SUP]

sporda yapsaydın süper olurdu ....ayagını burkmuştun sen nasıl oldun şimdi canım daha iyimisin......
ayy kesin çıkıcam çok korkuyorumm :18: :18:
sakın haaaaa bu gün çok dikkat et yarın bildirim var unutma:18:ceza gelir sana sonra
sana katılıyoum aç karna daha etkili ve zevkli oluyor spor ....
benimde takıntım yoktur markalara ama kumaşlara dikkat ederim ..çocuklara özellikle pamuklu kıyafatlar almaya özen gösteririm.

daha iyiyim hala acı var ama bugün ne olurs olsun yürüyücem yarın bildirime katılıyorum degilmi

Ben çok da kötü bulmadım. :)

Kaçamaklar biraz fazla olmuş.

Beğendim. :)

Ben de hayatta dolu mideyle spor yapamıyorum. :s

hiçbirşey :) ben biraz pasaklıyım ya

Bakım her ne şekilde olursa olsun, insana kendini iyi hissettiriyor. Bakımlı olduğum zamanlar daha bir mutlu ve özgüvenli oluyorum. Güzel giyinmek/yakışanı giyinmek de bizi güzel ve bakımlı gösteren başka bir unsur.Ben şimdi çok da istediğim gibi kendine her zaman vakit ayıran biri değilim ama artık ayırmam lazım. :)

Hoşgeldin canım an itibariyle kendini tekrar düzene sokmaya başlasan iyi edersin!

[SUP]günaydın kzlarrrrrrr mutlu ve bol -li günler dilerim hepinizee[/SUP]

Günaydınnnlaaarrrrrrr :)

daha iyiyim hala acı var ama bugün ne olurs olsun yürüyücem yarın bildirime katılıyorum degilmi

çok sevindim iyi olmana canımm...evet bildirimini yapmalısın... başladıgın kilonuda yazmayı unutma senin kiln 2 ye bölünecek çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…