- Konu Sahibi Handandandan
-
- #53.801
selam kızlarr anca gelebildim kusuruma bakmayın
kaç gündür sabah 7 de kalkıyorum 8 buçuk iş başı akşam 8 buçuk gibi de eve geliyodum aradaki zaman diliminde de hep ayaktaydımcanım çıktı iş dolayısıyla umduğumu değil bulduğumu yedim malesef çok kötü oldu bide bugün üstüne regl oldum şiştim, kan şekerim de yerlerde deli gibi tatlı çekiyo canım aburcuburu kaçırdım resmen fenalardayım
Ben çok da kötü bulmadım.
:s
[SUP]günaydın kzlarrrrrrr mutlu ve bol -li günler dilerim hepinizee[/SUP]
daha iyiyim hala acı var ama bugün ne olurs olsun yürüyücem yarın bildirime katılıyorum degilmi
canım tarçınlı süt yada yoğurt ye aralada şeker krizlerin biterben bi markanın elmalı tarçınlı diet bisküvisinden 2 tane yiyordum oda iyiydi.. şimdi yok artık tatlı krizleri çok şükür
canım benim fazla kilo olmadığı için bu şekilde kilo veremiyorum ki zaten çok zor veriyordum...burda bu kadar az kilo fazlasıyla bu kadar zaman sürünen bi ben varım...yani benim için bu listeler çok kötü... ve kilo almışım bu hafta maalesef.. yarına sabitte çıkmaya çalışıcam 1 günde ne yapılabilirse bakalım..
Günaydın kızlar
1,5 gündür evdeydim evdede internet olmadığı için maalesef şimdi girebiliyorum.Evdeyken daha çok yiyorum maalesef(((
Sabah ki menüm
Yarım domates
Yarım salatalık
yumurta
Şimdi yemekten geldim kızlar
1 kase yıgurtla müsli yedim
1 kase yayla çorbası
1 elma
canım dikkat et bu hafta kimse artı çıkmamalıGünaydın kızlar
1,5 gündür evdeydim evdede internet olmadığı için maalesef şimdi girebiliyorum.Evdeyken daha çok yiyorum maalesef(((
Sabah ki menüm
Yarım domates
Yarım salatalık
yumurta
canım dikkat et bu hafta kimse artı çıkmamalıbolbol spor yap .......
canım dikkat et bu hafta kimse artı çıkmamalıbolbol spor yap .......
şu an ki duruma göre artı çıkmayacağım ama bari 1 kg ekside çıkayım diye dua etmelerdeyim =) takım olarak bu hafta daha iyi olacağız bence. belki dereceyede gireriz =)
evet kızlar sizlere bişey sormak istiyorum .......
ben bikaç defa form zayıflatıcı çaydan içiyorum .....fakat sorun şuki her içtigimde içimde bişey bırakmıyor hopppppp dogru lavaboyabundan şikayetçimiyim diye sorarsanız tabikide hayır
ama öyle olunca çok aç hissediyorum kendimi her ne görüyorsam canım çekiyo dünde malesef karşı koyamadım ve yemiştim...
şimdi sizce çaya devam edimmi yoksa bırakimmi fikirlerinizi bekliyorummm.............
Büyük geçmiş olsun
Umarım kilo vermişimdir. Kendimi tutup tartılmadım çok heycanlıyım
Kullandığın form çayının içeriğini yazabilir misin buse abla? Ona göre yorum yapacağım.
menümü yazayım..
sabah...salatalık domates
2 yumurta 2 dilim ekmek tam bugday
yeşil çay
ara..
2 kayısı 1 elma
form çay
akşam ... sözümde durdumsalata ve 2 kaşık kabak yedim yanında 1 kase yogurtla yarından çok umutluyumm
evet kızlar sizlere bişey sormak istiyorum .......
ben bikaç defa form zayıflatıcı çaydan içiyorum .....fakat sorun şuki her içtigimde içimde bişey bırakmıyor hopppppp dogru lavaboyabundan şikayetçimiyim diye sorarsanız tabikide hayır
ama öyle olunca çok aç hissediyorum kendimi her ne görüyorsam canım çekiyo dünde malesef karşı koyamadım ve yemiştim...
şimdi sizce çaya devam edimmi yoksa bırakimmi fikirlerinizi bekliyorummm.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?