Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım lipton form plus kayısılı çay

Aslında,içeriğini sormuştum cancağızım.Az çok bitkilere ilgisi olan biri olarak, bağırsak problemi çekmediğin müddetçe içmeni önermiyorum. Çünkü bu tür bitki çayları, özellikle içeriğinde sinemaki filan varsa bağırsak tembelliğine yol açıyor. Haftada bir içersen sorun teşkil etmez belki; ama her gün içersen, çayı bıraktığın an wc'ye çıkamayacak duruma gelirsin(kabızlık). Nacizane tavsiyem; içindekiler kısmını okuyup sinemaki filan yoksa sınırlı bir şekilde (mesela 2 günde bir), ama sinameki varsa sadece kabızlık problemin olduğunda içmen.

Kızlaarrr az yemişsinizzz yarına hazırlık galibaaaa D :)

Bu arada,

Yeşil çay,beyaz çay, mate,rezene gibi bitki çayları içmeni öneririm buse abla. Bunları her gün içsen, çok faydasını görürsün. :) Özellikle bergamutlu yeşil çay favorimdir. :)

saat 8 ıtıbarıyle dukkanı kapatıyorummmm😉
menumu ıftıharla sunuyorummm
sabah kepekli tost bıldırcın yumurtası 10badem yesılcay
ara kucuk elma mandalin turk kahvesı
oglen kucuk porsıyon patatesli et yemegı 1ayran
ara bır kase yogurt yesılcay
aksam bir kucucuk kofte 1kucuk parca kemıksık tavuk 1haslanmış patates salata
sutlu nescafe

herkes yarına ıyı hazırlanış aferınnnn herkese ancak kim birinci olacak bakalım bakalım
sabah gorecegız 60li rakamları gormeyı ozledımmm ıki-uc hafta kaldı zaten
tahmin yurutelim mi kac olmuşuzdur ben 73,4 tum 73 ten kesın kurtulmuşumdur,kim var yarışa???yarın ıcın ıddıalaşım ne dersınız

su imzamdaki kız ne uyusuk yaaa milim milim ilerliyor alamadı su cıcegı bir turlü😀burada ne yıyecegını yazma duygusu ınsanı kısıtlıyor gercektennn

ben birinci olamayacağım birinci sen olabilirsinnn bence seni gidi gidiii

bence ilk 3;

1-2. Cekum veya Servey
3. İlkay

bu arada kısa sort altına cotton corap gıymek istıyorumm

güzel kombin yapılırsa,gayet hoş oluyor (y)

Son düzenleme:

kutusu bende yok tatlımya ondan adını yazdım sana ..arkadaştan 5 tane almıştım etkili olursa alırım diye ....deneme amaçlı yanii evet haklısın bagırsak sorunu oldugunda içmem daha dogru :26:teşekkkürler cevabın için

Kızlaarrr az yemişsinizzz yarına hazırlık galibaaaa D :)
aynen yarın içinn
güzelll...
görelim bakalım kim olacak bende 7 li rakamları bir görsemm
şimdiden bırıncılıgımı tebrık mı etseniz
diyosunnnn
kızlar kızmıyorsunuz degıl mi muhabbet olsun dıye oyle yazıyorummmm

ben şahsen kızmıyorum dahada hırslanıyorum valla yarası olan gocuna bilirr

bende kesin 94 ten kurtuldum 93 leri gördüm ama hangi kısmını gördüm bakalım =)))

ben birinci olamayacağım birinci sen olabilirsinnn bence seni gidi gidiii

bence ilk 3;

1-2. Cekum veya Servey
3. İlkay

güzel kombin yapılırsa,gayet hoş oluyor (y)

ya canım ben yarım ile bir kilo arası verdim bu hafta; eminim çok daha güzellerini verebilenler olmuştur. ben sıramı savayım bence =)

hımmm evet canım haklısın sen bu sebeptenmi bitki çayı içmiyorsun ama çogu doktorlar öneriyor bitki çaylarını:26:

kızlar yarın mesaj sayısını yazmmmayı unutmayın oldumu yazmayanlar hiç mesaj yazmamış olarak kabul edilecek ............

görelim bakalım kim olacak bende 7 li rakamları bir görsemm

ben şahsen kızmıyorum dahada hırslanıyorum valla yarası olan gocuna bilirr

yaaa ben de 7'li lere gelmek istiyorum bir an öncee :26:

hımmm evet canım haklısın sen bu sebeptenmi bitki çayı içmiyorsun ama çogu doktorlar öneriyor bitki çaylarını:26:

açıkçası ben hiç bir bitkinin kg verdirdiğine inanmıyorum. verdirir elbette bi kaç gr sadece. mesela ne diyorlar yeşilçay içersen vucudun %5 daha fazla yağ yakar. 1 kg verdiğimde 50 gr ı sadece yeşil çay sayesinde olacak yani. ayrıca hangimiz 1 kg verdiğimizde hepsi yağgdan oluyor ki? olmuyor. yani o 50 gr bile değil. of aman o 50 gr için hiç bir yerimi kaldıramam ben. belli bir süre sonra tembelleştirecek bağırsaklarım içinde çay falan içemem. zaten uyuşuk bi insanım, bu hayatta bir çok şeyi yapmaya eriniyorum. fazla enerjimi sıcak suyu ve sallama poşeti bardaka koymakla harcayamam =)))

dr lar istediğini önersinler. ama hepsi kilo verdirmek için tahlil yaptırmıyorlar mı. hepimizin bedeni farklı tepki vermiyor mu bu meretlere. besin toleransım yok belkim benim ona.

canım sana benim diyen çaydan daha garanti bir şey söyleyeyim. sıcak su hepsinden dahada mucize valla. zaten araştırırsan farkedeceksin ki japonlar mesela 40ından sonra oda sıcaklığındaki suyu bile içmeyi terketmeye başlıyorlar. yani soğuk su için vucut daha fazla enerji harcıyorda daha çabuk kilo veriliyorda vs.. bunlarda doğru değil. sıcak su bağırsaklarıda yumuşatıryor, üstelik tembelleştirmeden, ayrıca çokta sağlıklı bir uygulama. üstelik kaynar olmasına da gerek yok. ılıktan hafif sıcak olsun yetiyor.

aslında bu form çay bahane oldu bana konuşmaya. ben kendi beslenmemde her hangi bir diyet yada form ürün yada çay kullanmayı reddediyorum. hiç kullanmadım, kullanmayacağımda.

sıcak su bacım sen sıcak su iç.

öpüldün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…