- Konu Sahibi Handandandan
-
- #53.821
canım lipton form plus kayısılı çay
menümü yazayım..
sabah...salatalık domates
2 yumurta 2 dilim ekmek tam bugday
yeşil çay
ara..
2 kayısı 1 elma
form çay
akşam ... sözümde durdumsalata ve 2 kaşık kabak yedim yanında 1 kase yogurtla yarından çok umutluyumm
bende bugünkü menümü yazayım
şekersiz nescafe
kahvaltı peynir 5 zeytin domates maydonoz tere 2 dilim ekmek
maydonozlu limonlu form çayı
öğlen 1 kase bamya, yogurt yarım dilim ekmek
ikindi 2 kupa çay yarım ıspanaklı börek
akşama yemedim 1 maden suyu
2,5 litre su 20 dk eliptik 40 dk yürüyüş
Aslında,içeriğini sormuştum cancağızım.Az çok bitkilere ilgisi olan biri olarak, bağırsak problemi çekmediğin müddetçe içmeni önermiyorum. Çünkü bu tür bitki çayları, özellikle içeriğinde sinemaki filan varsa bağırsak tembelliğine yol açıyor. Haftada bir içersen sorun teşkil etmez belki; ama her gün içersen, çayı bıraktığın an wc'ye çıkamayacak duruma gelirsin(kabızlık). Nacizane tavsiyem; içindekiler kısmını okuyup sinemaki filan yoksa sınırlı bir şekilde (mesela 2 günde bir), ama sinameki varsa sadece kabızlık problemin olduğunda içmen.
Kızlaarrr az yemişsinizzz yarına hazırlık galibaaaaD :)
herkes yarına ıyı hazırlanış aferınnnn herkese ancak kim birinci olacak bakalım bakalım
sabah gorecegız 60li rakamları gormeyı ozledımmm ıki-uc hafta kaldı zaten
tahmin yurutelim mi kac olmuşuzdur ben 73,4 tum 73 ten kesın kurtulmuşumdur,kim var yarışa???yarın ıcın ıddıalaşım ne dersınız
bu arada kısa sort altına cotton corap gıymek istıyorumm
ben birinci olamayacağımbirinci sen olabilirsinnn bence seni gidi gidiii
bence ilk 3;
1-2. Cekum veya Servey
3. İlkay
güzel kombin yapılırsa,gayet hoş oluyor (y)
Aslında,içeriğini sormuştum cancağızım.Az çok bitkilere ilgisi olan biri olarak, bağırsak problemi çekmediğin müddetçe içmeni önermiyorum. Çünkü bu tür bitki çayları, özellikle içeriğinde sinemaki filan varsa bağırsak tembelliğine yol açıyor. Haftada bir içersen sorun teşkil etmez belki; ama her gün içersen, çayı bıraktığın an wc'ye çıkamayacak duruma gelirsin(kabızlık). Nacizane tavsiyem; içindekiler kısmını okuyup sinemaki filan yoksa sınırlı bir şekilde (mesela 2 günde bir), ama sinameki varsa sadece kabızlık problemin olduğunda içmen.
aynen yarın içinnKızlaarrr az yemişsinizzz yarına hazırlık galibaaaaD :)
güzelll...saat 8 ıtıbarıyle dukkanı kapatıyorummmm😉
menumu ıftıharla sunuyorummm
sabah kepekli tost bıldırcın yumurtası 10badem yesılcay
ara kucuk elma mandalin turk kahvesı
oglen kucuk porsıyon patatesli et yemegı 1ayran
ara bır kase yogurt yesılcay
aksam bir kucucuk kofte 1kucuk parca kemıksık tavuk 1haslanmış patates salata
sutlu nescafe
görelim bakalım kim olacakherkes yarına ıyı hazırlanış aferınnnn herkese ancak kim birinci olacak bakalım bakalım
tahmin yurutelim mi kac olmuşuzdur ben 73,4 tum 73 ten kesın kurtulmuşumdur,kim var yarışa???yarın ıcın ıddıalaşım ne dersınız
diyosunnnnşimdiden bırıncılıgımı tebrık mı etseniz
kızlar kızmıyorsunuz degıl mi muhabbet olsun dıye oyle yazıyorummmm
herkes yarına ıyı hazırlanış aferınnnn herkese ancak kim birinci olacak bakalım bakalım
ben birinci olamayacağımbirinci sen olabilirsinnn bence seni gidi gidiii
bence ilk 3;
1-2. Cekum veya Servey
3. İlkay
güzel kombin yapılırsa,gayet hoş oluyor (y)
hımmm evet canım haklısın sen bu sebeptenmi bitki çayı içmiyorsun ama çogu doktorlar öneriyor bitki çaylarını:26:canım bağırsaklarının çalışması bir çok şeye işaret aslında.
1. çayı kullanmanda muhtemelen daha ilk haftalarındasın ve hemen bünyen bağırsakların aracılığıyla tepki veriyor.
2. ya çok ama çok posalı besinler yiyorsun.
3. ya da gerçekten yiyorsun ki bünyen dışarı atacak besin buluyor =)))
zamanla bünyenin böyle tepki vermeyeceği kesin, bir süre sonra böyle bir şey olmayacak. ben senin yerinde olsam kabızlık çektiğim dönemde kullanırım sadece ki tembellik olmasın diye. her ne kadar bitki doğal desekte oluyor çünkü. sonra bu tür şeyleri bıraktığımızda daha kötü oluyor, çünkü ittirici güç ortadan kalkıyor. bundan dolayı ben su harici sıvı almıyorum (evet çay kahve ve türevleri de dahil buna, çok nadir light kola yada ayran içiyorum ama nadir).
ayrıca canım miden boşalmıyor ki sadece bağırsakların boşalıyor. bence kendini aç hissetmen tamamen psikolojik. çünkü insan vücudu yediğini 3 gün sonra vücuttan atarmış.
istersen kutuyu bitir hem sanada detoks gibi birşey olur, içinde ki kötülüklerden kurtulursun. yok olmaz kilo alırım bu beslenmeyle diyorsan bırak gitsin =)
görelim bakalım kim olacakbende 7 li rakamları bir görsemm
ben şahsen kızmıyorum dahada hırslanıyorum valla yarası olan gocuna bilirr
bende kesin 94 ten kurtuldum 93 leri gördüm ama hangi kısmını gördüm bakalım =)))
ya canım ben yarım ile bir kilo arası verdim bu hafta; eminim çok daha güzellerini verebilenler olmuştur. ben sıramı savayım bence =)
kızlar kızmıyorsunuz degıl mi muhabbet olsun dıye oyle yazıyorummmm
hımmm evet canım haklısın sen bu sebeptenmi bitki çayı içmiyorsun ama çogu doktorlar öneriyor bitki çaylarını:26:
sen böyle yazdıkça ben çok pis gaza geliyorum,iyi oluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?