Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsunnnnn!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kahvaltı günün en özel ve en güzel öğünüdür bana göre. Ailece yapılan kahvaltıları da bir başka severim. :)

aaa öyle miymiş. anladım canım.bilgi için teşekkürler :)

ıyı duşun iyi olsun vercem de verırsın mutlaka

Tabi ya,düşünce gücü!

Kızlar cekum yazınca aklıma geldi, günlük rutininiz nedir bakım konusunda?

Ben mesela saç hususunda çok dertliyim. Saçlarımı kuaför eli değmeden hiç havalı kullanamıyorum, e kuaföre de her zaman gidemiyorum.Düzleştirici ve maşa desen çok yıpratıyor/kırıyor. Sizler neler yapıyorsunuz?

ıyı duşun iyi olsun vercem de verırsın mutlaka

haklısın canım =) strese kilo vermenin bir numaralı düşmanı. moralimi yüksek tutmak için üzerime düşeni yapıyorum bende.

her gün spor yaptığım için duş alıyorum. fakat bir gün tamamen duş alıyorum. bir gün saçlarımı yıkamadan sadece vucudumu yıkıyorum. bu sıklıkta duş aldığım için sadece saçımı bir defa şampuanlıyorum. düzleştirici kullanmıyorum. saçlarımı kuruturken fırça yardımıyla kurutunca dümdüz düşüyor. ayrıca kuaförüme gittiğimde bir cm kes değil kırıkları hallet diyorum. mandal toka hiç kullanmıyorum, ben saçımı örüyorum evdeyken spora giderken bakımlı derli toplu ayrıca sofistike duruyor.

günlük bakım rutinime gelince sabahları üşendiğim için yüz yıkama jelimi duştayken kullanıyorum. pratik oluyor. bornozumu giyer giymezde yüz ve dudak nemlendiricimide sürüyorum, pratik olsun diye hep.

ayak nemlendiricisi ve peelingi kesin kullanıyorum, benim gibi kilolu insanların ayakları çok çabuk sertleşiyor ve bunu engellemek için peeling özellikle şart maalesef.

makyaja bayılıyorum. zaten makyaj vlogger larını acayip takip ediyorum. onları izleye izleye ürün konusundada makyaj yapmak konusundada bayaa iyiyim.

ve kızlar biliyor musuzunuz, bir defterim var benim. kilo verme düzenimi spor ve yeme rutinimi yazdığım bir defter. bu deftere aynı zamanda hayalimde olan giymek istediğim şeyleri yazıyorum ki kilom müsait hale geldikçe onları alıyorum. hiç bir şey içimde kalsın istemiyorum, galiba beni en çok kilo verme konusunda motive eden bu kilo verdikçe bana yakışan uyan şeyleri alıp giymem.

hiçbirşey :) ben biraz pasaklıyım ya

canım hayran oldum sana şaka bir yana bakımlı olmak gerçekten önemli, bende saç bakım maskesi ve yüz kremleri kullanıyorum ama onun dışında birşey gerçekten yok...vakit yaratmak lazım ama benim zamanım kendime olunca hiç olmaz..

menümü yazayım bugün ki ;

sabah(yada öğle) beyaz peynir, azıcık kahvaltılık sos, 1/2 dilim tam buğday, 1 sigara böreği, 3 zeytin, salatalık, 1 haşlanmış yumurta

ara 2 kuru kayısı

akşam 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık kıymalı makarna 1 kaşık yoğurt

yine kötü bir liste biliyorum...

|͇̿c͇̿¤̿ ͇̿| ne mutlu türküm diyene |͇̿c͇̿¤̿ ͇̿|

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar

menumu takdım edeyım...
sabah kepekli tost 1haslanmış yumurta 5zeytın yesılcay
ara sutlu nescafe 1elma
oglen bir kase mercımek bır ton balıgı (yagını suzdum ıyıce) bır bardak salgam bıber tursusu
ara buyuk kase yogurt 10 badem
aksam 1kase mercımek 4kucuk kofte
1sutllu nescafe
yesılcay
sanırım gene ıyi bır menu

kendime iyi sık bır esıfman alcam ama 10kilo verınce 2beden küçülcem o zaman alayım hem odul olur ocakta alayım

arkadaslar 5000kusur sayfa olmuş ne zaman sıfırlanıyor sıfırlanınca nerden takip etcez???

bugun tatıldı ancak temizlik yaptım cok yoruldum yahuuuu
persembeyı ıple cekiyorum...

kızlarrrr dolapta arkadasın almanyadan getırdıgı cıkolata var ıcı badem dolu ancak bir ay oldu elimi surmedım ınsanoglu kendını terbıye edebılıyormuşresmen bagımlısıydım o koca kutuyu bır kerede yerdım sıze nasıl tatlı yedıgımı anlatsam tıksınırsınız,mesela gunde 2magnum yada bır koca kutu dondurma yada bır ıkı kutu cıkolata sayayım mı daha ama artık yokkkkkk

güzel menü kek yemesen daha iyi olacakmış ama akşam yememekle dengelemişsin
zor olanı başarmışsın tatlı yememekle ....güzel gidiyorsun ..
pilav yerine yogurt olsaydı daha iyi olurdu gibi ..genel olarak beyendimm
ama bu kadar çabamıza degiyor degilmı ... herkesin böyle beyenerek bakması dahada motive edici oh kıskananlar çatlasınn
börek dışında güzellllll..........
guzeller leslie 2yı yaptım supermişşl cok begendım mumkun oldugunca yapsak cok faydası olurrr
bende devam edicem artık çok güzel gerçekten...
bende günlük duş alıyorum duştan çıktıktan sonra saççlarım dalgalı oldugu için kremleyip açık bırakıyorum bakım yapmyorum ama pekte cansız degil saçlaırm .....makyajda dışarı çıkarsam yapıyorum ...
gayet güzel bence yogurtu arttırmalısın

arkadaslar 5000kusur sayfa olmuş ne zaman sıfırlanıyor sıfırlanınca nerden takip etcez???
sayfalar sıfırlanmıyor tatlımm yani ben öyle biliyorumm
bugun tatıldı ancak temizlik yaptım cok yoruldum yahuuuu
persembeyı ıple cekiyorum...
eline saglık canım bende merakımdan bugun tartıldım sonuç

bravoooooooooooooo

menümü yazayım güzeller...

aslında günümde pek memnun degilim malesef kaçamaklarım oldu bugün

sabah ...
salatalık
domates
5 zeytin
1 yumurta
1 tb ekmek
yeşil çay
ara 4 kuru kayısı
yeşil çay

ara malesef 2 simit karşı koyamadım canımda çok çekti yedim
2 küçük kaşık nutella

akşam ..
kabak yemegi
1 kase yogurt
2 dilim tb ekmek

evet bugun ekmekleri abarttım kabul ediyorum artık ne derseniz haklısıızz suçluyummmm
spor ....50 ip...20 dk yürüyüş..2 mil leslie

su 2.5 lıtre

Son düzenleme:
son sayımları çift çift yapmışım düzeltiyorum :) iyi geceler kızlar yarn görüşürüz daha spor yapıcam öpüldünüz

[SUP]şimdi 50 mekik çektim kızlar yani bu hafta birincilik bende kaptırmıcam kimseye [/SUP]
aslında ceza kestim kendime senmisin okadar simitleri yiyen diyeee[SUP]
[/SUP]

oglen ıkı tam sımıt mı yedın yanlış mı okudum???
bır sımıt=4dılım ekmek yani 8dılim mi sabah da bir akşam da ıkı 11dılım mi
dıkkat ettıgımız halde bu ekmek ne buse???ustune nutella mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…