Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi yemekten geldim kızlar

Kimseler yok bakıyorum

Yarım tabak mercimek çorbası

3-4 papates kızartması

3-4 kaşık salata

bebişmi düşünüyorsun tatlım.allah hayırlı evlat versin sen 1 yıla kadar 60 bile olursun sana düşen kilonu korumakk ...
benimde pantolonlar ha bire kayıyor etrafa bakıyorum kimse yoksa çekiştiriyorum
yenide almak istemyorum malum daha verilecek 20 kg varrr

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr aşure ayı geldiiiii... nerelere gidiimmm kendimi nerelerden atiiiimmmmmmmmmmmmmm :2: :2:

nbr merilicim nasıl gidiyor tatlı krizlerin tutuyormu...

ahh ablaammm ölüyorum ölüyorummm sen ne diyosunn... yiyip yiyip kusasım var

benim de o çookk giymek istediğim dar kalıp 38 beden (hatta ben onun 36 olduğuna inanıyorum) kırmızı ve su yeşili pantolonlarım vardıya haniiiiii artık çook rahat giriyorum onların içinee :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben tahmin ettim aşura ayına girdik merili krizleri girecek diye ama yemek yok sakın şunun şurasında cezanım bitmesine 3 gü kaldı tut kendini

annem pazara gidiyomuş. dedim kesin aşurelik malzeme alır.. acıklı gözlerle yapcakmısın diye sordum yapcam dedi yapmasanda olur aslında falan dedim ama yok yok sonra başıma ekşiyosun dedi yapacak şimdi :S bi keresinde yapmicam üşeniyorum demişti ağlamıştım yapsın diye ondan korktu sanırım

buse ablaaaaaaaaa birazcık tatlı yesem onun karşılığında da 1 saat kardio pilates yapsam olur muuuuuuu

kızlarrr nasılsınızzz, merilicim canım kıyamam sana yaaa busecim azıcık yiyversin bari bak sporumuda yaparım diyorr buradan anlaşılıyorki ben iyiki kaptan falan değilim

buse ablaaaaaaaaa birazcık tatlı yesem onun karşılığında da 1 saat kardio pilates yapsam olur muuuuuuu
az sabret be canm annene söyle cuma günü yapsın zaten kilo vermişsen hak edeceksin sen o tatlıyı
kızlarrr nasılsınızzz, merilicim canım kıyamam sana yaaa busecim azıcık yiyversin bari bak sporumuda yaparım diyorr buradan anlaşılıyorki ben iyiki kaptan falan değilim
canım normal şartlarda yediginde sporla dengeleye bilir ama cezalı oo
kızlarrr motivasyona çok ihtiyacım varrrrr
hayırdır canım niye motivasyonun düşmüş..
kızlarrr nerelerdesiniz yaaaaa
ben burdayım

menümm
sabah..
1 domates
2 dlim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara yeşil çay
1 elma
akşam..
tavuklu türlü
1 bardak ayran
ara..
yeşil çay
1 portakal
su.. 3 litre olmuştur
spor yapamadım bugun yorgundum yarın artık fazla yaparımm..

buyrun benım ilkaycımmmm bana seslendıgını duydum motıvasyon dedın sanki burdayımmmm
evett nasıl yardımcı olabilirim sızeee

menumu yazayım hemennn
sabah kepekli tost yesılcay
ara sekersız turk kahvesı cikolata(kup seker boyunda)
oglen fırında bır but yarım patates bır kasık bulgur pilavı,yarım kase yada bir kepçe asure😔
ara elma 5fındık bır kase yogurt
aksam 1haslanmış yumurta 1bardak ayran marul
sutlu nescafe
yesılcay
menuyu detaylı yazdıgm cok gıbı gorunmesın sıze
dunden dolayı bugun nerdeyse aksam yemegı yemedım
sızce?????:26:

sekerparem neye borclusun bu motıvenı
supersın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…