- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.501
aynen hayatım 75falandım artık zor gecersın beniiayyy yerım kendimi ben cok azımlı gordum kendimi
kahve ıcıyorum ohhhhh super bu kahve yaaa keske tanışıyor olsak hepiniz bana gelseydınız şimdi ne keyıfli olurduuu
hatta bır daha bırakırsan dondugunde 65 bulacan sen bilirsin istersen bı gıt
yerınde olsam bu hafta bildirimde beni mors ederdımmömm
gaza getırıyorum elleerımle yenılcem benımki de işş
neyse stubborn cum boşver sen beni 73de guzel bır rakammmm 1ay daha bole dolaşabilirsin
bu arada herkesın hedefıne baktım hep yuvarlak rakamlar sonu ya 5ya 0 ben ne ılgıncım oyle 63dite sacma hedef mi olur :26:ya 60 de ya 65 de degıl mi ama laf benim ki yılbasına kadar 60 desem ulaşlabilir bir hedef olmaz ve strese gırerım 65dıyeyım hem de ulaşabilcem dıye gaza gelirim sonra koruma doneminde 60 olmaya calışırım evettttt en mantıklısı bu cizelgemi de degıstırdım artık 10 dan gerıye sayıyorum ya simdi 7 dıyorum ooooo cok iyi oldu yaaaa
basarcam biliyorummmmm
yılbasından sonra da oglumun dogum gunu 1mart dogum gununde 58-60 olma hedefı koyacagım
yasasınnnnnnnn
aynı şehırde olsak buluşursuk birlikte kahve içmeye giderdık ayyy sıkır sıkır gıyınırdıkkkk cok keyıfli olurduuuuuuu kaptanımmm organizasyon talep edıyorummmm
herkes ilini yazabilir mi
kızlar çok güldürdünüz beni sagolun bencede yarışmak çok iyi bende yarışayım dedim düşündüm zayıfliycamm izinli cekum ortalarda yok buseyle yarışmaktan korktum napsam ki...
canım araştırdım biraz şu herkesi zayıflatan kadın varya şeyda çoşkun onun diyeti bende de işie yarıyor sanırım bu diyete göre hergün tartılacaksın diyor dünden bugüne 800 gr gitmiş bugünde protein günüydü mesela yarında alkali günü ve mutlaka 1 saat yürüyüş varhadi bakalım inşallah bu hafta ekside çıkarsın...porsiyonlarını küçültmen ve spora başlaman iyii olmuş
ama sen bişey yememişsin ..ne diyeti bu canım...
ne güzel bir uygulama ben şimdiden kendime ekmek hamur unlu gıdalar sıfır şeker ve az tııuzlu bir yaşam diliyorumcanım herkes kendi cezasını söyleyip bir hafta uygulamaya koyuyor...mesela ekstradan spor, tatlı yasagı ve akşam salata ve yogurt dışında bişey yememek gibi yüzde 0.75 altı kalanlar ceza alıyorlarr..bu bizim iyiligimiz için tabi
kaçamak günüymüş ses yok ama bu günün telafisi kaç güne mal olacak arkadaşımcanlarım suan gundeyım bugun ızın kacamak gunumdeyım allahtann
sabah dommatesli lor 4halka sucuklu yumurta 1 su bardagı sut
ara sutlu nescafe
oglen yok
ara 1 musmula mandalin
ikindi 2parca pıde mercımek 1bardak ayran
aksam gunde bır sarma 1/4 tatlı bir parca kuru pasta
turk kahvesıı
sabah ki ekmek çok olmuş doğrusu zamanlaman ve menün süper süper 5 de yemeği bitirmekte altın kuralmış televizyonda duymuştumselam kızlarr menüm :)
sabah - öğlen 11:00 da
fırınlanmış - 3 dilim ekmek üzerine yumurta peynir maydanoz domates vs karışımı + 4 zeytin
akşam 17:00
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık sebzeli pilav
salata
şuan aşırı acıktım ama tutuyorum kendimiii
maşallahan itibariyle 40 dk pilatesimi de yapmış bulunmaktayımm :)
inşallah canım akşam patates köfte çok gibi zaten bugün başlıyacakmışsın başarılarson olarak menümüde yazayım
sabah peynirli tost nescafe
öğle bezelye salatası yoğurtlu ekmek 2 kupa çay
aaksam fırında patates 3 köfte ayva hoşafi 3 kaşık
yemek sonrası çayı
1.5 litre su yarım saat yürüyüş
yarından itibaren evdeki eliptik yapmaya başlıycam ve daha dikkat edicem menülerime en az 1 kilo vermeliyim haftaya hedefim 89.5 göbek atmaya az kaldı:))
çok üzücüdür herhalde ömrümde hiç o kilolara gelmedim ama şu 10-15 kilo fazlam bile hareketimi nefesimi kısıtlıyor kimse bırakmasın diyete devamguzeller bır arkadas daha vardı kı 100kilonun uzerınde kesın gormenız lazım ayyyyy yakısmıyor gercekten herkes garıp bakuyor kendı hıç hos degıl ayrıca yuzu nasıl guzel allah gunah yazmasın dedıkodu degıl gorunenı soluyom ama gercekten kötu bişey kilo dusunsene 30 un uzerınde fazla kilosu var kucagında surekli ıkı cocuk tasıyarak yasıyor kac defa gaza getırıp dıyete baslattım ama veremıyor yemeyı sevıyorum dıyor sevmeyen var mı dersınız esının yanında koskocaman duruyor hastaluklar baslar merdıven zor cıkıyorr yazık bunyemıze verelim kurtulalım bakımlı hos olmanın dısında saglık onemlı lutfen kimse bırakmasın
çok güzel bir kahvaltı tebriklerben de sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
3 zeytin
yarım haşlanmış yumurta
yarım domates
1 çorba kaşığı lor peyniri
ile kahvaltımı tamamladım.
ben de katılıyım kızlar yarışastubborn bırakmak yok unuttun mu yarış vardı aramızda bu hafta var mısın arkadasım bak yenıyorum senıııııı
yapabılırsın unutma
benide alın aranıza lütfen............varım şekerim
yarışımız nasıl en çok bu hafta kim verecek şeklinde dimi.
sanırım kilolarımız eşit değil çünkü değil mi.
ben 73.4 üm.
en çok eren ani kazanan diğerine ceza verir ne dersin
bugünlük menümüde yazıyım bugün protein günüydü yarın da alkali günü yapacağım
dün 800gr vermişim bakalım yarın vermiş olabilecekmiyim meraktayım
sabah
4 yumurta beyazıyla mantarlı omlet
öğlen
biraz lıght süt
hindi salam
akşam saat 4 e kadar 3 tane tarçınlı yeşil çay
akşam
bir yk et
avuç içi kadar balık buğlama
3.5 lt su
2 saat temizlik yaptım 20 dak dışarda yürüdüm
yatmadan şu leslieyi yapacağım
yapınca yazarım buraya yatmadan da uğramış olurum yorgunluktan bayılmazsam tabi
afiyet olsun güzel menübugünkü menüm
sabah peynirli omlet domates salatalık 1 dilim emek
öğlen yarim etli pide ayran
akşam greyfurt yoğurt
2.5 litre su, yeşilçay, nescafe
15 dakika bisiklet 15 dakika ayakta eliptik kızlar bu eliptik çok yoruyor yaaa
evet canım o kişi yarını bekliyorum bende aceba kaç gr daha vermişimcanım çok güzel bir günde 800 gr... suyuda çok güzel içmişsin menünde güzel kesin verirsin bence bahsettiğin şeyda gülben ergeni zayıflatan kişimi
malesefki o duyguyu bende iyi bilenlerdenim insanın dşarıya bile çıkas gelmiyor malesef bakışlar hep üzerinde hissediyosun yada gerçektende bakıyolarguzeller bır arkadas daha vardı kı 100kilonun uzerınde kesın gormenız lazım ayyyyy yakısmıyor gercekten herkes garıp bakuyor kendı hıç hos degıl ayrıca yuzu nasıl guzel allah gunah yazmasın dedıkodu degıl gorunenı soluyom ama gercekten kötu bişey kilo dusunsene 30 un uzerınde fazla kilosu var kucagında surekli ıkı cocuk tasıyarak yasıyor kac defa gaza getırıp dıyete baslattım ama veremıyor yemeyı sevıyorum dıyor sevmeyen var mı dersınız esının yanında koskocaman duruyor hastaluklar baslar merdıven zor cıkıyorr yazık bunyemıze verelim kurtulalım bakımlı hos olmanın dısında saglık onemlı lutfen kimse bırakmasın
evet işte böyle yap her kaçamagın oldugunda kendini cezalandır ..çok işe yarıyacak göreceksin..sabah menum bugun bıraz kaçamak yaptım patetes kızartması yedım ammmmaaaaaaa 40 dk yurudum ev işi yaptım şimdıde cocuklarla gezöeye cıkıyorum yuruyecegız gelıncede basen hareklerımı yapacam ınnşşşşş
2 dılım kepeklı ekmek bıraz kızartma peynır zeytın ve cay su bır lıter oldu
merabaalr kızlar dün gün derken e akşam da misafirim avrdı baya çizmeyi aşarak bugün başladım
yüzüm kara çıkmaz inşallah .
artık istikrarlı olma zamanı
yoksa ben harekete geçmezsem gitmez.
vericem ve inşallah 38 beden olucam.
3 ay
geri sayım başladı benim için
işte bu be bakılcaksa acıyan gözlerle degil övgü dolu gözlerle bakılsın irademizin ne kadar güçlü oldugunu herkese gösterelimmyok canım kesinlikle yanlış anlamadım kendimize en büyük kötülüğü yine kendimiz yapiyoruz ama zararın neresinden dönersek kârdır çok şükür şimdiye kadar öyle bir durumda düşmedim bundan sonrada bakış olacaksa oda hayret ifadesi olan bakış olacak şuna bak nasıl zayıflamış bakışı :))
hatta bır daha bırakırsan dondugunde 65 bulacan sen bilirsin istersen bı gıt
yerınde olsam bu hafta bildirimde beni mors ederdımmömm
gaza getırıyorum elleerımle yenılcem benımki de işş
neyse stubborn cum boşver sen beni 73de guzel bır rakammmm 1ay daha bole dolaşabilirsin
tabiki hayatım bence sorun yok isimlerimizi bile yazalım isteyen olursa tabiki...aynı şehırde olsak buluşursuk birlikte kahve içmeye giderdık ayyy sıkır sıkır gıyınırdıkkkk cok keyıfli olurduuuuuuu kaptanımmm organizasyon talep edıyorummmm
herkes ilini yazabilir mi
aman da aman benden korkanlarda varmışkızlar çok güldürdünüz beni sagolun bencede yarışmak çok iyi bende yarışayım dedim düşündüm zayıfliycamm izinli cekum ortalarda yok buseyle yarışmaktan korktum napsam ki...
canım araştırdım biraz şu herkesi zayıflatan kadın varya şeyda çoşkun onun diyeti bende de işie yarıyor sanırım bu diyete göre hergün tartılacaksın diyor dünden bugüne 800 gr gitmiş bugünde protein günüydü mesela yarında alkali günü ve mutlaka 1 saat yürüyüş var
kaptanım 65.1 ile başladım diyete eğer iyi bir sonuç çıkarsa cumaya listeye girebilir miyim?
yoksa 2 hafta deneme süresi zorunlu mu?
doğrusu bu bana pek saçma geldi şu açıdan diyorum 2 hafta sonra kilo vermemiz ilk başladığımız günlerdeki gibi olmayacak kilo azaldıkça haftaya giden kilo da azalma gösterecek nasıl olacak
ne güzel bir uygulama ben şimdiden kendime ekmek hamur unlu gıdalar sıfır şeker ve az tııuzlu bir yaşam diliyorum
kaçamak günüymüş ses yok ama bu günün telafisi kaç güne mal olacak arkadaşım
sabah ki ekmek çok olmuş doğrusu zamanlaman ve menün süper süper 5 de yemeği bitirmekte altın kuralmış televizyonda duymuştum
maşallah
inşallah canım akşam patates köfte çok gibi zaten bugün başlıyacakmışsın başarılar
çok üzücüdür herhalde ömrümde hiç o kilolara gelmedim ama şu 10-15 kilo fazlam bile hareketimi nefesimi kısıtlıyor kimse bırakmasın diyete devam
çok güzel bir kahvaltı tebrikler
ben de katılıyım kızlar yarışa
benide alın aranıza lütfen............
inşalllah güzel güüzel kilolar verirsin bu diyetle...bugünlük menümüde yazıyım bugün protein günüydü yarın da alkali günü yapacağım
dün 800gr vermişim bakalım yarın vermiş olabilecekmiyim meraktayım
sabah
4 yumurta beyazıyla mantarlı omlet
öğlen
biraz lıght süt
hindi salam
akşam saat 4 e kadar 3 tane tarçınlı yeşil çay
akşam
bir yk et
avuç içi kadar balık buğlama
3.5 lt su
2 saat temizlik yaptım 20 dak dışarda yürüdüm
yatmadan şu leslieyi yapacağım
yapınca yazarım buraya yatmadan da uğramış olurum yorgunluktan bayılmazsam tabi
güzel menü .. eliptik bende denedim 3 dakika zor yaptım kalbim küt küt attı çok yoruyor insanı..bugünkü menüm
sabah peynirli omlet domates salatalık 1 dilim emek
öğlen yarim etli pide ayran
akşam greyfurt yoğurt
2.5 litre su, yeşilçay, nescafe
15 dakika bisiklet 15 dakika ayakta eliptik kızlar bu eliptik çok yoruyor yaaa
tebrik ederimmevet kızlar 68 dak y
ağ yakıcı eğzersizimide yaPtım yatacağım herkese iyi geceler
ne sınavı sen okulunu bitirmemişmiydi yaa:26:yoksa benmi unuttum...bebekler bugün dışardaydım gelemedim hiç.. menümü yaziim hemen
sabah 08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
azcık peynir
azcık reçel
öğlen + akşam 15:00
bi tabak hamsi + salata
2 dilim tb ekmeği
diceksinizki neden bu kadar ara, sabah sınava gittim öğlen eve gelince arkadaşlar dışarı davet edince hızlıca duş alıp hazırlanmam gerekti annem o sırada balığı pişirdi vs.. anca 3ü buldu iştee :)
kızlar yine 3. olmuşuzTEBRİK EDİYORUM HEPİNİZİbetülcüm sende bireyselde 3. olmuşsun tebrikler canım
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün aksama kadar herşey yolundaydı ancak akşam ders çalıştım o yüzden saçmaladım ya o yüzden menuyu yazmıyorummm
stubborn dun cok kötüydüm resmen atak yapabilirsin
neyse geçmiş artık haftaiçi toplarımmmm
afiyet olsun saat 3 çok erken değil mi acıkmadın mıbebekler bugün dışardaydım gelemedim hiç.. menümü yaziim hemen
sabah 08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
azcık peynir
azcık reçel
öğlen + akşam 15:00
bi tabak hamsi + salata
2 dilim tb ekmeği
diceksinizki neden bu kadar ara, sabah sınava gittim öğlen eve gelince arkadaşlar dışarı davet edince hızlıca duş alıp hazırlanmam gerekti annem o sırada balığı pişirdi vs.. anca 3ü buldu iştee :)
inşallah bu diyetle veririm kilolarımıgünaydınlar musmutlu haftalar dilerim kızlar ...ben yokken ne muhabbetler dönmüş ne muhabbetler giremedim kusuruma bakmayın..malum hata sonu.
malesefki o duyguyu bende iyi bilenlerdenim insanın dşarıya bile çıkas gelmiyor malesef bakışlar hep üzerinde hissediyosun yada gerçektende bakıyolar
evet işte böyle yap her kaçamagın oldugunda kendini cezalandır ..çok işe yarıyacak göreceksin..
işte bu be bakılcaksa acıyan gözlerle degil övgü dolu gözlerle bakılsın irademizin ne kadar güçlü oldugunu herkese gösterelimm
yıkıldım gülmekten allah iyiligini versin serveycim..
tabiki hayatım bence sorun yok isimlerimizi bile yazalım isteyen olursa tabiki...
aman da aman benden korkanlarda varmışilkaycm yarışalım dahada gaza geliriz korkma benden
betülle senin kilolar aynı onunla yarışa bilirsin oda kabul ederse...
canımsın yarışmacıların süreklililigine bakıyoruz ondan bu deneme süresi.. diyelimki ilk hafta listeye aldık ama yarışmacı tkıma ugramıyor araki bulasın ..listeye giren yarışmacı 3 hafta arka arkaya bildirim yapmayınca diskalifiye oluyor yani buda takımın yüzdesini etkilicek ..çünkü listede olan kişi sayısına bölnüyor verilen kilolarımız ..sen yine her hafta bildirimini yap burdan kopma ilk başladıgın kilo ele alınıyor çünkü
inşalllah güzel güüzel kilolar verirsin bu diyetle...
simit harici gayet güzel olmuş kaptandünki menüm
sabah ..2 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
1 bardak şekersiz çay
ara ..1 yeşil elma
ara..1 simit 1 bardak ayran
akşam ..tavuk haşlama
salata
1 bardak ayran
yarım portakal
yeşil çay
dışaarda oldugum için çok acıktım ..yoksa o simidi yemezdimde neyse olan oldu ..ama okadar çok yürüdümki simitten eser kalmamıştır diye düşünüyorumm
başarılar dmilerim ben de üniversteye başladım ama hala çalışamıyorum ne olacak bilmiyorumkızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün aksama kadar herşey yolundaydı ancak akşam ders çalıştım o yüzden saçmaladım ya o yüzden menuyu yazmıyorummm
stubborn dun cok kötüydüm resmen atak yapabilirsin
neyse geçmiş artık haftaiçi toplarımmmm
senin de derslerinde başarılar dilerim canımBende ders çalışıyorum 30 kasımda sınavım var.Hasta olunca derste çalışılmıyor ama insan bir şekilde zorluyor.Ben sınav zamanı yaklaşınca yemek konusunda deliriyorum sınır tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?