- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.521
kızlar kahvaltımı yaptım ama listedeki gibi yapmadım
1 yeşil elma
3 minicik salatalık
biraz maydonos
limon katı meyva sıkacağında sıkılıp içiliyordu ben de doğradım yedim posası gidiyor en azından bağırsaklarım çalışır dedim zaten kabızlık çekiyorum
iyi sporlar canım sana misafirlikte yemeği fazla kaçırmaıkı dılım kepekli ekmek peynır zeytın ve yumurta olusan kahvaltımı yaptım cocukları okula gönderdı gezmeye gıdıyorum ama cok uzak bır yer yuruyeyerek gıdecem ınşşşşş yuruyüş yapacam dıye spor ayakkabıdan başka gıyemez oldum valllaşimdilik bukadar gıdecek bu kılolarrrrrrr
ewet canım ekmek yemiyorum daha doğrusu diyet neyse onu uygulamaya çalışıyorumcanım çok güzel vermişsin maşallah hiç ekmek yemiyorsun sanırım ben maalesef çıkartamadım daha unlu mamulleri
ne sınavı sen okulunu bitirmemişmiydi yaa:26:yoksa benmi unuttum...
dünki menüm
sabah ..2 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
1 bardak şekersiz çay
ara ..1 yeşil elma
ara..1 simit 1 bardak ayran
akşam ..tavuk haşlama
salata
1 bardak ayran
yarım portakal
yeşil çay
dışaarda oldugum için çok acıktım ..yoksa o simidi yemezdimde neyse olan oldu ..ama okadar çok yürüdümki simitten eser kalmamıştır diye düşünüyorumm
Kızlar sabah kahvaltı yapmadım
Şimdi şekersiz çay içiyorum
afiyet olsun saat 3 çok erken değil mi acıkmadın mı
anladım canım aslında mantıklı yaptığın şeyalese girdim ablacım yüksek lisans için
simiti öğlen öğünü yerine yemişsin ablacım, yemesen metabolizman uyurdu yemen daha iyi olmuş hem diyetisyenler de bir öğün yerine yemek mantıklı diyodu çünkü kalorisi yaklaşık 300 falan, e yemek yesen 400 falan alıyosun zaten o yüzden mantıklı. Ayrıca yanında ayran içtiğin için daha da iyi olmuş ben beğendim menünü
canım bence uyanır uyanmaz bişey ye ki metabolizman çalışmaya başlasın. çünkü gece bazal metabolizmaya geçtiğimiz için uyandığımızda metabolizmamızı da uyandırmamız gerekiyomuş. O yüzden diyetisyenler illa sabah kahvaltısı yapın hatta erken yapın diyolar :)
acıkmadım canım.. Aslında yemeğimi 5 en geç 6 da yiyorum zaten bizim evin düzeni de bu ama eğer ağır bişey yemek zorundaysam daha erkene çekmeye gayret ediyorum. Mesela bugün dışarı çıkcam ve dışarda ağır bişey yemek zorunda kalcam kesin o yüzden 3 yada daha erken yemeye gayret etcem :) böyle böyle dengelemeye çalışıyorum. çookk acıkırsam gece bi bardak tarçınlı süt içiyorum yada yoğurt diyorum :)
bu arada sabah aç karnına 63.8 çıktım yani dünden bugüne 500 gr daha gitmiş
toplam 1300 gr 2 günde
evt ama 2 hafta sonunda ikiye bölünecek verdigin kilo çünkü 2 hafta önceki kilonla giriyorsun listeyeinşallah bu diyetle veririm kilolarımı
ilk başlangıç kiloyu kabul oluyorsa tamam canım o zaman
ben 2 haftaya çok fazla kilo vereceğim rekortmrn olmayın kaptan
canım listeni bizimle paylaşma imkanın varmı :26:kızlar kahvaltımı yaptım ama listedeki gibi yapmadım
1 yeşil elma
3 minicik salatalık
biraz maydonos
limon katı meyva sıkacağında sıkılıp içiliyordu ben de doğradım yedim posası gidiyor en azından bağırsaklarım çalışır dedim zaten kabızlık çekiyorum
aynen ya gidecek ya gidecekıkı dılım kepekli ekmek peynır zeytın ve yumurta olusan kahvaltımı yaptım cocukları okula gönderdı gezmeye gıdıyorum ama cok uzak bır yer yuruyeyerek gıdecem ınşşşşş yuruyüş yapacam dıye spor ayakkabıdan başka gıyemez oldum valllaşimdilik bukadar gıdecek bu kılolarrrrrrr
ben hiç duymadım bakınayım hemencecikkızlar shred diye bir spor buldum kadınlar kulübünden indirdim daha başlamadım nasıl bişey çok inceltiyormuş resimleri falan var yapanınız var mı
Öğlen ki menüm fakat kızlar miğdem çok kötü şuan acıyı fazla kaçırdım galiba
1 porsiyon kuzu şiş
1 kase tavuk çorbası
bol acı biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?