- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.541
bende dün akşamm azıttım çok yedim ya gözüm döndü bir andaheyyy pazar gününü çok kötü bitirdim o yüzden menumu yazamadım bile
bugün umarım öyle bitmez 4 günde toparlamaya çalışacağım.
canım şeyda coşkun 6 günlük diyet yazarsan nete çıkacaktırBen neyi kaçırdım acaba 2 günde çok güzel kilo vermişsin diyet yapıyorsun galiba ama ne banada sırrını verirmisin
afiyet olsun gayet güzel olmuşÖğlen ki menüm fakat kızlar miğdem çok kötü şuan acıyı fazla kaçırdım galiba
1 porsiyon kuzu şiş
1 kase tavuk çorbası
bol acı biber
canım arkadaşa da yazdım şeyda coşkun 6 günlük diyet ben 3. günü akşam cozutmama rağmen devam edeceğimevt ama 2 hafta sonunda ikiye bölünecek verdigin kilo çünkü 2 hafta önceki kilonla giriyorsun listeye
canım listeni bizimle paylaşma imkanın varmı :26:
aynen ya gidecek ya gidecek
ben hiç duymadım bakınayım hemencecik
afiyet olsun canım acı biber metebolizmayı hızlandırıyormuş tavsiyem yavaş yavaş başla...mideni rahatsız etmeden
afiyet olsun busecimbugün ne yedim
sabah..2 dilim t ekmek
biraz peynir
maydanoz
biber
domates
açık çay
ara..1 mandalina
yeşil çay
akşam.. 2 dilim t ekmek
biraz patetes fırında
tavuk
2 bardak ayran..
afiyet olsun akşam salata yoğurt çok güzel olmuşbende menümü yazayım
sabah yoğurt karışımı (tekrar deneyeyim dedim)peynir zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay
yesilçay
öglen iki çatal kek bir mercimekli börek bir bardak çay bir kupa limonlu sıcak su
akşam yogurt karışımı 1 greyfurt birazda yağsız salata yedim(cezam için)
ara kayısılı form çayı(kabızlığı önlemek için)
3 liştre su 15 dk eliptik
afiyet olsun canım güzel menümenumu yazayım guzeller
sabah 3cevız 1musmula 3bardak yesılcay
ara 1elma
oglen 3kofte 2kasık pıyaz salata ayran
ara bir kase yogurt
aksam tavuk corbası 2biber dolması ayran
sutlu nescafe
amin hepimizegunduz asure ve kemalpasa ıkram edıldı zor olsa da gerı cevırdım merılı duy sesımı duyyy kahrettım kaderıme sısman oldugumaallahım bana yıyıp de kilo almayan sansı ver dedımmm:26:
günaydın canımgünaydın güzellerrrrr
iyi bir gün olsunnnnn başaracağız unutmayınnnn
çok geçmiş olsun stubborn cum önemli değil üzülme haftaya da yenebilirim seni dert etme sennnnnn
kızlar çok moralim bozuldu 90.9 geldim bugün neyi yanlış yapıyorum ben yaaa eskisinden az yiyorum çok su içiyorum kürler uyguluyorum acaba fark varmı diye bir çıktım evet çok fark olmuş(napcam yaaa yol gösterinnnn
günaydın güzellerrrrr
iyi bir gün olsunnnnn başaracağız unutmayınnnn
çok geçmiş olsun stubborn cum önemli değil üzülme haftaya da yenebilirim seni dert etme sennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?