Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haftasonlarım da haftaiçi gıbı gecse eminim her hafta bur kilonun uzerınde verırım ama nerdeeer
bır gun demiştık ama kacamaklar bıtmiyorrt
pofff yaaas
haftasonuna ragmen su ana kadar vermedıgım hafta olmadı neyse ki

var yaaa stubborn haftasonum kotuydu yarışı almak için saba 1-0 avantaj verdım ona gor cumaya kdr be yaparsam artık bu gafta gerı sayarken 6,5 demek ıstıyorummm

gece ders calışmam gerek suan midem kazınıyor hıc ekmek yemedım bugun artıda cıkmasam barııııı yaaa yarına bır kuru fasulye yapmışım yeme de yanında yay beklerımm hepinizi (yemeyıp yanında yatacagız guzeller ona göre )

gunduz asure ve kemalpasa ıkram edıldı zor olsa da gerı cevırdım merılı duy sesımı duyyy kahrettım kaderıme sısman oldugumaallahım bana yıyıp de kilo almayan sansı ver dedımmm:26:

bugun bir dr arkadas sen napyn ya bayagı kilo verdın sen dedı cok farkettı dedı tatlı yemiyorum dedım baska yaptıgım bişey yok dedım super olmuş dedı 5daha gıdınce supsuper olacak uyumalıyım dun aksama kdr superfı sma aksam sacmaladımmm
cok da yorgunum fıstıklar

bukadar sanssizlik.okur.oyke kituyumki.bogazim yaniyo haksiLkuk.tam seni yenecekken hasta oldum ya. spora dadanacakken kolumu kipurdatacak halimvyok.bidecustune disim kirildi.sizliyo.yine sanackaptirdim galiba haftayi

öylen gezmede ıkı dılım börek yarımtas aşure akşam bır kase mercımek corbası yeşıl cay ve suuu
meyve elma ve mandalına yedım suan benımde açlık krızım tuttuu uyamalıyımmmm

menüm :)

sabah 11:00 bir kase sütlü yulaf ezmesi ve special k karışımı

öğlen 15:30
ekmek arası tavuk tantuni + ayran azcıkda patates kızartması :S

akşam 2 az şekerli türk kahvesi
birazda çikolata yedim :18:

4 saat alışveriş merkezinde gezdim
gece 1 saat de pilates yaptım

günaydın güzellerrrrr
iyi bir gün olsunnnnn başaracağız unutmayınnnn
çok geçmiş olsun stubborn cum önemli değil üzülme haftaya da yenebilirim seni dert etme sennnnnn

Günaydın Kızlar

Akşam kaçamak yaptım.Kaynanam bumbar göndermiş.İçi pirinçle yapılan birşey maalesef.Yerken büyük zevkle bitince büyük bir vicdanla sofradan kalktım.Sonra yeşil çey içtim 2 bardak.

kızlar dün akşam çok yedim ya diyeti bozdum ama devam edeceğim bu diyete
benimki açlık değil zaten göz açlığı o kadar sağlıklı beslendim gün boyu markette gördüğüm 1 şey tüm gün kafamda döndü durdu saçma sapan kokusu geldi burnuma ve 8 e doğru akşam markete gidip aldım ve cozuttum bunu nasıl yenecem nasıl öğrenecem aceba ama yılmak yok diyete devam edeceğim çünkü başka çarem yok
heyyy pazar gününü çok kötü bitirdim o yüzden menumu yazamadım bile
bugün umarım öyle bitmez 4 günde toparlamaya çalışacağım.
bende dün akşamm azıttım çok yedim ya gözüm döndü bir anda

Ben neyi kaçırdım acaba 2 günde çok güzel kilo vermişsin diyet yapıyorsun galiba ama ne banada sırrını verirmisin
canım şeyda coşkun 6 günlük diyet yazarsan nete çıkacaktır

Öğlen ki menüm fakat kızlar miğdem çok kötü şuan acıyı fazla kaçırdım galiba

1 porsiyon kuzu şiş

1 kase tavuk çorbası

bol acı biber
afiyet olsun gayet güzel olmuş

canım arkadaşa da yazdım şeyda coşkun 6 günlük diyet ben 3. günü akşam cozutmama rağmen devam edeceğim

bugün ne yedim
sabah..2 dilim t ekmek
biraz peynir
maydanoz
biber
domates
açık çay
ara..1 mandalina
yeşil çay
akşam.. 2 dilim t ekmek
biraz patetes fırında
tavuk
2 bardak ayran..

afiyet olsun busecim

afiyet olsun akşam salata yoğurt çok güzel olmuş

menumu yazayım guzeller
sabah 3cevız 1musmula 3bardak yesılcay
ara 1elma
oglen 3kofte 2kasık pıyaz salata ayran
ara bir kase yogurt
aksam tavuk corbası 2biber dolması ayran
sutlu nescafe
afiyet olsun canım güzel menü

gunduz asure ve kemalpasa ıkram edıldı zor olsa da gerı cevırdım merılı duy sesımı duyyy kahrettım kaderıme sısman oldugumaallahım bana yıyıp de kilo almayan sansı ver dedımmm:26:
amin hepimize

günaydın güzellerrrrr
çok geçmiş olsun stubborn cum önemli değil üzülme haftaya da yenebilirim seni dert etme sennnnnn
günaydın canım

kızlar çok moralim bozuldu 90.9 geldim bugün neyi yanlış yapıyorum ben yaaa eskisinden az yiyorum çok su içiyorum kürler uyguluyorum acaba fark varmı diye bir çıktım evet çok fark olmuş(napcam yaaa yol gösterinnnn

Hemen moralini bozma vucudun su tutmuştur belki.Yeşil çay iç maydonoz suyu olabilir.Dönem dönem benimde oluyor sakın salma kendini
emin ol 1-2 güne tartının ibresi aşağıya inecek

Menümü paylaşıyım

Sabah kahvaltı yapmadım.Sabahtan beri yeşil çay içiyorum.Kilo vermem gerektiğini bu sabah daha çok anladım.Oturunca göbeğim kat kat oldu eşimin bir bakışı vardı.Tek kelime etmedi ama bu bana yetti doğrusu.

Öğlen menüm

1 porsiyon kanat

1 kase mercimek çorbası

1 küçük kase enginar ve bürüksel lahanası

naber kızlar.
öyle hastayımki anlatamam
tam herşeye sıfırdan başlayayım derken olana bak.
sabırsızlıkal iyileşmeyi beklliyorum ama buarada da cozutmuyorum

dünkü menümü ayzayım önce ben:

sabah:
1 simitten kaşarlı tost ve muzlu süt

öğle
tavuklu mevsim salata
şekersiz limonata

akşam:
hamsi tava
maydonaz
az ekmek

biraz ususmlı çubuk

bugünkü menüm:

sabah
1 simitten kaşarlı tost
muzlu süt

ar: 1 oralet

ara. 2 adt diyet bisküvi meyveli

öğle:
3 adet hindi slam
1 kibrit kutusu peynir
1dilim ekmek

ara: 3 adet susamlı çubuk

akşam:
ciğer yapıcam
yanından az turşu ve yoğurt olur muhtemelen

bolca da meyve yemeliyimmmm

günaydın güzellerrrrr

sağol canım
bu hafta adamakılı olamadı maalesef
çünkü sğorda yok
en azından biraz vermiş olayım
ama haftaya alıcam anahtarını haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…