- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.561
Menümü paylaşıyım
Sabah kahvaltı yapmadım.Sabahtan beri yeşil çay içiyorum.Kilo vermem gerektiğini bu sabah daha çok anladım.Oturunca göbeğim kat kat oldu eşimin bir bakışı vardı.Tek kelime etmedi ama bu bana yetti doğrusu.
Öğlen menüm
1 porsiyon kanat
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase enginar ve bürüksel lahanası
gene mi kimse yok tek başıma konuşuyorummm
kızlar bugun gıttıgım fırmamda bir bayan sordu dedı ki yuzunuz uzamış sanki eskıden yuvarlak topluydu yuzunuz dedı ay dede gıbıydım demi dedımyok yuzunuz kendiniz küçülmüşünuz dedı abartmıyorlar mı yavvvv yaklasık 5kilo farkedılır mı o kdr yaaa millet abartıyor muu
acıktımmmmmmm tatlı bişeyler ıstıyorummmmmmm
Hemen moralini bozma vucudun su tutmuştur belki.Yeşil çay iç maydonoz suyu olabilir.Dönem dönem benimde oluyor sakın salma kendini
emin ol 1-2 güne tartının ibresi aşağıya inecek
ilkaycım moralini bozma arkadasım bence hergun tartılma cunku wc ye gıtmemek reglnın yaklaşması su oranı hepsı etkıler her cuma sabshı tartıl yeterli bence bırakırsan daha kotuye gıdersın anlık mutluluk yasayıp totalde mutsuz olursun olcem aclıktan ama yok haftasonu sapıtıyom dıye ceza bana yemek yok dusun haftaıcı 4gunle verıyom haftasonu da olsa super olur ama uörumda degıl cunku artık eskısı gıbı tatlıya baglı degılım nadır yıyorum yersem dengelıyorum herkesten guzel donuşler var bır bes daha verınce rahatlıyacagım sen de oyle yap dınle benı stubborn sen dınleme snr yenersın benı
naber kızlar.
öyle hastayımki anlatamam
tam herşeye sıfırdan başlayayım derken olana bak.
sabırsızlıkal iyileşmeyi beklliyorum ama buarada da cozutmuyorum
gene mi kimse yok tek başıma konuşuyorummm
kızlar bugun gıttıgım fırmamda bir bayan sordu dedı ki yuzunuz uzamış sanki eskıden yuvarlak topluydu yuzunuz dedı ay dede gıbıydım demi dedımyok yuzunuz kendiniz küçülmüşünuz dedı abartmıyorlar mı yavvvv yaklasık 5kilo farkedılır mı o kdr yaaa millet abartıyor muu
kızlar çok moralim bozuldu 90.9 geldim bugün neyi yanlış yapıyorum ben yaaa eskisinden az yiyorum çok su içiyorum kürler uyguluyorum acaba fark varmı diye bir çıktım evet çok fark olmuş(napcam yaaa yol gösterinnnn
heyyyy merhaba herkeseeeee
guzellerım tatlılarımmm canlarımmmmm
en geldimmmm
canım boyunuza göre kilonuz çok değil bence sizin yanınızda ben utanıyorum halimden menünde çok güzel bu haftada çok güzel vermiştin eminim devamı gelecek...
arkadaşlar gunaydınnnnnnnn
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
benim iyi gidiyor şukur cuma günü umarım 71.5 diyeceğim
kimse bırakmasın herşey çok güzel olacak inanıyorum bennnn
ahhh hasta olmasaydim yajalardim bu hafta seni.aen de az yerinde sayda yetiseyim saa.halim yok spor tapaadimama hadtaya hersey guzel olucak insallaharkadaşlar gunaydınnnnnnnn
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
benim iyi gidiyor şukur cuma günü umarım 71.5 diyeceğim
kimse bırakmasın herşey çok güzel olacak inanıyorum bennnn
günaydın sizlerede...evet bırakmak yok su anda eliptikte bisiklet ceviriyorum elimde telefon size bakıyorum bencede herşey güzel olacak öpüyorum sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?