Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menumu yazayım guzeller
sabah 3ceviz 1 musmula muz
ara kucuk ev pogacası 3 yesılcay
oglen mercımek ve patates yemegı az
ara 1elma mandalin turk kahvesı
aksam etli kuru fasulye yogurt az tursu
sutlu nescafe

arkadaslar sabah işyerındeki arkadas ev poğacası getırmiş mecburen bır tane aldım kucuktu ve kahvaltı yapmamıştım
gecende katıldıgım bır seminerde meyvayı ac karna yemenın faydalı oldugunu soyledı ve kış aylarında bagışıklık duşmesın dıye 4-5 pırsıyon yenmesını tavsıye ettı yemeye gayrey edın fena gıtmıyorummmm haftaıcı evde olmadıgımdan kendımı frenliyebiliyorum

gene mi kimse yok tek başıma konuşuyorummm
kızlar bugun gıttıgım fırmamda bir bayan sordu dedı ki yuzunuz uzamış sanki eskıden yuvarlak topluydu yuzunuz dedı ay dede gıbıydım demi dedım yok yuzunuz kendiniz küçülmüşünuz dedı abartmıyorlar mı yavvvv yaklasık 5kilo farkedılır mı o kdr yaaa millet abartıyor muu

canım boyunuza göre kilonuz çok değil bence sizin yanınızda ben utanıyorum halimden menünde çok güzel bu haftada çok güzel vermiştin eminim devamı gelecek...

canım kilo az olunca verilen 5 kilo çok farkedilir ama kilon çoksa benim gibi maalesef çok farkedilmiyor:))

Hemen moralini bozma vucudun su tutmuştur belki.Yeşil çay iç maydonoz suyu olabilir.Dönem dönem benimde oluyor sakın salma kendini
emin ol 1-2 güne tartının ibresi aşağıya inecek

inşaallah canım çok moralim bozuldu bugün ama bende bozmadım bakalım inşaallah düşer hergun tartilsammi acaba??
menümüde yazayım
sabah nescafe yoğurt karışımı peynirli tost
ara yeşilçay
öğlen kuru patlıcan yemeği etli 1 dilim ekmek yoğurt
ara yeşilçay
akşam greyfurt yoğurt 2 köfte

2.5 litre su yarım saat yürüyüş

ilkaycım moralini bozma arkadasım bence hergun tartılma cunku wc ye gıtmemek reglnın yaklaşması su oranı hepsı etkıler her cuma sabshı tartıl yeterli bence bırakırsan daha kotuye gıdersın anlık mutluluk yasayıp totalde mutsuz olursun olcem aclıktan ama yok haftasonu sapıtıyom dıye ceza bana yemek yok dusun haftaıcı 4gunle verıyom haftasonu da olsa super olur ama uörumda degıl cunku artık eskısı gıbı tatlıya baglı degılım nadır yıyorum yersem dengelıyorum herkesten guzel donuşler var bır bes daha verınce rahatlıyacagım sen de oyle yap dınle benı stubborn sen dınleme snr yenersın benı

sağol canım yaaa iyiki varsınız sanırım su tuttu vücudum ona inanmak istiyorum cumaya kadar tartılmıycam bakalım inşaallah artıda çıkmam

farkeder tabi zaten çok kilon yok . uzun süre görmeyenler hemn farkedio.
daha da taş lucaz az kaldı

hemn sıkma canını bence bikaç güne iniveriri canım

heyyyy merhaba herkeseeeee
guzellerım tatlılarımmm canlarımmmmm
en geldimmmm

hoş geldin baldudak

canım boyunuza göre kilonuz çok değil bence sizin yanınızda ben utanıyorum halimden menünde çok güzel bu haftada çok güzel vermiştin eminim devamı gelecek...

Bu hafta çok kaçamak yaptım umarım artıda çıkmam

Akşam yaptığım kaçamakları yazıyorum

1 dilim fırında makarna

1 dilim fırında tavuk

arkadaşlar gunaydınnnnnnnn
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
benim iyi gidiyor şukur cuma günü umarım 71.5 diyeceğim
kimse bırakmasın herşey çok güzel olacak inanıyorum bennnn

günaydın sizlerede...evet bırakmak yok su anda eliptikte bisiklet ceviriyorum elimde telefon size bakıyorum bencede herşey güzel olacak öpüyorum sizleri...

ahhh hasta olmasaydim yajalardim bu hafta seni.aen de az yerinde sayda yetiseyim saa.halim yok spor tapaadimama hadtaya hersey guzel olucak insallah

dun cok yugun gun gecırdım önce okul toplantısı sonra musafır ve gece hastane benım ufaklık ısal ve ıstıfra cok kötü tabı cok bır sey yıyemedım dun 20 dk hareket ve 40 dk yuruyüş yaptım umarım işe yarayacak dun gelen arkadaşlar cok kılo almışsın dedıleracayıp motive oldum hıcbırsey yıldıramıyacakkkk

günaydın sizlerede...evet bırakmak yok su anda eliptikte bisiklet ceviriyorum elimde telefon size bakıyorum bencede herşey güzel olacak öpüyorum sizleri...

Ne güzel çok özendim.Benim meslek masa başı şimdi yemekten geldim yine hemen oturdum.Zaten benim alt taraf ayrı üst taraf ayrı oynar.

Tek yaptığım spor sabah akşam işe gelirken 20 dakika yürümekti.Hasta olunca eşim sabahları bırakıyor bir akşam kalıyor.

Sınavı atlatayım inşallah bende yürümeye başlıyacam.

Öğlen Menüm

1 kase yayla çorbası

2-3 kaşık türlü

4-5 kaşık peynirli makarna

müslili yogurt

Bu aralar yine çok kaçırıyorum sınav yaklaştıkca içimden bir canavar çıkıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…