Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yaa ne zaman pilatese başlasam tartıda artı çıkıyorum yaa off.. kas kütlem arttığı içinmi acabaa

pilates maalesef bendede işe yaramıyor bana daha hareketli sporlar lazım...tecrübeyle sabittir:)) tabi o sporları yapacak adam lazım:))

kızlar şimdi 1 saat tempolu yürümeye gidiyorum vücudum hâlâ şiş ve kızariklar hâlâ vaar acık hava iyigelir insallah

pilates maalesef bendede işe yaramıyor bana daha hareketli sporlar lazım...tecrübeyle sabittir:)) tabi o sporları yapacak adam lazım:))

ya aslında görünüşte inceldim kendim de fark ediyorum etrafımdakilerde. Ama şuan tartıda 400 gr fazlayım deli olcam yaa

pilates daha cok bolgesel incelmeler yapio kilo kaybettirnesede sıkilastiriyor tempolu yurus yapilabikir haftanin bikac gunu bikac gin pilates belki.akil veriomda yapan yok

pilates daha cok bolgesel incelmeler yapio kilo kaybettirnesede sıkilastiriyor tempolu yurus yapilabikir haftanin bikac gunu bikac gin pilates belki.akil veriomda yapan yok

ablacım bizim burası inanılmaz yokuş.. yürüyüş yapcak yer de yokki neyse daha 1 hafta oldu belki önümüzdeki hafta daha iyi kilo veririm bu hafta artıdayım malesef

bidee bugün artıdayım diye iyice cozuttum sanırım off menümü yazmicam o yüzden :18:

yaaa kızlaarr çok korkuyorum yarıınnn yine bi hafta tatlı yemeden napcam yaa offf

kızlar merhaba
sımdıden neden tartıldınız arın sabah tartılcaktık
bu arada menuyu yazayım
sabah ufak kepekli tost haslanmış yumurta domates salatalık 3cevız yesılcay
ara 1mandalin turkkahvesı
oglen mercımek corbası, bır kasık erıste, patates yemegı yogurt
ara elma
aksam bır kase yogurt
sutlu nescafe
dukkan kapandıııı

esim yemege gıdelim dedı gıtmedımm
sımdı de surekli kalk gıdıp antep fıstıgı alalım dıyor zor dızgınlıyorummm bu halde gel de zayıf kal

ama tartıliimki ona göre bugün dikkat ediim dedimdii

esim yemege gıdelim dedı gıtmedımm
sımdı de surekli kalk gıdıp antep fıstıgı alalım dıyor zor dızgınlıyorummm bu halde gel de zayıf kal

off offf çok zoooorrrr

selam bende menümü yazayım sabah bir küçük kase aşure
ara nescafe yeşilçay
öğlen 3 çatal sadece bitmeyen patlıcan yemeği ekmeksiz yoğurt akşam yoğurt bol salata 3 kaşık kuru fasulye
su 2 litre 1 saat yürüyüş

mrb kızlar
ben d emenümü ayzayım gerçi pek iç acıcı değil de

sabah
iki küçük dilim ekmekten peynirli tost

öğle: 1 porsiyon İskender ama pidelerinden çok az yedim
kola
maalesef künefe

akşam: 1 portakal- 2dilim elma- az üzüm-yarı muz-az mandalina
yemek yemedim

gunaydın guzeller
can sıkıcı bır cuma gununden herkese merhaba
sonunda ılk kez tartı artıyı gosterdı krızzzzx
gecen hafta 72
bu hafta 72,5
fark +0,5

hastalancam dıye mııııııı soleyınnnnnn

aslında stubborn için uzuldum gecmişim onu dıye yetışşın dıye artık alayım bıraz dedımmmm
kıyamam yetişşin bana
canım sagolsun bu hafta duzeltırım artık herkes kilo vermişin dıye solerken can sıkmaya gerek yok

buseee meriliiii bildirim yapmayacakmıyızzzz kimse yokk muuuu:))
gerçi yapmasak takım için daha iyi olacak sanırım bu hafta hiç birimizde iyi sonuç yok sanırım(

ayyyy cok sevindi ben 72.6 yim.ben vermisim 800 gr.
ayrildigimda 73 tum ama gecen dondum 73.4 tum.
yetistim sana oleyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…