Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar nasılsınız ben giremedim kaç gün oldu kusuruma bakmayın internet sorunumuz vardı şimdi diyeceksiniz telefondan girseydin ama telefonumda evdeki dsl ye baglı evde yoksa teldede olmuyor malesef şu dakikada açıldı ama bildirimde geç kalmış oldumm. ne olmuş böyle takımımızın yüzdesi çok düşük

kızlar ben buseyi cok merak ettim mutlaka gelirdi kötü bir şey yoktur insallah

ah canım sorma benim içinde çok zor bir hafta oldu ..internet olmadıgı yetmiyormuş gibi küçük oglum bronşiti azdı dışarıda çıkamadım sizlere haber verim ama hep aklmdaydınız vallahi

Son düzenleme:

canım ddanes izne ayrılmak istedigigini yazmış ama sanırım gözden kaçırmışsın..

normalde yedıklerımın yarısını yedım kızlar bıde 2 lıtre su içiyorum sadece sabahları kepeklı ekmek yedım dıger ögunler ekmek yok 6 dan sonra bırsey yemedım belkı meyve ve yuruyuş acıkhavada 30 dk yada 40 dk yurudüm beşıbıryerde cay hergun ıkı kupa ondan içtım yanı bunları yapıyorum bır haftadır umarım devam ederim kılo vermeye zaten yemek canım ıstemıyor suçluluk hıssedıyorum kaçamak yaptıgsam

canım çok merak ettim aklımda kötü kötü şeyler geldi çok şükür iyisin ben bildirim yapmıştım ama bildirim yapmadı gözüküyor neden ki

ama ben yokum listede. bildiirmde yaptım halbuki kızlarrr

canım ddanes izne ayrılmak istedigigini yazmış ama sanırım gözden kaçırmışsın..

yaa çok çok özür ablacım ya ben de acil dışarı çıkmıştım döndüğümde 18:10 du ve bildirime geçikmiştik :S herkes bildirimini kendini ekleye ekleye yapıyo ya kontrol edemeden bi panik en son listeyi hemen hazırlayıp paylaştım seni aradan kaçırmışım

ama ben yokum listede. bildiirmde yaptım halbuki kızlarrr
canım ben normalde perşembe günü taslagı atıp cuma günü herkes kendini listeye ekliyordu ..ben taslagı hazırlamayınca karışıklıklar oldu k.bakma ...sen kaçıncı etapta izne ayrılmıştın şimdi bakarım..
canım çok merak ettim aklımda kötü kötü şeyler geldi çok şükür iyisin ben bildirim yapmıştım ama bildirim yapmadı gözüküyor neden ki
hepsi benim taslagı hazırlamamam yüzünden olmuş canım ya

ellerine saglık canım olan oldu önümüzdeki hafta toparlarız ..yüzdemiz eksilerde kalmış

evet kızlar herkese keyifli hafta sonları ...
bu hafta hepinizden elinizden geldigi kadar kaçamaksız ve sporla destekli hafta istiyorum ..

evet canım kendini eklemişsin kilosu sabit diye not düşseydin keşke :26:

arkadaslar ne oldu bizeee yaaa nazar degdıı ben regl olcamm bugun yarın sıs hıssedıyorum kendimi
busem naptın yaa dagıldıkkk
dun serbest gunumdu ondan yazmadım menuyu
ancak haftasonunu az kacamakla atlatmalıyım annemde gecırcem bu haftasonunu nasıl ıyu gecırceksem gorsenız
kahvaltıda kaymak borek helva 😔

yok arkadaşım hiç kimsenin dagıldıgı yok sadece internet sorunu yüzünden ben giremedim haftaya süper bir bildirimle gelicem kendinizi hazır edinn

evet arkadaşlar sabah tartıldım ve tamı tamına 83 400 gr geldim haftaya 82 hedefliyorum bunun içinde elimden geleni yapacagıma sizzlerin önünde söz veriyorum günlük yryüşlerimi ve ekstra sporda yapıcam ...
ben kendimi biliyorum söz verdimmi elimden geleni yaparım sözümde durmak için sizde öyle yapın ve bu hafta takımımızı birincilikle taçlandıralım

bende haftaya 60 olmak için elimden geleni yapıcam !! (regl olcam gerçi başaramayabilirim ama başarmak için elimden geleni yapacam !!)

***9.Takım .332.Etap***
stubborn (73/72,7 /0,3 /%0,21 ) izne ayrılmak istiyor

slm kızlar nerlerdesiniz bakim
menümü yazayım
sabah
salatalık
domates
peynir
maydanoz
açık şekersiz çay
ara
3 kayısı kurusu
1 dilim elma
yeşil çay
akşam
3 kaşık makarna
1 bardak ayran
1 şiş tavuk kebab
salata
spor
30 dk yürüyüş
birzdan 50 mekik ve 100 ip atlıycam
su 2 litre

stubborn ne oldu yaaa nereye gıdıyonnn yencektım senı bak dondugunde ıncecık bulabılırsın ona goreee

menumu yazayım ama sacma yarın kahvaltı yapıcam ve aksam yemıyecegım dengelemek için sozzz 71,5 olmayı hedefliyorum zor olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…