- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.681
hım ben en az 10 kilo daha verip platesi yapmayı düşünüyorumda ayyyyyyy heyecanlandım görecekmiyim o günleri ne dersinn
merılıcım bana da uzatır mısın o çikolatadan hastalanamadım yaaaaa tatlıııı
kızlar itiraf edeyım ben resmen 4gun sıkı dıkkat edıyorum 3gunde super bırakıyorummm bu şekilde olmaz cezalandırın benı sızzzz
bu hafta hepimiz cezalıyız canımcımkızlar itiraf edeyım ben resmen 4gun sıkı dıkkat edıyorum 3gunde super bırakıyorummm bu şekilde olmaz cezalandırın benı sızzzz
uzatmammı ablacımm koş gel :)
bence 4 gün ölümüne diyet 3 gün tam salma yerine ikisini dengeye oturtmalısınyani ne ölümüne aç kal ne de abart o zaman daha kolay olur
Sabah birşey yemedim şimdi su içiyorum.
Limonlu ılık bitki çay içiyorum birde
ama serveycim böyle yaparsan yılbaşında kırmızı elbisenin içine giremiyen haberin olsunhaklisın merılıcım farkındayım sacmalıyorum haftaıcı bszen öglen yemek yıyıp ertesı sabah yemek yıyorum yada haftasonları gıbı abartıyorum dengelemem gerek yarından ıtıbaren denge zamanı bu hafta guzel bıldırımde bulunalım
regl olamadım yaaaaa offff patlıyacammm
hafta sonları herkes abartıyor dikkat edelim çabalarımız boşa gitmesin..Günaydın Kızlar
Bu hafta sonu cumartesi pazar sınavım var.Hafta sonu inanılmaz yedim.Stresimi yemekten çıkarıyorum sanki.Yememem lazım biliyorum ama içimden bir ses sürekli ye diyor.
Allahtan bitki çaylarından inanılmaz içtim bakalım ne olacak.
Tartımında pili bitti çalışmıyor bir geliyor bir gidiyor.
Bu haftayı bir atlatırsam sonra inanılmaz toparlıycam
gunaydınnnnn
bugun cok acııkmıştım sabahları cok acıkıyorum zatennn akşamları erken yedıgım ıcıon sabahları bıraz abartıyorum galıbaaa
peynır zeytın bır cay kaşıgı bal bır yumurta ve 3 dılım ekmek cok mu olmuş ınanın ac kalktım daha krızım tutöuştu kendımı masadan zor kaldırdım ama sonra gectı suan bır lıter su
kızlar bu hafta herkesten ekstra performans istiyorum önce almış oldugumuz notayı silmek iççin 2.si kendimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?