- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.661
biyere gittigi yok canım izne ayrıldıgı tarihi paylaştım ben sadecestubborn ne oldu yaaa nereye gıdıyonnn yencektım senı bak dondugunde ıncecık bulabılırsın ona goreee
pek abrtılı degil afıyet olsun...sabah 2peksşmet peynır 3zeytın 2sıgara boregı domates salatalık
sutlu nescafe
ara 1musmula elma
turk kahvesı
aksam bır kasık pılav ve kuru fasulye 2kaşık kusbası patlıcan salatası ıspanak tursu azar azar
affedın cezam yarın aksam yememek olsunnn anlaştık mı
dukkanı kapattım ama annem açmazsa artıkk
kahvaltıyı da atlatsam tamamdırr
stubcum 332. etepta 72.7 ile izne ayrılmışsın canım yani kilon 5 e bölünecek
neeee anammmm ben 5 haftamı ayrılmışım. nezman bu bölünme olucak haftayamı.
oyyy çok düşük olur.
1 kez beşe bölünecek değilmi.
hafta sonu rehaveti ve regl olmak üzere olduğum için deli gibi ama delii gibi iştahım açıldı.. tek tesellim günde en az 1 saat pilates yapmak
caım bu günlere dikkat et yemeklerden önce 2 bardak su içmeye çalış iştahın azalır...bide platesi internettenmi açıp yapıyosun yoksa dvd simi var.
daha önceleri de yaptığım için biliyorum hareketlerini canım ezberden yapıyorum.. ama ebru şallının kendi sitesindeki videoları öneririm sabah programda yaptıklarını ekliyo siteye. bende zaten ilk yaptığımda onun programından öğrenmiştim
kızlar görüldügü üzere cekum bu haftada bildirim yapmassa malesef diskalifiye olacak
aysesu ve seldüş sizde listeye dahil olmak istiyorsanız daha çok paylaşım yapmalı ve arkadaşların menülerine yorumda bulunmalısınız ilk sayfamızı okumuşsunuzdur haftada 30 msj yazılmması zorunlu zaten arkadaşlarla sohbete girerseniz dahada fazla yazılır
hafta sonu rehaveti ve regl olmak üzere olduğum için deli gibi ama delii gibi iştahım açıldı.. tek tesellim günde en az 1 saat pilates yapmak
suyun içine yarım limonda sıkarsan süper olur ..bugun menuyu kaçırdım sabah 3 dılım ekmek ve melemen yedım cok acıkmıştım öylen yarımn gözleme ve bır tabak zeytınyaglı kabak yemegı yedım ıkı lıtre su sıyah cay bol içtım bugun sımdı yesıl cay ıcecem sanırım bırazdan da yuruyuşe cıkarız komsumlaaa
sabahları ac karnına ılık su içiyorum bılemıyorum faydalı olur mu sızceee
bende regl olucam bekliyorum birazda şişliklerim ondan olsamda rahatlasam sanırım birkaç kişi daha olacak aynen benimde canım çok tatlı istiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?