Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

naber hatunlar
nasılsınız
ben hala iyileşemedim.
iyileşememenin verdiği halzilikle spor yok vce ytam anlamıyla diyet de yapamıyorum
dukana başlıcam da bol meyve yemem gerek bu aralar
perşembe falan atağa başlıyayım diyorm
ozmana kadar ama dikkatlide davranmam lazım
dün baya haddimi aştım

inan bende öleyim. ölümünd edeğl ama bikaç gün güzel dikkat ediyorum sonra bir salıyorum kendimi olmuuyo tabi eyrimzide sayıyoruz.

evet sitesindek videolar çok güzel. kendi stesi neresi canım tam oalrak ben beyaz tvden bakıodum orda çıkıodu ya

bugün ögretmenler günü tüm ögretmenleimizin günü kutlu olsun ...stubcum sen ögretmendin seninki de kutlu olsun canım ne güzel kutsal bir meslegin var

teşekkür ederim canı evet mesleğimi seviyorum

canım hesaplattınmı kaç gün atak yapmam gerek diye... dukan çok disiplinli bir diyet 2 kere düşünüp bir kere karar ver derim ben.

ya bana mesaj alıntıları bildirimle gelmiyor sadece begeniler geliyor sizede öyle oluyomu

kızlar ben geldım muhteşem bırt elbıse gördüm ama su basenler offff alamadım ınş alacam
bu arada cok acıkmıştım açlıgım bastırayım dıye brokolı haşladım tutsuz yagsız bol lımon ve acı yemege calısıyorum

az sabret tatlım 1 ay diyetini tut ve sporunu yap ozaman neler neler alırsnn...brokoli en zararsız ve faydalı bir tercih afiyet olsun..

bana da aynısı oluyor canım
canım ya bırsey soracam lahana suyu içsem faydası varmı sarmak için haşladım suyunu dökmedim içiyim mi dökeyim mi

eger tussuz haşladıysan içmende sakınca yok ama içine az limoon sık yoksa içemessin

selammmmmmm
ben geldimmmmmm sonunda regl oldummmm
umarım cumaya hersey yoluna girerr
menumu yazayımmm bugun gayet ıyıydı klasık haftaiçi yani haftasonları facia
sabah musmula 2ceviz
ara kepekli tost yesilcay
oglen 4köfte 1ayran
turkkahvesi
ara yogurt
aksam yarım kase tarhana 1sarma lor salatası
sutlu nescafe

olcem aclıktannnnnn ders calışmam gerek bır yandannnn
ama bu anı sonlandırmalııı karnım zıl calıyorrr

evet sitesindek videolar çok güzel. kendi stesi neresi canım tam oalrak ben beyaz tvden bakıodum orda çıkıodu ya

ebrusallicomtr canım.. tvde yaptıklarını yüklemiş zaten

dengeli yapmak lazım herşeyi :):) bide sen ne dersi çalışıyosun canım yaa çok merak ettim ben :)

gelelim bugünkü menüme vee karalarıma..

saat 11:00 da
2 kaşık yulaf ezmesi + 3 kaşık special k + 2 ceviz + süt karışımı (lezzetliydi tavsiye ederim :))

arada dışardaydım koşturmaktan yemek yiyecek zamanım olmadı ve deli gibi acıktım

18:00
1 kepçe kuru fasulye 2 dilim ekmek :s
3 yk un helvasııı (off resmen dayanamadım yaaa)

1 saat yürüyüş (acıkmamın yegane sebebi budur)
1 saatte az önce pilates yaptım

gelelim kararlara..

pilatesi komşumun kızıyla yapıyoruz..o da basenlerden şikayetçi tatlıya da bi türlü dur diyemiyoruz birimiz dursak diğeri durmuyo ve ikimizde durmamış oluyoruz.. artık canımıza tak etti ve pilatesin ortasında "1 saat anamız ağlıyo spor yapcaz diye o da yediğimiz 2 lokma tatlıya gidiyo şunu yemesek şimdiye incecik olmuştuk" diyerek sinirlendik kendimize ve 25 aralığa kadar ağzımıza reçel dahi sürmicemize söz verdik !! 25 aralıkta görüşcez artık

hoş geldin şekerim hadi gözün aydın bu cuma seni süper görmek istiyorum yoksa herkes için acımaız planlarım var
olcem aclıktannnnnn ders calışmam gerek bır yandannnn
ama bu anı sonlandırmalııı karnım zıl calıyorrr
aman ha sakın böyle durumlarda 1 salatalık veya ayran iç... ne dersi çalışıyon sen bakem zihnin açık olsun

un helvası olmasa daha iyi olurmuş kararlar alman güzel işallah yıl başına kadar verirsin kalan kglarını bende bu haftayı atlatayım istedigim sonuç çıkmassa bende bir takım kurallar koyucam kendime

şimdi yarım saat yüryüşümü yapayım ..ne derler erken kalkan yol alırmış gün içinde görüşürüz kızlar

un helvası olmasa daha iyi olurmuş kararlar alman güzel işallah yıl başına kadar verirsin kalan kglarını bende bu haftayı atlatayım istedigim sonuç çıkmassa bende bir takım kurallar koyucam kendime

ah ablacım ahh annem öldürücü darbeyi vurdu resmen un helvasıyla.. ama artık kararım kesin 25 aralığa kadar tatlı matlı yok !!

bu arada ablam da bizim gruba katılmak istiyomuşş :))

Merhaba, Boyum 165 cm kilom 64 küsürlerde seyrediyor. :18: Hedefim ocak sonuna kadar 56 kilo olmak. Yediklerime düzenli dikkat etmediğim için yazdan bu yana ancak 3 kilo verebildim. Grubunuza katılmak bu konuda bana çok yardımcı olacak. Beni de kabul ederseniz sevinirim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…