- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.701
haftasonu sapıtıyorum bundan snr eger bıldırımım iyiyse cuma gunum serbest olsun ve pazar kahvaltım serbest gerısı yok artık dıkkat edecegım yemege de eskıden sadece tatlı yemıyordum sımdı artık yemege cekıduzen verme zamanıııı soz utacagımmm cuma gunu serbest,pazar kahvaltısı bu kdrrr
daha önceleri de yaptığım için biliyorum hareketlerini canım ezberden yapıyorum.. ama ebru şallının kendi sitesindeki videoları öneririm sabah programda yaptıklarını ekliyo siteye. bende zaten ilk yaptığımda onun programından öğrenmiştim
bugün ögretmenler günü tüm ögretmenleimizin günü kutlu olsun ...stubcum sen ögretmendin seninki de kutlu olsun canım ne güzel kutsal bir meslegin var
evet canım 5 e bolunecek çünkü 337 .etaba girecez haftaya..sadece bu hafta bolunecek
naber hatunlar
nasılsınız
ben hala iyileşemedim.
iyileşememenin verdiği halzilikle spor yok vce ytam anlamıyla diyet de yapamıyorum
dukana başlıcam da bol meyve yemem gerek bu aralar
perşembe falan atağa başlıyayım diyorm
ozmana kadar ama dikkatlide davranmam lazım
dün baya haddimi aştım
ya bana mesaj alıntıları bildirimle gelmiyor sadece begeniler geliyor sizede öyle oluyomu
kızlar ben geldım muhteşem bırt elbıse gördüm ama su basenler offff alamadım ınş alacam
bu arada cok acıkmıştım açlıgım bastırayım dıye brokolı haşladım tutsuz yagsız bol lımon ve acı yemege calısıyorum
bana da aynısı oluyor canım
canım ya bırsey soracam lahana suyu içsem faydası varmı sarmak için haşladım suyunu dökmedim içiyim mi dökeyim mi
evet sitesindek videolar çok güzel. kendi stesi neresi canım tam oalrak ben beyaz tvden bakıodum orda çıkıodu ya
haklisın merılıcım farkındayım sacmalıyorum haftaıcı bszen öglen yemek yıyıp ertesı sabah yemek yıyorum yada haftasonları gıbı abartıyorum dengelemem gerek yarından ıtıbaren denge zamanı bu hafta guzel bıldırımde bulunalım
regl olamadım yaaaaa offff patlıyacammm
hoş geldin şekerim hadi gözün aydın bu cuma seni süper görmek istiyorum yoksa herkes için acımaız planlarım varselammmmmmm
ben geldimmmmmm sonunda regl oldummmm
umarım cumaya hersey yoluna girerr
menumu yazayımmm bugun gayet ıyıydı klasık haftaiçi yani haftasonları facia
sabah musmula 2ceviz
ara kepekli tost yesilcay
oglen 4köfte 1ayran
turkkahvesi
ara yogurt
aksam yarım kase tarhana 1sarma lor salatası
sutlu nescafe
aman ha sakın böyle durumlarda 1 salatalık veya ayran iç... ne dersi çalışıyon sen bakem zihnin açık olsunolcem aclıktannnnnn ders calışmam gerek bır yandannnn
ama bu anı sonlandırmalııı karnım zıl calıyorrr
gelelim bugünkü menüme vee karalarıma..
saat 11:00 da
2 kaşık yulaf ezmesi + 3 kaşık special k + 2 ceviz + süt karışımı (lezzetliydi tavsiye ederim :))
arada dışardaydım koşturmaktan yemek yiyecek zamanım olmadı ve deli gibi acıktım
18:00
1 kepçe kuru fasulye 2 dilim ekmek :s
3 yk un helvasııı (off resmen dayanamadım yaaa)
1 saat yürüyüş (acıkmamın yegane sebebi budur)
1 saatte az önce pilates yaptım
gelelim kararlara..
pilatesi komşumun kızıyla yapıyoruz..o da basenlerden şikayetçi tatlıya da bi türlü dur diyemiyoruz birimiz dursak diğeri durmuyo ve ikimizde durmamış oluyoruz.. artık canımıza tak etti ve pilatesin ortasında "1 saat anamız ağlıyo spor yapcaz diye o da yediğimiz 2 lokma tatlıya gidiyo şunu yemesek şimdiye incecik olmuştuk" diyerek sinirlendik kendimize ve 25 aralığa kadar ağzımıza reçel dahi sürmicemize söz verdik !! 25 aralıkta görüşcez artık
gününüz aydın olsun kızlar ...ayy daha uyuyormusunuz yoksa kalkın hadi
un helvası olmasa daha iyi olurmuşkararlar alman güzel işallah yıl başına kadar verirsin kalan kglarını bende bu haftayı atlatayım istedigim sonuç çıkmassa bende bir takım kurallar koyucam kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?