- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.721
gelsin canım gelsin ne güzel olur .....ah ablacım ahh annem öldürücü darbeyi vurdu resmen un helvasıyla.. ama artık kararım kesin 25 aralığa kadar tatlı matlı yok !!
bu arada ablam bizim gruba katılmak istiyomuşş :))
Merhaba, Evet ben merilinin ablasıyım beni de alın beni deeee noluuurrBoyum 165 cm kilom 64 küsürlerde seyrediyor. :18: Hedefim ocak sonuna kadar 56 kilo olmak. Yediklerime düzenli dikkat etmediğim için yazdan bu yana ancak 3 kilo verebildim. Grubunuza katılmak bu konuda bana çok yardımcı olacak. Beni de kabul ederseniz sevinirim. :))
Merhaba, Evet ben merilinin ablasıyım beni de alın beni deeee noluuurrBoyum 165 cm kilom 64 küsürlerde seyrediyor. :18: Hedefim ocak sonuna kadar 56 kilo olmak. Yediklerime düzenli dikkat etmediğim için yazdan bu yana ancak 3 kilo verebildim. Grubunuza katılmak bu konuda bana çok yardımcı olacak. Beni de kabul ederseniz sevinirim. :))
burdayım kaptan yapmıyorum valla kacamak
bu hafta duzelmelıyızzz
menumu yazayım guzeller
sabah 1musmula 2cevız
kepekli tost yesılcay
ara elma
oglen tarhana corbası 2but bır dılım ekmek
ara elma yogurt
aksam cıger salata engınar lor salatası azar yedım
sutlu nescafe
İLKAY SERVEY STUBBRONN nerelerdesiniz siz bakim umarım kaçamak yapmıyorsunuzdur
güzeller gelebildim şükür
menümü yazayım hemen
sabah peynir 4 zeytin 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim ekmek 2 bardak çay
öğlen kıymalı kabak havuç turp salatası
1 bardak yeşil çay
akşam zeytinyağlı fasulye yoğurt
kaçamak yaptım maalesef dün regl oldum bir kase aşure birazcık çikolata
su 2,5 litre 15 dakika yürüyüş sadece gideceğim yere yürüdüm dönüşte eşim aldı günler çok kısa yetişemiyorum hicbir şeye...
ümitsizlige düşüm deme sakın bendede böyle oldu vücut direniyor ama bozarsan fazlasını alırsın sen diyetine dikkat et kırılma noktası olacaktır... hangimiz inat yaglarmı bizmi tabikide bizzbuseeee resmen çakıldım 90 dan aşağı düşemiyorummmm vücudum inat ediyor resmen. sinir oluyorummm
buseeee resmen çakıldım 90 dan aşağı düşemiyorummmm vücudum inat ediyor resmen. sinir oluyorummm
sorma ılkayım ben de oyle gece ev cocuk ders yemek es gunduz yogun iş resmen savasıyorum
kacamak haftasonları abartı oluyor soz verdım bu hafta duzeltcem hedefıme az kaldı:26:
güveniyoruz sana serveycim yaparsın sen ama artık hafta sonuna dahada dikkat et söz ver bize yemekleri yemek isteyince içinden bizim sesimizi duyarsın yapmaaaaaaaa diye
kızlar artık zayıfladıgımı çogu kişiden duyar oldum beni gören aa sen ne kadar zayıflamışsın falan diyolar ne yapyosun nasıl zayıfladın tabi benimde hoşuma gidiyor ..eskiden aa ne kadar kilo almışsın dediklerinde o can sıkıntısını anlatamam size ama kendime söz verdim bi daha o günleri yaşamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?