- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.481
YURUYUSUN COK ETKISI VAR kilo vermekte iyi bir karar vermissin basarilar canim..bide bizim sitemizin yürüyüş parkuru var hiç dışarı çıkmama gerek yok yani sitenin içinde güvenli bi şekilde yürüyülş yapabilirim:)
bugün bebişi eşime satıp yürüyüşede başlıycam:) inşallah baya hevesliyim:)
en iyisini yapiyosun ... diyete yeni baslamissin kendini hemen bir diyete mahkum etmemem guzel... ne zmanki kilo vermen durur ise 2 gunluk detoks yaparak vucudunu sasirta bilirsin herseyden az yemelisin yagdan tuzdan undan uzak durdunmu kimse tutamaz seniibusecim aslında benim belli bi diyet tarzım yok yani bişeye bağımlı kalamıyorum
sabah 8 de iş başı yapıyorum.
öğlen 2 de çıkıyorum süt iznim var:)
öğlen yemeklerini iş yerinde yiyorum herkes kendi getiriyo yemeğini
sabah elma yemeyi ve süt içmeyi çok seviyorum hiç sıkılmadan bunları yiyeilirim arada yumurtada eklerim :) yetrli olur diye düşünüyorum
10 gibi bi mandalina,2-3 tane kuru kayısıyada 2 ceviz yiyebilirim
öğlende yanımda artık salata getirmeyi düşünüyorum:)
akşam yemeklerini en geç 6 da yeriz genelde 5 gibi
yaptıgım yemklerin yağına tuzuna falan dikkat edersem şayet 4-5 kaşık yemek yogurt salata idare edebilirim akşamda meyve yerim diye düşünüyorum:)
kendime özgü bi diyet aslında:)
:))))))
canim sen topigi takip et 1 gunde alisirsin ...persembe aksami liste taslagi atilir cuma gunu listedeki kisiler kilo yuzdesini hesaplayarak kendilerini listeye ekliyolar o hafta kim gorevli ise listede hata varmi diye bakar ve tum takimlarin listesini paylastigi paylasim alani topigi var oraya listemizi tasir ...o hafta hangi takimda en fazla yuzdelik kayip olmussa 1. 2. ve 3. olur ....sen takip et gerisi kolayyben bişey sormak istiyorum bu kilo bildirimlerini cuma günü kime özel mesajla atcaz busnin paylaştıgı listedeki kişileremi?
canim bu bizim elimizde firsat buldukca girelimne güzel
topik canlanmış biraz
hoşgeldin kalınselin
bbende yeniyim
en iyisini yapiyosun ... diyete yeni baslamissin kendini hemen bir diyete mahkum etmemem guzel... ne zmanki kilo vermen durur ise 2 gunluk detoks yaparak vucudunu sasirta bilirsin herseyden az yemelisin yagdan tuzdan undan uzak durdunmu kimse tutamaz seniigitsin kilocuklarr
canim sen topigi takip et 1 gunde alisirsin ...persembe aksami liste taslagi atilir cuma gunu listedeki kisiler kilo yuzdesini hesaplayarak kendilerini listeye ekliyolar o hafta kim gorevli ise listede hata varmi diye bakar ve tum takimlarin listesini paylastigi paylasim alani topigi var oraya listemizi tasir ...o hafta hangi takimda en fazla yuzdelik kayip olmussa 1. 2. ve 3. olur ....sen takip et gerisi kolayy
canim bu bizim elimizde firsat buldukca girelim
evet fırsat buldukça giriyorum sen yurt dışındansın sanırırım türkiyeye izne mi gelceksin
türkiyeye gelince giremiycekmisin nete
imkan yokmu
izin mi alcaksın yoksa ayrılcakmısın
şimdi yürüyüşten gledim
35-40 dk anca yürüdüm dahada vardı da yürüyesim hava çok soğuktu yahu buz gibiydi kaçtım hemen eve:)
ne güzel
topik canlanmış biraz
hoşgeldin kalınselin
bbende yeniyim
çok güzel anlatmışsın günübugünkü menüm
sabah 2 çay bardağı süt
1 elma
ara
4-5 adet glissirin(yanlış yazmış olabilrim parmak galetalardan)
öğlen havuçlu lahanalı salata
ara 1 muz
akşam
2 yemek kaşığı yağla pişirilmiş tel şehriye çorbası(genede yağlı oldu bir dahakine 1 yemek kaşığı ile pişircem)
lahana salatası(çiğ tüketiyorum pişince kokusuna dayanamıyorum)
1-1.5 saat sonra 1 portakal
bugüne ait duygularım (1. gün notlarım): sabah dünyayı kurtarcak gibi hissediyodum kendimi bunu yapabilirim diyerek uyandım yataktan çok güçlüydüm,elma ve süt öğlene kadr tok tuttu beni ayrıca elma uykumun hemen açılmasını sağlıyor bunu seviyorum.
öğlen yaklaştıgında midem guruldadı amahala dünyayı kurtabilirdim normalde iyi bi yemek yerdim midem buna hazırlamıştı kendini lahanayı görünce ''noluyoruz''dedi:)aldırmadım
arkadaşlar öğlen dışarıdan söyledi ve en sevdiğim şey olan tavuk şiş dürüm yediler ama canım istemedi çünkü diyetteydim ve salatamı yanımda getirmiştim.. daha dünyayı kurtaracaktım....
lahnayı yerken kendimi bi an dve gibi hissettim motivasyonum düşer gibi oldu arkadaşlarımın yedikten sonra pişmanlıklarını bana bakışlarını gördüm keyim yerine geldi:) onlarda tombullar:)
eve geldim saat 2 de hemen üsümü değişip kendimi yürüyüşe attım eğer pijamalaırmı giysem miskinleşcektim biliyorum.
yürüyüşten sonra bebeğimi uyuttum bende yattım:) kalktım çorbamı yaptım eşime yemek hazırladım yemeğimi yedim
ve final hala motivasyonum çok güçlü:) karnım tok çorba çok iyi geldi:))))) yarın tarıda gitmiş olan ödemime bakıp mutlu olacağım:)
umarim motivasyonunu hic kaybetmeden idaal kilona ulasirsin canim ...menun cok guzel afiyet olsun...bugünkü menüm
sabah 2 çay bardağı süt
1 elma
ara
4-5 adet glissirin(yanlış yazmış olabilrim parmak galetalardan)
öğlen havuçlu lahanalı salata
ara 1 muz
akşam
2 yemek kaşığı yağla pişirilmiş tel şehriye çorbası(genede yağlı oldu bir dahakine 1 yemek kaşığı ile pişircem)
lahana salatası(çiğ tüketiyorum pişince kokusuna dayanamıyorum)
1-1.5 saat sonra 1 portakal
bugüne ait duygularım (1. gün notlarım): sabah dünyayı kurtarcak gibi hissediyodum kendimi bunu yapabilirim diyerek uyandım yataktan çok güçlüydüm,elma ve süt öğlene kadr tok tuttu beni ayrıca elma uykumun hemen açılmasını sağlıyor bunu seviyorum.
öğlen yaklaştıgında midem guruldadı amahala dünyayı kurtabilirdim normalde iyi bi yemek yerdim midem buna hazırlamıştı kendini lahanayı görünce ''noluyoruz''dedi:)aldırmadım
arkadaşlar öğlen dışarıdan söyledi ve en sevdiğim şey olan tavuk şiş dürüm yediler ama canım istemedi çünkü diyetteydim ve salatamı yanımda getirmiştim.. daha dünyayı kurtaracaktım....
lahnayı yerken kendimi bi an dve gibi hissettim motivasyonum düşer gibi oldu arkadaşlarımın yedikten sonra pişmanlıklarını bana bakışlarını gördüm keyim yerine geldi:) onlarda tombullar:)
eve geldim saat 2 de hemen üsümü değişip kendimi yürüyüşe attım eğer pijamalaırmı giysem miskinleşcektim biliyorum.
yürüyüşten sonra bebeğimi uyuttum bende yattım:) kalktım çorbamı yaptım eşime yemek hazırladım yemeğimi yedim
ve final hala motivasyonum çok güçlü:) karnım tok çorba çok iyi geldi:))))) yarın tarıda gitmiş olan ödemime bakıp mutlu olacağım:)
canim manti yerine kendine sarimsakli yogurt hazirla onu ye cok canin cekerse sadece 1 kasik al mantidan... ne kadar kacamak okadar hedefine uzaklasmak oldugunu unutmamenüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir,
domates sos
1 dilim ekmek
öğlen
1 tabak yoğurtlu mantı(nasıl diyet bu bende anlamadım ama diyet olmasaydı 1 tabakla kalmazdı)
akşam
6 lahana sarma
1 köfte
1 kase yoğurt
su 2lt yi geçti
spor da 3 mil leslie ablamla yüriycem
şimdi yürümeye gidiyorum
sirkelen kendine gel canim gec aynanin karsisina bak kendine sen boyle mi gorunmek istiyorsun ...bide topigimizde basari hikayelerini oku firsat buldukca motive eder senikızlar yok ya ben yapamıyorum.diyet miyet sarmıyor.gerçekleştirmem gereken başka şeyler olmalı.ben böle değilim yapmak istediğim şeyi yapardım.ama şimdi istemiyorum resmen.bir gün azmediyorum ertesi gün sıkılıyorum.ne olacak bu halim
of of ne yapmissin sen tuzu vucudundan atmak icin detoks uygula derim ...selam kızlar bende 2 gündür hasta yatıyorum bugün dahada fena oldum bu saatte ayıldım biraz... diyet listesi falan yok tabi tansiyonum düşük habire tuz almaktan iyice şiştim heralde... bu haftada giremeyebilirim çok fark olursa listeye... buralarda olmaya çalışıcam şu yılbaşını da atlatalımda yeni yıl yeni diyet deriz artık...
merhaba kızlar şöyle bir göz atıyım birde1-2 gün buralarda pek olamayacağım onu yazıyım diyecektim ki yazıları okuyunca vaz geçtim arada bir gelirim zorla da olsa yazarım
lütfen bana kızmayın yada kızın ceza verinben bugün offffffff günü yaptım ama midem ağzımda 3 günde toparlarım inşallah arada iyi de geldi sanki
busecim benim evet fazla kilom yok boyum da çok kısa değil 169 aslında herkes bana zayıfsın diyor ama 2 yıl önce girdiğim kıyafetlere sığmak istiyorum
bu arada yarın doğum günü birgün tatil ve ayın 25 sınavım var hala çalışmaya başlamadım ben bi çalışmaya başlayınca kafamı kaldıramıyorum busecim ayın 17 si listeyi yaparım takılırsam arkadaşlara sorarım akşam sabah girip yazmaya çalışırım çok uğrayamazsam lütfen bana kızmayın çünkü sınavlarım çok önemli bu arada da 5 kiloyu geri almak istemiyorum hatta vermek istediğim için arada da olsa burada yazmak amacımı unutmamak istiyorum ama kafam dersleri almaz diye çok kasmadan devam edeceğim artık diyetime zaten 5 kilo gitti son beş kiloyuda 1 değil de 2 ayda da olsa yavaş yavaş sindire sindere veriirim herhalde amacım bu yani
takıma yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş
şimdilik benden bu kadar yarın yine uğrarım uğrayamazsam herkesin yeni yılı kutlu olsun
buarad busecim sen hangi ülkedesin özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?