Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar uzun bir aradan sonra geldim ama kötü geldim maalesef kilo aldım buse çok güzel vermişsin tebrik ederim yeni arkadaşlar gelmiş inşallah istediğiniz kilolara Ulaşırsınız busecim sizin için bir sakınca olmazsa ben başka topikte devam etmek istiyorum sizin yüzde yi düşürmeyeyim sorun olur mu

bu sabah 2 çay bardağı süt
1 elma yedim

arada 4-5parmak e galeta yedim

öğlen dün yaptığım minimum yağlı şehriye çorbası vardı

arada 1 muz

akşamda 1 yemek kaşığı yağla pişirilmiş bezelye yemeğinden 1 kepçe
4-5 kaşıkda pilav yiyeceğim:)

ve günü kapatacağım

bugün yürüyüşe çıkamadım rüzgar beni bile uçuracak gibi:)
çooooook soğuk

hos geldin canim evet sonunda 7 li rakamlari gorebildim ...cokmu kilo aldin sen bakayim yuzdemizi dusurmemek icinmi baska takimda yarisayim diyosun...eger bu yuzden istiyosan bi yere birakmam seni ama yok ben yinede baska takima gecmek istiyorum dersen saygi duyarim canim...
afiyet olsun canim guzel menu...evde leslie yapabilirsin disari cikmana gerek kalmaz

yarin yepyeni bir yila girecegiz ...ailemizle saglikli musmutlu bir yil bizim olsun kizlar ve fit bir vucut citir olalim citirr

Öncelikle yeni yılın başta sağlık mutlulukhuzur getirmesini ve sağlıklı kilo verebilmeyi ve tüm dileklerimizin gerçekleşmesini diliyorum
Canım neredeyse başladığım yere geri döndüm çok hirs yaptım bu sefer 93 geldim bu sabah dün 92ydim bir yerlerden başlamam lazım yeni yıl yeni umutlar benim için canım seninde gidecegini okudum birde paylaşım fazla değil burada ben daha s sık girebiliyorum kimse yok o yüzden başka sayfada devam etmek istiyorum sizi çok sevdim kendinize çokiyi bakın öpüyorum çok. ...

selam:)
bugün evdeydim ev işiyle geçti hafta sonu işleri minimuma indirmek için:)))
baya koşturdum:)

2 de kahvaltıya oturabildik:)

sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim:)
14.00 de 1 su bardağı süt
yağsız menemne ve meneminenin içinde bir tasne yumurta yedim 2 tatlı kaşığıda peynir yedim

ara falan yapmadım baya doymuştum

akşamda bir kase yağsız salçasız mercimek çorbası içtim:)

ve tartıya çıktım:) sabhtan moralim çok güzel

84.300 idim bu sabah 83.100 olmuşum ödem medem kalmamış :)
bu bile motive etti beni:)

selam kizlar bu aralar cok yogunum evimi bosaltiyorum malum az gunum kaldi gelecek olan kiraci evi simdi istiyor bizimde gunumuz az kaldi diye evi bosaltiyoruz fazla giremessem merak etmeyin bu aralar dikkatte edemedim artik ne oluyosa onu yiyorum

senin adina cok sevindim canim isallah dahada eksi cikarsin ....

gunaydin kizlar
nerelerdesiniz yahu kimse girmemis ...bugun erkenciyim yogun birgun beni bekliyor ama bugun detoks yapicam yarina hazirlik benimle baslamak isteyen varmi ?
ayran detoksu :sabah : hafif kahvalti yapiyosun ve gun boyu bu yiyecegi yiyeceksin 1,5 litre ayrana 4 yemek kasigi yesil mercimek 4 yemek kasigi bulgur 4 yemek kasigi nohut 1 salatalik rendesi haslanmis sekilde 4 yemek kasigi olacak hadi baslayalim kizlar 2 gunluk zaten en az 1,5 kilo verebilirmisiz

Bu Birbucuk litre iki gün yenecek dogrumu? Sabah öğle aksam başka bisi yok galiba

ben her gün 1.5 litre yenecek gibi anladım

bugün yediklerim

sabah 1 su bardağı süt
ARADA 4-5 PARMAK GALETa

ÖĞLEN 1 kase çiğ lahana

saat 15.00
sıcak pide eşliğinde (eşim ekmek almamı istedi görünce dayanamdım pide aldım)
yağsız omlet
1 su bardağı süt
1 muz

fazla kaçırdığımı düşünürek akşamda bişey yemedim bol bol su içtim

spor yok ama pazara gitim:)))
hareketli bi gün sayılabilir

kilo bildirimi yarın sabah mı yapılacak evden ona göre tartılıp çıkayım?
cevap pliiiissss

iyi aksamlar kizlar ...anca oturabildim ay cok yoruldum yahu :)

ben ben ben :) ben yapabilirim:))))
süper fikir busecim çok teşekkür ederim:)
rica ederim tatlim yaptinmi bugun sen ben yaptim ama cok hareketli bigundu kacamakta yaptim
Bu Birbucuk litre iki gün yenecek dogrumu? Sabah öğle aksam başka bisi yok galiba
canim kahvaltini yapiyosun diye okumustum ben ogle ve aksam yeniyor ...doyana kadar ..
afiyet olsun pide olmasaymis daha iyi olurdu ...aksam yogurt veya salata yeseydin metebolizman durmamasi acisindan daha iyi olurdu
kilo bildirimi yarın sabah mı yapılacak evden ona göre tartılıp çıkayım?
cevap pliiiissss
evet canim yarin bildirim yapiyosun ..
gecen haftaki kilonu bu haftaki kilonu yuzdesiyle hesaplaman gerekli

***9.takım 342.ETAP***

betul77 (66/0/0/%0)

buse8(78,2/0/0/%0)
stubbornn(73,3/0/0/%0)
zeynepece2009(82,9/0/0/%0)
aysesu(62,3/0/0/%0)
bur50
(0/0/0/%0)
9.TAKIM ORTALAMASI:%

bu hafta liste sirasi stubbronnundu ama malesef ortalarda olmadigi icin ben hazirladim umarim onemli bisey yoktur stubcum...

menum

sabah: salatalik domates 1 haslnmis yumurta 2 dilim kepk ekmek
ogle :ayran corbasi
ara 1: elma
aksam :ayran corbasi izgata et salata
su : bilmiyorum sayamadim
spor: bol bol temizlik :)

hemmen tartıldım:)

başlangıç:84.300
şu an :82.800

84.300-82.800:1.5

1.5/82.800*100:1.8

yani benim ortalamam 1.8 imi yanlışım varsa düzeltebilirmişsiniz:)

canim.listeyi sirayla ha irladifimizi bilmiyordum ben.yilvasinda misafirim vardi oncesi ve sonrasinda cok yoruldum.firsat bulyp giremedim.kusura bakmayin.sarjim cok az okuldayim birmeden bildirimi yapatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…