- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.621
Bugünkü listemide uyumadan paylasiyim :) sabah bir elma öğlen bir form bisküvi aksam yemeğinde 3 parça nugget ve bir dilim ekmek :) sıvı olarak 2 buçuk litre su ve sabah ve aksam olmak üzere 2 bardak sirkeli ballı sıcak su :) spor olarak 10 mekik 40 dakika eliptik bisiklette ısınmak için yavaş yavaş 45 dakika yürüyüş sonra 10 dakika hızlı bisiklet yaptım :) finallerimin olmasına rağmen iyi yaptım sanırsam :)
hepiniz hoşgeldiniz kızlar...
biri geldi sonundavalla bayağı iyi yapmışsın :) spor çok güzel olmuş sirkeli su mideni kötü yapmıyormu ben ölüyorum zannetmiştim ağrıdan...
Bugünkü listemide uyumadan paylasiyim :) sabah bir elma öğlen bir form bisküvi aksam yemeğinde 3 parça nugget ve bir dilim ekmek :) sıvı olarak 2 buçuk litre su ve sabah ve aksam olmak üzere 2 bardak sirkeli ballı sıcak su :) spor olarak 10 mekik 40 dakika eliptik bisiklette ısınmak için yavaş yavaş 45 dakika yürüyüş sonra 10 dakika hızlı bisiklet yaptım :) finallerimin olmasına rağmen iyi yaptım sanırsam :)
çok az diilmi yediklerin bana sanki az gibi geldi açlık hissetmiyomusun?
Yok ya 2 gündür içiyorum bi zararı olmadı sen nasıl kullanmıştın ki yani nekadar sirke katiyordun ? :)
sirkeli su limonlu su maydanoz suyu hepsini denedim her çeşidiyle... midem berbat oluyor biraz nazlıdır zaten.yeşil çay bişey yapmadı allahtan ancak onu içiyorum... bugün kendimle gurur duyuyorum kızlar bozmadım diyeti çok şükür darısı yarına inşallah
Bende cok araştırdım mideye zarari var die duymustum onceden ama balli icince bi sorun yapmaz dediler basladim :)) belki benm mide ne buluyosa götürüyordur uzun yillarin aliskanligi var sonuctainsallah darısı hepimizin başına
inşallah hep beraber canım ben biyandan çamaşır katlayıp arada buraya bakınca takip edemedim yazdıklarını kusura bakma iyi geceler ben kaçar..uyku vakti..
hoşgeldin. Hazirana azimli olsursan neden görmiyesin bende 12 kilo versem diyorum hep ama hep 1 ileri bir geri sinr oluyrum neyse
bende 31 olucam. 2 çocuğum var. Bende çalışıyorum öğretmenim
hoşgeldin canım bende 32 yaşında 1 çocuk annesi ve çalışan :) buranın gediklilerinden bitürlü ayrılamıyorum 1 ileri 2 geri :) hadi gelinde beraber verelim kiloları
sabah kalktım bir mandalina yedim sabah sabah meyve yemek çok hoşuma gidiyo:)
sonra yumurt haşladım 2 tane birini yedim diğerini yanımda getirdim öğlende yeşillik iyumurta falan yiyeceğim
akşamda gene 1 yumurta ve yeşillik yiyip bu defteri kapatacağım protein günü ilan ettim kendime:)
Allahtan yumurta yemeyi seviyorum
vede bugün tartıldım 81.500 kiloyum allahım çok mutluyum toplamda verdiğim 3 kilo oldu:)
canım bece sen dengeli besle tanm sıkı diyet değil hamurişi tatlı çok yeme
madem bebk düşünüyosun ama bebği öğrendikten sonr< beslenmene çok dikkat etmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?