- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.781
eski diyetisyen listemde aynı nerdeyse ayşa kayanın kiyle... ama bide onu deneyelim belki biraz daha iyi verdirir.. okumuştum zaten bi çıktısını alıp dolabıma asayım onudabuzdolabının kapağı liste doldu iyice... artık kesin türkiyedesin değil mi buse? ben öyle anladım da... listeler halledilir inşallah ben kendime pek güvenemiyorum ama burda olucam o kesin... kızlarda kontrol eder hep beraber hallederiz.. kilo alma benim gibi izinde ha
evet ya bende kayarmi diye korkuyorum cok guzel insani hem zayiflatir hem stres arttirir memnun kalirsan bizde alalim
kesinlikle zıplamak kadar güzeli yok sanırım çocukken annemlerin yatağını kullanıyordum ama büyüynce olmuyor beğenirse kesin alırım :))
canım bu detoksu da burada bulmuştum 1,5 litre hazır yada kendi yaptığın ayrana 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur ekliyorsun ve 2 salatalık rendeliyorsun sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği bir yumurta az peynir ve istedgn kadar salatalık domates tüketiyorsun :) sonra 2 şer saat arayla hazırlagını birer kase içiyorsun ikinci günde aynısını uyguluyorsun çay ve bitki çayları serbest sadece bide su başka birşey tüketmiyorsun :)
baya bir yerde okudum bunu en az 1-1.5 kilo gidiyor demiş herkes sadece vücutta biriken atıkları ( önceden yenilen cips çikolata kalıntılarını) atıyormuş ve su değil yağ kaybı yazıyordu bende uygulamaya başladm bugün ilk gün :) sonucunu da yazarım cuma günü kilomla beraber
buse de yapmıştı canım ayran detoksunu... ben biraz iradesizim pek yapamıyorum hadi sonuçlar güzel olur inşallah
him evetben burada paylasmistim :)kesinlikle zıplamak kadar güzeli yok sanırım çocukken annemlerin yatağını kullanıyordum ama büyüynce olmuyor beğenirse kesin alırım :))
canım bu detoksu da burada bulmuştum 1,5 litre hazır yada kendi yaptığın ayrana 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur ekliyorsun ve 2 salatalık rendeliyorsun sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği bir yumurta az peynir ve istedgn kadar salatalık domates tüketiyorsun :) sonra 2 şer saat arayla hazırlagını birer kase içiyorsun ikinci günde aynısını uyguluyorsun çay ve bitki çayları serbest sadece bide su başka birşey tüketmiyorsun :)
baya bir yerde okudum bunu en az 1-1.5 kilo gidiyor demiş herkes sadece vücutta biriken atıkları ( önceden yenilen cips çikolata kalıntılarını) atıyormuş ve su değil yağ kaybı yazıyordu bende uygulamaya başladm bugün ilk gün :) sonucunu da yazarım cuma günü kilomla beraber
aynen bi turlu karsilasamiyoruz:)evet kızımı okula bıraktım akşam yemeğimi yapıyorum şimdi... elimde yeşilçay bi mola vereyim dedimbuse denk gelemiyoruz bi türlü :)
bu gün iyi başladım
kahvaltı 2 dilim tam buğday 1 kk peynir maydanoz yeşil çay
öğle yeşil salata limonlu ve az zeytinyağlı yarım tavuk göğsü yağsız sote 1 dilim tam buğday
gerisi de güzel olacak inşallah
buse de yapmıştı canım ayran detoksunu... ben biraz iradesizim pek yapamıyorum hadi sonuçlar güzel olur inşallah
yasasin kizlar artik obez degilim hafif sismanmisimm cooooookkkkkkkkk mutttluyummm
sizde bakin sonuclari yazmayi unutmayin olurmu
http://www.anadolusaglik.org/tr/online-uygulamalar/e-uygulamalar/e-testler/beden-kitle-indeks-testi
yasasin kizlar artik obez degilim hafif sismanmisimm cooooookkkkkkkkk mutttluyummm
sizde bakin sonuclari yazmayi unutmayin olurmu
http://www.anadolusaglik.org/tr/online-uygulamalar/e-uygulamalar/e-testler/beden-kitle-indeks-testi
aletlerin hayırlı olsun:)
ben sana bişey sormak istiyorum ingilizce öğretmeni oldugunu söledin ya hemen soru yağmuruna tutim seni:))))
şimdi ben kendi başıma ingilizce öğrenmek istiyorum eşimle bebişde küçükken konuşursak falan kulak aşinalığı olsundiye hemde yurt dışına seyahat ettiğimizde işimize yarasın diye , ingilizce film seyredip kitap okuyabilmek için.... amacım bu
biz eşimle günde 5 kelime ezberliyoruz henüz cümle yapısı falan çalışmadık önce 1.5-2 ay kelime ezberleyelim ondan sonra cümle yapıusı çalışalım diyoruz sence doğrumu?
mesela evde bardak demiyoruz ingilzicesini söylüyoruz
evde tv pekizlemiyoruz ama özellikle açıyoruz ingilizce kanallar kulak aşinalığımız olsun diye
izlediğimiz yol doğrumu?
tavsiye edebileceğin başka şeylerde varmı
şimdiden teşekkür ederim:)
kızlar ya heveslendim pedometre aldıydım netten paketi açtım belime takmak için kulpunu çekiyim dedim kırıldı kulpu ya daha hiç kullanmadan
sizin kullandığınız hangisinden kalınselinin vardı galiba
Kizlar dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum gerçi malum ayran detoksu uyguluyorum sadece aksam azıcık çıtır leblebi yedimçikolataya karşı koyuyorm ama ona koyamiyorum napiim bugün de ikinci günüm ama içim dışım ayran oldu hadi hayırlısı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?