- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.021
Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza hep beraber kilolardan kurtulur ve yaza inceck gireriz inşallah
Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza hep beraber kilolardan kurtulur ve yaza inceck gireriz inşallah
Evet kizlar bu günkü menüm
Sabah yarım dilim ekmek iki yudum peynir bir bardak ıhlamur
ara 1 elma 1 portakal 1 mandalim
Öğlen ekmegin diger yarisi 1 kase corba
Ara 1 sade Türk kahvesi
Ara 1 sade turk kahvesi ikisinin yaninda da 1 er lokum
Aksam 2 tuzlu kurabiye o da cok aciktim yemek yoktu :) az mi cokmu karar veremedim ama bgn boyle gecti gezmekten aksam yemegini yiyemedm 2 bucuk litre su ve bir ıhlamur daha ictim bu kadar
yulaf kepeğini bulmak beni zorluyo:)
günaydın kızlar
bugün bir tane hurma meyvesiyle başladım
bol su içicem
şimdi leslie 3 mil yapmaya gidiyom
yapınca sölerim size
yulaf kepeğini bulmak beni zorluyo:)
az canım :) yediklerin az kalorisi olan 2 kurabiye var sadece... e meyveleri de günlük yemen gerekeni 1 öğünde yemişsin... acıkmıyorsan iyi hoş ama vucut kapatır bu kadar az yersen benim bildiğim...
canim bukunuyor gurmenet de dukan.icin gerekli hersey var. mesela sut tozu tatlandirici. boylelikle tatlisiz kalmiosun.internetten falan bulun muyor mu acaba bu ?
sabah tartıya çıktıgımda inanamadım
1 gün önce 81.4 'e ç.ıkan tartıdaki rakan bu sabah 79.4 e inmişti:))))
tüm ödemim bir günde yok olmuş
dukana aşık oldum
canım hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın? ilk sayfadaki kuralları okumalısın birde... daha önce diğer takımlarda yarıştın mı ilk defa mı yarışıyorsun kilon boyun hedefin ? vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?