Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende akşam mantar sote yedim bi tatlı kaşıgı yagda yapılmış. yanında bol salata ve yoğurt. 2 litreye yakın su içtim bugün. şuanda açım ama ya doymuyorum ki ben :26:

sabah tartıya çıktıgımda inanamadım
1 gün önce 81.4 'e ç.ıkan tartıdaki rakan bu sabah 79.4 e inmişti:))))
tüm ödemim bir günde yok olmuş
dukana aşık oldum

bugünki menüm

sabah:
1 yumurta haşlaması
1 su bardağı yağsız süt ( light)

öğlen
tavuk kavurma (o yağlı tavuk bile yağsızdı)
1 kase yogurt (light)

akşam

yağsız kıymayla yapılmış kıymalı yumurta
yanında yoğurt (light)

aralarda neskafe (sütsüz,süt tozsuz ve şekersiz) :)))))))

yediiğim et hani öle bi kaşık falan diil yani bildiğiniz koca bi tabak yiyorum
akşam şu saatten sonra yenmiycek derdi olmadığı için eşim meyve yerken ben yoğurt yiyebilirim:)))))
sürekli et yemek belki kasabilir ama sorun değil:)))))) tartıda rakamları gördükçe et yiyesim gelicek bence:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar önce dün ki menümü tamamlayayım;

sabah 2 dilim tam buğday beyaz peynir maydanoz

öğle 1 kase domates çorbası

ara 1 dilim pasta

akşam ızgara balık salata yarım dilim tam buğday

pasta bozdu ama kalori olarak çok olmadı gibi...

az canım :) yediklerin az kalorisi olan 2 kurabiye var sadece... e meyveleri de günlük yemen gerekeni 1 öğünde yemişsin... acıkmıyorsan iyi hoş ama vucut kapatır bu kadar az yersen benim bildiğim...

günaydın kızlar
bugün bir tane hurma meyvesiyle başladım

bol su içicem
şimdi leslie 3 mil yapmaya gidiyom
yapınca sölerim size

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza hep beraber kilolardan kurtulur ve yaza inceck gireriz inşallah

canım hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın? ilk sayfadaki kuralları okumalısın birde... daha önce diğer takımlarda yarıştın mı ilk defa mı yarışıyorsun kilon boyun hedefin ? vs

yulaf kepeğini bulmak beni zorluyo:)

tatlım hayırlı olsun ben 14. takımdanım :) ziyarete geldim ghelmişkende seni gördüm. ben geçen sene dukanla baya verdim hemde kısa sürede. sonra hemen almadım. ama ben sonra çok bıraktım hergece pastalar tatlılar çerezler derken o yemeye aldım tabi. ama bunun dukanla alakası yok kim olsa alırdır o kiloları neyse sonra alırım diye korkma ve dıkana devam et. şimdilerde yine dukan yapıyorum ama dün akşam azıcık bozdum. ama bugün yine topluyorum. sana tavsiyem sakın kaçamak yapma dişini sık. yulaf kepegini aktarlarda bile satıyolar canım sor istersen. kolay gelsin bol başarılar :)

az canım :) yediklerin az kalorisi olan 2 kurabiye var sadece... e meyveleri de günlük yemen gerekeni 1 öğünde yemişsin... acıkmıyorsan iyi hoş ama vucut kapatır bu kadar az yersen benim bildiğim...

Ya canim gezmekten yiyemedim aksam yemegini gerci cokta acikmadim ama cogunlukla öğün atlamamaya çalışıyorum :)

Bu arada Herkese Günaydın Hatunlar :)

internetten falan bulun muyor mu acaba bu ?
canim bukunuyor gurmenet de dukan.icin gerekli hersey var. mesela sut tozu tatlandirici. boylelikle tatlisiz kalmiosun.

sabah tartıya çıktıgımda inanamadım
1 gün önce 81.4 'e ç.ıkan tartıdaki rakan bu sabah 79.4 e inmişti:))))
tüm ödemim bir günde yok olmuş
dukana aşık oldum

dukan boyle. ilk atak donemi odem atmaya yariyor

mizlar ben de bi ara dukan yaotim amaxdevamini getiremedim.cunku calisiyorum 2 cocuk kendime ozel bisiler yapamadim.hep bozmak durumunda kaluodum.birde yulaf kepeginden kurt cikti icim almadi

canım hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın? ilk sayfadaki kuralları okumalısın birde... daha önce diğer takımlarda yarıştın mı ilk defa mı yarışıyorsun kilon boyun hedefin ? vs

Günaydın herkese :))) ben önce kendimi tanıtayım evliyim 36 yaşındayım üç çocuğum var 1.73 boyum 79.3 kg dayım daha önce diğer takımlarda yarışmadım kuralları okudum canım hedefim ilk önce 64 sonra 60 a inmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…