- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.041
Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza hep beraber kilolardan kurtulur ve yaza inceck gireriz inşallah
Ilk günün nasil gecti nette arastirirken bir sürü tarif gördüm ikinci evrede denemeyi düşünüyorum ilk evre bir gitsindesabah tartıya çıktıgımda inanamadım
1 gün önce 81.4 'e ç.ıkan tartıdaki rakan bu sabah 79.4 e inmişti:))))
tüm ödemim bir günde yok olmuş
dukana aşık oldum
Yulaf kepegini acinca buz dolabın da saklamalisin yoksa bozuluyormizlar ben de bi ara dukan yaotim amaxdevamini getiremedim.cunku calisiyorum 2 cocuk kendime ozel bisiler yapamadim.hep bozmak durumunda kaluodum.birde yulaf kepeginden kurt cikti icim almadi
Yulaf kepegini acinca buz dolabın da saklamalisin yoksa bozuluyor
bu ikinci günümde gayet iyyim enerjiğim iş yerinde 3 katı bugün indim indim çıktım:)Ilk günün nasil gecti nette arastirirken bir sürü tarif gördüm ikinci evrede denemeyi düşünüyorum ilk evre bir gitsinde
Benim dukandaki ilk günüm iki haslanmis yumurta uzerinde karabiber vekirmizi biberle tatlandirdim tuz yok bir kibrit kutusu peynir ama yüzde iki yagli olanini bulamadim bimde aknaz varmis yuzde ikibucuk yagli da cikip alamadim daha simdi de bir buyuk bardak ayran iciyorum tavuğu da ocaga koydum haslaniyor simdiye kadar bu gerisini sonra yazarim
Merhaba arkadaşlar bende bugün yediklerimi söyleyeyim. SABAH :tam buğdayı ekmekle peynirli tost 7dal maydanoz 5zeytin yarım salatalık biraz lor kaynamış yumurtanın sarısı iki fincan çay içtim bide sabah kalkınca cevizi akşamdan suya koyuyorum onu içtim ılık suya yarım limon sıktım onu içtim iki kayısı yedim bunun yanında beş bardak su içtim öyleye kadar öğlen Türk kahvemi içtim sonra bi tane kestane şekeri yedim kahvenin yanında saat üç gibide 1/2 kase yoğurda iki tatlı kaşığı keten tohumu atıp onu yedim şimdi 5km yürüdüm 5km koştum akşamda fırında balık yanında roka tere maydanoz yiyeceğim.....
5 km nasıl koştun yahu ben 1 km hafif tempoda koşsam nefes alamıyorum bidaha sporcu falanmısın???
Kizlar herkesin yazilarini okuyorum ama yorum falan yapamiyorum malesefbu ara pek vaktim olmuyor annemler yeni ev aldi tum akrabalar kutlamaya gelio ev temizligi hizmet derken giremiyorum ama Allahin izniyle yarindan itibaren katilirim tekrar :)
Bugun ku menumu yazayim
Sabah sirkeli balli su 2 kasik kiymali yumurta tuzsuz 1 dilim ekmek bir bardak ihlamur
Oglen (ananeme gittim yeni uyanmislar o yuzden yine kahvalti gibi oldu ) 2 dilim kaymakli ekmek ve biraz patates kizartmasimalesef ananeme laf anlatamadm yemiyorum die dariliyordu yemek zorunda kaldım )
Aksam 1 kase corba 2 kucuk tavuk
Oglen cok kacti ben bu aralar fazla bozuldum galiba
Herneyse gelelim spora 50 dakika tempolu yuruyus 2 bucuk litre su kesin olur bugun :)
Hepinize hayirli aksamlar canlar :)) bize simdi misafirler damlar :)
Sporcu değilim ama koşmayı seviyorum 1km yürüyorsam 1km koşuyorum hem böylece vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum yoksa 10 km bitmek bilmiyor canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?