- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.001
Canim benimde 18 kilo fazlam var gerci onu verdikten sonra 5 kilo daha vermek istiyorum ama once ilkini vermem gerek :) bende ayda en az 3 versem 6 ayda veririm insallah :)kaç kilo fazlanız var :) benim 30 kiloayda 6 kilo versem 5 ay İnşaAllah tabi :)
canlarım takımlarda genelde ceza var zaten bizim takımımızda da vardıgenelde etkili bir yöntem yapılabilir ben bu hafta kendime ceza verdim mesela akşamları sadece salata yiycem... bu hafta artıda çıkan olursa kendine ceza seçebilir, bizde ya akşamları sadece salata yeme, yada 1 saat fazladan spor vardı.. takım içinde yarış zaten vardı ben izinden dönünce göremedim... bide mesaj sayısına dikkat edilmiyor ama saymaya başlayalım artık kızlar.. takım gayet iyi giderken kurallar iyice otursun yerine... esneklik derseniz bizim takımımız bu konuda çok iyidir herzaman esnek oldu
bu arada liste yapmak zaten hepimizin görevi onu cezadan sayamayız yani...
Sağol sen spor salonuna mi gidiyorsun.ben gecen yil denedim de bırakmak zorunda kaldimhem is hem cocuk hem salon yurutemedim
hoşgeldin canım... ilk sayfada takım kuralları yazıyor orayı iyice bi oku... bana uyar dersen artık takımda sayılırsın 2 hafta deneme süren var... aktif olursan 2 hafta sonunda listedesin... o kadar da kapanma bence eve bunalısın sonra bakben 32 yaşımdayım 5 yaşında 1 kızım var ve 2 aylığına ev hanımıyım :34 uyguladığın bir liste varmı yada diyetisyene gidiyormusun?biraz kendinden bahsedermisin?
uyandıktan sonra 3 saat hiç birşey yiyemeyen bir insan olarak kahvaltım sade kahve :)
öğlen; yağsız tavada hindi biftek. yanına yoğurt.
akşamı hala düşünüyorum :)
Canim benimde 18 kilo fazlam var gerci onu verdikten sonra 5 kilo daha vermek istiyorum ama once ilkini vermem gerek :) bende ayda en az 3 versem 6 ayda veririm insallah :)
Canim bu cezalarda güzelmiş ozmn hiç Veremeyenlere ve ya artıda olanlara bu cezaları verebiliriz :) ben beğendim zaten eğer bu hafta veremezsem bende kendime çok hain cezalar düşünüyorum.
kahvaltıyı bende zorla yapıyorum... ama yapıyorum yoksa kilolar gitmiyor... öğlen için tavsiyem biftek yanına salata olabilir yoğurt ta ara öğün olsun... bırakmaya çalıştıklarını inşallah hayatından çıkarabilirsin, bende çerez hastalığı vardı 1 ay resmen mücadele ettim ama oldu sonunda... akşam sebze yemeği 6 kaşık kadar tavsiyemdir.. ekmek olmadan diyet olmaz bide sabah öğle 2 şer dilim yemen iyi olur açlık krizleri gelmez böylece
ben bugün dukana başladım kızlar bugünki belirlediğim listemi yazayım
sabah:4 yemek kaşığı yağsız kıymayla ve 1 yumurtayla yapılmış kıymalı yumurta
öğlen :sabahın aynısı
akşam:kuşbaşı tavuk kavurma
normalde et sevmeyen biriyim ama yiyorum :))))
meyvesiz kalmak biraz zorlayacak beni
kızlar spor konusu biraz karışık... diyetisyenlerin dediği hayatın boyunca yapabileceğin kadar spor yapmak... aşırı sporla zayıfladığında bırakınca kilo alıyorsun... benim diyetisyen en fazla 45 dk diyordu... burda hızlı kilo vermekten çok hep beraber sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye çalışıyoruze bide fazlası kas yapar ki kilolluyken onuda istemiyorum ben şahsen... bunlar benim görüşlerim tabiki..
o yüzden bana en ideal ceza fazladan spor cuma sabah 82 li bir şey görmezsem önümüzdeki hafta fazladan birer saat spor yapayımCanim benimde 18 kilo fazlam var gerci onu verdikten sonra 5 kilo daha vermek istiyorum ama once ilkini vermem gerek :) bende ayda en az 3 versem 6 ayda veririm insallah :)
ayy bende yazı hedefliyorum ama benim senin iki katın kadar vermem lazım
Canim bu cezalarda güzelmiş ozmn hiç Veremeyenlere ve ya artıda olanlara bu cezaları verebiliriz :) ben beğendim zaten eğer bu hafta veremezsem bende kendime çok hain cezalar düşünüyorum.
yulaf kepeğini bulmak beni zorluyo:)
Slm ben de yarin denemeye karar verdim tarti da gram oynama yok böyle gitmez
süper olur ya arkadaş oluruz birlikte
bugün tuvalete gitmekten yoruldum ya :))))))
Tamam ozamn bu cuma gunuyle baslayalim ama siz kurallari hatirlatin cunku ben tam olarak bilmiyorum :)evet canım başlayabiliriz, cezaları buse bulmuştuen sık ceza aland bendim..
o yüzden bana en ideal ceza fazladan spor cuma sabah 82 li bir şey görmezsem önümüzdeki hafta fazladan birer saat spor yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?