Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben şimdi leslie ye başlıyorum

kahvaltım 2dilim tam buğday beyaz peynir maydanoz yeşil çay

görüşürüz

kaç kilo fazlanız var :) benim 30 kilo ayda 6 kilo versem 5 ay İnşaAllah tabi :)
Canim benimde 18 kilo fazlam var gerci onu verdikten sonra 5 kilo daha vermek istiyorum ama once ilkini vermem gerek :) bende ayda en az 3 versem 6 ayda veririm insallah :)

Canim bu cezalarda güzelmiş ozmn hiç Veremeyenlere ve ya artıda olanlara bu cezaları verebiliriz :) ben beğendim zaten eğer bu hafta veremezsem bende kendime çok hain cezalar düşünüyorum.

hoşbuldum:) onları okudum bana uyar. eve kapanmasam kilo vermem mümkün değil. dışarıda olduğum her dakika fazladan kalori resmen :) bende 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. uyguladığım birşey yok henüz. şuan hayatımdan çikolata, tatlı, kola onları çıkarmakla meşgulum. gece yemeğini iki aydır bıraktım. diyetisyene gitmeyi düşünüyorum daha karar veremedim :)

uyandıktan sonra 3 saat hiç birşey yiyemeyen bir insan olarak kahvaltım sade kahve :)
öğlen; yağsız tavada hindi biftek. yanına yoğurt.
akşamı hala düşünüyorum :)

uyandıktan sonra 3 saat hiç birşey yiyemeyen bir insan olarak kahvaltım sade kahve :)
öğlen; yağsız tavada hindi biftek. yanına yoğurt.
akşamı hala düşünüyorum :)

kahvaltıyı bende zorla yapıyorum... ama yapıyorum yoksa kilolar gitmiyor... öğlen için tavsiyem biftek yanına salata olabilir yoğurt ta ara öğün olsun... bırakmaya çalıştıklarını inşallah hayatından çıkarabilirsin, bende çerez hastalığı vardı 1 ay resmen mücadele ettim ama oldu sonunda... akşam sebze yemeği 6 kaşık kadar tavsiyemdir.. ekmek olmadan diyet olmaz bide sabah öğle 2 şer dilim yemen iyi olur açlık krizleri gelmez böylece

evet canım başlayabiliriz, cezaları buse bulmuştu en sık ceza aland bendim..

kahvaltıyı zorla yapmaya calıştım çok çalıştım hemde artık midemi zorlamak istemiyorum :)
kırmızı eti akşam tercih ediyorum eşim eti seviyor mecburen ona uyuyorum.. ekmeksiz hayat düşünemiyorum zaten. bu aralar kepekli ekmeye alışmaya çalışıyorum o yüzden yiyesim gelmiyor. yoksa ekmek diyetin vazgeçilmezi biliyorum yani :)

kızlar bugün dukanımın ilk günü:)))) şimdiye kadar hiç acıkmadım gayet iyi gidiyo istediğim kadar izinli besinlerden yiyebilmek güzel bişey:))

bugün yediklerim

sabah yağsız kıymadan kıymalı yumurta
öğlen yağsız kıymadan kıymalı yumurta
arada 1 bardak light süt
akşam:200 gram kadar kuşbaşı tavuk kavurma + 1 kase light yoğurt + 1 soda
açlık hissedersem belki 1 çay bardağı kadar daha süt olabilir:)))

yemekten sonra 1 saat yürüyüşe çıkacağım

bugün hiç gitmediğim kadar tuvalete gittim:))))))
ödemimi atıyorum sonunda:)))

atak evresini 6 gün yapmam gerekecekmiş:))))))
aç kalmamak ve istediğim saatte izinli şeylerden doyana kadar yemek güzel bişey
5 gün sonra sebzelerde eklenince daha zengin menüler yapabileceğim umarım

dukan amcanın testine göre haziran ayına kadar 59 kilo olabilirmişim inş:))))))

Son düzenleme:

Slm ben de yarin denemeye karar verdim tarti da gram oynama yok böyle gitmez

Doğru söylüyorsun da aldigin kalori cok olmayinca kasa donusecegini sanmıyorum ama tam da bilmiyorum spora baslayinca evet omur boyu gitmeli yoksa gelsin yağlar ama cok zevkliymis bu yasimdan sonra farkettim ama olsun bir saat ideal bence ama arada vermeyi hizlandirmak icin arttirip azaltilabilir

o yüzden bana en ideal ceza fazladan spor cuma sabah 82 li bir şey görmezsem önümüzdeki hafta fazladan birer saat spor yapayım

yulaf kepeğini bulmak beni zorluyo:)

özdilekte groseride bir de aktarlarda var bildiğim kadarıyla birde hani aktargibi ama yag vb zayıflama güzellik ıvır zıvırları satan bir yer vardı be ordan almıştım iki üç günde pes ettim o yüzden geçen seferden kalan var buzdolabım da ben de yarın başlıyorum inş atakta bir buçuk yemek kaşıgından içine bir yumurtayla krep yapıyordum ekmek niyetine iyi oluyor birde kabız olmamanı sağlıyor

evet canım başlayabiliriz, cezaları buse bulmuştu en sık ceza aland bendim..
Tamam ozamn bu cuma gunuyle baslayalim ama siz kurallari hatirlatin cunku ben tam olarak bilmiyorum :)
o yüzden bana en ideal ceza fazladan spor cuma sabah 82 li bir şey görmezsem önümüzdeki hafta fazladan birer saat spor yapayım

Bana da spor olur sanirim aksatiyorum cunku

Evet kizlar bu günkü menüm
Sabah yarım dilim ekmek iki yudum peynir bir bardak ıhlamur
ara 1 elma 1 portakal 1 mandalim
Öğlen ekmegin diger yarisi 1 kase corba
Ara 1 sade Türk kahvesi
Ara 1 sade turk kahvesi ikisinin yaninda da 1 er lokum
Aksam 2 tuzlu kurabiye o da cok aciktim yemek yoktu :) az mi cokmu karar veremedim ama bgn boyle gecti gezmekten aksam yemegini yiyemedm 2 bucuk litre su ve bir ıhlamur daha ictim bu kadar

mrb kizlar nasilsiniz.
ben de giremedim bikac gundur.
sporuma basladim sonunda bakalim bu haftami iyi etkileyecek mi.

menumude yazayim
sabah bir kase nesfit light sutle

ogle. 1 kiymali gozleme

ara. muz

aksam. 2 parca tavuk pirzola izgara
salata
yarim dikim tahili ekmek
1 bardak ev yapimu visne suyu

spor.. leslie 4 mil
5 dk kadarda twister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…