Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayni sey bu gunlerde bende de var kalori takibi yapiyorum almamam lazim sporda yapiyorum hemde güzel spor yapiyorum ama her gun tartiliyorum nanay ustelik hiç icmedigim kadar su iciyorum anlamadim ki

Ayni sey bu gunlerde bende de var kalori takibi yapiyorum almamam lazim sporda yapiyorum hemde güzel spor yapiyorum ama her gun tartiliyorum nanay ustelik hiç icmedigim kadar su iciyorum anlamadim ki

kilo vermeniz durduğunda ender saraç'ın günlük kürleri var, içinizi temizliyormuş onu öneriyorlar genelde. bide sporu haftada bir arttırmanız lazım :)

kilo vermeniz durduğunda ender saraç'ın günlük kürleri var, içinizi temizliyormuş onu öneriyorlar genelde. bide sporu haftada bir arttırmanız lazım :)

Canim oglum daha iki yasina girecek her firsat buldugumda spor yapiyorum ama birakacak kimsem yok ancak bir birbuçuk saat yapabiliyorum onunda yetmesi lazim çünkü kondisyon bisikleti eliptik bisiklet calisiyorum ustelik onceden pek spor yapan bir tip değildim

Allah bağışlasın :) onu peşinde koştururken spora devam etmiş olursun bir nevi :) ben çarşamba günü hocaya bi sorarım o ne dicek ona göre bilgilendiririm :)

Allah bağışlasın :) onu peşinde koştururken spora devam etmiş olursun bir nevi :) ben çarşamba günü hocaya bi sorarım o ne dicek ona göre bilgilendiririm :)

Sağol sen spor salonuna mi gidiyorsun.ben gecen yil denedim de bırakmak zorunda kaldimhem is hem cocuk hem salon yurutemedim

ben bugün dukana başladım kızlar bugünki belirlediğim listemi yazayım

sabah:4 yemek kaşığı yağsız kıymayla ve 1 yumurtayla yapılmış kıymalı yumurta
öğlen :sabahın aynısı
akşam:kuşbaşı tavuk kavurma

normalde et sevmeyen biriyim ama yiyorum :))))
meyvesiz kalmak biraz zorlayacak beni

günaydın kızlar ben geldim

kızım daha iyi çok şükür bende rahat rahat oturdum bilgisayar başına, geçmişi okudum bayağı bi muhabbet dönmüş..şimdi biraz bende yorum yazayım bakalım... 3 gündür ipin ucu kaçtı bu hafta ancak sabit olurum ben kızlar... bu sabah tarıda +200 görünüyorum..

canım atak evresimi bu şimdi ?
ben yarım yamalak biliyorum dukanı yulaf kepeği ağırlıktaydı onda... aman dikkat et ben okudum okudum niyetlenemedim dukana zor gelmişti bana..

selam :) kabul ettiğiniz için teşekkürler :) ne yapmam lazım şimdi ?

zamandan bol birşey yok :) yaza kadar kilo vermem gerekiyor diye eve kapandım zaten :) spor harici çıkmıyorum.

hoşgeldin canım... ilk sayfada takım kuralları yazıyor orayı iyice bi oku... bana uyar dersen artık takımda sayılırsın 2 hafta deneme süren var... aktif olursan 2 hafta sonunda listedesin... o kadar da kapanma bence eve bunalısın sonra bak ben 32 yaşımdayım 5 yaşında 1 kızım var ve 2 aylığına ev hanımıyım :34 uyguladığın bir liste varmı yada diyetisyene gidiyormusun?biraz kendinden bahsedermisin?

selam kizlar nasil gidiyor ben alis veristeyim surekli yediklerimedikkatde edemiyorumm off yaaa umarim kilo almamm...

kolay gelsin canım aman dikkat evde olduğunda dengelemeye çalış... bak bana 3 günde yazık ettim yine kendime kilo vermem durdu

kızlar spor konusu biraz karışık... diyetisyenlerin dediği hayatın boyunca yapabileceğin kadar spor yapmak... aşırı sporla zayıfladığında bırakınca kilo alıyorsun... benim diyetisyen en fazla 45 dk diyordu... burda hızlı kilo vermekten çok hep beraber sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye çalışıyoruz e bide fazlası kas yapar ki kilolluyken onuda istemiyorum ben şahsen... bunlar benim görüşlerim tabiki..

Diger kizlarda girsin hep beraber bir karar verelim ve baslayalim hem daha fazla paylasim olur hem daha da guzel olur :)

canlarım takımlarda genelde ceza var zaten bizim takımımızda da vardı genelde etkili bir yöntem yapılabilir ben bu hafta kendime ceza verdim mesela akşamları sadece salata yiycem... bu hafta artıda çıkan olursa kendine ceza seçebilir, bizde ya akşamları sadece salata yeme, yada 1 saat fazladan spor vardı.. takım içinde yarış zaten vardı ben izinden dönünce göremedim... bide mesaj sayısına dikkat edilmiyor ama saymaya başlayalım artık kızlar.. takım gayet iyi giderken kurallar iyice otursun yerine... esneklik derseniz bizim takımımız bu konuda çok iyidir herzaman esnek oldu

bu arada liste yapmak zaten hepimizin görevi onu cezadan sayamayız yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…