- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.981
zamandan bol birşey yok :) yaza kadar kilo vermem gerekiyor diye eve kapandım zaten :) spor harici çıkmıyorum.
Bende yaza kadar vermeyi hedefliyorum hadi hayırlısı bakalım bu arada zamaninin bol olmasina sevndm bu takimin biraz hareketlenmeye ihtiyaci var :)
kaç kilo fazlanız var :) benim 30 kiloayda 6 kilo versem 5 ay İnşaAllah tabi :)
çok sinirliyim çok vücudum benden ayrı hareket ediyo
naptığını anlayamıyorum bi türlü .....
ben normalde su içen bi insan değilim kışın belki 1 hafta su içmek aklıma gelmez
şekersiz çayla falan idare ediyorum işte
diyete başladığımdan beri karar verdim su içiem diye sürekli gözümün önüne koyyorum falan bir gün 2 litre içmeyi başardıysam diğer gün gene unutuyorum
neyse benim kilom sabit kaldığındada su içmeyi unutmuştum
iki gündür nerdeyse 2 litre su içiyorum ama az önce tartıya çıktım tartı 82 kilo gösteriyo
onuda geçtim sabah 81 kiloydu açken bide
ya rejime başlayalı 20 günü geçti ben hiçmi kilo veremedim her akşam yürüyüşümede gittim
nerde yanlış yapıyorum nerde bulamıyorum????????????
tartı dün 79 u gösterirken sabah olunca nasıl 81 olur anlamıyorum
Benim 33civari vermem gerek
sonunda dukana başlıyorum offffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beraber omuz omuza veririz artık :)))
Ayni sey bu gunlerde bende de var kalori takibi yapiyorum almamam lazim sporda yapiyorum hemde güzel spor yapiyorum ama her gun tartiliyorum nanay ustelik hiç icmedigim kadar su iciyorum anlamadim ki
selam :) kabul ettiğiniz için teşekkürler :) ne yapmam lazım şimdi ?
Bu arada hoş geldin demeyi unuttum hosgeldin
kilo vermeniz durduğunda ender saraç'ın günlük kürleri var, içinizi temizliyormuş onu öneriyorlar genelde. bide sporu haftada bir arttırmanız lazım :)
Canim oglum daha iki yasina girecek her firsat buldugumda spor yapiyorum ama birakacak kimsem yok ancak bir birbuçuk saat yapabiliyorum onunda yetmesi lazim çünkü kondisyon bisikleti eliptik bisiklet calisiyorum ustelik onceden pek spor yapan bir tip değildim
Allah bağışlasın :) onu peşinde koştururken spora devam etmiş olursun bir nevi :) ben çarşamba günü hocaya bi sorarım o ne dicek ona göre bilgilendiririm :)
ben bugün dukana başladım kızlar bugünki belirlediğim listemi yazayım
sabah:4 yemek kaşığı yağsız kıymayla ve 1 yumurtayla yapılmış kıymalı yumurta
öğlen :sabahın aynısı
akşam:kuşbaşı tavuk kavurma
normalde et sevmeyen biriyim ama yiyorum :))))
meyvesiz kalmak biraz zorlayacak beni
selam :) kabul ettiğiniz için teşekkürler :) ne yapmam lazım şimdi ?
zamandan bol birşey yok :) yaza kadar kilo vermem gerekiyor diye eve kapandım zaten :) spor harici çıkmıyorum.
selam kizlar nasil gidiyor ben alis veristeyim surekli yediklerimedikkatde edemiyorumm off yaaa umarim kilo almamm...
Canim oglum daha iki yasina girecek her firsat buldugumda spor yapiyorum ama birakacak kimsem yok ancak bir birbuçuk saat yapabiliyorum onunda yetmesi lazim çünkü kondisyon bisikleti eliptik bisiklet calisiyorum ustelik onceden pek spor yapan bir tip değildim
Veremeyenlere ceza verebiliriz mesela ictigi su litresini arttırmak gibi en cok veren de o gun istediği birseyi azicik yiyebilir gibi :) birde hepimiz gunde en az 45 dakka spor yapma kurali koyabiliriz ya da benzer seyler olabilir her fikire açığız hem böylelikle daha disiplinli ilerleriz :) tabi sizler için uygun olursa :)
Öğretmenlik canım ya hemde okul öncesi :)
Tamam abla yok benim annrm 35 e gircekte o yüzden garip geliyor sanirim :) gerci onada adiyla hitap ediyorum genelde daha hosuma gidiyor :)
Cok saol canim yarin basliyayim bari zaten pek et sevmiyorum duraklamasi bitsinde herseyi (saglikli olan ) denerim
Kizlar bu arada bi onerim var ya biz kendi takimimiz icinde de yarissak nasil olur :) yada daha farklo bisiler yapalim kendimizi motive edelim
yapabiliriz bencede kahvelikitap
benim önceki takımda su spor menüye + -
veriyoduk
2 - alan ertesi günkü +- listesini yapıyodu
ama çocuğu olan hemde çalışanlara biraz esneklik olsa i olur
çünkü inanırmısınız bazen nete girmek şöle dursun (2 çocuk ev işleri yemek vb den) tuvaletimi bile tutuyorum yani
siz nasıl yetiştiriyosunuz kızlarr
Diger kizlarda girsin hep beraber bir karar verelim ve baslayalim hem daha fazla paylasim olur hem daha da guzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?