Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam dukancılar nasılsınız bakalım 9 takımın adını dukan grubu diye mi değiştirsek ki kızlar evde değilim bu haftasonu ne bulursam yiyorum... menü yazılacak gibi değil ızgara yemeğe çalışıyorum ama pekte olmuyor... ne yediğimi bile hatırlamıyorum dün akşamdan beri karmakarışık oldu... pazartesi şu ayran detoksunu yapayım diyorum da bur50 sen yapmıştın sonuç yazmadın işe yaradımı biraz ?

kızlar siz bu atak evresini falan ne kadar sürecek diye internetten mi hesapladınız kitabını mı aldınız ? herkes ii başladı hadi bakalım hayırlısı sonuçlar çok güzel... yakında işe başlıyor olmasam bende başlardım... ama biliyorum ki işyerinde olmayacak boşuna başlamak istemiyorum ama yeni bişeylerde yapmam lazım....

naber kızlar atağımın 1. günümü bitirmek üzereyim
yarın 2. gün
zaten 3 gün yapıam
bugün
sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tane hindi füme
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
kocaman bardak su
çok az dukan ekmek

öğle dukan pizza krepin züerine koydum malzemeelri ve light kaşarla

akşam:
tavuk göğsü haşlama didikledima z baharatalarla tavada çevirdim
bikaç kaşık yoğurt

3 km koşu -- koş bandında
trampolinde 100 sıçrama

Dukanin kendi sitesinde testi var ordan hangi evrenin ne kadar süreceğini hesaplaya biliyoruz

ben yapmadım araştırdım yapamadım ama iyiymiş 2 günde 1.5-2 kg gidiyomuş
dukandiet.co.uk sitesinde (calculate)hesaplaya tıkla orda bir anket var onu doldurunca hesaplıyo(ing ama)
umarım i olur
benimde atak 1. gün dündü
dün başlarken 73,9
şimdi 73,0
geldim

3mil lesli yaptım 3lt yakın su içtim

ne kadar güzel olmuş ilk gün menün:))))))
ben dün bişey yaptım
evd epeynir vardı sütaş süzme peynir
light peynir yoktu dedim kaynar suya koyyim yağı çıksın koydum beklettim falan işte ama çıkmadı galiba dün sadece 100 gram verdim:)
bu light ürünlere çok dikkat etmek lazım

bide bişey daha sorcam
hindi fümenin tADI nasıl ben işlenmiş gıdaları hiç sevmem salam sucuk sosis falan hayatta yiyemem ona benziyomu alsammı?

bende o ing siteden hesapladım

ayrıca tebrik ederim ilk gün için 900 gram süpersin
devamında üçer beşer gider:)))

dukanın:6. günü (atağın son günü)
başlangıç:81.4
bu sabah:77.8

bugün 400 gram kadar verirsem tam tamına 4 kilom gitmiş olacak atak evresinde:)))))))) mikemmel:)))))))

bugün 400 gram kadar verirsem tam tamına 4 kilom gitmiş olacak atak evresinde:)))))))) mikemmel:)))))))

teşkür ederim sayende
dukan adını duydum nasıl bişey bilmiyodum

gerçekten mikemmelmiş
tebrik ederiz

dukanda baklagil falan varmı bide yeşillik
çok ayrıntı bilmiyorum yinede

ataktan sonra 1 sebze 1 proteinmi
sabah sebzemi yiycez çözemedim

geliyor dukancılar çekilin

baklagil hiç yok canım
sebze (yeşillikde dahil seyirde başlıyo)

atakda sadece süt,peynir yumurta,tavuk balık,dana eti yulaf kepeği var nette atak dönemi yazarsan bulabilirsin

seyire geçince sebze ekleniyo
istersen 5 gün saf protein + 5 gün protein sebze yaparsın
istersende 1 gün protein + 1 gün sebze protein yaparsın sana kalmış kilo verdirmeleri aynı
1+1 sıkılmamak açısından daha iyi gibi sanki

sebze +protein gününde daha fazla olmak şartıyla istediğin an sebzede tüketebilirsin sabahı akşamı yok yani

mesela sabah
yumurta+peynir+3 çeri domates + 1 salatalık

öğlen dukan krebi + üstüne kıymalı harç yanındada salata

akşamda tavuklu göbek salata + ayran olabilir

diğer gün saf protein diğer gün gene sebze +protein olarak gidiyo:))))

dukan amca diye bi site var orda baya bi açıklama tarif var tavsiye ederim ama en güzeli kitabını alıp okuman:))))

çok iyi. her gün böle gitse harika da şuan ödem atıyoruz.

yooo iyi. yağı yok . salamlar önerilmiyor yağlı diye ben arada ondan da yiyorum.

4 kilo çok iyi. hatta süper. spor da yapıyosun heralde.

baklagil yok canım.

bende light sütten yort yapmıştım dün
biraz sulu olmuş sevmedim
bende bir brze koydum akşamdan süzdürdüm suyunu light süme yoğr yaptım
şimi üzerine az pul biber koydum az nanae yiyorum çok iyi oldu
yapabilirisniz kızlar

bugün yağmur ve fırtına oldugu için çıkamadım ama 1 aydrı sürekli her gece çıkıyorum yürüyüşe sadece bugünle birlikte 3 gün çıkamadım ondada sebeplerim vardı:)))))

ben yürüyüşe şu şekilde çıkıyorum kızlar

eşofmanımı giyyorum üstümede swit giyyorum büyük çöp poşetlerini kafa kol kestim alt tarfından onuda swetimin üstüne giyyorum üstünede montumu çekiyorum o poşet sauna etkisi yaratıyo mikemmel bişe yani normalde 1 terliycekken 2 terliyorum

eve gelip üstümü çıkardığımda penye swet su gibi oluyo hasta olmamak için montumun üstüne bide şal alıyorum kafamada şapka takıyorum 1 aydır hasta olmadım şükür:))))) deneyeb,lirsiniz

aslında bu poşeti direk atletin üstüne giyenler var ama ben poşt bi yerime değdiğinde huylanıyorum onun için penye uzun kollu swetimin üstüne giyyorum:)))))

bu arada dukanın her evresinde sirke serbest isteyen sirkeli su içebilir :))) ben içiyorum

Evet kizlar bgn bende dukan yaptım ve ilk gun menum
Sabah yumurta yulaf kepegi süt ve lorla krep yaptim ve light peynir azda ekmek yedim acik cay ictim sonra light yogurt yedim
Aralarda da 1 sade Türk kahvesi sonrada salep ictim
Aksam biraz bozfileyi kusbasi kesip az suyla tavada yaptim ve kekik karabiber ve nane kirmizi biberle susledm 1 kasik ton baligi ve ayni sabahki gibi krep yapip yedim
2 litre su içtim ve aksama kadar disarda gezdm :)

canım tüm gün atk evresinde tükettiğin yulaf kepeği miktarı 1.5 yemek kaşığını geçmemsi lazım...
2 krep toplam 1.5 yemek kaşığımı?

kizlar bugun biraz kacamagim oldu malesef ama sporumu ihmal etmedim
3 km kosu bandi hizli tempo
.sauna esofmani gihkglrum sirsiklam tsrliyorum
150 trampolinde ziplama
20 dk pilates

günaydın kızlar nasılsınız bakalım pazartesi dedim diyete kaldığım yerden devam bakalım haftasonunu telafi edebilecekmiyim... dukan hakında bişey bilmiyorum o yüzden menülerinize yorum yapmıyorum... geçmişi okuyorum ama giden kilolar çok güzel maşallah...

mrb kızlar
dün akşam kardeşime gittik
onun için biraz bozdum
sabah öğlen bozmadım
akşam biraz gittiama
akşam et yemeği az çorba yedim

tatlı,pasta ,meyve yemedim

bugün 72,9 um
toplam 1 kggitti

hergün bildirim yapcam buraya daha i oluyo isterseniz sizde yapın

sabah
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
2 kkpeynir(yağsız)

dün hava çok yağmurlu olduğu için yürüyüş yapamdım ona rağmen bu sabah 77.300 düm:))))))

bugün protein+sebzeye geçtim:))))) çok mutluyum akşam salata yiycem nasıl özeldim
bide dukana uygun içi kıyma ve soğandan oluşan biber dolması yapiciğim:))))))) üstünede diyet yoğurt:)))
çok mesudum:)
ilk etap başarıyla atlatıldı

atak evresi başlangıç:81.400
atak evresi bitiş:77.300:))))) yaşasınnnnnnn:)))))))

tam 2 hafta sonra kuzenim sözü var o zmana kadar 75 olmak istiyorum ve ben 75 kiloyu 3 senedir görmedim:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…