- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.161
e hayırlısı olsun bakalım... Bana taylan kümelinin listeleri biraz karışık gelmişti bu ödem atıcı liste nedir paylaşırmısın? Bide kızının kendi internet sayfası var bakmışmıydın?
bende kendimi tanitim
sağlık teknikeriyim , 24 yaşındayım 8 aylık bi bebişim var ama kilolarımın bebişimle bi ilgisi yok:) hatta şu an evlendiğimden 1 kilo zayıfım:)))))) o kadar yani yemek yemeyi farklı lezzetler denemeyi özellikle dünya mutfağını çok seviyorum:)))))) tüm tadların ağzımda dağılıp ayrı ayrı hissetmek sonra bi bütün olması inanılmaz bişey....... reimdeyken bile öyle yani yoğurt yerken bile hissediyorum bunu:))
buraya başladığımda 84.4 kiloydum şu an 77.3 kiloyum:) 8 gündür dukan diyeti yapıyorum inanılmaz mutluyum:)))))
umarım birlikte kilo verebilirz:)
menün çok güzel olmuş canım
ben hala 2 kaşık kepekle tek krep yapabiliyorum:)
spor çok farkettiriyo memlekete gidince iyi bi asılırsın süper olur.
haklısın:)
sadece bir lokma poğaçamı
pazar gecesi evdekilere poğaça yaptım ve sadece kokladım dehşet bieydi of dedim offffffffffffff!!!!!!!!!!!
ama yemedim sınavı gene geçtim
hoş geldim canım
Naber kızlar
ben de söylemiştim
bugün taylan kümleinin listelerine başladım
1. Gün
kahvaltı:
1 bardak light kefir
yarım elma- yarım muz
1 çay kaşığı tarçın belndırdan geçirip içtim yaklaşık 1.5 su bardağı yapıyor toplam
ara: 3 yuvarlak pirin patlağı üzerine light labne
öğle: Kahvaltının aynısı
2 tane ara vadı ama benim canım istemedi
akşam:
3 yaprak amrul
bir tutam roka ve maydonazu doğradım
üzerine yarım kase yoğurt ve3 kaşık haşlanmış kepekli pirinç ve 1 kaşık haşlanmış nohut
üzerine de pul biber
çok doyurucuydu
yatmadan da elma yiyip aytıcam
henüz spor yapmadım ama planım 2 mil leslie ve en az yarım saat pilates
gece geç oldu koşu abndına çıkmayayım
Tabiki, seve seve tanitirim :13: Suanki kilom 80 ve boyum 1.71. Ilk etapta 70 kiloya sonrasinda ise 63 kiloya inmek istiyorum, cok istiyorum hemde arkadaslarBu günlerde motivasyonum tavan yapmis durumda, umarim son kilomuda verene dek devam eder. Bundan yaklasik 1 sene (10 ay yani) evvel evlendim ve ayni zamanlarda da atamam yapildi (ögretmenim bu arada). Her yönden cok stresli bir hayatim oldu anlayacaginiz arkadaslar, uzun calisma gününün ardindan düzensiz beslenmeler, esimle beraber siklikla disarda yemeler derken dur dedim kendime.
Sali ve carsamba günleri ögleden sonralarida calisiyorum, bu kisitlamalar haricinde bol bol paylasim yaparim insallah
mrb kızlar
yarın misafir var temizlik falan yaptım anca gelebildim
2 tanede bebiş
dukan yalan oldu benim ya
çok zor
kalınselini tebrik ediyorum nasıl devam etti
bugün sabah kalktım
ellerim tutmuyodu resmen
halsizlik yapmıyomu sende kalınselin
sabah
3-4 kaşık patatesli yumurta
çay
2 kkpeynir
öğlen
3-4 kaşık makarna
1 kase yoğrt
akşam
balık salata
yedim
yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş
ddanescim o kadar karamsar olma bence
ben gruba geldiğimden beri böyle katılım az yani
çoğu zaman giriyorum bişey yazılmamış ilerlememiş
canım yazmak istemiyo çıkıyorum
bazen de vakit olmayabiliyor dediğim gibi durumunu açıklayana da anlayış gösterilmeli bence
2 çocuk ev misafir iş gibi........
Naber kızlar
ben de söylemiştim
bugün taylan kümleinin listelerine başladım
1. Gün
kahvaltı:
1 bardak light kefir
yarım elma- yarım muz
1 çay kaşığı tarçın belndırdan geçirip içtim yaklaşık 1.5 su bardağı yapıyor toplam
ara: 3 yuvarlak pirin patlağı üzerine light labne
öğle: Kahvaltının aynısı
2 tane ara vadı ama benim canım istemedi
akşam:
3 yaprak amrul
bir tutam roka ve maydonazu doğradım
üzerine yarım kase yoğurt ve3 kaşık haşlanmış kepekli pirinç ve 1 kaşık haşlanmış nohut
üzerine de pul biber
çok doyurucuydu
yatmadan da elma yiyip aytıcam
henüz spor yapmadım ama planım 2 mil leslie ve en az yarım saat pilates
gece geç oldu koşu abndına çıkmayayım
daha önce yarıştın mı canım takımlarda ? diyetisyene mi gidiyorsun yada belirli takip ettiğin bir listen varmı? arka arkaya yazınca sorgu gibi oldu bu
dannes ben laboratuvar teknikereriyim sen ne teknikerisin:)
röntgen olabilirmi? içimden öle geldi?
canım sen yazdıkça dukana hevesleniyorum bu kadar mı güzel anlatılır.... ama işyerinde yapamam heralde neyse bu haftayı bi atlatayım bdaha düşünücem dukanı...halsizlik olmazmı tabiki oldu:) ilk 4 gün ama direndim çünkü vücudum direniyodu beynimde vücuduma direndi 5. gün hiç bişeyim kalmamıştı:)
şu an kendimi çok sağlıklı hissediyorum:)))))
benim ilk 2 gün bacaklarımın içi titriyodu halsizlik vardı vücudum şekere alışmış deli gibi karbonhidrat istiyodu ekmek pilav meyve falan ama yemedim
5. gün sanki hep bu şekilde besleniyomuşum gibi geldi ve inanırmısınız unutkanlığım geçti
yani 9 günde fark edilirmi hadi sende diceksiniz ama ben o kadar unutkan biriydimki şimdi hiçbişey unutmuyorum:)))))
vede kendimi zorlayıp 1 gün hariç herrrr allahın günü 1 saat yürüdüm o beni çok zinde tuttu aslında sabah 6 da kalkabilsem sabahda yürüycem ama yapamıyorum
bugün sebze+ protein günüm
sabah:
2 yumurta yedim acele çıktım evden (bugün pazara gitcem için evde sebze kalmamış) aslında bi doates yesem iyiydi
öğlen
1 havuç rendesi üstüne light yoğurt yiycem
aralarda bişeyler atıştırırım sebze falan peynirle olabilir hatta krap yapıp arasına peynir domates maydonoz koyup sandviç yaparım
akşamda sıfır yağla pişirilmiş
kıymalı karnıbahar yemeği yiycem hem evdekilerede yemek çıkmış olur:) bşr taşla işki kuş bebişim içinde besleyici bi yemek :)))))
acil tıp teknisyeni 112 canım :)
üstüne 2 yıllık bitirdim işte... şimdi evdeyim ücretsiz izin 15 gün sonra başlıyorum tekrar...
ya çok heycanlı ben onuda yazmıştım ama gelmedi bana lab. tek. geldi ben varya aşkla yapardım o heycanlı atraksiyonlu coşkulu işi şu andada mesleğimi seviyorum ama ne bilim 112 başka bişey ya
halsizlik olmazmı tabiki oldu:) ilk 4 gün ama direndim çünkü vücudum direniyodu beynimde vücuduma direndi 5. gün hiç bişeyim kalmamıştı:)
şu an kendimi çok sağlıklı hissediyorum:)))))
benim ilk 2 gün bacaklarımın içi titriyodu halsizlik vardı vücudum şekere alışmış deli gibi karbonhidrat istiyodu ekmek pilav meyve falan ama yemedim
5. gün sanki hep bu şekilde besleniyomuşum gibi geldi ve inanırmısınız unutkanlığım geçti
yani 9 günde fark edilirmi hadi sende diceksiniz ama ben o kadar unutkan biriydimki şimdi hiçbişey unutmuyorum:)))))
vede kendimi zorlayıp 1 gün hariç herrrr allahın günü 1 saat yürüdüm o beni çok zinde tuttu aslında sabah 6 da kalkabilsem sabahda yürüycem ama yapamıyorum
bugün sebze+ protein günüm
sabah:
2 yumurta yedim acele çıktım evden (bugün pazara gitcem için evde sebze kalmamış) aslında bi doates yesem iyiydi
öğlen
1 havuç rendesi üstüne light yoğurt yiycem
aralarda bişeyler atıştırırım sebze falan peynirle olabilir hatta krap yapıp arasına peynir domates maydonoz koyup sandviç yaparım
akşamda sıfır yağla pişirilmiş
kıymalı karnıbahar yemeği yiycem hem evdekilerede yemek çıkmış olur:) bşr taşla işki kuş bebişim içinde besleyici bi yemek :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?