Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Naber kızlar
ben de söylemiştim
bugün taylan kümleinin listelerine başladım

1. Gün

kahvaltı:
1 bardak light kefir
yarım elma- yarım muz
1 çay kaşığı tarçın belndırdan geçirip içtim yaklaşık 1.5 su bardağı yapıyor toplam

ara: 3 yuvarlak pirin patlağı üzerine light labne

öğle: Kahvaltının aynısı

2 tane ara vadı ama benim canım istemedi

akşam:
3 yaprak amrul
bir tutam roka ve maydonazu doğradım
üzerine yarım kase yoğurt ve3 kaşık haşlanmış kepekli pirinç ve 1 kaşık haşlanmış nohut
üzerine de pul biber
çok doyurucuydu
yatmadan da elma yiyip aytıcam

henüz spor yapmadım ama planım 2 mil leslie ve en az yarım saat pilates
gece geç oldu koşu abndına çıkmayayım

e hayırlısı olsun bakalım... Bana taylan kümelinin listeleri biraz karışık gelmişti bu ödem atıcı liste nedir paylaşırmısın? Bide kızının kendi internet sayfası var bakmışmıydın?

evet canım ordana lmıştım listeleri zaten
kitapta var bende
bugünb menümü ayzdım o ödema tıcı liste biara yine denemiş sıkılıp bırakmıştım gerçekten işe yarıyor
sonra yağ yakıcı diyetler falan geliyor
aslında o ödem atıcı 1 haftada çokz or bir hafta öyle devam etmek
ben 2 gün onu yapıp çünkü 2 gün falan da dukan yapmıştım yeter
işte 2 gün ödem atma diyetini yapıp diğer günelr kitabund akış listeleri var yağ yakıcı onları yapıcam ekndimce lsaiteelr oluıştrdum.
Ondan sonra 2. Ahfta listesine geçicem.

Evet değişik geliyor başta ama
aslında gerekn belli başlı şeyelr var ve hepsi sağlıklaı-
kepekli undan lavaşa ekmeğe yer eriyro öğn elrde
bazı öğnlerde kepekli makarnaya kepekli bulgır ve kepekli priince yer var
sebze var et avr
meyve mutlaka avr
aaralrda akyısı erik kurusu badem-cevzi fındık var
kefir-light süt var
hep genelde light ürün ve kepeli ürünelr
ve arraalrı avr hep acıkılmıat-yacak gibi
buna devam etme niyetindeyim
inşallah faydasını görürüm kızı bu lsitelerle 6 ayda 36 kilo vermiş.

Dukanda gzüel bir diyet arkadaşım yaptı çok faydasını gördü ama ben yulaf kepeğini kulalnadım
ama tatlıalrı canım çekse dukan tatlı ayprım diyorum

a aa canım meslektaşmışız seninle bu kadar zaman nasıl farketedemedik... öğretmen ağırlıklı bir grubumuz var arada biraz da sağlıkçı gelsin iyi oluyor

gezmedeydim yine :) 1 lokma sadece tadına baktım kendime inanamıyorum bazen...

mrb kızlar

yarın misafir var temizlik falan yaptım anca gelebildim
2 tanede bebiş

dukan yalan oldu benim ya
çok zor

kalınselini tebrik ediyorum nasıl devam etti
bugün sabah kalktım
ellerim tutmuyodu resmen

halsizlik yapmıyomu sende kalınselin
sabah

3-4 kaşık patatesli yumurta
çay
2 kkpeynir

öğlen
3-4 kaşık makarna
1 kase yoğrt

akşam
balık salata
yedim

yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş

ddanescim o kadar karamsar olma bence

ben gruba geldiğimden beri böyle katılım az yani
çoğu zaman giriyorum bişey yazılmamış ilerlememiş
canım yazmak istemiyo çıkıyorum

bazen de vakit olmayabiliyor dediğim gibi durumunu açıklayana da anlayış gösterilmeli bence
2 çocuk ev misafir iş gibi........

güzel menü canım tam taylan kümeli listesi valla :) kefir asla içemem ve diğer malzemeleri burda marketlerde bulamam bile ben müsli buldum diye 4 paket birden aldım haftasonu bu hafta benim diyetimin adı müsli diyeti

daha önce yarıştın mı canım takımlarda ? diyetisyene mi gidiyorsun yada belirli takip ettiğin bir listen varmı? arka arkaya yazınca sorgu gibi oldu bu

yok canım işi olana bu takımda kimse bişey söyleyemez... herkesindönem dönem giremediği olur... ama bak kendinde söylüyorsun bakıyorum kimse yok çıkıyorum diye.... e bu akşam canlandı ortalık herkes burda fena mı oldu ?

Arkadasim sen bu planini hergün paylassanda bende uygulasam senden görüp? Cok memnun olurum

daha önce yarıştın mı canım takımlarda ? diyetisyene mi gidiyorsun yada belirli takip ettiğin bir listen varmı? arka arkaya yazınca sorgu gibi oldu bu

Canim önceden sitede baska bir nick ile üyeydim, yanliz cook uzun zaman oldugu icin ne sifresini hatirliyorum, nede nickimi. O bakimdan sitede yeni degilim, ama takimlarda yeniyim henüz Özel uyguladigim bir diyetim yok suan ve diyetisyen icin zamani bulamiyorum yoksa cok isterdim gitmeyi. Arastiriyorum suan kalorileri saymakmi, dukanmi yoksa baska bir metodmu uygulamali diye

Hosbuldum bu aradada herkese tesekkürler

halsizlik olmazmı tabiki oldu:) ilk 4 gün ama direndim çünkü vücudum direniyodu beynimde vücuduma direndi 5. gün hiç bişeyim kalmamıştı:)
şu an kendimi çok sağlıklı hissediyorum:)))))
benim ilk 2 gün bacaklarımın içi titriyodu halsizlik vardı vücudum şekere alışmış deli gibi karbonhidrat istiyodu ekmek pilav meyve falan ama yemedim

5. gün sanki hep bu şekilde besleniyomuşum gibi geldi ve inanırmısınız unutkanlığım geçti
yani 9 günde fark edilirmi hadi sende diceksiniz ama ben o kadar unutkan biriydimki şimdi hiçbişey unutmuyorum:)))))

vede kendimi zorlayıp 1 gün hariç herrrr allahın günü 1 saat yürüdüm o beni çok zinde tuttu aslında sabah 6 da kalkabilsem sabahda yürüycem ama yapamıyorum

bugün sebze+ protein günüm

sabah:
2 yumurta yedim acele çıktım evden (bugün pazara gitcem için evde sebze kalmamış) aslında bi doates yesem iyiydi

öğlen
1 havuç rendesi üstüne light yoğurt yiycem

aralarda bişeyler atıştırırım sebze falan peynirle olabilir hatta krap yapıp arasına peynir domates maydonoz koyup sandviç yaparım

akşamda sıfır yağla pişirilmiş
kıymalı karnıbahar yemeği yiycem hem evdekilerede yemek çıkmış olur:) bşr taşla işki kuş bebişim içinde besleyici bi yemek :)))))

dannes ben laboratuvar teknikereriyim sen ne teknikerisin:)
röntgen olabilirmi? içimden öle geldi?

canım sen yazdıkça dukana hevesleniyorum bu kadar mı güzel anlatılır.... ama işyerinde yapamam heralde neyse bu haftayı bi atlatayım bdaha düşünücem dukanı...

acil tıp teknisyeni 112 canım :)

üstüne 2 yıllık bitirdim işte... şimdi evdeyim ücretsiz izin 15 gün sonra başlıyorum tekrar...

ya çok heycanlı ben onuda yazmıştım ama gelmedi bana lab. tek. geldi ben varya aşkla yapardım o heycanlı atraksiyonlu coşkulu işi şu andada mesleğimi seviyorum ama ne bilim 112 başka bişey ya

günaydın kızlar

bugün 1 haşlamış yumurta 1 kk peynir
çok az yufka ekmek yedim
yarım bardak sıkma portakal suyu

kahvaltım

ya çok heycanlı ben onuda yazmıştım ama gelmedi bana lab. tek. geldi ben varya aşkla yapardım o heycanlı atraksiyonlu coşkulu işi şu andada mesleğimi seviyorum ama ne bilim 112 başka bişey ya

evet canım bizde bi laf var işte 112 aşktır diye... heyecanı sevgisi ayrı ben 10 yıldır bu işin içinde olunca artık sadece sıkıntılarını görüyorum maaleseff ama hastanemi 112 mi desen herşeye ramen 112 diyorum...

selam kızlar menümü yazayım akşama misafirim var uzun süre giremem...

sabah 4 kaşık müsli 1 bardak sütle

öğle 1 kase yoğurt tarçınlı, 2 kuru kayısı

ara 2 kuru kayısı

akşam yine müsli yemeyi düşünüyorum

spr leslie 3 mil, 2 bardak yeşil çay

Hayirli aksamlar arkadaslar,

yarin itibari ile bende düzenli yürüyüse basliyorum, öncelikle 1 saat yürüyecegim, bakalim nasil olacak

Bu leslie 3 mil ne oluyor arkadaslar?

Kizlar herkese yorumda bulunmak isterdim ama malesef telefondan giriyorum ve onun icin bile zor vakit buluyorum geri okul icin donecegm 5 gune bu yzden misafirler geliyor ve ben misafrlige gidiyorum derken ruhen yoruldum evdeki bilgisayara oturamiyorm telde de net sinirli malesef ama ayin 3 unde gtcem sonra bol bol yazarım insallah kusura bakmayin lutfen farkindayim kurallari da ihmal ediyrum menuleri yazma konusunda ama malesef ipin ucu bndede kacti aksam olunca da hatrlayamiyorum memleket bna yaramadi sanirim (

Iradene hayran kaldim arkadasim, bu seker krizleri geldigi zaman ben senin kadar irade sergileyemiyorum malesef. Ne öneriyorsun, nasil kendine bu denli sahip cikabildin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…