Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok güzel gitmiş canım tebrik ederim... 2 haftaya kesin görürsün 75 i

bugün seyirimin ilk günüydü
vedeeeeee

protein+ sebzeyle başladım

sabah:
1 yumurta (haşlanmış)
1 kb kadar light peynir
şekersiz sütsüz kahve

öğlen:
dukan krebi
içine light peynir
domates+salatalık+kıvıcıktan yapılmış salata:))))) (günler sonra bunu yemek müthişti)

ara: 2 yumurtadan yapılmış omlet

akşam
dukan biber dolması
light yogurt üstüne

biber dolmasnı şu şekilde yaptım:1 baş minik soğanı dogradım kıymayı koydum 1 tatlı kaşığı kadar ve salçası ,nane,sumak tencerenin kapağını kapadım kısık ateşte buharda pişirdim
4 tane minik biber dolmasının içine bu kavrulmuş harcı doldurdum
az su koydum ve kısık ateşte pişirdim:)))))))) evdekilerede normal biber dolması yaptım nefisdi:)))

selam kızlar geç oldu bende kendimce uyguladığım diyet menümü yazayım...

sabah 4 kaşık müsli 1 bardak sütle saat 11 gibi

ara 2 kuru kayısı

akşam saat 6 gibi: 4 kaşık müsli 1 bardak yarım yağlı sütle

ara 2 kuru kayısı

öğlen atladım kahvaltı geç olmuştu ve çok yemiştim.. 2 kupa yeşil çay içtim bu haftayı böyle geçirmeyi düşünüyorum bakalım haftasonunu telafi edebilecekmiyim... sabah tartıda gördüğüm rakam felaketti...

çok iyi canım salatayı özlemekte oluyormuş desene... bi ara bıkmıştım her öğünde salatadan, müslinin tadını özledim bene bakalım nasıl olacak....

günaydın kızlar kahvaltım yine 4 kaşık müsle 1 bardak sütle

leslie 3 mil e başlıyorum şimdi görüşmek üzere..

naber kızlar
sanırım dukana tam hızıyla devam ediyor.
ama ben bıraktım çünkü kepeği yemek istemiyorum sevemedim
o olmayıncada dukan olmıyacaktı
ben de araştırdım
taylan kümelinin kitabı avrdı bende zaten
kızı için uyguldığı listeeler var
o listeleri uygulayanalr çok gzüel klo vermişler
ve menüde çeşitli
onu yapmaya karr verdim
bugün ona başladım
iki gün ödem atıcı bir diyet uygulıcam
2 gün birazcık zor
ama sonrası gayte gzüel
kepekli olunca makanası falan da var
umarım
sonuçv da güzel olur.

e hayırlısı olsun bakalım... bana taylan kümelinin listeleri biraz karışık gelmişti bu ödem atıcı liste nedir paylaşırmısın? bide kızının kendi internet sayfası var bakmışmıydın?

Merhaba arkadaslar, Elif ben. ddanes arkadasimin daveti üzerine bende bu grubta kilo vermeye baslayacagim insallah. Ilk basta yapilmasi gereken bir prosedür var mi? Yoksa ilk sayfalari ufaktan ufaktan okuyayim ben

bugün çok az yazılmış:))
nerdesiniz kızlar:))))))

bugün seyir evremin 2. günüydü saf protein günümdü

sabah kahvaltı yapamadım yumurtalarımı işe götürdüm
2 tane haşlama yumurta yedim bol baharatlı ve şekersiz çay baya tok tuttu

arada şekersiz neskafe

öğlen tavuk kızartması arkadaşlarla dışarı çıktık hani çevirme kızartılmış tavuk olurya kandırdım kızları ondan yedik

akiamda birazdan
krep yapcam üstüne yoğurt üstünede kıymalı harç:))))
yani dukan mantısı ımmmmmmmmmmm:)))))))

cuma günü 76.9 olabilirim inşallah

Merhaba arkadaslar, Elif ben. ddanes arkadasimin daveti üzerine bende bu grubta kilo vermeye baslayacagim insallah. Ilk basta yapilmasi gereken bir prosedür var mi? Yoksa ilk sayfalari ufaktan ufaktan okuyayim ben

Hosgeldin canim :) suanlik ilk sayfalari okusan yeter :)

Canim menun cok guzel olmus :) insallah cuma sabahi istediginden daha da zayıf uyanirsin :)

Kizlar ailemin yaninda pek nete giremiyorum o yuzden yazamiyorum yoksa bos brakmam yoksa motivasyon düşüyor :/
Evet dunku menum 2 adet krep biraz peynir ve acik cay ictim :)) guzel bi kahvalti oldu

Sonra 4 gibi et yemegi yedim yogurtda vardi yaninda

Aksamda yine bonfile ve birazda tonbaligi yedim :) spora cikamiyorum ben ya diger memleketime gidince baya siki sarilcam ama :)

canım hoşgeldin öncelikle... bugün baktım ama geldiğini görmemişim öncelikle ilk sayfada kurallar var onları okumalısın... bana uyar dersen 2 haftalık deneme süren başlıyor.... bende kendimi tanıtayım 33 yaşında 155 boy 58 kg ... 5 yaşında birde kızım var... 5 yıldır veremediğim doğum kilolarımla birlikte sende kısaca kendini tanıtabilsin hedefin kilon vs..

Hosgeldin canim :) suanlik ilk sayfalari okusan yeter :)

Canim menun cok guzel olmus :) insallah cuma sabahi istediginden daha da zayıf uyanirsin :)

kızlar buralar çok boş gerçekten bu aralar... esra ile bur50 de yok ortalıkta... ben bu olayın sonunun nereye varacağını biliyorum takımlar böyle dağılıyor maalesef... yorumlar azalır paylaşımlar azalır sonra burda motive olamıyorum diye başka takıma geçmeler başlar... yeni arkadaşlar çağırıyorum ben gördükçe böyle olmayacak... ve herkese söylüyorum yazılanlara menülere cevap yazmak hepimizin yükümlülüğü

evet kızlar bende menümü yazıp çıkıyorum gece birdaha uğrar bakarım... elif sen bi genel bak kızlarla da tanışırsın gelirler birazdan

sabah 4 kaşık müsli 1 bardak sütle

öğle 4 mercimek köftesi, 1 lokma poğaca, çay

akşam 4 kaşık müsli 1 bardak sütle

spor 45 dk leslie su 2 lt kadar 2 kupa yeşil çay

Tabiki, seve seve tanitirim :13: Suanki kilom 80 ve boyum 1.71. Ilk etapta 70 kiloya sonrasinda ise 63 kiloya inmek istiyorum, cok istiyorum hemde arkadaslar Bu günlerde motivasyonum tavan yapmis durumda, umarim son kilomuda verene dek devam eder. Bundan yaklasik 1 sene (10 ay yani) evvel evlendim ve ayni zamanlarda da atamam yapildi (ögretmenim bu arada). Her yönden cok stresli bir hayatim oldu anlayacaginiz arkadaslar, uzun calisma gününün ardindan düzensiz beslenmeler, esimle beraber siklikla disarda yemeler derken dur dedim kendime.

Sali ve carsamba günleri ögleden sonralarida calisiyorum, bu kisitlamalar haricinde bol bol paylasim yaparim insallah

menün çok güzel olmuş canım
ben hala 2 kaşık kepekle tek krep yapabiliyorum:)
spor çok farkettiriyo memlekete gidince iyi bi asılırsın süper olur.
haklısın:)
sadece bir lokma poğaçamı
pazar gecesi evdekilere poğaça yaptım ve sadece kokladım dehşet bieydi of dedim offffffffffffff!!!!!!!!!!!
ama yemedim sınavı gene geçtim

hoş geldim canım

bende kendimi tanitim
sağlık teknikeriyim , 24 yaşındayım 8 aylık bi bebişim var ama kilolarımın bebişimle bi ilgisi yok:) hatta şu an evlendiğimden 1 kilo zayıfım:)))))) o kadar yani yemek yemeyi farklı lezzetler denemeyi özellikle dünya mutfağını çok seviyorum:)))))) tüm tadların ağzımda dağılıp ayrı ayrı hissetmek sonra bi bütün olması inanılmaz bişey....... reimdeyken bile öyle yani yoğurt yerken bile hissediyorum bunu:))

buraya başladığımda 84.4 kiloydum şu an 77.3 kiloyum:) 8 gündür dukan diyeti yapıyorum inanılmaz mutluyum:)))))
umarım birlikte kilo verebilirz:)

Ismin Selin sanirim, cok memnun oldum
Allah bagislasin bebegini, ne zaman basladin bilmiyorum ama azimsanmayacak kadar kilo vermissin bile. Eveet, umarim beraber cokca kilolar verebiliriz, benim senden birazcik daha fazla kilom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…