- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.141
çok güzel gitmiş canım tebrik ederim... 2 haftaya kesin görürsün 75 idün hava çok yağmurlu olduğu için yürüyüş yapamdım ona rağmen bu sabah 77.300 düm:))))))
bugün protein+sebzeye geçtim:))))) çok mutluyum akşam salata yiycem nasıl özeldim
bide dukana uygun içi kıyma ve soğandan oluşan biber dolması yapiciğim:))))))) üstünede diyet yoğurt:)))
çok mesudum:)
ilk etap başarıyla atlatıldı
atak evresi başlangıç:81.400
atak evresi bitiş:77.300:))))) yaşasınnnnnnn:)))))))
tam 2 hafta sonra kuzenim sözü var o zmana kadar 75 olmak istiyorum ve ben 75 kiloyu 3 senedir görmedim:)))))))
Canim 1 krepte yrim digernde tam kasik var :)
ben hiç yarım kaşık pekele yapmadım hep 1.5 yemek kaşığıyla yaptım yarım kaşıkla yapınca yumurta tadı yoğun olarak gelmiyomu?
bugün seyirimin ilk günüydü
vedeeeeee
protein+ sebzeyle başladım
sabah:
1 yumurta (haşlanmış)
1 kb kadar light peynir
şekersiz sütsüz kahve
öğlen:
dukan krebi
içine light peynir
domates+salatalık+kıvıcıktan yapılmış salata:))))) (günler sonra bunu yemek müthişti)
ara: 2 yumurtadan yapılmış omlet
akşam
dukan biber dolması
light yogurt üstüne
biber dolmasnı şu şekilde yaptım:1 baş minik soğanı dogradım kıymayı koydum 1 tatlı kaşığı kadar ve salçası ,nane,sumak tencerenin kapağını kapadım kısık ateşte buharda pişirdim
4 tane minik biber dolmasının içine bu kavrulmuş harcı doldurdum
az su koydum ve kısık ateşte pişirdim:)))))))) evdekilerede normal biber dolması yaptım nefisdi:)))
naber kızlar
sanırım dukana tam hızıyla devam ediyor.
ama ben bıraktım çünkü kepeği yemek istemiyorum sevemedim
o olmayıncada dukan olmıyacaktı
ben de araştırdım
taylan kümelinin kitabı avrdı bende zaten
kızı için uyguldığı listeeler var
o listeleri uygulayanalr çok gzüel klo vermişler
ve menüde çeşitli
onu yapmaya karr verdim
bugün ona başladım
iki gün ödem atıcı bir diyet uygulıcam
2 gün birazcık zor
ama sonrası gayte gzüel
kepekli olunca makanası falan da var
umarım
sonuçv da güzel olur.
Merhaba arkadaslar, Elif ben. ddanes arkadasimin daveti üzerine bende bu grubta kilo vermeye baslayacagim insallah. Ilk basta yapilmasi gereken bir prosedür var mi? Yoksa ilk sayfalari ufaktan ufaktan okuyayim ben
bugün çok az yazılmış:))
nerdesiniz kızlar:))))))
bugün seyir evremin 2. günüydü saf protein günümdü
sabah kahvaltı yapamadım yumurtalarımı işe götürdüm
2 tane haşlama yumurta yedim bol baharatlı ve şekersiz çay baya tok tuttu
arada şekersiz neskafe
öğlen tavuk kızartması arkadaşlarla dışarı çıktık hani çevirme kızartılmış tavuk olurya kandırdım kızları ondan yedik
akiamda birazdan
krep yapcam üstüne yoğurt üstünede kıymalı harç:))))
yani dukan mantısı ımmmmmmmmmmm:)))))))
cuma günü 76.9 olabilirim inşallah
Merhaba arkadaslar, Elif ben. ddanes arkadasimin daveti üzerine bende bu grubta kilo vermeye baslayacagim insallah. Ilk basta yapilmasi gereken bir prosedür var mi? Yoksa ilk sayfalari ufaktan ufaktan okuyayim ben
Hosgeldin canim :) suanlik ilk sayfalari okusan yeter :)
Canim menun cok guzel olmus :) insallah cuma sabahi istediginden daha da zayıf uyanirsin :)
Kizlar ailemin yaninda pek nete giremiyorum o yuzden yazamiyorum yoksa bos brakmam yoksa motivasyon düşüyor :/
Evet dunku menum 2 adet krep biraz peynir ve acik cay ictim :)) guzel bi kahvalti oldu
Sonra 4 gibi et yemegi yedim yogurtda vardi yaninda
Aksamda yine bonfile ve birazda tonbaligi yedim :) spora cikamiyorum ben ya diger memleketime gidince baya siki sarilcam ama :)
canım hoşgeldin öncelikle... bugün baktım ama geldiğini görmemişimöncelikle ilk sayfada kurallar var onları okumalısın... bana uyar dersen 2 haftalık deneme süren başlıyor.... bende kendimi tanıtayım 33 yaşında 155 boy 58 kg ... 5 yaşında birde kızım var... 5 yıldır veremediğim doğum kilolarımla birlikte sende kısaca kendini tanıtabilsin hedefin kilon vs..
menün çok güzel olmuş canımKizlar ailemin yaninda pek nete giremiyorum o yuzden yazamiyorum yoksa bos brakmam yoksa motivasyon düşüyor :/
Evet dunku menum 2 adet krep biraz peynir ve acik cay ictim :)) guzel bi kahvalti oldu
Sonra 4 gibi et yemegi yedim yogurtda vardi yaninda
Aksamda yine bonfile ve birazda tonbaligi yedim :) spora cikamiyorum ben ya diger memleketime gidince baya siki sarilcam ama :)
haklısın:)kızlar buralar çok boş gerçekten bu aralar... esra ile bur50 de yok ortalıkta... ben bu olayın sonunun nereye varacağını biliyorum takımlar böyle dağılıyor maalesef... yorumlar azalır paylaşımlar azalır sonra burda motive olamıyorum diye başka takıma geçmeler başlar... yeni arkadaşlar çağırıyorum ben gördükçe böyle olmayacak... ve herkese söylüyorum yazılanlara menülere cevap yazmak hepimizin yükümlülüğü
sadece bir lokma poğaçamıevet kızlar bende menümü yazıp çıkıyorum gece birdaha uğrar bakarım... elif sen bi genel bak kızlarla da tanışırsın gelirler birazdan
sabah 4 kaşık müsli 1 bardak sütle
öğle 4 mercimek köftesi, 1 lokma poğaca, çay
akşam 4 kaşık müsli 1 bardak sütle
spor 45 dk leslie su 2 lt kadar 2 kupa yeşil çay
hoş geldim canımTabiki, seve seve tanitirim :13: Suanki kilom 80 ve boyum 1.71. Ilk etapta 70 kiloya sonrasinda ise 63 kiloya inmek istiyorum, cok istiyorum hemde arkadaslarBu günlerde motivasyonum tavan yapmis durumda, umarim son kilomuda verene dek devam eder. Bundan yaklasik 1 sene (10 ay yani) evvel evlendim ve ayni zamanlarda da atamam yapildi (ögretmenim bu arada). Her yönden cok stresli bir hayatim oldu anlayacaginiz arkadaslar, uzun calisma gününün ardindan düzensiz beslenmeler, esimle beraber siklikla disarda yemeler derken dur dedim kendime.
Sali ve carsamba günleri ögleden sonralarida calisiyorum, bu kisitlamalar haricinde bol bol paylasim yaparim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?