Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aksama kadar disardaydik o yuzden yemek yapamadim iki yumurta kirdim ustunu de sarimsakli yogurt yedim ama çok oldu yumurta yakinda alerji olacagim diye korkuyorum dukan aksama kadar çok iyi gitti ama esim aldi eline cips posetini kolayi oglum yas pastayi sinir krizi gecirdim ama belli etmedim ama 5 tane cips yesim kendime cok kiziyorum su an elimde cay var ama pismanlik fayda etmiyor bilegimi de sakatladim sol arka tendomum cekiyor acikcasi korktum bir kac gun spor yok bu gun yururken bile zorlandim topal oldum:-(

cips mi hemde atakta .......... cık cık cık
en aından ayakata durup bel hareketi yapabilirsin yada kol hareketleri:)

bende bugün imtihanımı pirinç pilavıyla verdim
bende hem eşime hemde misafir olan kardeşime yemek yapıyorum hemde kendime:)))))))
bugün onlara nohut pilav yaptım çok severim ama yemedim
bugüne kadar çok yedim ... yedimde noldu bu dukan bitsin güçlendirmede yiyebilirim dedim kendimi ikna ettim ve yemedim:)))))

Haklisinya sinir oldum kendime amayapacak bir sey yok önümüzdeki maçlara bakacağız artik ama asil sinav yaş pastaydi benim icin yedirirken elime bulasti korkudanparmagimi bile yalamadim cçünkü en sevdigim sey pasta birde haftada iki üç olurdu normalde yemek asla aklima gelmez ama tatli pasta diye resmen aseririm ama yemedim bu gun cips niye yedim onuda bilmiyorum cok da sevmem ki

günaydın kızlar
bende başladım dukana

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt

özel alışveriş yapmadım ama peyniri sıcak suda beklettim

sütü de alttan yağsız kısmından aldımm

canım yumurta süper , hadi peynirde iki kez kaynar suda 3-4 dk bekletince olur ama süt olmamış sanki zaten süt günde sadece 200 ml olması ve sıfır yağsız olması lazım ; pastörizeyse şayet arkasına bakarmısın yağ oranı %10 un üstündemi eğer inek sütüyse kesin üstündedir

bende ilk 2 gün alışveriş yapmadım:))))
ama peynir ve süt yemedim:)

sabah kahvaltısında ve öğlen genelde kıymalı yumurta yiyodum
yada sabah 2 yumurta yiyodum baharatlayıp:))))) sütü kesinlikle light içmiştim aldığımda

bu arada kalınselincim tebrikler çok iiiiiiiiigidiyosun

saol canım bu dukan kesinlikle işi biliyo ne güzel arkadaş oluruz birbirimize:)
istersen netten kitabını indirebilirsin:)

sabah kahvaltım iki haşlanmış yumurta iki kibrit kutusu peynır sonunda aldım light peynir light tüketmesemde şimdiye kadar güzel gitti belki başta alsaydım daha hızlı giderdi 27 si oglumun dogum günü o gün kendime izin verdim tabi abartmamak kaydıyla ama cezasına da pesin karar verdim bir gün yapmadığım atak için üç gün yapacağım

nerden indirebiliyoruz

bide ben pastorize süt ve yoğurt kullanmıyorum bu şekilde olmazmıki

hadi peynir alırımda
pastorize sütler gerçek süt değil gibi geliyo
aylarca kutunun içinde beklemiş falan

öğlen de haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt yedim

Herkes dukana baslamis bende mi baslasam ki :) internetm yokda pek giremiyorum bu aralar ama eger duraklamaya devam edersm kesin baslarm dun 77.8 gsteren tarti bugn 78.8 gosterdi moralim cok bozuldu

Bu gun guzel bir gun oldu isim vardi yemek aklima gelmedi bir bardak ayran içtim birazdan da köfte pisirecegim ohhh en guzel yani ogluma hamile kaldigimi ogrendigim zaman bir pantalon almistim bir iki kez giyinmistim sonra sistim tabi oglum iki yasina giriyor ben de pantolana girebiliyorum gec oldu ama oldu hatta hafiften bol bile ins simdi olmayan diger kiyafetlerde sira

Herkes dukana baslamis bende mi baslasam ki :) internetm yokda pek giremiyorum bu aralar ama eger duraklamaya devam edersm kesin baslarm dun 77.8 gsteren tarti bugn 78.8 gosterdi moralim cok bozuldu
tatlım kesinlikle ödem o bir gecede 7.300 kalori alıp yağ yapamıycana göre vücudun su tutmaya başlamış tartıda artı rakamları gördüğünde sakın panikleme diyetini bozma vücudun direnmeye başlamış , suyu az tüketmiş olabilirmisin son günlerde
vücut suyu az bulunca ve yemeği , kıtlık moduna giriyo ve su tutmaya aldığın tüm kaloriyi yağ depolamk için kullanmaya başlıyo
yarın gene tartılıp bildirim yaparmısın ve mralini bozup sakın diyetini bozma..... o ödemin en fazla 3 tuvaletlik işi var:))))))))
ya benimde ünide 66-67 kiloyken giydiğim bi pantolonum vardı onu giymek istiyorum:)
Ben bu gun light kullandim herseyi cok farkediyor peyniri sicak suda bekletmek demekki tam olarak yagini almiyor herseyi light kullaninca vc ihtiyaci üç kat artti bende
kesinlikle laght ürünlerle , normal yada yarım yağlılar o kadar farkediyoki........ mesela eşim ayran içiyo bende içiyorum onun bardağında fullll yağ kalıyo kenarlarda onu vücuduma alıp eritmeye çalıştıgımı düşünsene....
ayrıca light ürünlerin tadlarında ben güzel buluyorum normale göre pekde bi fark yok yaniiiii yavan gelmiyo bana
Dukan yapan arkadaslar kahve serbest de Türk Kahvesi de serbest mi bilen varmı

esracım bunu tam bilmiyorum ama cuma günü şekersiz bir fincan içtim
neskafe serbest şekersiz ve süttozsuz yada light süt tozu yada tatlandırıcıyla
ona dayanaraktan bende şekersiz türk kahvesi içtim:)))) ama 1 kere:)

Yol canım ya hergun en az 2 bucuk litre su tüketiyorum belki biraz diyeti bozdum ondan olabilir mi ki gerci tum yiyecekleri aldım yarın bende dukandayim artık belki ödemsede bu sekilde atarim hem herkesle beraber yapınca daha güzel olur :)

Tatlim ben de bu gun bir Türk Kahvesi içtim normalde en az iki tane iciyordum artik dayanamadim zaten seker sorunum yok iceceklerde bende orta okuldan beri cay da kahvede sekersiz bir de o olsaydi kimbilir kac kilo olurdum hergun en az alti yedi cay iciyorum birde calisirken her tenefus iciyordum bu an az on bardak eder halimi düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…