- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.101
Aksama kadar disardaydik o yuzden yemek yapamadim iki yumurta kirdim ustunu de sarimsakli yogurt yedim ama çok oldu yumurta yakinda alerji olacagim diye korkuyorum dukan aksama kadar çok iyi gitti ama esim aldi eline cips posetini kolayi oglum yas pastayi sinir krizi gecirdim ama belli etmedim ama 5 tane cips yesim kendime cok kiziyorum su an elimde cay var ama pismanlik fayda etmiyor bilegimi de sakatladim sol arka tendomum cekiyor acikcasi korktum bir kac gun spor yok bu gun yururken bile zorlandim topal oldum:-(
cips mi hemde atakta .......... cık cık cık
en aından ayakata durup bel hareketi yapabilirsin yada kol hareketleri:)
bende bugün imtihanımı pirinç pilavıyla verdim
bende hem eşime hemde misafir olan kardeşime yemek yapıyorum hemde kendime:)))))))
bugün onlara nohut pilav yaptım çok severim ama yemedim
bugüne kadar çok yedim ... yedimde noldu bu dukan bitsin güçlendirmede yiyebilirim dedim kendimi ikna ettim ve yemedim:)))))
bende yarin dukana basliyorum kizlar malzemelerimi aldim.insallah kolay veririm.
günaydın kızlar
bende başladım dukana
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt
özel alışveriş yapmadım ama peyniri sıcak suda beklettim
sütü de alttan yağsız kısmından aldımm
bu arada kalınselincim tebrikler çok iiiiiiiiigidiyosun
canım yumurta süper , hadi peynirde iki kez kaynar suda 3-4 dk bekletince olur ama süt olmamış sanki zaten süt günde sadece 200 ml olması ve sıfır yağsız olması lazım ; pastörizeyse şayet arkasına bakarmısın yağ oranı %10 un üstündemi eğer inek sütüyse kesin üstündedir
bende ilk 2 gün alışveriş yapmadım:))))
ama peynir ve süt yemedim:)
sabah kahvaltısında ve öğlen genelde kıymalı yumurta yiyodum
yada sabah 2 yumurta yiyodum baharatlayıp:))))) sütü kesinlikle light içmiştim aldığımda
saol canım bu dukan kesinlikle işi biliyo ne güzel arkadaş oluruz birbirimize:)
istersen netten kitabını indirebilirsin:)
böyle bile tuvalet ihtiyacım arttı sankiiiii
tatlım kesinlikle ödem o bir gecede 7.300 kalori alıp yağ yapamıycana göre vücudun su tutmaya başlamış tartıda artı rakamları gördüğünde sakın panikleme diyetini bozma vücudun direnmeye başlamış , suyu az tüketmiş olabilirmisin son günlerdeHerkes dukana baslamis bende mi baslasam ki :) internetm yokda pek giremiyorum bu aralar ama eger duraklamaya devam edersm kesin baslarm dun 77.8 gsteren tarti bugn 78.8 gosterdi moralim cok bozuldu
ya benimde ünide 66-67 kiloyken giydiğim bi pantolonum vardı onu giymek istiyorum:)Bu gun guzel bir gun oldu isim vardi yemek aklima gelmedi bir bardak ayran içtim birazdan da köfte pisirecegim ohhh en guzel yani ogluma hamile kaldigimi ogrendigim zaman bir pantalon almistim bir iki kez giyinmistim sonra sistim tabi oglum iki yasina giriyor ben de pantolana girebiliyorum gec oldu ama oldu hatta hafiften bol bile ins simdi olmayan diger kiyafetlerde sira
kesinlikle laght ürünlerle , normal yada yarım yağlılar o kadar farkediyoki........ mesela eşim ayran içiyo bende içiyorum onun bardağında fullll yağ kalıyo kenarlarda onu vücuduma alıp eritmeye çalıştıgımı düşünsene....Ben bu gun light kullandim herseyi cok farkediyor peyniri sicak suda bekletmek demekki tam olarak yagini almiyor herseyi light kullaninca vc ihtiyaci üç kat artti bende
Dukan yapan arkadaslar kahve serbest de Türk Kahvesi de serbest mi bilen varmı
tatlım kesinlikle ödem o bir gecede 7.300 kalori alıp yağ yapamıycana göre vücudun su tutmaya başlamış tartıda artı rakamları gördüğünde sakın panikleme diyetini bozma vücudun direnmeye başlamış , suyu az tüketmiş olabilirmisin son günlerde
vücut suyu az bulunca ve yemeği , kıtlık moduna giriyo ve su tutmaya aldığın tüm kaloriyi yağ depolamk için kullanmaya başlıyo
yarın gene tartılıp bildirim yaparmısın ve mralini bozup sakın diyetini bozma..... o ödemin en fazla 3 tuvaletlik işi var:))))))))
ya benimde ünide 66-67 kiloyken giydiğim bi pantolonum vardı onu giymek istiyorum:)
kesinlikle laght ürünlerle , normal yada yarım yağlılar o kadar farkediyoki........ mesela eşim ayran içiyo bende içiyorum onun bardağında fullll yağ kalıyo kenarlarda onu vücuduma alıp eritmeye çalıştıgımı düşünsene....
ayrıca light ürünlerin tadlarında ben güzel buluyorum normale göre pekde bi fark yok yaniiiii yavan gelmiyo bana
esracım bunu tam bilmiyorum ama cuma günü şekersiz bir fincan içtim
neskafe serbest şekersiz ve süttozsuz yada light süt tozu yada tatlandırıcıyla
ona dayanaraktan bende şekersiz türk kahvesi içtim:)))) ama 1 kere:)
tatlım kesinlikle ödem o bir gecede 7.300 kalori alıp yağ yapamıycana göre vücudun su tutmaya başlamış tartıda artı rakamları gördüğünde sakın panikleme diyetini bozma vücudun direnmeye başlamış , suyu az tüketmiş olabilirmisin son günlerde
vücut suyu az bulunca ve yemeği , kıtlık moduna giriyo ve su tutmaya aldığın tüm kaloriyi yağ depolamk için kullanmaya başlıyo
yarın gene tartılıp bildirim yaparmısın ve mralini bozup sakın diyetini bozma..... o ödemin en fazla 3 tuvaletlik işi var:))))))))
ya benimde ünide 66-67 kiloyken giydiğim bi pantolonum vardı onu giymek istiyorum:)
kesinlikle laght ürünlerle , normal yada yarım yağlılar o kadar farkediyoki........ mesela eşim ayran içiyo bende içiyorum onun bardağında fullll yağ kalıyo kenarlarda onu vücuduma alıp eritmeye çalıştıgımı düşünsene....
ayrıca light ürünlerin tadlarında ben güzel buluyorum normale göre pekde bi fark yok yaniiiii yavan gelmiyo bana
esracım bunu tam bilmiyorum ama cuma günü şekersiz bir fincan içtim
neskafe serbest şekersiz ve süttozsuz yada light süt tozu yada tatlandırıcıyla
ona dayanaraktan bende şekersiz türk kahvesi içtim:)))) ama 1 kere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?